PDA

View Full Version : Първия път... без болка и кръв

Daidito
01-01-2008, 08:26
Imam edno vupros4e poneje ne sum mn sigurna... :roll: S gadjeto mi pravihme sex za purvi put i az bqh devstvena.Toi be6e mn vnimatelen i usetih malka bolka samo pri pronikvane s prust4e.Ta se 4udeh ima li veroqtnost da ne me e otvoril,za6toto vs mi priqtelki kazvat 4e mn gi bolqlo puk men ne a i kruv nqma6e :neutral: ?

Модерирано от swords1010
Т.7 от правилника!

Kanela
01-01-2008, 08:33
При всеки е различно.Лично мен ме болеше само с пръстче,да,и като проникваше,само че болката беше примесена с огрооомна доза удоволствие =P~ :-) :oops: :P Втория път обаче тече малко кръв...само че болка отново нямаше...по-скоро удоволствие :)

ABSOLUTme
01-01-2008, 08:54
Мен пък нито ме боля,нито кръв ми тече. :neutral:

dqbolo
01-01-2008, 09:57
При всеки е различно.Лично мен ме болеше само с пръстче,да,и като проникваше,само че болката беше примесена с огрооомна доза удоволствие =P~ :-) :oops: :P Втория път обаче тече малко кръв...само че болка отново нямаше...по-скоро удоволствие :)

Мхм аз още съм си девствена но и мен ме боли само от прчстче ( караме я полеко , ще стигнем и го сеха след годинка :grin: )

SilverAngel
01-01-2008, 10:30
Ами и при мене беше горе долу така, не че не ме боля, ама не е такава болка каквато описват приятелките ми.... Даже беше приятна :oops: А и кръв също нямаше...

sherry
01-01-2008, 10:31
Странно! Да усетиш болка, когато прониква с пръст, а когато правите секс, да не те боли :-o Всъщност той проникна ли в теб?

Чувала съм, че има момичета, които имат еластична девствена ципа, която има по-голям отвор и трудно се отарят. Може би при теб е така, не винаги има болка и кръв, просто защото отворът на ципата е голям. Може би пък си била много възбудена и заради това всичко е станало по-лесно и по-лесно ти е скъсал ципата. Знам ли...Важното е да се чувствате добре и да си готова за това, иначе дали има кръв или не...не е важно, това са някакви стари предрасъдаци.