Влез

View Full Version : Как да си усиновим дете?

ludokote
01-01-2008, 19:41
Все съм се питала как може да си осиновиш дете? Искам след известно време да си осиновя едничко ако случайно немога да имам деца знам че може и инвитро но ако си усиновя ще съм по сигурна в себе си и в детето :) . та въпро са ми е трудно ли е да си осинови дете и какви са трудностите за да се осинво детенцето :( ?

BuBs
01-01-2008, 19:49
Избираш си едно и си го зимаш срещу подпис :D

Sevt
01-01-2008, 19:55
Че кое му е по-сигурното на осиновяването с/у инвитрото ? Твърдо съм за второто, незнам ама поне на мен ми е наистина важно детето да си е мое...А иначе не съм много запознат, но в общи линии да - един подпис и цигането е твое.

JivaRana
01-01-2008, 20:06
Избираш си едно и си го зимаш срещу подпис :D
Тва ми изглежда много лесно като да си купиш 1 кило домати :D А по темата мисля,че не става много трудно,но не и прекалено лесно.Май трябва да подадеш някакви документи и да те одобрят и нз какво още :? Виж в google може да намериш нещо по въпроса. :)
Но рано е да мислиш за осиновяване,нз защо си мислиш,че може и да нямаш деца,не си мисли преди да си опитала,а и най-хубаво е,когато детето си е твое ;-)

heely
01-01-2008, 20:42
И аз съм мислила по въпроса и ако имам възможност бих осиновила дете като порасна.

Glezanka
01-02-2008, 09:41
От много малки взимате да мислите за деца,осиновяване,инвитро ... защо не питаш родителите си или някой възрастен,вероятно ще са по осведомени от нас :)

Marge
01-02-2008, 18:21
А защо не хванеш някой да ти направи? :)

SuNsEt
01-02-2008, 18:29
Еми избираш си от кой дом да бъде.Отиваш там и казваш на директорката,4е искаш да усиновиш дете,тя ти разказва за условията и ти показва децата.После,оба4е питат детето дали иска да бъде усиновено и дали му харесва да си му майка и зависи кво ше каже...После има някакъв като изпитателен срок,където то живее при вас и идва от време на време няква жена...нз дали е от социалните,за да види обстановкатая,в която живееш ти и детето.Уверява се,4е то е добре в твойте грижи и проверява как му влияе обстановката...Ако вси4ко е наред,ти го дават. :wink: Но едно усиновяване може да продължи доста дълго...Този процес не е лесен и при някои двойки проти4а към 1-2 години...в други слу4аи може и до две седмици. :)

И не не съм усиновена знам го,защото преди съм се интересувала...не много де :D .Но това е,което аз знам :wink:

ludokote
01-02-2008, 20:48
бе знам че не е лесно да бъде и инвитро бебето щото трябва пак няколко години иследвания и ко ли не :cry: и една камара пари макар че за мен детето е много важно :) абе ще помисля още и ще реша какво искам :smt001 и ще реша ко да прая