PDA

View Full Version : Да кажа ли на майка ми, че правих секс?

Daidito
01-03-2008, 17:08
Zdraveite. Mn mi e gadno za6toto pravih sex s gadjeto mi i se 4udq dali da kaja na maika mi.Tq postoqnno mi povtarq 4e kato go napravq trqbva da i kaja,no men me e strah za6toto si mislq 4e ako i kaja 6te mi zabrani nqkoi raboti.Na 16 sum i mislq 4e ve4e e normalno da go pravq za6toto se 4uvstvam gotova no tq postoqnno mi nabiva v glavata 4e sum malka i 4e moga da si oburkam jivota totalno s 1 dete,s edna duma postoqnno me pla6i :cry: Vupreki 4e si go napravih s predpazni sredstva,zapo4vam da mislq mislq 4e v skoro vreme nqma da pravq sex zaradi maika si i paranoite koito mi vkarva,a az iskam obi4am si priqtelq i iskam da mu gotino s men :cry: Molq vi kajete mi kakvo da pravq i kak da postupq... ](*,)

т.7
krem4et0

theworldleader
01-03-2008, 17:11
Всеки родител говори така, за да ви предпази :)
Иска да ти каже, да го направиш когато пораснеш, защото мисли, че може и да не разбираш по важните неща.

Щом си се предпазвала и всичко е точно и кажи ;)

lilit_666
01-03-2008, 17:16
Aбе аз на моята бих и казала,защото е пекана и дори и в началото да се нацупи....знам,че ще ме разбере и може да ми помогне даже.Все пак и тя си споделя с мен.И моята ми е говорила такива неща,ама като и каже6,че е било с предпазни средства ще се зарадва сигурно.Ти сама се я познаваш(Тя споделя ли с теб личния си живот?)

StandUpForTheChampions
01-03-2008, 17:17
MOITE RODITELI NIKOGA NE BIHA MI KAZVALI TAKIVA NE6TA,NO NIKOGA NE ISKAM DA IZPADAM V TVOQTA SITUACIQ.AZ MISLQ 4E IMA NQKOI NE6TA V JIVOTA NA EDIN TIINEIDJ1R ZA KOITO RODITELITE NE VINAGI TRQBVA DA ZNAQT TO4NO ZA6TOTO SA LI4NI...NE RAZBIRAM ZA6TO MAMA TE E NAKARALA DA I OBQSNQVA6 PODROBNO INTIMNIQ SI JIVOT,DA NE BI DA TE NAU4I KAK DA GO PRAVI6 PO-DOBRE....NO V1PREKI TOVA AZ SMQTAM 4E ZASEGA NE E NUJNO TQ DA UZNAVA TOVA,MOJE BI SLED VREME TQ SAMA 6TE TE POPITA I TOGAVA AKO ISKA6 I OTGOVORI,NO NE SMQTAM 4E TOVA KOETO TQ PRAVI E REDNO... :)

Criss_Angell
01-03-2008, 17:21
НЕ Й КАЗВАЙ !

martoo
01-03-2008, 17:25
Emi ponqkoga roditelite ne sa pravi 6e si pravi6 sex i nqma da kazva6 na maika ti samo vnimavai da ne stavat gafove misli6 li 4e az sum kazal na na6te kato pravix sex za 1 put vuob6te neznaqt ni6to taka 4e kvoto ti e na surceto tva pravi moqt suvet e tfa :) maika ti ne e prava v toq slu4ai

Povlekan
01-03-2008, 17:28
Може,но.........малко по късно..... когато мислиш,че вече можеш да и кажеш защото в момента не си сигурна в това.Ще усетиш момента кога да и кажеш

him4e_f
01-03-2008, 17:30
Не й казвай,но внимавай! :)

ThePowerOfLove
01-03-2008, 17:36
Май е по-добре да изчакаш малко,но ти си знаеш...Познаваш майка си и сигурно знаеш как ще реагира :wink:

LoLiPoP4o
01-03-2008, 17:37
mi neznam chesno kazano moq syvet e da ne i kazvash che shte pochne te pita prezervativi imash li pazi se prezervativi nedei zabravq ala bala postoqno shti dava nqkvi syveti i t.n. ama nedei i kazva nai dobre

vodolei4e_m
01-03-2008, 17:39
az na nikogo ne sym kazwal ot semejstwoto no to se podrazbira 4e sym... ne znam za teb... moje da kaje6, moje i ne, ti sama poznava6 nai dobre svoite roditeli, ti si preceni, ima si i plusove, ima si i minusi...

DevilWish
01-03-2008, 19:54
A3 Ha Mouta cмятам да й кажа след още 1-2 години и то ако тогава си имам приятел ,с който съм мн. време ;) Сега наистина ако и кажа ще откачи ,а и може да ми забрани някой неща.
Така че ти решаваш ти знаеш до колко майка ти е отворена към тези неща ;)

aLakaZam
01-03-2008, 19:56
Майка ти е най-близката ти приятелка и ако недай си Божа се случи нещо няма с кой да споделиш. По-добре и кажи.

SilverAngel
01-03-2008, 20:14
Мисля че си зависи от годините... като станеш на 17 й кажи :D

rakiQ
01-03-2008, 20:44
кажи и!

ще ти олекне сигурно по тоя начин.. тя ти е майка и тя е минала през това!

+ това тя няма да спре да те обича а и всепак ти си на 16 а не на 10 :lol:
кажи ,сподели и!успех мацкоу

Freeminded
01-03-2008, 21:15
Стига сте насърчавали момичето да сподели! Не се ли виждате колко е абсурдно! Не стига, че всички знаем как поколението на родителите ни е адски консервативно ами сега в купом я подстрекавате момичето да каже на всяка цена, за да може после да гледате сеир като тръгне да разправя какво е станало. Момиче, сериозно недей казва нищо! Поне не и докато не станеш на 18! Тогава всичко ако щеш сподели, но не и в момент, когато ти остават само 2 години до пълнолетие, да рискуваш да се скараш с майка ти...

rakiQ
01-03-2008, 21:21
Стига сте насърчавали момичето да сподели! Не се ли виждате колко е абсурдно! Не стига, че всички знаем как поколението на родителите ни е адски консервативно ами сега в купом я подстрекавате момичето да каже на всяка цена, за да може после да гледате сеир като тръгне да разправя какво е станало. Момиче, сериозно недей казва нищо! Поне не и докато не станеш на 18! Тогава всичко ако щеш сподели, но не и в момент, когато ти остават само 2 години до пълнолетие, да рискуваш да се скараш с майка ти...
не мислиш ли,че е по- добре да рискува да се скара с майка си
отколкото да рискува да забременее??
все пак това и е майка а не звяр!!!! :-x

Criss_Angell
01-03-2008, 21:24
НА Й КАЗВАЙ .

DivoTo_KoTe
01-03-2008, 21:32

И аз съм на мнение малко да изчака..Моята като разбра,че си имам приятел взе да ме държи много изкъсо.По-добре изчакай малко за по-сигурно,защото предполагам не искаш да ти забрани да се виждаш с приятеля ти.

deliriumche
01-04-2008, 00:28
Zdraveite. Mn mi e gadno za6toto pravih sex s gadjeto mi i se 4udq dali da kaja na maika mi.Tq postoqnno mi povtarq 4e kato go napravq trqbva da i kaja,no men me e strah za6toto si mislq 4e ako i kaja 6te mi zabrani nqkoi raboti.Na 16 sum i mislq 4e ve4e e normalno da go pravq za6toto se 4uvstvam gotova no tq postoqnno mi nabiva v glavata 4e sum malka i 4e moga da si oburkam jivota totalno s 1 dete,s edna duma postoqnno me pla6i :cry: Vupreki 4e si go napravih s predpazni sredstva,zapo4vam da mislq mislq 4e v skoro vreme nqma da pravq sex zaradi maika si i paranoite koito mi vkarva,a az iskam obi4am si priqtelq i iskam da mu gotino s men :cry: Molq vi kajete mi kakvo da pravq i kak da postupq... ](*,)

т.7
krem4et0

Според мен по-хубаво ще е ако НЕ и кажеш..Всеки си има личен живот..всеки отговаря сам за себе си ,а и ти вече не си малка и трябва да знаеш всичките рискове-за деца,болести и тн... просто се опитай да покажеш на майка си,че не си малкото момиченце както преди ,а ве4е си една млада дама... за секса тя сама ще предположи че си правила :) няма да има смисъл да и го казваш :-|

Freeminded
01-04-2008, 01:41

А ти на твойта като че ли си казала, че правиш секс? Не си, нали?
Тогава? #-o

ghostwisper
01-04-2008, 07:18
Daidito написа:
Zdraveite. Mn mi e gadno za6toto pravih sex s gadjeto mi i se 4udq dali da kaja na maika mi.Tq postoqnno mi povtarq 4e kato go napravq trqbva da i kaja,no men me e strah za6toto si mislq 4e ako i kaja 6te mi zabrani nqkoi raboti.Na 16 sum i mislq 4e ve4e e normalno da go pravq za6toto se 4uvstvam gotova no tq postoqnno mi nabiva v glavata 4e sum malka i 4e moga da si oburkam jivota totalno s 1 dete,s edna duma postoqnno me pla6i Vupreki 4e si go napravih s predpazni sredstva,zapo4vam da mislq mislq 4e v skoro vreme nqma da pravq sex zaradi maika si i paranoite koito mi vkarva,a az iskam obi4am si priqtelq i iskam da mu gotino s men Molq vi kajete mi kakvo da pravq i kak da postupq...

т.7
krem4et0

Ами аз и мойта майка сме подобен случай.По принцип абсолютно всичко си казваме,единственото изключение е сексуалния ми живот,както и нейния.Аз не сметнах за необходимо да и споделя какво правя с приятеля ми,но съм на 100%убедена,че тя знае.Още повече,че наскоро разбра,че съм спала при него и то не 1 път.Та моя съвет е изчакай я сама да те попита и тогава и кажи:).Пък и смятам,че никой тука не познава майка ти,че да знае как ще реагира ако й кажеш или ако не й кажеш,така че ти трябва сама да си прецениш какво да правиш.

Wrathchild
01-04-2008, 07:30
Аз на 16 го направих и казах на майка си... не знам защо така едва ли не заклеймявате родителското поколение, при условие, че проявяват много по-голямо разбиране от колкото си мислим...

lips_of_anegel
01-04-2008, 08:09
Всеки родител говори така, за да ви предпази :)
Иска да ти каже, да го направиш когато пораснеш, защото мисли, че може и да не разбираш по важните неща.

Щом си се предпазвала и всичко е точно и кажи ;)
ако мисли6 4е ще ти крещи и ще ти направи проблем не дей да и казва6.из4акай малко.......а през тва време си прави секса с предпазни средства и не се притеснявай толкова много........по късно и кажи

Daidito
01-04-2008, 09:33
mi problema e 4e tq ve4e me popita i az i kazah 4e ne sum,toest q izlugah i sega mi e malko kofti :(

_HiLaRy_DyFf_
01-04-2008, 10:13
Еми щом ти е казвала да и казваш сичко кажи едва ЛИ щЕ ТИ забрани да правиш секс.А и какво те е страх?! :P