View Full Version : Анален секс ???
ZlobChoo
01-01-2008, 12:29
С приятелката ми правихме секс (анален) без презерварив, та искам да попитам дали има някаква опасност ?
Има ... от най-различни болести ! И за тебе и за нея ! Друг правете с предпазни мерки :(
ResidentEvil
01-01-2008, 12:32
С приятелката ми правихме секс (анален) без презерварив, та искам да попитам дали има някаква опасност ?
Да тя може да забременее, ако си свършил в нея. Но вероятноста е малка.
Спермата от Ануса може да изтече във Вагината.
По-голяма простотия от тая не съм чувала ](*,)
ZlobChoo
01-01-2008, 12:35
Не беше в нея, но все пак се притесняваме.
Значи няма шанс, нали ? :neutral:
Кажете ако е така, по-специално женската част да разяснят въпроса.
mm ima si veroqtnost ot bolesti a tfa za zabremenqvaneto v anusa li se izprazni??? :?:a su6nost ti si kazal 4e ne e v neq em zna4i zabremenqvaneto otpada ama bolestite ne
Blitzkid
01-01-2008, 12:37
Най-големият проблем е че после тря си замиваш чепа
ZlobChoo
01-01-2008, 12:40
Ами ако съм се изпуснал има ли шансове ?
Не ме интересуват болестите, а забременяването.
Blitzkid
01-01-2008, 12:44
Да ще забременее и ще ти роди лайно
trg_ahmed
01-01-2008, 12:46
А бе престанете да притеснявате хората без да знаете:
1во може да хванеш болест,ако приятелката ти НЕ поддържа висока лична хигиена,ако е неква дет я мързи да си мие гъза,ш' фаниш всякакви болести
2ро има една много малка вероятност да забременее,и тя е както по-горе са казали,ако спермата изтече от ануса към вагината,и това зависи от това в каква поза го правихте?
Спокойно,едва ли е забременяла ;-)
А за болестите ти ще кажеш дали си поддържа хигиената.... :-|
ZlobChoo
01-01-2008, 12:47
Сериозно питам, защото съм изплашен. :-k
SilverAngel
01-01-2008, 12:55
Не е простотия, ако си свършил може и да е забременяла.... ако не си не се притеснявай :)
AnoNim4e
01-01-2008, 13:21
омгг..... лелелеле ПРОСТИ И НЕОБРАЗОВАНИ ХОРАА!!!! АИДЕ СЯ КАТ НЗ ЗА СЕКСА-НИШТО ЛОШО,НО ДА ПРАВИШ АНАЛЕН СЕКС И ДА ПИТАШ ДАЛИ Е БРЕМЕННА,ТОГАВА ДА КУДЕ СИ МИ ТРУГНАЛ ДА СЕ ЕБЕШ ВЕЕЕЕЕ ?!?!?!?!?!?!!? ПУУУУ АМА ВЕЧЕ НАПЪЛНО МИ ПИСНА ОТ ТАКИВА ТЕМИ !!!!!! :-x
Само някоя инфекция може да си докараш.
Има ... от най-различни болести ! И за тебе и за нея ! Друг правете с предпазни мерки :( а така си е :(
Zarazata
01-01-2008, 13:42
Забременяването нестава ли само по вагинален път ?
Lady_Milena
01-01-2008, 13:56
1. Опасност от забременяване: клони към нула. Не е невъзможно, но не е никак вероятно.
2. Аналният секс всъщност носи повече рискове от стандартния по отношение на зарази. Причината е, че понеже анусът е пригоден за друго, а не за секс, разкъсванията стават много лесно - миниатюрни разкъсвания са трудно избежни. Точно пък анусът е раят на бактериите и те лесно проникват в кръвта... и тогава става лошо.
И още нещо: в НИКАКЪВ случай не използвай бебешко масло или друга мазнина за лубрикант ако ползваш презерватив. Презервативите се късат в мастна среда. Трябва да се използват лубриканти само на водна основа - то много, за да се избегне болка.
Да,но някои хора си мислят,че имат яйчници в задниците.
AnoNim4e
01-01-2008, 14:09
На прав път си ! \:D/
Да,но някои хора си мислят,че имат яйчници в задниците.
Xaxxaxa evalata,ebasi akiq otgovor :grin:
ReFlEcTiOn
01-01-2008, 14:29
омгг..... лелелеле ПРОСТИ И НЕОБРАЗОВАНИ ХОРАА!!!! АИДЕ СЯ КАТ НЗ ЗА СЕКСА-НИШТО ЛОШО,НО ДА ПРАВИШ АНАЛЕН СЕКС И ДА ПИТАШ ДАЛИ Е БРЕМЕННА,ТОГАВА ДА КУДЕ СИ МИ ТРУГНАЛ ДА СЕ ЕБЕШ ВЕЕЕЕЕ ?!?!?!?!?!?!!? ПУУУУ АМА ВЕЧЕ НАПЪЛНО МИ ПИСНА ОТ ТАКИВА ТЕМИ !!!!!! :-x
и на мен ми е писнало от хора които незнаят как да пишат!
Моля ви пишете на БЪЛГАРСКИ-(НИШТО,КУДЕ,ТРУГНАЛ и н.т -няма такива думи! ) 8-[ ](*,)
AnoNim4e
01-01-2008, 14:44
и на мен ми е писнало от хора които незнаят как да пишат!
Моля ви пишете на БЪЛГАРСКИ-(НИШТО,КУДЕ,ТРУГНАЛ и н.т -няма такива думи! ) 8-[ ](*,)
Ми миличка с Windows Vista не е толкова лесно,колкото ти си мислиш,аз нз дори и кво ти се обяснявам !!! :lol:
ЩЪ ПИШЪ КАК СИ ШТЕМ !!!!ОК??? :lol: :lol: :lol:
stealthyGirl
01-01-2008, 14:57
Да,но някои хора си мислят,че имат яйчници в задниците.Аве 'де да знайш.. #-o :razz:
Ма защо изобщо правиш нещо,като незнаеш последствията?
minava6t 4i4ko :)
01-01-2008, 20:28
Да ще забременее и ще ти роди лайно :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
disturbed_fen
01-02-2008, 07:24
a da predpolojim 4e sled 10 min. spermata izte4e ot anusa i popadne vuv vaginata,kakvo stava.dori momi4eto da e devstveno,moje li da zabremenee po tozi na4in.a ako vednaga spermata popadne ot anusa vuv vaginata,i tq ne popada navutre vuv vaginata,moje li pak da zabremenee ?
`Death`Whore``
01-02-2008, 07:26
disturbed_fen, спермата трябва да попадне навътре във вагината, и то известно разстояние след края И, за да забременее жената.
И явно ZlobChoo не е свършвал в жена...ще му кажа едно - спермата действа като разхлабително. Звучи гадно...но какво да се прави. Така че няма голяма възможност спермата да изтече след 10 минути.
disturbed_fen
01-02-2008, 08:00
znam 4e trqbva da popadne navutre,no vuzmojno li e spermatozoidite da si propravqt put navutre ?
Red_Diablo
01-02-2008, 08:04
Ма защо изобщо правиш нещо,като незнаеш последствията?
Аз пък си мисля че просто се хвали :lol:
besnicataa
01-02-2008, 08:24
to tva mi se struva 4e ne e mn za hvalba ma...znae6 li go...