View Full Version : Овулацията ???
Искам да попитам колко време трае овулацията? Цикала ми идва през 32 дни,днес е 12.Възможно ли е да е станал фал ако съм имала опасен секс?Ако може да ми отговори Канела^,защото виждам,че момичето е доста компетентно....Но искам и вашите отговори :)
&ILoveU2
01-02-2008, 23:43
съжалявам, но ще си получиш отговора само на канела^ аз съм ти обидена
Xex &IloveUto, samo neq vidqh ot kompetentnite 4e razglejda toq forum sega...Sajalqvam 4e sum te obidila :-D .Sega bi li mi otgovorila ili 6te mi se surdi6 :D
:D Какво ще рече "опасен секс" ? :-) Уточни :)
Ami seks bez prezervativ i e svur6il vurhu dupeto mi.Mislq 4e ne e popadnala sperma vurhu sramnite mi ustni i ot tam vuvu vlagali6teto,no vse pak pitam...
Povlekan
01-02-2008, 23:54
Ami seks bez prezervativ i e svur6il vurhu dupeto mi.Mislq 4e ne e popadnala sperma vurhu sramnite mi ustni i ot tam vuvu vlagali6teto,no vse pak pitam...
не забраяй те плуват ^^
e te dobre pluvat ama ne mi e qsno kak 6e dopluvat ot dupeto mi o vlgali6teto?Ta vuprosa mi be6e za ovulaciqta...&Iloveu2 o6te mi se surdi mai... :oops:
Ако ти е перфектно точен цикъла би следвало че имаш нормална овулация...тоест около 16-ти ден.Тоест повод за притеснения НЯМА освен ако не е попаднала сперма във вагината ти и някой сперматозоид не се е домъкнал до матката :twisted: И там може да си вирее доколкото си иска...може да изчака преспокойно 4 дни,когато ще му дойде гостенка :D
Само че е невъзможно щом не е попадала семенна течност в теб ;-) :-)
:-P Relax,мацка :wink:
&ILoveU2
01-03-2008, 00:00
ето ти душа тука за овулацията. Аз точно не мога да ти изчисля кога трябва да настъпи не съм лекар пък и сигурно ако си по-млада още ти е нередовен цикъла. Ето ти тука да прочетеш нещо http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0%B2%D1%83%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F
Хм и за да се успокоиш напълно-познавам двойка,които го правят вече една година без презерватив и тя не се пази с нищо...
общо взето само прекъснат коитус :? нооо досега Е НЯМАЛО ГАФОВЕ :---) (е,лично аз не бих пробвала :D )
na 16 sum,po4ti 17.Mi cikala mi ne e mnogo redoven no vinagi mi idva nad 30 dni,daje predi mi idva6e na 36....A tva za toq spermatozoid-kak taka 6e si viree tupata mu gadina,az sega po4nah da se pritesnqvam.. :( &iloveu2 blagodarq za linka,ei sega 6te go pro4eta
&ILoveU2
01-03-2008, 00:03
Ако ти е перфектно точен цикъла би следвало че имаш нормална овулация...тоест около 16-ти ден.Тоест повод за притеснения НЯМА освен ако не е попаднала сперма във вагината ти и някой сперматозоид не се е домъкнал до матката :twisted: И там може да си вирее доколкото си иска...може да изчака преспокойно 4 дни,когато ще му дойде гостенка :D
Само че е невъзможно щом не е попадала семенна течност в теб ;-) :-)
:-P Relax,мацка :wink:
понякога в предеякулационната течност има малко количество сперматозоиди но достатъчни да направят белата
theworldleader
01-03-2008, 00:03
Хм и за да се успокоиш напълно-познавам двойка,които го правят вече една година без презерватив и тя не се пази с нищо...
общо взето само прекъснат коитус :? нооо досега Е НЯМАЛО ГАФОВЕ :---) (е,лично аз не бих пробвала :D )
Аз правя точно същото и не сме имали проблем ;)
Ox be i nie go pravihme 1-2 meseca s prezervativ ama vse nasila go karah... A sega ne iska i da 4ue...
na 16 sum,po4ti 17.Mi cikala mi ne e mnogo redoven no vinagi mi idva nad 30 dni,daje predi mi idva6e na 36....A tva za toq spermatozoid-kak taka 6e si viree tupata mu gadina,az sega po4nah da se pritesnqvam.. :( &iloveu2 blagodarq za linka,ei sega 6te go pro4eta
Ами всъщност ако оцелее да прекрачи прага на шийката на матката,той си шава докъдето го отведе налягането..... :-D и може да се "скрие" дори във тръбичките на яйчниците :twisted: и да оцелее дори 8-10 дни в тази среда.Виж в раздел "Здраве и болести" потребителят batkodoki(който е гинеколог) е пуснал тема "Всичко за спермата"(важна е).Виж по-надолу в нея раздела "подвижност и преживяемост на спермата" нещо от сорта беше :)
Но пак ти казвам- и на мен моя ми е свършвал на..корема(то е същото на практика-пак тече надолу при душ..) и просто е ....как да го кажа-абе не се притеснявай :)
Ox be i nie go pravihme 1-2 meseca s prezervativ ama vse nasila go karah... A sega ne iska i da 4ue...
Защо не отидеш на гинеколог да ти изпишат хапченца? :-| Така няма да се притесняваш и ще ти е винаги редовен цикъла.Освен това по-кратък,безболезнен и оскъден :)
Blagodarq vi za otgovorite,mnogo se pritesnqvah a ne mi se pie6e eskapelle 6toto toi ne e kato detski bonbonki,trqbva da se vnimava s nego
Blagodarq vi za otgovorite,mnogo se pritesnqvah a ne mi se pie6e eskapelle 6toto toi ne e kato detski bonbonki,trqbva da se vnimava s nego
Абсолютно.А после дори ще ти е още по-нередовен цикъла :wink:
Така че се успокой и ще ти дойде...а ако пиеш противозачатъчни,дори може да си свършва преспокойно в теб :) (леле аз отначало как се бях притеснила ...като за пръв път свърши в мен.....но пък се убедих,че хапчоците деистват :grin: )
Абсолютно.А после дори ще ти е още по-нередовен цикъла :wink:
Така че се успокой и ще ти дойде...а ако пиеш противозачатъчни,дори може да си свършва преспокойно в теб :) (леле аз отначало как се бях притеснила ...като за пръв път свърши в мен.....но пък се убедих,че хапчоците деистват :grin: )
Btw ti kakvi pie6?6toto tiq qsmin li kak bqha nali uj sa bez strani4ni efekti ama i za tqh mai trqbva lekarsko predpisanie?
krem4et0
01-03-2008, 06:24
Без да съм толкова компетента ще ти кажа.............абсолютно нищо ти няма! въпреки, че ако се бше изпразнил в теб, можеше да има и риск, защото все пак сперматозоидчето може да дочака овулацията, която е на 18-ти, а не на 16-ти ден, но както и да е! Дишай си спокойн и той да го вади навреме, за да няма паники после!
Хм доколкото знам всички хапчета са със лекарско предписание. :)
Трябва преглед с видеозон,да видят колко захар в урината имаш и как са ти хормоните..Но дори и с видеозон става.На мен само така ми ги предписаха.Линдинет 20.
Dark_Angel_F
01-03-2008, 09:37
Вероятността да е станала белята според мен е малка , НО я има . Не би трябвало да има проблем тъй като сперматозоидите изложени на кислородна среда умират за секунди , а и да е стигнал някой да вагината ти сигурно вече не е бил сред живите...
des4eto3646
05-08-2009, 12:54
Имам въпросче и то е свързано с забременяването...Значи преди 2 седмици с приятелят ми правехме секс :!: Той ми свърши на дупето и определено количество (малко) сперма се стече надолу по срамните ми устни.. :shock: изпаднах в паника и му казах бързо да вземе кърпичка и да ме почисти (направи го)....Но мен лично ме притеснява това дали съм бременна,всмисъл възможно ли спермата да навлезе навътре във влагалището и да стане гаф :x :-x :x