View Full Version : Грозните навици на родителите...
Insomni4c
12-30-2007, 19:47
Кои са най-грозните им навици?
Бащата сомнамбулства....а и най дразни като легне да спи после се събужда и отива да спи на друго място и така 2-3 пъти цяла нощ...
Майката няма. 8-)
lady_Kelly
12-30-2007, 20:01
Моите родители мно ме нервят особо ся нова година ще празнувам у кащи кат затворник и не ме пускат да изляза :-x а иначе едино от наи грозните им навици е огромното притесниение то бива да се притесняват ама чак пък толкоз......Друго баща ми вранка кат садран едвам успявам да го накарам да млакне.Майка ми прекалява с притесненията! :shock: :-x
Insatiable
12-30-2007, 20:22
Най-грозният "навик" е изобщо, че живея с тях 8-) Сега сериозно.. имат навика като се прибера от някъде да ми правят един дъъъълъг разпит - с кой, къде, защо и т.н. :) Това най-много ме дразни в тях иначе има и други неща обаче не им обръщам внимание :smt001
real-girl
12-30-2007, 23:45
Да си викат, да минават границата на нормалното любопитство относно личния ми живот ,същото и за трвожността на наш'те,когато не съм в нас , май е т'ва...Както при повечето..
prettyIdeath
12-31-2007, 05:23
ДамМ.. определено и аз се дразня наще кат почнат "Къде беше" "ама до сега ли" Или майка кат почне да си втълпява разли неща.. Иначе баща ми няма грешка :-)
Sunrisee
12-31-2007, 07:41
Mi kogato izlizym nqkyde vinagi bashtata vinagi mi povtarq vse 1 i syshto "Pazi sa kolite ala bala..ima mygla i shofiorite ne ta vijdat(kogato ima mygla de)" i razni takfis,a kogato sa vyrna pochva edin dosta protochen razpit s kogo sym bila,kyde sym bila,shto sym zakysnqla.S dve dumi roditelski ralti 8-) Inache si gi obicham ;] :P
Saymon90
12-31-2007, 09:19
Дразни ме, когато сърбат, дразни ме, когато ядат с вилицата ми или пият от чашата ми. Дразни ме, когато баща ми си зареже мръсните чорапи пред банята. Дразни ме, когато ми дойдат в стаята и не се чувстват длъжни да напуснат... и т.н.
един от най-грозните навици на баща ми е като почне да вика и псува кат садран по време на футболен мач и кат почне д ами мляска, направо се побърквам. А майка ми - гадният навик с цигарите
Pedigree
12-31-2007, 10:03
Тате има навика да откача към 4-5 часа.
Аз си спинкам най-сладинко,когато той започне да тропа по вратнята(:lol: ) и да пищи:"Зевс идва с каруцата си.Иска да те вземе за жена,да те давам ли?"и разни подобри изцепки,които нарушават златния ми сън :P
Мама е зависима от шоколада.Понякога към 3-4 идва да ми иска шоколад и,когато й откажа се намусва едно такова...после тате е жертвата,защото е задължен да й купи 8-) Освен това пуши страшно много,като издънена дамаджана.
Иначе са прекрасни :-P
*SwEeTy_KiTtY*
12-31-2007, 12:20
Ох,де да ги знам!И те като всички си имат грозни навици,ама най-"грозният" е че пушат!И им повтарям,че е вредно,че ми дават лош пример и т.н. ама мен кои ме слуша?! :neutral: :neutral: :neutral:
AnIcHkAtA
12-31-2007, 12:47
ДамМ.. определено и аз се дразня наще кат почнат "Къде беше" "ама до сега ли" Или майка кат почне да си втълпява разли неща.. Иначе баща ми няма грешка :-)
+1
Баща ми като почне да чете-не спира.Много пушат и двамата.Майка ми побеснява от най-малкото.
Най-грозният "навик" е изобщо, че живея с тях 8-) Сега сериозно.. имат навика като се прибера от някъде да ми правят един дъъъълъг разпит - с кой, къде, защо и т.н. :) Това най-много ме дразни в тях иначе има и други неща обаче не им обръщам внимание :smt001
И при мене го има тоя разпит. :-D Много е досадно, ама то само майка пита. Ужасно е досадно. "Къде беше?С кой беше?" Ей това са й редовните въпроси като се прибера :-D
ThunderGoddess
12-31-2007, 23:03
Баща ми хърка и ако бяхме в дървените американски къщички - неговите децибели одавна щяха да са изкъртили покрива :x Майка ми пък пуфти, докато спи, което адски много драни (в редките случаи, когато се налага да спя при нея, хахаа). Тя винаги мърмори за нещо и все някой й е виновен и е голям перфекционист. Иначе са си наред хорицата :)
Имат навика да развалят всичките ми празници.Включително и тази нова година и рожденния ми ден,който е днес.
Тва,че винаги изкарват брат ми невинен,а мен виновната,а обикновено е точно обратното).Не знам дали това се смята за навик...
DisciplineAndOrder
01-01-2008, 23:08
майка ми страда от мания за чистота. :?
баща ми...той е перфектен 8-)
h0t_bAbE
01-02-2008, 11:15
Bog da ti e na pomo6t ako ti se naloji da spi6 v kuhnqta ...i dvamata stavat rano i parvoto ne6to na ba6ta mi kato se brasne i si mie liceto e da se izhra4i,4e 4ak na dolniq etaj da go 4uqt,a maika mi postoqnno i e zapu6en nosa i ne moe da use6ta kato horata mirizmite , no kato doide tq da si mie lizeto i zabite se sekne 4e nqma kak da ne se sabudi6...strahoten orkestar prosty :D samo da ne ti se nalaga da spi6 v kuhnqta...aa i ba6ta mi mn0y se bazika,no drazni mn,a i preuveli4ava dosta i posle te bazika,a pak maika mi ...mm tq ...ponqkoga e mn0y drazne6ty sled kato se skarame ,na men o6te da mi e krivo a tq da doe sas usmivka do u6ite da me gu6ka ...grrr ide mi togava da i tresna 1-do sega mi e zzqla a sega "slan4icety na maaamaa"
Баща ми - хм.. постоянно се заяжда, винаги намира кусури във всичко, което правя, прави се на много загрижен и доста ме ограничава... :-s
Майка ми - мрънкаща, нерви се за най-малкото, стисната, колкото пъти мине покрай хладилника, толкова пъти яде...
:D
Ами майка ми май няма!Баща ми - хърка,постоянно ме разпитва,звъни ми по телефона по 100 пъти на ден...
Ммм, баща ми постоянно пуши :-& и седи на компютъра, но сега е на работа в друг град и нямам проблеми :smt001 А иначе майка ми...постоянно се караме с нея с причина и без причина и има няква мания да чете вестници, новини, такива глупости...
[†]SweeT_SacRifIce[†]
01-03-2008, 08:55
i dvamata me razpitvat po-veche ot kokoto trqbva :?
Pedigree
01-03-2008, 14:43
О,да моя тате също хърка,като картечница. :-D
Живеем в голям апартамент,а неговото хъркане се разпростира във всяка стая и е непоносимо силно. :)
moon_flower
01-03-2008, 16:23
Наи се дразня като ми влизат в стаята и ми ровичкат и ми подреждат..пфффф...много се нервя.Снощи в два и половина през ноща дофтаса майка и ми вика"Каква е тая кочина в гардероба ти бе?"И целия го изрина на земята,ама и се сопнах и тя сама си го оправи после. :D
После се нерва като ми звънят през 1 час да ме питат къде съм.Като почне да се стъмва се почва едно звънене,а ако не вдигна направо изпадат в транс... :D :D :D
•._.•No_NaMe•._.•
01-03-2008, 16:36
mn lubopitstvat nai ve4e maika mi
_crazy_baby_
01-04-2008, 09:29
И при мене го има тоя разпит. :-D Много е досадно, ама то само майка пита. Ужасно е досадно. "Къде беше?С кой беше?" Ей това са й редовните въпроси като се прибера :-D
и при мене така абсолютните въпроси само 4е като добавим и какво пи? и отка4ам
dreams_f
01-07-2008, 21:24
ми баща ми пуши мн не, че мама не де ама все пак и на месец дават около 30-40лв за цигари и постоянно мранкат, че няма пари......... и т.н. :-x :-x :-x :-x и аз все им викам да ги намалят ама кой ме слуша :neutral: :neutral: :neutral: :neutral:
През деня не си в нас, вечер си спя сам в стаята и никой не ми пречи. Пълна хармония. :smt003 :)
Еми мама например постоянно ме разпитва за всичко и е маниячка на чистота, тате стои нарочно в стаята ми докато си пиша или говоря с приятелки по скайп и се прави че чете вестник. Сестра ми ме дразни и ми пипа нещата непрекъснато, но аз съм няй-големият дразнител - нощем сомнамбулствам и се разхождам из нас, понякога ходя и говоря некви работи на наще, стоя докъсно и гледам тв, разхвърлям си нещата и някой все прибира след мен, стоя на компа и друг не може да седне, бе аз съм си ангелче и наще ме обожават направо :twisted: !
Seducti0n
01-08-2008, 16:17
:arrow: Мразя,когато майка ми връхлита в стаята ми без да почука(За мое щастие,баща ми е далеч по-тактичен,което определено компенсира).
:arrow: Мразя,когато не се зачита мнението ми или когато ми кажат "Млъкни"
:arrow: Дразня се когато майка ми винаги се застъпва за брат ми,който в повечето случаи е виновен, а Не аз.
Каквото и да си говорим,баща ми е далеч по-пекат от мама, обаче и двамата ги обичам,много въпреки че понякога ме изкарват извън нерви. :-D
slun4ice_90
01-09-2008, 09:19
Сега и аз ще се оплача :-D Ние сме 5-членно семейство и имам двама братя,(но все едно ги няма).Аз върша всичко:ходя на пазар,изкарвам кучето на разходка,домакинствам,абе живота ми е най-якия 8-) все едно сама си живея.И не стига,че аз върша всичко а после само ми правят забележка :-x ,но аз им казвам, 'на който не му харесва да си гледа работата' :? Баща ми винаги защитава малкия ми брат и аз побеснявам,защото той нищо не прави, а само си гледа кефа.Когато излизам майка ми и баща ми ми определят до колко часа(в смисъл да не се прибирам в 12 вечерта)Правя забележка на баща ми как да яде и такива неща просто много се дразня.Мразя майка ми като ме буди сутрин като се развика я чуват чак на 6 етаж и баща ми е същия.А ние живеем на 8-мия.Абе хора няма начин,каквито и да са ги обичам. :---) :wink: Баща ми става да яде в 12 вечерта #-o ,това също ме дразни.
die_die_my_darling_
01-09-2008, 11:21
на татко гадния навик докато беше жив е че когато пушеше не проветряваше....
а майка ми....вредния й навик е злобата й :?
smetanata-69
02-10-2008, 19:24
em na6te si slagat krakata na masata s 4ehlite i su6to i na divana..... :booooomb:
ElisaDay
02-10-2008, 19:29
Мразя когато :
- наще пушат и после не проветряват стаята.
- обвиняват за всяко второ нещо изгубено или повредено мен ..
- ме разпитват къде,кога и с кого съм била цял ден ..
- тръгна да излизам редовния разпит - с кого, за колко време , къде и кво ще правя ..
:)
[B]a[N]D[i]T[k]a
02-10-2008, 19:46
супер грозен навик ми е сутрин маика като стане първата и работа е да седне на компа без да се е измила без нищо .. или пък като се върне от работа пак се лепва за компа нищо че не се е сабула дори :grin: :grin: а тати.. тати хммм няма :)
psychopath
02-10-2008, 22:52
Баща ми само отваря някви бири по нощите 8-)
bloodfrozen
02-11-2008, 11:18
Определено не са лишени от такива :)
Майка ми има навика след като аз изчистя, тя да чисти още един път след мене. Редките случаи, в които се постарая да направя подобна саможертва, обикновено завършват по тоя начин. (Аз може рядко да се занимавам с подобни работи, ама поне ги върша като хората.. и накрая пак остава неоценено..)
Друг нейн навик е да се оплаква на някого от мене - било то какво съм направила, каква оценка съм изкарала и прочие.. в повечето случаи - нищо хубаво.
Бащата има ужасния навик след като попрекали с алкохола, да дойде при мен и да раздава правосъдие. В такова състояние или ме скъсва от смях, или ме ядосва..
И използва една реплика... "Питай майка ти".. 8-)
Ъм...абсолютно цялото ми семейство и баба,дядо,мама,тати и т.н.-ВСИ4КИ псуват :oops: :lol: :shock: ...НИщо 4удно,4е и аз го правя... :oops:
EarthShaker
02-13-2008, 03:54
Пушат
plamsityy
02-13-2008, 05:46
znachii.. bashta mi hbrka kato dbrvorezachka :x maika mi pbk.. se krie taino da pyshi :-D
hooliganka89
02-13-2008, 08:20
Грозен навик на баща ми е,че много хърка...чак съседите го чуват сигорна съм :shock:
Или когато спорим за нещо той казва-Когато говориш с мен ще мълчиш :x
Майка пък много ама много обича да се прави на остроумна.
Малък пример-Йоана оправи си леглото!
Аз-Няма.
Тя-Как така няма?
Аз-Защо да си оправям леглото след като пак ще лягам да спя?
Тя-Защо ядеш след като пак ще огладнееш?
Аз- ](*,)
HePeAJIeH
02-13-2008, 08:42
Майка ми понякога много ме ограничава и е твърде притеснителна...не ми гласува кой знае колко голямо доверие плюс това много пуши :(
А относно бащата...много спокоено човек...единствения му косур е че хърка....иначе си обичам родителите :)
Mi na ba6ta mi nai-grozniqt navik e da pie i...da pie...
Puk na maika mi..prekalenoto pritesnenie otnosno men.Ponqkoga vsi4ko e tolkova prosto,a tq se pritesnqva prekaleno mnogo...
FENKATAA
02-15-2008, 21:00
1 на майка ми е ,че е много любопитна и всичко иска да знае и че прекалено много и пука
за баща ми понякога е малко краен