Влез

View Full Version : Гафове по време на секс

vvvvv
12-31-2007, 11:26
В последния ден на 2007ма година искам да пусна тази тема. Разкажете за вашите секс гафове през тази година. :grin:

rumka88
12-31-2007, 11:41
амии..гафове не мога да кажа че е имало при мен...всичко е било в границите на нормалното..единственото беше..секс в парка..и после последва ескапел..но други такива изцепки от тогава насам не е имало..внимаваме вече.. ;-)

teoto
12-31-2007, 11:45
Много яка тема!Ами сиг най-якия гаф тази година беше,когато счупихме леглото :-D Но още по-забавно беше като се прибраха техните и дойдоха да ни помогнат да го оправим.И до сега не ми се мисли какво са си помислили тези хора за мен :-s
А друга забавна случка..Незнам защо и кой от двамата предложи да го направим в WCто у тях(което е точно до входната врата)Та..работим се ние,работим и по едно време,а изненаааадааа-техните се прибират..Сиг се облякохме за 10 сек за толкова измислихме и няква нескопосана история как съм дръпнала кранчето на тоалетната и той е дошъл да го оправи.Но в крайна сметка като излезнахме баща му ни погледна и с най-невинния глас попита "Спите ли бе?" 8-)

AnoNim4e
12-31-2007, 11:45
Ami pri men ob6to vzeto e nqmalo gafove,osven 1 skusvane na prezervativa,a priqtelqt mi svur6i v men 2 puti i sled tova trqbva6e da piq Eskapelle

SilverAngel
12-31-2007, 11:54
ами едно скъсване на презерватив и май е това :)

Ice_Queen_
12-31-2007, 11:56
Ами..поне 1 ще помня много дълго занапред..
Правим си с гаджето секс..на задна.. от което по едно време моя вика : Абе бебе..тука..нещо липсва.И аз : ?!?! [-o< И той вика :Презерватива го няма.. От там аз почнах да се хиля като съдрана,той седи и не знае какво става.Аз се изцепвам :Ами сигурно вагината ми го е изяла , от което и той почна да се хили ии после почна да " рови" в "дупката" да извади гумичката/за щастие не беше свършил!!!!!!
А същата ситуация се беше случила на една моя приятелка преди седмица, и аз точно я ебавах за тва ..ама и на мен се случи. :---)

mokka
12-31-2007, 12:29
Xex te sq 6a vi razbiq!!!Dokato gadjeto me lije6e...ba6ta mu otvori vratata.. :oops: :oops: Ama dobre 4e uj se bqhme zavili s 4ar6afa i lqmpata be6e izgasena...E to malko pak se vijda ot kompa kato sveti...ma kakto i da е:oops:

Devilka
12-31-2007, 12:41
Xex te sq 6a vi razbiq!!!Ba6ta mu otvori vratata dokato me lije6e..... :oops: :oops: Ama dobre 4e uj se bqhme zavili s 4ar6afa i lqmpata be6e izgasena...E to malko pak se vijda ot kompa kato sveti...ma kakto i da е:oops:

Хаха,това прозвуча все едно баща ти е отворил вратата докато той (баща ти) те е лизал..
Иначе ние не сме имали гафове.Само един изхлузен презерватив. 8-)

mokka
12-31-2007, 12:52
Popravih go :D

ResidentEvil
12-31-2007, 12:58
ами едно скъсване на презерватив и май е това :)

Добре дошла в Компанията.

KimBerLy1912
12-31-2007, 13:26
Няколко късания на презерватив...3 или 4...1 по-опасно...1 последвал Ескапел :) Не е кой знае кво :) Надявам се догодина и без тва да се разминем :-)

ludoto_f
12-31-2007, 13:28
Скъсване на презарватив.. след което пих Ескапеле :x
Да се надявам вече да не се случва..! :---)

DevilWish
12-31-2007, 14:32
Никакви ;) 4ак не мога да повярвам . . .

ShokoladkaTa
12-31-2007, 15:23
ммм... май са само два :P веднъж презерватива остана вътре в мен,но успяхме да го извадим 8) и веднъж се наложи да пия Ескапел

NiksaN4e
12-31-2007, 15:26
Моето е едно свършване в приятелката ми без презерватив и после 30лв за ескапел ... :-D

a1b1c1a1b1c1
12-31-2007, 15:47
:booooomb: не подценявайте послдните часове на 2007-ма :booooomb:

CfEtii
12-31-2007, 19:30
Като никога май няма гафове :-|

GokuKakarot
12-31-2007, 22:19
Никакви ;) 4ак не мога да повярвам . . .

ABSOLUTme
01-01-2008, 05:57
Бахти,тоя Ескапел като М&М го взимате.. :shock:

BeBsItO
01-01-2008, 08:04
Бахти,тоя Ескапел като М&М го взимате.. :shock: i az tova se u4udih............ kolko spokoino gko kazvate, se endo sa decki bonbonki ...

Makscho
01-09-2008, 01:38
xaxa moq gaf beshe kat q klatu6kah na zadna i bez da iskam se uzlobih ot kef shot sex-a beshe baq dulgi4ak :) i i go vkarah s rqz i tq kakto beshe pootpusnata q zasilih v telivizora i si udari glavata :) xa 4ak sprqhme da go praim ot smqh za drugo ne se seshtam :)

HardlyAwakened
01-09-2008, 06:20
няма гафове :grin:

Virgin
01-09-2008, 11:38
няма гафове :grin:

:D 8-) :smt001 ... ако не броим тва, че на един от бившите не му стана и с него като цяло нищо не сме правили :oops: [-o<

Kras4eto_lp
01-09-2008, 11:41
И при мен беше само скъсване на презерватив...за дръго не се сещам :::

Atula
01-09-2008, 11:44
Най-големият ми секс гаф? Гецата! :razz: :razz: :razz:

Virgin
01-09-2008, 11:46
Най-големият ми секс гаф? Гецата! :razz: :razz: :razz:

ахахахахАХХАхахаХАхахаХа така си е по дяволите :lol: :razz: :lol: :lol: :razz: :-P 8-)

maackata
01-09-2008, 12:09
Am seriozni gafove nqma6e taq godina osven skasan prezarvatov ama priatelq mi vidq savsem v na4aloto ,kogato o6te ni6to ne be6e stanalo :P

foxy-to
01-09-2008, 12:17
мисля, че в темата не ставаше дума за скъсани презервативи и пиене на вредни хапчета, а за смешни и забавни истории и случки.
аз обаче в момента не се сещам за такава :neutral:

fake
01-09-2008, 17:09
апффф...не се сещам за кой знае колко, ама за един се сещам дето за дълго ще ми се запечати в съзнанието....
аз лежа на леглото, гола, вързана с белезници!!! без завивка, абе ей така...не се сещам дали ме лижеше или вече бяхме почнали да праим секс...и майка му отваря вратата...
той става и отива до вратата(ааа, по боксерки беше, значи не сме били почнали да праим секс) и почва да си говори с нея(WTF?!)

и други е имало, ама няам спомен :roll:

mackata90
01-09-2008, 19:27
Аз имам доста гафове през тази година! Значи веднъж го правим в колата му, на задната седалка! Беше декември месец и навън беше студено. Бяхме спряли на една поляна извън града. Той беше седнал и аз върху него и тъкмо се бяхме съблекли, и се целуваме и изведнъх се задавям и не мога да си поема въздух.Като кледам цялата кола е пълна с пушек!И започвам да се задушавам. Той се опитва да отключи централното заключване, ама заяде. Аз гледам напред и виждам под шофьорската седалка гори. В крайна сметка отключи и излязохме. Отключихме багажника, но пожарогасителя нещо се ебаваше. Държа да отбележа че навън беше -7- 8градуса, а ние тичахме голи и боси навън. Той отвори вратата, изхвърли дрехите ни навън и дамската ни чанта на мокрите листа. В крайна сметка се оказа, че станало на късо с кабелите на музиките и затав се запалило. Мн се бяхме уплашили и двамата. Тва може би беше най-големия гф по време на секс за 2007 година.
Друг случай. Ние обикновенно го правим без презерватив, защото той казва че мед през стъкло не можел да лижи, но веднъж той беше купил и решихме да пробваме. Стана му.Той се опита да си го сложи, неможа, спадна му и накрая не правихме нищо.Вика че само като си помисли и му спада.И така.

martoo
01-09-2008, 20:19
osven 4e nqkolko ve4eri podred ne si spomnqm podrobnosti i imena na momi4eta s koito sum go pravil nqma drugi :-D

my_pulsar
01-09-2008, 20:27
То моя гаф не е баш гаф, а по- скоро кошмар... Та клатиме си се с приятеля ми, ама поне от 30 мин, разгорещили сме се яко, и в тоя момент се отваря врата. Ама аз в първия момент си помислих, че Зик (питбула му) излиза от от др стая, та както и да е продължихме си... Да, ама в стаята всеха да навлизат яко хора- цялата компания- брат му, приятелката му, 5-6 момчета... Баси срама изживях, ей! Гола на масата, пред цялата тайфа... :-k

sun_flower
01-09-2008, 22:40
moq gaf be6e purviq put kato go pravihme s moq fr.v tqh sme na divana v hola oba4e na otkrehnata vrata.i kakto si pravim raznite dvijeniq i vijdam 4e na otkrehnatata vrata stoi i ni gleda bava4kata sus sestra mu na ruce(deteto miloto be6e na 1 godinka i 2 meseca).i az nekva po4nah da se durpam da kvi4a ne6to se opitvam da mu kaja,4e dani(bava4kata)ni gleda ma toi ne zacepva i na mackata i stana neudobno i vleze v dr staq,a tq ina4e e mlada na 25-26 god.lellel umrqh ot sram,posle milata 4uka na vratat i pita mojeli da vlezem da nahranim malkata,a na men mi ide6e da se skriq pod masata ot sram :P :mrgreen:

GameFace
01-09-2008, 23:19
С бившата ми приятелка сме имали доста гафове - 1 път не ми стана... 1 път ни хванаха катаджии в колата на един приятел... 1 път ни хванаха родителите й... хвана ни една учителка в кенефа в даскало (добре че й бях любимец :D )... се недоразумения... :)

Oralgin
01-10-2008, 16:17
Ами то гафове ... много 8-)
хванаха ни катаджии докато се чукахме в колата .. но най- куцото беше в тях .. уж се отбихме за малко .. но се разлигавихме и ... :)
тъкмо я лижех и й бях пъхнал пръст4е в дупето и сестра й влезе в стаята .. аз гол,надървен.. тя мокра .. иии .. абе кофти работа .. (честно казано не става като по филмите - там сестра и щеше да се включи :))
гафовете с ескапел-а .. също - 2 пъти ..
не-ставане - 2пъти (мамка му)
и на нова година (не е гаф, хваля се :) ) бяхем скъсали от 1 месец и най-добрата и приятелка ми духа във Wc-to :)))

Oralgin
01-10-2008, 16:18
хванаха ни катаджии докато се чукахме в колата .. но най- куцото беше в тях .. уж се отбихме за малко .. но се разлигавихме и ... :)
тъкмо я лижех и й бях пъхнал пръст4е в дупето и сестра й влезе в стаята .. аз гол,надървен.. тя мокра .. иии .. абе кофти работа .. (честно казано не става като по филмите - там сестра и щеше да се включи :))
и на нова година (не е гаф, хваля се :) ) бяхем скъсали от 1 месец и най-добрата и приятелка ми духа във Wc-to :)))

Oralgin
01-10-2008, 16:18

MoOnLiGhT_ShAdOw
01-10-2008, 19:24
Ние обикновенно го правим без презерватив, защото той казва че мед през стъкло не можел да лижи
Пфу, и той ли ще се тъпче с противозачатъчни, да си прецаква нормалния биологичен ритъм с хормонални таблетки? [-(

vali00
07-02-2009, 13:15
Аз гафове нямам, но ще кажа един гаф на мой приятел. :-D
У тях има такъв диван, дето се разпъва и става на легло.
И те на ъгъла и .... :-D и паднали от леглото двамата :D :lol:

under_black_sky
07-02-2009, 14:05
ем..майката на приятели ми ме беше поканила у тях и по едно време трябваше да слезе до пред блока с една нейна колежка.И то какво стана,че почнахме да се разгрещявахме и тамън бяхме по бельо ии чувам как се тропа с входната врата и скачааййй и се обличаййй :D и после той реши веднага да отиде при нея и тя викаа : аа аз тамън щях да дойда да вида как сте и кво правите :D А пък един път сме в една болница.Бяхме на посещение там ала бала и в асансьора слизаме надолу и почнахме да се налазваме, при което внезапно асансьора спира и една сестра се качва ии ние такива си умираме и от срам и от смях ии тя жената застанала и вика аа спокойно няма лошО :D :D

barbie1
07-11-2009, 15:28
xhaxh ... :razz: :razz:

Sevgincho
07-11-2009, 16:12
Много са , кое първо да разкажа .. Секс в даскало !! 8-) 8-) :oops: :oops: :oops: :oops:

KokoDjambo
07-12-2009, 06:54
Ами чукам си аз една позната...в тях ама яко сме се разгорещили и по едно време се чука на врата и се чува гласа майка и:"Абе вие секс ли правите или се колите".Мноо пекана жена,напълни ми душата.

Mim4etooo
07-12-2009, 12:26
Еми аз се сещам че,счупихме леглото на чичо му и той човека после като видял се чудил кога го е счупил :D
веднъж докато праихме секс в една изоставена сграда през ДЕНЯ един мъж дойде и ни видя, ама нищо не каза и си тръгна кат ни мерна и ние си продължихме :-D

t0d1t0
07-12-2009, 12:31
а бе нали има такава тема - Секс Гафове ... Кой изрови тази :D