View Full Version : Имам питане ... ?
Така аз съм почти на 15 години и с приятелката ми се натискахме у тях. Т.е праихме малко петингче, но бяхме с дънки и двамата и бяхме без горнища. Накрая видях че по моите боксерки има петно (сещате се от какво е предполагам). Тя е все още дествена. Та питането ми е има ли някаква вероятност да попадне семена течност на ненжуното място (вагина) ???? Кажете ми моля ви се, че съм умрял от претиснение
п.п нямам много опит в тея работи ако не сте забелязали. Затова отправям питането. Миси предварително
Apostola
12-29-2007, 19:20
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
нали и двамата сте били с дънки как смяташ спермата да ти премине през бельото после дънкитети и през нейните и през нейното бельо че и да попадне в вагината и бах мамаму
Както споменах нямам много познания за тая работа. Но дойде мир в душата ми :smt002
† “~ALpHa d0g~” †
12-29-2007, 19:27
Ам м0га да те зарадвам... 4естит0 пи4... Търсете на Слаейк0в ак0 си 0т Сф една такава малка книж4ица с именца... Има яки идейки... М0е и да п00бик0лите п0 детските магазини да харесате к0ли4ка и дрешки... И ак0 е м0ми4е искам да г0 кръстите на мен :D
Сп0кса бе, пи4... Ти да не мислиш, 4е тея спермат0з0иди си н0сят п0д ръка стен0б0йна, 4е да минат през нап0ле0нките ти, след тфа през п0турите ти, п0сле през нейните, след тфа през кюл0тите й и най-накрая да минат през ципата и да стигнат яйцеклетката... Ех ти ги изкара Херкулес4ета....
fuckface
12-29-2007, 19:35
спермата не може да прелети по въздуха за да и влезе у "вагината" :D
Няма как...осфен ако не си Супермен :neutral:
ivailo2508
12-29-2007, 19:43
Сп0кса бе, пи4... Ти да не мислиш, 4е тея спермат0з0иди си н0сят п0д ръка стен0б0йна, 4е да минат през нап0ле0нките ти, след тфа през п0турите ти, п0сле през нейните, след тфа през кюл0тите й и най-накрая да минат през ципата и да стигнат яйцеклетката... Ех ти ги изкара Херкулес4ета....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SilverAngel
12-29-2007, 19:44
хъхъхъ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
НЕ коментирам....в тоя форум за един дол дренки.с извинение и без пълни едеоти.Как ще питаш такъв малаумен въпрос(отправям това към човека направил темата.На 15 години а незнаеш,че така е невъзможно и нелепо да забременееш.
Просто незнам какво да кажа тука пиша защото ми е интересно гаджето ми кво пише нищо повече.Виждам да имаше свястни въпроси,но такива има 1 на 100 ..само някакви въпроси които и сестра ми ги знае дето е на 9 годинки. :razz: :razz:
CRS : Така не ми е ясно защо си мислиш, че като знаеш как да си пъхнеш к*ра на подходящото място, те прави достатъчно знаещ и можещ да си спокоен във всяка ситуация. Хората, които не знаят,не могат, не разбират, питат. Ама извинявай ти си роден научен и си "ЕБАТИ ПИЧА". Да не говорим колко си оригинален сигурно с цел да се направиш на интересен пред девойката по горе.
Към останалите едно голямо благодаря за отделеното време и нерви да четете тема на ЕДЕОТИ.
momchence_89
12-29-2007, 22:14
:razz: :razz: :razz: ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) 8-[ 8-[ 8-[
&ILoveU2
12-29-2007, 22:18
Ти да знаеш не е нужна сперма да забременее едно момиче, особено ако е девствено. И поглед стига само :smt017 :smt017 :smt017
Chukasimo
12-29-2007, 23:32
CRS : Така не ми е ясно защо си мислиш, че като знаеш как да си пъхнеш к*ра на подходящото място, те прави достатъчно знаещ и можещ да си спокоен във всяка ситуация. Хората, които не знаят,не могат, не разбират, питат. Ама извинявай ти си роден научен и си "ЕБАТИ ПИЧА". Да не говорим колко си оригинален сигурно с цел да се направиш на интересен пред девойката по горе.
Към останалите едно голямо благодаря за отделеното време и нерви да четете тема на ЕДЕОТИ.
ей девствен, иди си плякай момичето а не питай олигофренски въпроси тука...фатката е да си иде на топло :D
o7ka43na7a
12-30-2007, 14:56
+1
http://lines.akusherstvo.ru/lineika/271538.gif (http://lines.akusherstvo.ru/)
spark_94
12-30-2007, 15:07
+1
http://lines.akusherstvo.ru/lineika/271538.gif (http://lines.akusherstvo.ru/)Еми ако е некой по опитен и точен кой знае :lol:
Ако искаш изкопай тунел и през него следващия път ще премине :lol: