PDA

View Full Version : Съвет !

Rise Agains't
01-03-2008, 20:54
Здравейте значи имам следният проблем последните няколко години се контактувам със доста момичета и дойде време една ми хареса започнa сичко и накрая оная незнам какво става контактува с някви курвички и тя започва да става така и аз дирекно и цепа басмата и не се занивам с нея и в днешно време доста момичета започнаха да гледат само секса и да се фанат с възможно некъв ебаси гъзара, за огромно съжеление аз не съм такъв много приятели ме посъветвха да постъпя (поне за мене лесната ) да започна да се правя на гъзар и аз ама не мисля че това ще ми утива и съм се депресирал яко поради простата причина че в днешно време момичета губят морал достойство абе ужас кво бихте ме посъветвали защото вече незнам как да постъпя

elfish
01-03-2008, 21:07
Абе незнам. Аз съм на това правило - ако не владея целия град и ако не съм най-големия гъзар в него за какво живея ?!

П.П. - Обаче гледай да бъдеш гъзар за сметка на нещо. Примерно аз ходя на фитнес от 1-2 години, имам тяло и познавам доста хора които всяват респект на всякъде 8) :smt070

babity
01-03-2008, 21:13
Повечето гъзари ги определям с една друга, трубуквена дума, на която гъзар е поизводна 8) ... а относно пича.. няа закво да се депресираш...малко сме момичетата с ценности, които искат нещо сериозно, а не само да са "известни" в града като "путката на еди кой си"... продължавай да си търсиш, щото нали зн: който търси намира! ;)

GavvD
01-03-2008, 21:17
Абе незнам. Аз съм на това правило - ако не владея целия град и ако не съм най-големия гъзар в него за какво живея ?!

П.П. - Обаче гледай да бъдеш гъзар за сметка на нещо. Примерно аз ходя на фитнес от 1-2 години, имам тяло и познавам доста хора които всяват респект на всякъде 8) :smt070
Абе пич, туй повече заприлича на изказване "по принцип" от колкото по темата :lol: Кво общо има да бъдеш гъзар с морала на момичетата? Май фитнеса ти е за сметка на четенето :D

А за автора, не се отчайвай, човек. Намират се все още момичета, които те оценяват като човек. Прави неща, които ще ти създадат контакти и ще видиш...

elfish
01-03-2008, 21:25

Абе пич, туй повече заприлича на изказване "по принцип" от колкото по темата :lol: Кво общо има да бъдеш гъзар с морала на момичетата? Май фитнеса ти е за сметка на четенето :D

А за автора, не се отчайвай, човек. Намират се все още момичета, които те оценяват като човек. Прави неща, които ще ти създадат контакти и ще видиш...

Не мога да се оплача с начина си на живот ! Щом продължавам да живея така значи ми харесва. А пък ти кат ми се праиш на отворко нз дали си ебал повече от мене ... и кво искаш да кажеш, че спортистите са тъпи ? Я се виж себе си дето по цял ден стоиш пред компа е, ще вземеш да мухлясаш

jane_17
01-03-2008, 21:28

Не мога да се оплача с начина си на живот ! Щом продължавам да живея така значи ми харесва. А пък ти кат ми се праиш на отворко нз дали си е*** повече от мене ... и кво искаш да кажеш, че спортистите са тъпи ? Я се виж себе си дето по цял ден стоиш пред компа е, ще вземеш да мухлясаш

И аз се дразня на изказвания от сорта " кат ходиш на фитнес.. зна4и 100% си някъв малоумник!!!" Стегнете се бе хора.. няма нищо лошо мом4ето да се поддържа.. и тва няма връзка с умствения му багаж :!:

babity
01-03-2008, 21:29

Не мога да се оплача с начина си на живот ! Щом продължавам да живея така значи ми харесва. А пък ти кат ми се праиш на отворко нз дали си е*** повече от мене ... и кво искаш да кажеш, че спортистите са тъпи ? Я се виж себе си дето по цял ден стоиш пред компа е, ще вземеш да мухлясаш

ъм... само два въпроса: откъде знаеш, че той мухлясва пред компа? и... къде, по дяволите, чу за спорт, наречен фитнес? чувала съм за културизъм, ама сефте чувам спорт фитнес... би ли ми обяснил къде, кога и при какви правила се провеждат състезанията?

GavvD
01-03-2008, 21:29
Не търся да се заяждам с теб "отворко". И аз съм културист от година и половина, последните 2 месеца качих 8кг мускулна маса и на всичкото отгоре уча висше медицина. Правиш се на мъж не пред когото трябва :lol:

Просто не видях смисъл в отговора ти, но нали знаеш - мненията са като задниците - всеки си има по един...

Rise Agains't
01-03-2008, 21:31
Аха еми мерси много за съветите , но незнам 2 години търсене и намирам само курвенце след курвенце и за това се чувствам така депресиран .

Rise Agains't
01-03-2008, 21:33

Еми ман аз тренирам не фитнес но тренирам Баскетбол и за момента съм довеолен иначе и фитнеса е полезно нещо , както вика вуйчо ми "спорта е много важно нещо за здравето на човек и психически и физически"

elfish
01-03-2008, 21:33
babiby браво :grin: най-накрая 1 смислен отговор да имаш

GavvD браво големи резултати си постигнал за два месеца, но не е важно колко си грамаден и какви са ти размерите, а как изглеждаш :)

Invisible'Paladin
01-03-2008, 21:37
Аха еми мерси много за съветите , но незнам 2 години търсене и намирам само курвенце след курвенце и за това се чувствам така депресиран .

Ми всяко момиче е курва....с разликата ,че повечето са обществени курви ,а другата и за съжаление по малката част са курвите са тези ,които спят само в леглто не своето си момче..... :wink:

Rise Agains't
01-03-2008, 21:39

Ми всяко момиче е к***а....с разликата ,че повечето са обществени к**ви ,а другата и за съжаление по малката част са к***те са тези ,които спят само в леглто не своето си момче..... :wink:

Тва нещо не го разбрах :roll:

elfish
01-03-2008, 21:41
значи някоя я ебът много хора, а друга я ебе само нейното момче

Pesh0
01-03-2008, 21:45
Абе хора ко се заяждате тука.Момчето иска съвет а вие тука сте седнали да се карате за фитнеси и др. такива.
А по темата-ами и к***ите са мн ама има и свястни момичета,и аз търся ,найстина са рядкост ама...

elfish
01-03-2008, 21:47
пешо ако си за Милан някой път ако са срещнем случайно ще черпя бира :)

GavvD
01-03-2008, 21:51
Абе хора ко се заяждате тука.Момчето иска съвет а вие тука сте седнали да се карате за фитнеси и др. такива.
Да, да прав си. Проклети спортни маниаци ей 8-)

Още нещо - не можеш да очакваш да намериш качество във всички момичета днес. Света така се изменя, че материалистите доминират всеки аспект на живота (освен ако не отидеш в някой манастир или в Тибет). Според мен, и това си е чисто мое мнение, ако искаш да ускориш намирането на качествена девойка, просто започни да се запознаваш с много хора и обръщай по много внимание на контактите си. Това звучи малко като кариера и хората, които вярват, че любовта сама те намира може и да възразят. Но ... нищо случайно няма в тоя живот. Тай че сам си прави изводите 8)

sweet_lady:]
01-03-2008, 21:51
ili 6e bade6 gazar s mnogo momi4eta :!: ili nqma da bade6 gazar i 6te 4aka6 nqkoe momi4e koeto ne si e zagubilo morala i dostoinstvoto :!: :neutral:

Rise Agains't
01-03-2008, 21:54
]ili 6e bade6 gazar s mnogo momi4eta :!: ili nqma da bade6 gazar i 6te 4aka6 nqkoe momi4e koeto ne si e zagubilo morala i dostoinstvoto :!: :neutral:

Еми седя вече 2 години , да не би да съм сбъркал мястото където седя и я чакам :-o

GavvD
01-03-2008, 21:58
]ili 6e bade6 gazar s mnogo momi4eta :!: ili nqma da bade6 gazar i 6te 4aka6 nqkoe momi4e koeto ne si e zagubilo morala i dostoinstvoto :!: :neutral:

Еми седя вече 2 години , да не би да съм сбъркал мястото където седя и я чакам :-o
човек, тя няма да дойде при теб ей така от само себе си докато си седиш. Вземи прочети на Ричард Бах - "Мост през вечността", може да се вдъхновиш малко и да ти даде идеи за бъдещото ти момиче...

Rise Agains't
01-03-2008, 22:03

човек, тя няма да дойде при теб ей така от само себе си докато си седиш. Вземи прочети на Ричард Бах - "Мост през вечността", може да се вдъхновиш малко и да ти даде идеи за бъдещото ти момиче...
AXAXAXAXAX еми мерси много но се съмнявам че една книга оправя нещата , но ще се постарая да направя некви опити ако ли не ще оставя на съдбата да реши.

GavvD
01-03-2008, 22:11
Между другото това е част от отговора на въпроса ти. Момичетата нямат морални принципи вече, защото израстват с Хари Потър или тъпи латиноамерикански сериали (*превземка* оххх, вдовицата в бяло започва, айдее пред ТВ-то *край на превземката*) вместо да четат и гледат стойностни неща. Старото поколение са израстнали с класики като отнесени от вихъра, брулени хълмове, война и мир и още куп такива. Като попиташ един "модерен" тийнейджър колко от тези е чел, най-много да ти отговори "То тва кво е? Става ли за пушене?" И така... трайните ценности, заложени в една голяма част от ежедневието на момичетата - сериали, книги, музика; са вече жестоко изопачени, почти напълно изчезнали...

Ама ние се кефим на каквото е модерно, разбира се 8)

Rise Agains't
01-03-2008, 22:14
Между другото това е част от отговора на въпроса ти. Момичетата нямат морални принципи вече, защото израстват с Хари Потър или тъпи латиноамерикански сериали (*превземка* оххх, вдовицата в бяло започва, айдее пред ТВ-то *край на превземката*) вместо да четат и гледат стойностни неща. Старото поколение са израстнали с класики като отнесени от вихъра, брулени хълмове, война и мир и още куп такива. Като попиташ един "модерен" тийнейджър колко от тези е чел, най-много да ти отговори "То тва кво е? Става ли за пушене?" И така... трайните ценности, заложени в една голяма част от ежедневието на момичетата - сериали, книги, музика; са вече жестоко изопачени, почти напълно изчезнали...

Ама ние се кефим на каквото е модерно, разбира се 8)

Напълно съм съгласен лошо че и почнаха да подражават на така наречените "ФОЛК ДИВИ" и просто ми става лошо като видя едно момиче в кенефа да се ебе с некъв ей така и си викам "абе тия немат ли малко срам "

Евстатий
01-03-2008, 22:16
Здравейте значи имам следният проблем последните няколко години се контактувам със доста момичета и дойде време една ми хареса започнa сичко и накрая оная незнам какво става контактува с някви к**вички и тя започва да става така и аз дирекно и цепа басмата и не се занивам с нея и в днешно време доста момичета започнаха да гледат само секса и да се фанат с възможно некъв ебаси гъзара, за огромно съжеление аз не съм такъв много приятели ме посъветвха да постъпя (поне за мене лесната ) да започна да се правя на гъзар и аз ама не мисля че това ще ми утива и съм се депресирал яко поради простата причина че в днешно време момичета губят морал достойство абе ужас кво бихте ме посъветвали защото вече незнам как да постъпя

Абе пич.С тоя правопис няма да си намериш в следващия век даже момиче.Са щи дам съвет - гръмни се.Ако не си съгласен ела аз да те гръмна...

Rise Agains't
01-03-2008, 22:16
Здравейте значи имам следният проблем последните няколко години се контактувам със доста момичета и дойде време една ми хареса започнa сичко и накрая оная незнам какво става контактува с някви к**вички и тя започва да става така и аз дирекно и цепа басмата и не се занивам с нея и в днешно време доста момичета започнаха да гледат само секса и да се фанат с възможно некъв ебаси гъзара, за огромно съжеление аз не съм такъв много приятели ме посъветвха да постъпя (поне за мене лесната ) да започна да се правя на гъзар и аз ама не мисля че това ще ми утива и съм се депресирал яко поради простата причина че в днешно време момичета губят морал достойство абе ужас кво бихте ме посъветвали защото вече незнам как да постъпя

Абе пич.С тоя правопис няма да си намериш в следващия век даже момиче.Са щи дам съвет - гръмни се.Ако не си съгласен ела аз да те гръмна...

Ела ме гръмни де смешник

Pesh0
01-03-2008, 22:32
пешо ако си за Милан някой път ако са срещнем случайно ще черпя бира :) M 4e da de samo MILAN

Евстатий
01-03-2008, 22:44

Ела ме гръмни де смешник

Ей грозник.Знаеш ли с кой се ебаваш бе...Не бъди толкова смел да не ти направя новогодишен подарък.

Pesh0
01-03-2008, 22:50
obache te prodaljavat da se karat...

Евстатий
01-03-2008, 22:59

Някой да те е питал..кротувай да те не бия...

elfish
01-03-2008, 23:01

Някой да те е питал..кротувай да те не бия...

голем бияч :grin: 8-[

Harum_Scarum
01-04-2008, 06:00

И аз се дразня на изказвания от сорта " кат ходиш на фитнес.. зна4и 100% си някъв малоумник!!!" Стегнете се бе хора.. няма нищо лошо мом4ето да се поддържа.. и тва няма връзка с умствения му багаж :!:
\:D/

elfish
01-04-2008, 08:49

\:D/
:P :-P =P~

Rise Agains't
01-04-2008, 11:28

Ела ме гръмни де смешник

Ей грозник.Знаеш ли с кой се ебаваш бе...Не бъди толкова смел да не ти направя новогодишен подарък.

ХАХАХАХА грозник като те гледам с тая турчолявска физиномия се вижда кой е грозния в случая ама аз със тъпаци нямам време да се занивам можеш да ходиш да пишеш заплахите си некъде другаде не си ми интересен :-$

Pesh0
01-04-2008, 12:38
еи и аз тренирам ФИТНЕС ве 8-) 8-) 8-) :razz: :razz: :razz:

ма не сам постигнал много 8-) Пич ФИТНЕСА не се тренира-ходи се на фитнес,може да тренираш вдигане на тежести но не и ФИТНЕС ::: ::: :::

MartyParty
01-04-2008, 12:59
Всички сте големи смешници ( с едно малко исключение). Аз викам да ви съберем всичките дето тренирате фитнес в една класна стая,да ви потренира Пешо как да се държите :? ,а може и правописа да ви оправи с малко желание. :P
Но това е друг въпрос.По темата:Не ти трябва да си голям гъзар,за да си намериш момиче.И мене ако питаш не стой да я чакаш да ти падне в ръцете.Ходи си я потърси,избери си я и чак тогава почвая да я обработваш.

Pesh0
01-04-2008, 13:14
Всички сте големи смешници ( с едно малко исключение). Аз викам да ви съберем всичките дето тренирате фитнес в една класна стая,да ви потренира Пешо как да се държите :? ,а може и правописа да ви оправи с малко желание. :P
Ами малко трудно ще се оправя с тях.Те май ми имат зъб и не съм мн сигурен че искам да съм в една стая с тях

Pesh0
01-04-2008, 13:22
Сьванах.НП :D

elfish
01-04-2008, 14:13
Но това е друг въпрос.По темата:Не ти трябва да си голям гъзар,за да си намериш момиче.И мене ако питаш не стой да я чакаш да ти падне в ръцете.Ходи си я потърси,избери си я и чак тогава почвая да я обработваш.

Аз викам да се съберем двамата в една стая и да обера паяжините с теб. Навит ли си ?

MartyParty
01-04-2008, 15:30

Аз викам да се съберем двамата в една стая и да обера паяжините с теб. Навит ли си ?
Леле е го бияча пак се изказа #-o Аплодисменти за човека с най-голямо количество остроумие във форума! =D> =D> =D>

Pesh0
01-04-2008, 16:02
am ? koi e izkliu4enieto-ti li???

Liar
01-04-2008, 16:17
Не е нужно да се променяш идентичността си за да се харесаш на някакви тъпи п****!

Pesh0
01-04-2008, 16:23
Не е нужно да се променяш идентичността си за да се харесаш на някакви тъпи п****! Я ни кажи кои са тези п*****

elfish
01-04-2008, 17:32

Леле е го бияча пак се изказа #-o Аплодисменти за човека с най-голямо количество остроумие във форума! =D> =D> =D>

Браво бе келеш !!! И ти най накрая направи едно смислино изречение :smt001 :grin:

Rise Agains't
01-04-2008, 20:05
Стига секарахте де х0ра знам че си падате кечисти ама се спрете проблема е сериозен :P

Pesh0
01-04-2008, 20:23
Mi i az sam na tfa mnenie ama koi li te chuva

MartyParty
01-05-2008, 18:10
Съжалявам :mrgreen:

kotkaaaa
01-05-2008, 22:03
Хора ПОМОГНЕТЕ !!!! Така значи няма да ви занимавам много. Вече няколко дена излизам с едно момче, дори и на нова година след 12 бяхме заедно на купон. По едно време останахме само двамата и единствено говорихме......нищо друго. Аз го харесвам и му го показвам, но и той флиртува. Вечер си пращаме sms-и. Понякога ми се иска да го питам: Какво правим вдействителност?!?! (но не събирам смелост, а и дали е правилно?) Нз

krisscho
01-05-2008, 22:06
ей на тебе не ти ли отговарях вече веднъж?
айде тоя път ше ти кажа не го търси да има разнообразие 8)

crazy_lazy_girl
01-05-2008, 22:22

абсолютно нищу общо няма фитнеса с умствените способности на човека!Ето например момчету куету харесвам ходи на фитнес,ама в даскалото успеха му е 5.83!Та кфо общо има фитнеса?!?
Ам по темата:Ми чесну казану незнам ко да ти кажа.Земи я отрежи!Ще си хванеш някоя друга дет е по-по-най от нея!Разварти се малко и ще разбереш,че има момичета,които си умират за теб!Действай и УСПЕХ!!! =P~ =P~ =P~

Rise Agains't
01-07-2008, 09:41

Разварти се малко и ще разбереш,че има момичета,които си умират за теб!Действай и УСПЕХ!!! =P~ =P~ =P~
Какво означава да се развратя , че нещо немога да ти сфана идеята :neutral:

gorska
01-07-2008, 10:07
Абе няма да ставаш някъв тъп гъзар!!! Много ги мразя такива... мислят си, че имат всичко, като са изчукали еди-колко си момичета... и защо? Това не може ли да ти го даде и една! Стой си какъвто си, не се завличай по мнението на хора, които най-вероятно дори не харесваш, щом си толкова различен от тях.
Има и курви, има и момичета с морал и достойнство.
Както се казва "There are plenty of fish in the sea."
Аз мисля, че всеки рано или късно намира своята половинка, дори и да няма щастливо бъдеще с нея... :roll:
Надявам се да съм ти помогнала при взимането на решение за твоя проблем. :)

mickelangelo
01-07-2008, 15:23
още на първата страница прочетох .. че като ходиш на фитнес и имаш мускули всяваш респект ... аз познавам хора който не са стъпвали на фитнес никога и може само с 1 поглед да откаже всеки го .. ( ся ще кажете че е някои 2 на 3 ... не е нормално телосложение и тежи около 85 кг )

LofYou
01-07-2008, 15:39
Днешните поколения са много по зле от старите .. говоря конкретно за момичетата .. особено по малките 12, 13 ,14 годишните аз не се имам за много голяма .. но сравнение с тях разбирам в какво се състои истинската същност на човек .. За това не се тревожи има и свестни момичета които ще те харесат такъв какъвто си без да се правиш на някои друг ;-)

gorska
01-07-2008, 17:20
Днешните поколения са много по зле от старите .. говоря конкретно за момичетата .. особено по малките 12, 13 ,14 годишните аз не се имам за много голяма .. но сравнение с тях разбирам в какво се състои истинската същност на човек .. За това не се тревожи има и свестни момичета които ще те харесат такъв какъвто си без да се правиш на някои друг ;-)

Правилно. Ето аз съм такъв пример...:D

Rise Agains't
01-07-2008, 19:48
Аууу абе мани аз преди няколко дни излезнах с приятели на купон от моя клас се събрахме към 10 човека и една от можеби момичета който най-малко съм очаквал че (не е неква по отворена и разкрепостена) а тя дефакто има физически проблеми момичето не я обвинявам и кво нашмърка се като курва и се напуши с к0з е кажете ми щом най-грозните си прават квото си искат без да се замислят аз се чудя кви са тия момичета с морал и достойство много трудно може да се намери такова (животно) особено в миризливата ни държавица

01-07-2008, 21:36
Повечето гъзари ги определям с една друга, трубуквена дума, на която гъзар е поизводна 8) ... а относно пича.. няа закво да се депресираш...малко сме момичетата с ценности, които искат нещо сериозно, а не само да са "известни" в града като "п****та на еди кой си"... продължавай да си търсиш, щото нали зн: който търси намира! ;)

Тук съм съгласен с момчето, да се имаш за "газар" и да имаш уважението на хората са 2 коренно различни неща. :)

Pesh0
01-07-2008, 21:57
of hora az se smqtam za bahti obitak,a ima hora det kazvat 4e ne sam i nemoga da razbera obitak li sam ili ne :D:D:D:D:D:D

Rise Agains't
01-10-2008, 03:09
Незнам ама аз вече ми е писнало да се занивам се аз и да търся , ако толкова някоя ще ме хареса да дойде и да ми го каже ако нема такава дирекно няма да се фащам с никоя и така :)