View Full Version : Сняг
Сняг в Свищов това на снимката е главната улица на площад "Свобода"
Поредната традиция в България ,януари месец снегът ни заварва неподготвени.
http://i.data.bg/08/01/03/738467_orig.jpg
Както винаги като завали сняг никой не е подгответ. Вчера видах сумати коли да боксуват, защото още бяха с летните гуми, а за разчистването на пътищата просто нямам думи!!! :-D :-D :-D
bloodfrozen
01-03-2008, 12:40
Снощи улиците бяха по-зле. Не бяха почистени въобще, никакви превозни средства не са минавали, имаше само индиански пътечки. И това не е само на "Свобода".
Kakvo se u4udvate tva e Balgariq se pak :?
Вече обявиха бедствено положение гледам танковете на гражданска защита минават. То не бе сняг не бе чудо едно такси не може да си извикаш.
Ся бате Бойко щял да слага ГПС система в тея дет чистят снега забрайх ги как са каат :D :D и колкото по-добре били почистени улиците толкова повече пари щяли да им дават..дано да са стегнат ся :D
miloto_girl_4e
01-03-2008, 19:24
Много са ми смешни изказвания от рода "Зимата ни свари неподготвена" :D Как да се подготвим, да слагаме веригите преди да има сняг? Или снегорини да дебнат на всяка главна улица и когато завали веднага да тръгнат :D Въпроса е, че са казали, че е имало по София 250 снегорина, а те били само 49... всеки лъже и се опитва да се измъкне от задълженията си.. Зимата НЕ ни е сварила неподготвена, просто никой не иска да си мръдне пръстта за нищо :!:
Много свищовлий се навъдиxме, бе! 8) Иначе това далеч не е най-кошмарното положение - мини през центъра, през "Петър Ангелов", в района около "Ф. Сакелариевич" и т. н. 8-[
Gerenceto1
01-04-2008, 05:30
Ами изненадани са хората! Кой да ти очаква сняг през януари? :?
В Русе не може до магазина да отидеш, пък и да отидеш няма хляб :(
К'фо се уплаквате бе, нали искахте сняг майкави Д**а, ей ви сняг са 2 метра да умрете дано!
Аве село ходи някаде другаде да псуваш.
Seducti0n
01-05-2008, 13:19
Ей,хора,какво сте се завайкали.
Да беше така само в Свищов,окей,но всъщтност,почти навсякъде из родината е било такова положението.
Някой просто не си е свършил работата,а после ще лапа паричките на данокплатците,е в това е цялата далавера... :P
krem4et0
01-07-2008, 06:30
Е, ама в Свищов и околните села снега стига до 140 см. родителите ми бяха извън града по празниците и на 2-ри и 3-ти чакаха над 10 часа, за да дойде да им изрине пътя до Свищов, а те бяха в 1 близко село на 15-20 км. беше ужасяващо просто само да ги чакам, а да не говорим за тях. Преживяхме истински кошмар............
А, да и най-важното е да се почисти центъра, за да могат общинарите да ходят на работа, а това че от днес почват очните на студентите, а около Академията е 1 метър сняг, няма никакво значение. Айде аз отивам на изпит....стискайте палци дда стигна до ВУЗ-а!
И в София положението не е много по-добро.Проблемът тепърва ще дойде обаче.когато всичкия тоэи сняг эапочне да се топи,не ми се мисли какви реки ще текат по улиците.Гледах тея дни Милен Цветков и той много хубаво каэа-от тоя сняг до пролетта няма да се отървем. :D
LiveFlower
01-12-2008, 11:31
are prestanete s teq gleazotii we,navalqlo vi 1 metur sneg i sa golemoto 4udo
krem4et0
01-12-2008, 14:41
Защото не си на нашето, за това така говориш. За да стигна до площад Свобода, който е на 50 м от нас по надолнище ми трябват поне 10 минути....Да не говорим до центъра-разстояние, което обичайно ми е 10 минути вземам за 30!