.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Първия път... без болка и кръв

Imam edno vupros4e poneje ne sum mn sigurna... S gadjeto mi pravihme sex za purvi put i az bqh devstvena.Toi be6e mn vnimatelen i usetih malka bolka samo pri pronikvane s prust4e.Ta se 4udeh ima li veroqtnost da ne me e otvoril,za6toto vs mi priqtelki kazvat 4e mn gi bolqlo puk men ne a i kruv nqma6e ?

Модерирано от swords1010
    Т.7 от правилника!
    Budi kakuvto si ima dostatu4no drugi hora!

При всеки е различно.Лично мен ме болеше само с пръстче,да,и като проникваше,само че болката беше примесена с огрооомна доза удоволствие :P Втория път обаче тече малко кръв...само че болка отново нямаше...по-скоро удоволствие

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Мен пък нито ме боля,нито кръв ми тече.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    При всеки е различно.Лично мен ме болеше само с пръстче,да,и като проникваше,само че болката беше примесена с огрооомна доза удоволствие :P Втория път обаче тече малко кръв...само че болка отново нямаше...по-скоро удоволствие
    Мхм аз още съм си девствена но и мен ме боли само от прчстче ( караме я полеко , ще стигнем и го сеха след годинка )

Ами и при мене беше горе долу така, не че не ме боля, ама не е такава болка каквато описват приятелките ми.... Даже беше приятна А и кръв също нямаше...
    [img][/img]

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Странно! Да усетиш болка, когато прониква с пръст, а когато правите секс, да не те боли Всъщност той проникна ли в теб?

Чувала съм, че има момичета, които имат еластична девствена ципа, която има по-голям отвор и трудно се отарят. Може би при теб е така, не винаги има болка и кръв, просто защото отворът на ципата е голям. Може би пък си била много възбудена и заради това всичко е станало по-лесно и по-лесно ти е скъсал ципата. Знам ли...Важното е да се чувствате добре и да си готова за това, иначе дали има кръв или не...не е важно, това са някакви стари предрасъдаци.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си