View Full Version : Вие имате ли такива проблеми?
SlAdKoTo`KoTe
01-04-2008, 18:44
Еми значи моя проблем е че миналата вечер си говорих с мама и тя ми каза че ми забранява да имам гаджета докато не стана на 18год. :shock: аз разбира се започнах да се хиля :D ама тя беше сериозна.Аз съм на 13год.И искам да ви питам вие имате ли такива проблеми и се извинявам предварително ако има такава тема.те преди нямаха нещо против ама незнам защо вече имат :(
•._.•No_NaMe•._.•
01-04-2008, 18:51
Хич да не ти пука,може да го е казала просто така, защото е била нервирана,пък и не е нужно да разбира, че си имаш гадже.
lubencet0o
01-04-2008, 18:54
ami i az imah predi godina tak1v problem/sy6to bqh na 13/ii si imah aver nezavisimo kakvo si mislqt na6te.i stana taka 4e kazvah 4e izlizam s averki p1k si izlizah na sree6ti.i vednyj otidohme s avera mi v morskata gradina/ot vn sym/i sme si sednali na edna peika i toq moment maika mi i edna neina fr sa minali zad nas p1k sa na videli otdale4e i na sledvat v1ob6tee prostotii.i az ni6to ne razbiram.i kat sa pribrah vk16ti maika mi mi se razbu4a i dvete zaedno vzaimno si kra6tqhme i vposledstvie az q ubedih 4e ve4e ne s1m 4ak tolkova malka i ottogava ve4e po4ti godina i polovina nqmam problemi po toq v1pros.i si izlizam s koito si iskam =]] uspeh s problema.opitai se da i obqsni6 4e si porasnala ve4e =]]]
jim_beam
01-04-2008, 18:58
ne e nujno maikati da zname se pak tva si e tvoq jivot :-| kasmet :)
ani4ka_bani4ka
01-04-2008, 19:00
:shock: OMFG
секс... винаги е заради секса. тцтцтц...
за пръв път чувам подобно нещо, ама то верно, че може би си още малка... притесняват се да не се отракаш много от рано :razz:
•._.•No_NaMe•._.•
01-04-2008, 19:01
На всеки родителите са различни,опитай да говориш с нея може да размисли.
love_devil3
01-04-2008, 19:22
e izvinete mn ama kak nqma da razberat tehnite 4e si ima gadje ? da ako govorim za nekva broika 1 - 2 sed max da ... ama za nqkva seriozna vruzka kak nqma da razberat :? nali 6te q pitat kade otiva i takia raboti :x A po vuprosa mi mili4ka az mislq 4e maika ti kato stane6 na 15 - 16 ve4e sus sig nqma da misli taka ... puk i na 13 ne si li mn malka ama de da znam te vremenata mn se promeniha :) Samo spoks ne se tormozi za ne6ta koito o6te ne sa stanali :-)
trittico
01-04-2008, 19:59
хахахахаха, и с мен беше нещо такова: казваше ми: "Гаджета-11 клас втория срок" а пък аз в девети :oops: и тя после размисли и ми каза, че любовта е най-силното чувство на земята ........и така.........ех колко обичам мама :twisted:
great_mari
01-04-2008, 20:01
mi ne nqmam takuv problem,naprotif-maiak mi ze da me razpitva neprestanno po taq tema dali si imam gadje koi e kak se kazva i t.b. i mn se dr :evil: :evil: :-x :cry: :x
Не,не съм имала.Това е ненормално :D
marchelkata
01-05-2008, 08:44
NE SE ZASQGAI OT TUI KOETO E KAZALA MAIKA TI NADALI NA TVOQTA V1ZRAST E NQMALA GADJE T1I 4E AKO TE \:D/ HVANE Q POPITAI DALI E IMALA GADJE KOGATO E BILA NA 13 I AKO KAJE NE ZNA4I TE LIJE :-s
Хич да не ти пука,може да го е казала просто така, защото е била нервирана,пък и не е нужно да разбира, че си имаш гадже. :lol:
Pedigree
01-05-2008, 09:32
Все пак си на 13 и е нормално да имаш подобни проблеми. :)
Аз нямам такива проблеми,но принципно не обсъждам с никой от нашите
тази тема.Може да има някое подхвърляне от рода:"Как е с гаджетата/Има ли гадже",на които аз просто казвам "Не",независимо дали имам или нямам. :)
slun4evo
01-05-2008, 09:53
А спокойно, казва го за да те сплаши, защото е загрижена.Ти неминуемо ще имаш гадже до 18 и майка ти ще трябва да го рпеглътне, не може да те затвори в къщи.Всчико ще отмине.А и всички имаме такива проблеми понякога.
Не, напротив. Майка ми постоянно любопитства и все ме бъзика за момчета, дори когато съм сингъл. :-D А баща ми не си вре носа в личния ми живот...браво на него! =D>
chipi_kaoo
01-05-2008, 10:24
Остава да ти забранят да дишаш :shock: Да не ти пука от тея тъпни.... прай си квот знаеш... но умната, да не станеш майка на 15 :-P
miloto_girl_4e
01-05-2008, 11:07
Никога не съм имала такива проблеми :grin:
Ми не, не съм имала такива проблеми...Сигурно е била ядосана от нещо или ти си я изнервила с нещо, което си направила и просто си е изляла яда, като най-лесното е да ти забрани! Така че, не се притеснявай, ще й мине :) Успех!
mumiikataa
01-05-2008, 16:05
Еми мойта майка ми е казала забивки-да(под забивки разбира кино,цуни муни),гадже,приятел по-сериозно до 16 години-недей.
nicolepcd
01-05-2008, 16:31
Ми не, не съм имала такива проблеми...Сигурно е била ядосана от нещо или ти си я изнервила с нещо, което си направила и просто си е изляла яда, като най-лесното е да ти забрани! Така че, не се притеснявай, ще й мине :) Успех!
Ми да, може наистина да ти е била сърдите... споко, за любовта има време винаги :wink:
Първо нека ти кажа щом си само на 13 до 18 имаш още доста време нещата ще се променят .. Аз лично не споделям с наще такива неща .. Баща ми последно време се опитва да подпита с намеци от орта на "Ти да не си фана някое гадже " моя отговор си е не .. :-P
Позната история,ако знаеш баща ми как ме ревнува от приятля ми а съм на 17.
Еми да само че бях на 12 и ми казаха до 20 да си нямам работа с момчета :razz: . Четири години по-късно изгубих девственоста си :razz: . 1 на 0 за мен :-|
HAGVXSXVH
01-12-2008, 10:43
:razz: АМИ не!даже се ме разпитват ..кой кога каде на кого :-| :D ама тай 6е е тя..ко да са прай :D
m_15_plovdiv
01-12-2008, 11:43
pri men e s16toto oba4e az s1m na 16 :-#
Glezanka
01-12-2008, 12:37
Никога не са ми казвали,че немога да си имам гадже.Значи до 18 да чакаш за да имаш гадже,и после до 40 за да правиш секс ли?
Здравият разум
01-12-2008, 14:44
Немаш грижи! Просто няма да си хващаш гадже до 18. До тогава ще те порят само приятели и разни случайни по кенефите в дискотеките.
Mitio_man
01-12-2008, 19:26
хмхм на мен пък ми казват някой път,като са ми ядосани че те щели да ме командват докато не стана на 18 и да си живея сам.и до тогава трябвало да изпълнявам всичко което ми кажат.пффффффф тъпооооо :(
Не, напротив. Майка ми постоянно любопитства и все ме бъзика за момчета, дори когато съм сингъл. :-D А баща ми не си вре носа в личния ми живот...браво на него! =D>
Подобна е ситуацията и при мен. Или по-точно, преди беше така. Майка ми винаги е била тази, която се е интересувала, баща ми...не мога да кажа, че му е било безразлично, просто не любопитства. Единствено ако аз реша да споделя нещо, иначе - не! :) Сега родителите ми се познават приятеля ми :) ... И както ти казаха другите - спокойно, прави го просто защото я грижа за теб. Та ти си едва на 13. Да, за теб това може да е много, но за нея ти си все още малкото й момиченце. Трудно й е да свикне с мисълта, че растеш :) Но със сигурност, ако се върне назад - в нейните спомени когато е била на твоята възраст, би могла да си обясни и да разбере интереса и стремежа ти към това ново преживяване - любовта! Мисля, че и двете трябва да проявите малко разбиране и търпение. Успех!
според мен майка ти е казала така,защото си мисли че като си хванеш автоматично ще тръгнеш да правиш секс предполагам
аз поне нямам такива проблеми :D
DaЯk_AнGэL
01-19-2008, 17:24
А за какво ти е гадже?Айде след няколко години - да, но на 13 :shock: Т`ва си е чиста гъзария, съмнявам се, че има някого,когото да обичаш толкова много.А пък майка ти го е казала за момента просто, за да те накара да се откажеш да имаш гадже на 13 години, и ако питаш мен е права! :?
Kamel4enceto
02-09-2008, 17:09
Na 17 sam i ba6ta mi ne6te da go pogledne nz kvo da napraim ta da go opoznae i da go prieme... :cry: ina4e s maika mi nikakvi problemi tq e dobri4ka i znae 4e moito mom4e e svestno ama ba6ta mi :?
Angel_of^love
02-09-2008, 20:35
Ами аз ИМАМ почти същия проблем. Две сме... Само, че при мен е по-зле. Аз мога да имам гадже, но ми забраняват да общувам с момчето, което харесвам, защото мислят, че е лоша компания ... :x
HePeAJIeH
02-09-2008, 20:48
Нямам такива проблеми поради факта че не обсъждам с родителите си тази тийнейджърска тема.Не мисля че майка ти ще повлияе на твоя интимен живот кой знае колко затова се "гаджосвай" щом искаш.Все пак това са най-хубавите години-тийнейджърските! :)