.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Хаиде да порасъждаваме по това!

Молитва на жената

Боже, Боже, жената винаги може.
    Тя всякога може, и болна може и
    легнала може и права може и иначе
    може и всякога може,прости ми боже.
    Дай боже!

Боже,Боже,но когато мъжът не може,
    прибериси го боже,че жената без мъжа
    не може, прости ми боже.Боже, Боже и
    дай ни мъж който да може и чужд да е
    но само да може. Еми дай ми боже!

Град
    там някъде...
    OT KADE GO VZEMA TI TOVA.....ILI MOJE BI SI MNOGO NABOJEN 6TOM SPOMENAVA6 IMETO NA BOG......

Първо се пише хаЙде и раЗсъждаваме. Второ тази велика молитва според мен леко е лишена от смисъл - защо пък жената винаги да може според мен е обратното Може би е хубаво да напишеш ти точно как си го тълкуваш, за да чуеш и други мнения .

Цитирай Първоначално написано от ~FAiThLeSs~
    Първо се пише хаЙде и раЗсъждаваме. Второ тази велика молитва според мен леко е лишена от смисъл - защо пък жената винаги да може според мен е обратното Може би е хубаво да напишеш ти точно как си го тълкуваш, за да чуеш и други мнения .
    +1

Цитирай Първоначално написано от ruska_rulz
    +1
    +2
    [img][/img]

men mi izglejda bezmisleno

Guest
    Колкото до правописните грешки съзжалявам ама не съм си завършил образованието още а по темата въпроса е дали жената е винаги навита да прави секс и ако етака когато някоя ни откаже дали ние несме знаели как да си поискаме.

Цитирай Първоначално написано от dushi
    Колкото до правописните грешки съзжалявам ама не съм си завършил образованието още а по темата въпроса е дали жената е винаги навита да прави секс и ако етака когато някоя ни откаже дали ние несме знаели как да си поискаме.
    Ами според мен жената не винаги има желание за секс.Например аз, когато съм натоварена и имам проблеми вкъщи или в училище последното, което ми се прави е секс, освен това не трябва да се пропуска и момента, когато съм неразположена, защото тогава пък съвсем ми умират всякакви сексуални желания.От друга страна също е много важно и как един мъж ще си поиска, така че всичко е относително и всичко има значение.

Жената може да откаже секс ако не се чувства достатъчно секси в момента(не е облякла от най-хубавото си бельо...или си пуска косъмчета за кола маска в по-напреднала фаза вече...или е неразположена и е обилно)
    или ако не се чувства добре(изморена е,има разстройство,вие и се свят,досега е правила 3 часа секс )
    или ако мъжа не е достатъчно привлекателен за нея!
    Защо жените винаги да могат И жените са хора,и мъжете са хора.... ХОРАТА НЕ СА МАШИНИ

Guest
    Може да съм мъж, но и на мен това "произведение" ми се вижда леко глуповато ..

Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    +1
    +2
    +3
    Фен на Ловеч.Както и на Стифлър

Град
    *in a pink dream*
    s moq sme q osyjdali pyt tazi "molitva"
    spored mens , vsichko si e do choveka :P
    az syshto ne vinagi moga, no toi kaot e okolo mene vinagi mi se iska
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Sofia ofc ^^
    [quote="~FAiThLeSs~"]
    Цитирай Първоначално написано от dushi
    т друга страна също е много важно и как един мъж ще си поиска, така че всичко е относително и всичко има значение.
    It's all About the skill.............
    That some men dont have ^^
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Цитирай Първоначално написано от Add1ссt3d
    +1
    +2
    +3
    +4

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Цитирай Първоначално написано от Add1ссt3d
    +1
    +2
    +3
    +4
    айде +10000
    не е точно обратното. Като не може да го вдигне ко прайм, а. Мек не влиза
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Жената може да откаже секс ако не се чувства достатъчно секси в момента(не е облякла от най-хубавото си бельо...или си пуска косъмчета за кола маска в по-напреднала фаза вече...или е неразположена и е обилно)
    или ако не се чувства добре(изморена е,има разстройство,вие и се свят,досега е правила 3 часа секс )
    или ако мъжа не е достатъчно привлекателен за нея!
    E това вече е мнение! Точно така е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си