View Full Version : цикал и ...дискотека
HapPynEsSs
01-03-2008, 08:12
Имам о6те един вЪпрос кЪм вас...Искам да отида на дискотека..като Всяка сЪбота..Но то4но тази сЪбота ми идВа цикалЪт..И понеЖе досега не сЪм ходила на диско по Време на цикал и се притесняВам нЕ6то да не стане...в смисЪл..понеЖе не ходя с тампони и като сЪм с преВрЪЗка да не се размаЖе не6то или..и аз не знам .... :oops: :oops: :oops: 8-[ 8-[ :!:
egati i problema.......... kvo s epritesnqva6, zima6 si nqkolko s teb i tam trea d aima toaletna est. i btw temata ne e za toq razdel
HapPynEsSs
01-03-2008, 08:19
sry ,но не знаех къде да я сложа ,ина4е 10x :P
Трябва ти 1 пакетче Аlways Normal (розовите) и си готова.4 ще ти стигнат :wink: +1пакетче интимни мокри кърпички,за да се промиваш поне малко,че в дискотеката малко се спарва... :oops:
the_doll
01-03-2008, 08:54
Ей сега ще те успокоя. Лятото аз бях на диско с мои познати и тъкмо вс беше в разгара си, когато на мен се оказа че ми е дошло. Усетих го... та така де, бях със супер изрязани прашки и къси дънки. Ще те спокоя че въпреки че от вътрешната страна на дънките бая се беше поомазало отвън нищо нямаше! Така че си вземаш 1-2 превръзки с теб, и като усетиш че е време ги сменя. Нщ няма да се размаже спокс! :D :D :D :D
Ако си с прашки си вземи за прашка , ако не обикновени но да са от по-дебелите (нощни) и през около 3 часа я сменяй така няма да имаш никакви проблеми, поне при мен е така!!! :-D :-D :-D
BUFERKATA
01-03-2008, 09:09
Еми според мен е най-лесно да сложиш не прашка а боксерки или гащи каквото там носиш слагаш си превръзка,зимаш си още 2-3 с теб и си готова.Какво си се притеснила толкова :wink:
h0t_bAbE
01-03-2008, 09:13
Еми според мен е най-лесно да сложиш не прашка а боксерки или гащи каквото там носиш слагаш си превръзка,зимаш си още 2-3 с теб и си готова.Какво си се притеснила толкова :wink:
+1 \:D/ Don't worry,be happy :wink:
MakeMeLaugh
01-03-2008, 09:31
Трябва ти 1 пакетче Аlways Normal (розовите) и си готова.4 ще ти стигнат :wink: +1пакетче интимни мокри кърпички,за да се промиваш поне малко,че в дискотеката малко се спарва... :oops:
Ааааааааа УжасТ :-&
face control
Е кво толкоз не идва края на света, просто си слагаш в чантичката превръзки или тампони ( каквото ползваш ) ии ходиш по-често до тоалетната.
kolio-shiikata
01-03-2008, 10:29
Имам о6те един вЪпрос кЪм вас...Искам да отида на дискотека..като Всяка сЪбота..Но то4но тази сЪбота ми идВа цикалЪт..И понеЖе досега не сЪм ходила на диско по Време на цикал и се притесняВам нЕ6то да не стане...в смисЪл..понеЖе не ходя с тампони и като сЪм с преВрЪЗка да не се размаЖе не6то или..и аз не знам .... :oops: :oops: :oops: 8-[ 8-[ :!:
споко ве то от горе6тото тя ще залепне за теб и ще е като във вакум няма да пропуска от никаде :idea: :razz: :razz: