- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да си усиновим дете?
Все съм се питала как може да си осиновиш дете? Искам след известно време да си осиновя едничко ако случайно немога да имам деца знам че може и инвитро но ако си усиновя ще съм по сигурна в себе си и в детето. та въпро са ми е трудно ли е да си осинови дете и какви са трудностите за да се осинво детенцето
?
живота е един и нека му се радваме така както трябваСъвет:мисли преди да направиш нещо
Избираш си едно и си го зимаш срещу подпис![]()
Цял ш*бан живот дишаш прахта.
Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
Започнал си да гниеш отвърте,
за теб няма да има `утре`.
Ти си човек,обречен да страда.
Хванал си влака за ада!
Че кое му е по-сигурното на осиновяването с/у инвитрото ? Твърдо съм за второто, незнам ама поне на мен ми е наистина важно детето да си е мое...А иначе не съм много запознат, но в общи линии да - един подпис и цигането е твое.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Тва ми изглежда много лесно като да си купиш 1 кило доматиПървоначално написано от BuBs
А по темата мисля,че не става много трудно,но не и прекалено лесно.Май трябва да подадеш някакви документи и да те одобрят и нз какво още
Виж в google може да намериш нещо по въпроса.
Но рано е да мислиш за осиновяване,нз защо си мислиш,че може и да нямаш деца,не си мисли преди да си опитала,а и най-хубаво е,когато детето си е твое![]()
И аз съм мислила по въпроса и ако имам възможност бих осиновила дете като порасна.
Обичам само един човек и това съм аз.
От много малки взимате да мислите за деца,осиновяване,инвитро ... защо не питаш родителите си или някой възрастен,вероятно ще са по осведомени от нас![]()
А защо не хванеш някой да ти направи?![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Еми избираш си от кой дом да бъде.Отиваш там и казваш на директорката,4е искаш да усиновиш дете,тя ти разказва за условията и ти показва децата.После,оба4е питат детето дали иска да бъде усиновено и дали му харесва да си му майка и зависи кво ше каже...После има някакъв като изпитателен срок,където то живее при вас и идва от време на време няква жена...нз дали е от социалните,за да види обстановкатая,в която живееш ти и детето.Уверява се,4е то е добре в твойте грижи и проверява как му влияе обстановката...Ако вси4ко е наред,ти го дават.Но едно усиновяване може да продължи доста дълго...Този процес не е лесен и при някои двойки проти4а към 1-2 години...в други слу4аи може и до две седмици.
![]()
И не не съм усиновена знам го,защото преди съм се интересувала...не много де.Но това е,което аз знам
![]()
бе знам че не е лесно да бъде и инвитро бебето щото трябва пак няколко години иследвания и ко ли неи една камара пари макар че за мен детето е много важно
абе ще помисля още и ще реша какво искам
и ще реша ко да прая
живота е един и нека му се радваме така както трябваСъвет:мисли преди да направиш нещо