Влез

View Full Version : интересен проблем

fernando_f1
01-02-2008, 15:44
Значи, проблема ми се състои в това, че момичето, което харесвам е доста срамежливо. Тя е по-малка от мен с 2 години - на 13 е. Аз страшно мн я харесвам, имам чувството, че и тя мен до някаква степен. Вероятно ще съм първото и момче. Пишеме си по Скайп, излизахме един път, макар с приятели. Знае, че изпитвам нещо към нея. Обаче е доста плаха и притеснителна (сигурно защото ще съм и първи). Искам да я накарам да се отпусне. Ако можете, дайте някой друг съвет! Благодаря за отделеното внимание.

:)

slun4evo
01-02-2008, 15:59
Ами говори повече като излизате на кафе, гледай да обсъждате интересни теми за нея, така ще вземе участие.Но най-вероятно ще и трябва единствено време, след като си и първия бъди внимателен и мил, ще видиш ще се отпусне. :)

sexa_na_kompleksa
01-02-2008, 15:59
Ми като нея я е срам, направи ти първата крачка. Излезте пак, заебете тоя скайп!

хЛаДнА_нЕжНо{с}т
01-02-2008, 16:04
Ами нормално е,че се притеснява..още повече,ако те харесва,което я обърква още повече и не знае как трябва да се държи.. :) Като за начало трябва да я предразположиш.. да я накараш да разбере,че наистина си заслужава да е с теб,карай я да излезете (само двамата) , за да имаш възможност да я опознаеш по-добре.. и от там нататък съдбата си знае работата
Успех :)

MiMcHeToOo
01-02-2008, 16:12
Ми като нея я е срам, направи ти първата крачка. Излезте пак, заебете тоя скайп!

+1

koalka
01-02-2008, 16:17
Няма да е зле да поговориш с нея и да й покажеш, че я разбираш.Така според мен ще се отпусне и ще се държи по-освободено.Покани я да излезете само вие двамата. :wink:

fernando_f1
01-02-2008, 17:17
Mersi za otgovorite. :-$

MartyParty
01-02-2008, 17:49
Усмихвай и се повече :)

Raderfort
01-02-2008, 19:17
emi izlizaite na kafenca,razhodki nasam natam i gledai po-malko da sedite v toq skype. i nai-ve4e imai t1rpenie i proqvi razbirane za kakvoto i da e bilo :)

Invisible'Paladin
01-03-2008, 04:12
Значи, проблема ми се състои в това, че момичето, което харесвам е доста срамежливо. Тя е по-малка от мен с 2 години - на 13 е. Аз страшно мн я харесвам, имам чувството, че и тя мен до някаква степен. Вероятно ще съм първото и момче. Пишеме си по Скайп, излизахме един път, макар с приятели. Знае, че изпитвам нещо към нея. Обаче е доста плаха и притеснителна (сигурно защото ще съм и първи). Искам да я накарам да се отпусне. Ако можете, дайте някой друг съвет! Благодаря за отделеното внимание.

Усмихвай й се...разговаряйте за всичко докато не започне да се отпуска с теб ....естествено ако имаш търпение де...мога да ти кажа много неща, но момиче на 13г. едва ли може да оцени даден жест....

но все пак Успех ! :smt006

Harum_Scarum
01-03-2008, 05:43

Усмихвай й се...разговаряйте за всичко докато не започне да се отпуска с теб ....естествено ако имаш търпение де...мога да ти кажа много неща, но момиче на 13г. едва ли може да оцени даден жест....

но все пак Успех ! :smt006
\:D/

fernando_f1
01-03-2008, 06:52
Прави сте.Тя си ми го каза, че трябва време.Разбира се от моя страна се изисква да я отпусна. \:D/

Invisible'Paladin
01-03-2008, 06:56
Прави сте.Тя си ми го каза, че трябва време.Разбира се от моя страна се изисква да я отпусна. \:D/

атака брато ... айде желая ти УспеХ !!! :wink: \:D/

fernando_f1
01-04-2008, 13:02
:( Pak zatanah.Pokanih q na kafe, no v kraina smetka ne se vidqhme 4e imala rabota.Dali ne si misli 4e e ne6to koi znae kakvo edno kafe?Kvoto trqbva6e sam i kazal i pak... 4udq se kolko 6te izdarja da 4akam... :-k " Ne bivalo da barzam" - nqmam si ideq prosto... 8-[

fernando_f1
01-04-2008, 13:04
tva "ne biva da barza6" bqha parvite i dumi za nas dvamata.ne sa svarzani s kafeto :)

MartyParty
01-04-2008, 13:24
Не знам как ще го приеме тя,но според мен е добре да я поканиш пак.Може наистита да е имала работа.Ако мислиш,че я е срам или нещо...и кажи,че просто искаш да си поговорите защото я намираш за интересен човек и дрън дрън дрън...и по спокойно все пак атомната бомба не е била създадена за един ден

kofti_nick
01-04-2008, 14:16
:-P

жижи
01-04-2008, 14:53
Ами говори повече като излизате на кафе, гледай да обсъждате интересни теми за нея, така ще вземе участие.Но най-вероятно ще и трябва единствено време, след като си и първия бъди внимателен и мил, ще видиш ще се отпусне. :) +1 ;-)

kroasandvi4
01-04-2008, 15:04
Системата е същата като с другите момичета , но се действа по-бавно задължително...много момичета от тоя тип се крият веднага, ако стане дума за такова нещо.

Също дръж под око дали е срамежлива , или се прави на такава.Щот е всъщност доста популярно(особено когато момчето е влюбено и не забелязва какво става) и бих казал даже гадно.

п.с. лично мнение е сичкото.

fernando_f1
01-04-2008, 17:47
samnqva me da se pravi na sramejliva, no vsi4ko e vazmojno :-D 6te i dam vreme,moje naistina da i trqbva,da znae kakvo iska.dano nakraq imam povod za 4erpene :smt006 mersi na vsi4ki za otgovorite :)

TheNewReligion
01-04-2008, 21:46
az na neino mqsto nqma da trugna s 15 godi6en ako sum na 13 puk kato se pritesnqva q ostavi namira ama i ti da ne se dose6ta6