View Full Version : Нова ГОДИНА без любимия...
poltergais
12-31-2007, 08:51
Е момичета и момци може и да е имало такава тема, но явно не съм я видял. Тъъъ въпроса ми е - Какво е усещането да не си с любимия човек при посрещането на НОВАТА ГОДИНА ?
Защото на мен лично не ми и много приатно и няма да е толкова хубаво като приателката ми няма да е до мен... :-# :-# :-#
`Death`Whore``
12-31-2007, 08:54
Намери си приятели. :D
Това - напълно сериозно. Не че е приятно...неможеш да го целунеш точно в 12...и т.н., но и с приятели е доста хубаво.
Е момичета и момци може и да е имало такава тема, но явно не съм я видял. Тъъъ въпроса ми е - Какво е усещането да не си с любимия човек при посрещането на НОВАТА ГОДИНА ?
Защото на мен лично не ми и много приатно и няма да е толкова хубаво като приателката ми няма да е до мен... :-# :-# :-# +1
MoOnLiGhT_ShAdOw
12-31-2007, 08:57
Честно казано, тази година ще ми е пръвата, в която ще съм с любим човек до себе си... буквално :-)
AnoNim4e
12-31-2007, 08:58
Az 6te sum s priqtelqt mi,no moje6e i da ne stanat ne6tata i mi be6e mn zduhano i ve4e si predstavqh vs mi fr kak se zabavlqvat,a az si mislq za gajeto mi,za6toto bez nego...nqkak si... :S
`Death`Whore``
12-31-2007, 08:59
Абе, хора, вие никога ли не сте без гаджетата си? 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Darkl1ng
12-31-2007, 09:10
Ми аз пък даже до 1 ще съм напълно сама, щото секи ще е с мама и тати.. преди малко си взех едно шише шампанско и мисля да искарам супер в своята приятна компания :D кофти е, обаче .. това да ми е проблема.. ай :smt006
ми не е хич приятно но щом се налага ще го преживея и аз съм в такава ситуация тази година но ще съм с приятели :-P
happy end
12-31-2007, 12:36
аз няма да бъда с моя :-# :-# :-#
gangstata
12-31-2007, 13:36
s edna dyma..otvrat... :(
mdaaam gadno e ...ne che s priateli ne mojesh da si iskarash dobre no ako si i s priatelq si..shte e oshte po qky i ni6ty nqma da ti lipsva
:x цяла тема пуснах аз как се чувствам :cry: супер кофти е ... на никой не го пожелавам
bebe_s_bazuka
12-31-2007, 16:55
Да кофти е да не си на нова година с гаджето.Едно е да си с гаджето друго е да си с приятелите,но дори и в тяхната компания може да си изкара страхотно важното е да знае как :grin:
ReFlEcTiOn
12-31-2007, 17:08
тази година и на мен ми се случва,бяхме си планирали всичко но се наложи...да го отложим...ех...гадно...но ще го преживея...
та пожелавам на тези които ще са тази година като мен догодина да са със любия човек и да са много щастливи и много да се обичкат...другирте неща не са толкова важни щом имаш човек които те обича до себе си...обичай те се... :cry: :cry: :cry: :mrgreen: :-) :smt007 :smt006
Гадничко е, но с това не свършва света.
А и Нова година е просто един ден, в който изпращаш старата година. Ден, в който гърмят много пиратки и е хаос навсякъде. Това, че не е сега при теб не значи, че не може следващите дни да излезете заедно и да си изкарате яко, въпреки че не е празник.
Е и ние не бяхме заедно снощи..въпреки това се чухме към 12.20, а преди това успях да му изпратя смс-че в 12.02 някъде..А как ми се прииска да го целуна в първите мигове на 2008ма..но от 260 км няма как.. :(
Gothique♫
01-01-2008, 15:50
Мии и аз бях без него ама с купона си беше на градус е беше ми малко гадно но само в началото после мина и си изкарах добре надявам се и той да си е изкарал добре :---)
Аз не бях с него :cry: и ми беше мноооого тъпо
Harum_Scarum
01-02-2008, 10:14
Аз не бях с него и ми беше супер тъпо :-k
krisscho
01-02-2008, 14:35
Е и аз не бх с гаджето-чудо голямо.
Въпреки че беше готино като успяхме да се свържем към 12:30 и макар да не чух и дума от това което ми каза вече съвсем не се тормозех че я няма-нали пак ще се виждаме. :)
nencuHka
01-02-2008, 17:59
Кофти нова година искарах аз.. Едно че бях без приятеля си и всички в 12 като си честитиха (при 2 двойки в компанията) и .. :cry: Друго че нямах желание нито да пия нито да се веселя,мислех само да дойде време та да се прибера..
Да бях в нас по добре щеше да е ..Ама както и да е..
ОЖИВЯХ :grin: :D 8-)
еми и аз не можах да бъда с моя приятел, но се чувахме доста често през вечерта и не беше толкова зле...в 12:00 ( като някакво чудо ) успях да се свържа с него и да му честитя НГ и ми беше мн добре :)
KiSs_mY_LiPs
01-02-2008, 21:00
Тфа е гадно.. И аз бях на Нова Година без приятеля ми. :cry: В последствия разбрах че се е целувал с някфа "яка" путка след като са се напили.. :cry: :evil: :smt097 Ноо тфа е друга тема..