Влез

View Full Version : Хаиде да порасъждаваме по това!

01-02-2008, 11:25
Молитва на жената

Боже, Боже, жената винаги може.
Тя всякога може, и болна може и
легнала може и права може и иначе
може и всякога може,прости ми боже.
Дай боже!

Боже,Боже,но когато мъжът не може,
прибериси го боже,че жената без мъжа
не може, прости ми боже.Боже, Боже и
дай ни мъж който да може и чужд да е
но само да може. Еми дай ми боже!

yu
01-02-2008, 11:57
OT KADE GO VZEMA TI TOVA.....ILI MOJE BI SI MNOGO NABOJEN 6TOM SPOMENAVA6 IMETO NA BOG...... :(

UnForgiving
01-02-2008, 12:08
Първо се пише хаЙде и раЗсъждаваме. Второ тази велика молитва според мен леко е лишена от смисъл - защо пък жената винаги да може според мен е обратното [-( Може би е хубаво да напишеш ти точно как си го тълкуваш, за да чуеш и други мнения .

ruska_rulz
01-02-2008, 12:31
Първо се пише хаЙде и раЗсъждаваме. Второ тази велика молитва според мен леко е лишена от смисъл - защо пък жената винаги да може според мен е обратното [-( Може би е хубаво да напишеш ти точно как си го тълкуваш, за да чуеш и други мнения . +1

SilverAngel
01-02-2008, 12:34
Първо се пише хаЙде и раЗсъждаваме. Второ тази велика молитва според мен леко е лишена от смисъл - защо пък жената винаги да може според мен е обратното [-( Може би е хубаво да напишеш ти точно как си го тълкуваш, за да чуеш и други мнения . +1

+2

martoo
01-02-2008, 12:34
men mi izglejda bezmisleno

01-02-2008, 12:39
Колкото до правописните грешки съзжалявам ама не съм си завършил образованието още а по темата въпроса е дали жената е винаги навита да прави секс и ако етака когато някоя ни откаже дали ние несме знаели как да си поискаме.

UnForgiving
01-02-2008, 12:49
Колкото до правописните грешки съзжалявам ама не съм си завършил образованието още а по темата въпроса е дали жената е винаги навита да прави секс и ако етака когато някоя ни откаже дали ние несме знаели как да си поискаме.

Ами според мен жената не винаги има желание за секс.Например аз, когато съм натоварена и имам проблеми вкъщи или в училище последното, което ми се прави е секс, освен това не трябва да се пропуска и момента, когато съм неразположена, защото тогава пък съвсем ми умират всякакви сексуални желания.От друга страна също е много важно и как един мъж ще си поиска, така че всичко е относително и всичко има значение.

Kanela
01-02-2008, 12:50
Жената може да откаже секс ако не се чувства достатъчно секси в момента(не е облякла от най-хубавото си бельо...или си пуска косъмчета за кола маска в по-напреднала фаза вече...или е неразположена и е обилно)
или ако не се чувства добре(изморена е,има разстройство,вие и се свят,досега е правила 3 часа секс :D )
или ако мъжа не е достатъчно привлекателен за нея!
Защо жените винаги да могат :neutral: И жените са хора,и мъжете са хора.... :neutral: ХОРАТА НЕ СА МАШИНИ :-|

01-02-2008, 15:45
Може да съм мъж, но и на мен това "произведение" ми се вижда леко глуповато .. :?

Add1ссt3d
01-02-2008, 20:10

+2
+3 :razz:

vaniLL
01-02-2008, 20:18
s moq sme q osyjdali pyt tazi "molitva"
spored mens , vsichko si e do choveka :P
az syshto ne vinagi moga, no toi kaot e okolo mene vinagi mi se iska :twisted: =; :smt001 :smt008

Povlekan
01-02-2008, 20:30
[quote=dushi]т друга страна също е много важно и как един мъж ще си поиска, така че всичко е относително и всичко има значение.

It's all About the skill.............
That some men dont have ^^

LuCiFersAngeL
01-02-2008, 20:54

+2
+4

&ILoveU2
01-02-2008, 21:06

+2
+4
айде +10000
не е точно обратното. Като не може да го вдигне ко прайм, а. Мек не влиза :?

DevilWish
01-02-2008, 21:51
Жената може да откаже секс ако не се чувства достатъчно секси в момента(не е облякла от най-хубавото си бельо...или си пуска косъмчета за кола маска в по-напреднала фаза вече...или е неразположена и е обилно)
или ако не се чувства добре(изморена е,има разстройство,вие и се свят,досега е правила 3 часа секс :D )
или ако мъжа не е достатъчно привлекателен за нея!
E това вече е мнение! ;) Точно така е ;)