View Full Version : възбуждат ме момичета а не момчета
SrAmEjLiVo_F-4e
01-03-2008, 22:39
аз съм момиче и до преди 2-3 години харесвах момчета но от близо 2 години почнах да харесвам момичета и ме възбуждат ужасно много дори само да ги гледам а момчетата дори и не ги поглеждам,нищо не ме привлича в тях.Чела съм на много места че докато си в пубертета това е възможно,но на мен ми се иска да харесвам и момчета но нещо не се получава.Давайте коментар случвало ли ви се е или при вас е нещо друго?????? :-D
Аз харесвам котета... но това е друга тема :oops: . Е какво лошо намираш в това твое лизбийско превличане щом ти харесват момичетата. Замисли се за живот ON THE OTHER SIDE. :grin:
sweet_lady:]
01-03-2008, 22:44
nqma lo6o da xaresva6 momi4eta-ne e sramno :wink:
Sasho_Kill
01-03-2008, 22:45
Поредната шибана извратения ](*,)
SrAmEjLiVo_F-4e
01-03-2008, 22:51
da ama az mislq 4e nqmam 6ans sas momi4e 6tot tq moje da mi e fr i ne moga prosto taka da i kaja 4e q haresvam prosto me e baze donqkade ami ako tq ne izpitva ni6ty kam men i 6e stane gadno osobeno kato znae 4e haresvam momi4eta 6te prekrati priqtelstvoto ni
аз съм момиче и до преди 2-3 години харесвах момчета но от близо 2 години почнах да харесвам момичета и ме възбуждат ужасно много дори само да ги гледам а момчетата дори и не ги поглеждам,нищо не ме привлича в тях.Чела съм на много места че докато си в пубертета това е възможно,но на мен ми се иска да харесвам и момчета но нещо не се получава.Давайте коментар случвало ли ви се е или при вас е нещо друго?????? :-D
Не си се срещала с мен затова си така =P~
Harum_Scarum
01-04-2008, 05:55
:shock: ОмФг.....Ти на колко си уе маце???
Invisible'Paladin
01-04-2008, 07:00
Лошо няма...ама първо дето доста трудничко ще намериш момиче с твоя вкус... за това дай всичко от себе си , ако трябва дори набележи някое готино момче и го остави да те закара в легото....Така се каже опитай малко от шоколадовата торта за да видиш какво е... и земи остави плодовите торти :-D :D
Успех \:D/
marmalad4e
01-04-2008, 07:11
защо се притесняваш от това?наистина няма нищо лошо:)
но все пак си мисля, 4е има още време докато окон4ателно решиш, 4е харесваш само моми4ета :wink:
Wrathchild
01-04-2008, 07:15
Нищо ненормално. Даже 2 момичета е страшно красива гледка...
:-D
Забавлявате ме..
Няма нищо лошо, две моми4ета са красива гледка, няма нищо срамно.. Оба4е ако авторката беше мом4е и харесваше мом4ета, отговорите щяха да бъдат съвсем разли4ни..
great_mari
01-04-2008, 07:36
za men ne e osobeno pravilno,ama ako si re6ila da oburne6rezbata nqma koi te spre :razz: :wink: ](*,) O:) poiskai pomo6ti ili pogovori s nqkoi mn mn mn doburfr i eventulano(kazah eventualno) s maika ti nz kvo da ti kaja #-o 8-[ :-s
BrokenInnocence
01-04-2008, 07:59
Пх, първо разбери дали наистина това искаш. Както казаха по- горе... била ли си изобщо с момче? Ако пък в крайна сметка, решиш, че наистина си привлечена само и единствено от момичета... или и от двата пола... oh well... няма сега да тръгнеш да скачаш от покрива на блока само защото някой ограничен комплексар ти е втълпил, че не си нормална. Важното е ти да се чувстваш добре със себе си. А, и още нещо... споделянето с родителите не винаги е добра идея, имай го предвид.
Колкото до "забавляващата се" девойка, която си мисли, че ако автора на темата беше момче щях да го анатемосам и предложа да го убием с камъни... ами не, нямаше. Аз съм изключително толерантен човек и малкото неща, които предизвикват отрицателни реакции при мен са простотия, позьорство, лиготии... все разни такива. Някъде да видя хомосексуалисти- мъже? Мне, и аз не виждам.
Wrathchild
01-04-2008, 08:26
:-D
Забавлявате ме..
Няма нищо лошо, две моми4ета са красива гледка, няма нищо срамно.. Оба4е ако авторката беше мом4е и харесваше мом4ета, отговорите щяха да бъдат съвсем разли4ни..
ако беше момче до сега да сме го намерили и да сме го утрепали от бои 8-)
тфа го казвам щото 2 момчета е просто отвращаваща гледка... а 2 момичета верно е готино.. ама за да мислиш така трябва да си мъжкар, - гей или момиче друго мнение биха изказалиЧак сега разбрах, че щом харесвам гледката от 2 целуващи се жени, значи съм мъж...
IceCold{Frozen`Heart}
01-04-2008, 14:46
а какво по точно те възбужда у тях, защото и на мен ми харесват момичета, но чак да ме възбуждат... ако все пак смяташ че си падаш и по момчета, пробвай с някой по-женствен \:D/ ;-)
. Е какво лошо намираш в това твое лизбийско превличане щом ти харесват момичетата. Замисли се за живот ON THE OTHER SIDE. :grin: да може :) +1
krisscho
01-04-2008, 15:03
за да не проявявам дискриминация ще ти кажа същото което бих казал на един педал
УМРИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ УМРИ УМРИ УМРИ УМРИ УМРИ УМРИ
а сега по същество-ти си решаваш-ако ти харесва с момичета-момичета
може и да се разкрачиш между бреговете
но главното е- =P~ :smt007 :-)
:smt008
simba007
01-04-2008, 15:36
в побертета става какво ли не днес мислиш едно утре друго така4е споко тва си е нормално ако си падаш по моми4ета кво срамно утре може пак да харесваш мом4ета не се знае така4е споко с теб съм
DivoTo_KoTe
01-04-2008, 18:06
Аз харесвам котета... но това е друга тема :oops: . Е какво лошо намираш в това твое лизбийско превличане щом ти харесват момичетата. Замисли се за живот ON THE OTHER SIDE. :grin:
аз зайчета :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
sramejlivo_f-4ee
01-06-2008, 16:49
мерси за подкрепата все пак аз ще си задавам този въпрос секи ден ама поне отговорът ми може да е по различен от "не" благодарение на вас.Пък и както казаха някои хора в тази възраст сичко е възможно и аз съм на това мнение,но все си харесвам някое момиченце не че не съм излизала с момчета излизала съм но нещо не ми доставя удоволствие :D е харесвам си и момчета но много трудно и вече мн рядко ,но засега няма да предприемам нищо било то с момче или момиче то когато му дойде времето ще си проличи :) :-) :twisted: :wink: ;-) :mrgreen: =P~ :-$ :-s \:D/ :smt008
Ами в пубертета съм чувала,че стават такива неща.Мен ако питаш не се притеснявай от това увлечение. По-нататък може и да премине
slun4evo
01-06-2008, 17:17
Няма нищо лошо в това.Може да е временно, може и да е за постоянно.При мен си остана и сега имам връзка с момиче, нещата вървят много добре и не съжалявам, така че не се притеснявай.Няма нищо срамно, приятелите ми го приеха много добре, не се насилвай да харесваш момч1ета след като просто не те привличат. :) Успех!