View Full Version : охх хора не знам какво става...
Natenceto
01-03-2008, 09:52
аз сма момиче на 16 години.един ден както си варвях в даскало забелязах едно момче което мн ми хареса.разрах че той отдавна знаел коя сам и че сам ходила с негожи фр, но аз просто чактогава го забелязах.след това започнахме да си пишем по скайп но просто жинаги аз му пиша парва до скоро си имаше приятелка и това му беше оправданието д ане излезем.вече не са заедно но когато още бяха като се жидяхме на улицата тои ми каза оо бонбон а пак жсащност по скаип пак продалжава да се даржи с мен само приятелски само като му кажа че заминажам и мупратя целувка и тои ми праща но нз сега разбрах че е харесал някакжо момиче но нз кое..мисля си че тои просто гледа да зарибяа и след това да му тичат след гъза..но нз мн ми харесва и не искам да се отказвам от него..ви е как мислите дали ще се получи нещо?знам че звучи супер детско написаното и че има хора с проблеми но моля ви кажете какво мислите по въпроса не мога вече по цял ден мисля каде е какво прави...моля ви пишете 10х:) преджарително
the_unknown
01-03-2008, 09:57
Може просто да го мързи да пише(както мен например). :D Ти му кажи,че го харесваш(по какъвто начин си избереш),а пък го остави после той да действа.Ако те харесва поне малко,сигурно ще ти се обади.
Invisible'Paladin
01-03-2008, 10:02
Ми момчето май e на кръстопът......така ,че дай му нов завой към теб :wink: ...
Natenceto
01-03-2008, 10:26
ma az mu kazah 4e go haresvam pak si nqmame nomerata nii samo det po skype si pi6im ma ne sme izlizali o6te na kafe ili nqkade:S
the_unknown
01-03-2008, 10:31
ma az mu kazah 4e go haresvam pak si nqmame nomerata nii samo det po skype si pi6im ma ne sme izlizali o6te na kafe ili nqkade:S
Ми питай го за номера му и му се обади.
BUFERKATA
01-03-2008, 10:48
Незнам сега ходиш ли вече с него или не и дали вече не ти е стара история защото виждам,че си го писала през октомври месец,обаче бих те посъветвала ако са същите нещата просто му кажи какво чувстваш и после се прави на непукист и го остави тои да тича след теб :)