View Full Version : Малко проблемче след купона на нова год...
great_mari
01-04-2008, 19:23
ми начи на нова година реших да ида в френдове,защото иначе трябваше да съм с наще вкъщи,а майка смяташе да си ляга към 12.30-1 часа :roll: #-o
тааа не в това е проблема ами..там беше квото беше пихме ядохме веселихме се ама вече 3 ден откакто беше тва и се си мисла че съм в някакъв сън,не проумявам че това е реалността така да се каже и отвреме на време за по 1-2 сек м исе завива леко свят се едно сънувам и се събуждам то не е точно виене на свят ама нещо подобно и нз кво ми става ако на някой му се е случвало да каже моля ви щото ше се побъркам имам чувството че ставам луда :? :-# ](*,) :-k [-o< [-o<
П.С. на 13 съм,април ставам на 14 :smt003 :smt001
П.П.С. малко прекалихме всичкис алкохола оная вечер,е то не беше малко де ама... :-s :-s :oops: :cry:
? :lol:
Трети ден ли,ве...
wild{}baby
01-04-2008, 19:35
Според мене си малка ваш'те да те пускат по нощни купони. И след кат са те пуснали...
Нищо ти няма! Нормално е да си в матрицата, ще ти мине. Просто се наспи, почини си и не го мисли че ти е зле... Туй то!
great_mari
01-04-2008, 19:57
аве бахти верно че оттогава почти не сум спала само за по 6 часа и съм след тва бях на василовден да празнуваме вечерта после другите 2 дена на уроци и пфф и нз бтв не ме е боляла изобщо глава макар че така се бях напилаа :cry: :oops: щом и :-& :x :?
П.С. тая госина ми беше първия купон нощен дося и беше уж само с момичета за пред майка ми и я карахме уж само на сокчета пре родителите ама после кат тръгнаха и купон до зори :grin: :-D :-D аве нз кво ми е ама ми е забавно и не ми пука от нищо ся :lol: :lol:
Sashakiss
01-04-2008, 20:22
На 13, а вече си се натряскала
Другия път внимавай...
И не се връзвай на момчетата, които викат че носят на 17 бири
great_mari
01-04-2008, 20:29
На 13, а вече си се натряскала
Другия път внимавай...
И не се връзвай на момчетата, които викат че носят на 17 бири
emi 4estno kazano ne iskah da seda svita cqla no6t s o6te edna debelana (pokanihme q ot u4tivost :( ) i iskah da sum si s kompaniqta i pihme malko posle o6te malko i posle o6te i taka i mqtahme cqla no6t gubeci tama :D a poprincip ne slu6am takia prostoii ama :-D :lol: taa sujelqqvm 4e taaka se apih ama.. taa vupro4eto mi be6e - dali tva e ot onaq ve4er ili ot ne6to drugo 8-) a i sega si spomnih 4e si udarih glavata na poda a predi 2 meseca mi be6e padnala metalna stulba vurhu neq i moje li da e ot tova [-o< :-s
LiveFlower
01-04-2008, 22:27
a we da ne sa ti sipali vuprosnite mom4eta koito ste pokanili nee6to v pitieto a? za toq variant seti li se
FairYoFdaRknEsS
01-05-2008, 00:11
или нещо си смъркала или си пушила.... едва ли е само от алкохол :?
asi_basi
01-05-2008, 08:43
emi 4estno kazano ne iskah da seda svita cqla no6t s o6te edna debelana (pokanihme q ot u4tivost :(
Egati, na teb 6te ti e priqtno li ako za teb taka govorqt a ? Pi6leme na 13g. 6te mi hodi na no6tni kuponi, i sigurno si pila 2 vodki i to ti e bilo pre-dostata4no da si ve4e pod masata piqna. Kat si pila tolkoz sega si misli!
No e obasurdno da si v takova sastoqnie ot 1 napivane, 6toto ne sam se napival vednaj i ni6to mi nqma sled 1 den!
za6to ne ide6 da pita6 va6ite a?
SlAdKoTo`KoTe
01-05-2008, 09:30
И аз миналата вечер ходих на един купон и навсякъде беше пълно с бира всички пиеха обаче аз се замислих и реших да си взема безалкохолна бира въпреки тва си прекарах яко и ти препоръчвам и ти да го караш на безалкохолна бира.А относно проблема незнам може да ти са сложили нещо в бирата.
slun4evo
01-05-2008, 09:56
Случвало ми се е, това е от промените в тялото ти по време на пубертета.Лекото виене на свят и замайването вероятно се дължат на това. Ще отмине, яж малко повече и пий повече вода.Шоколада също е за препоръчване. :)
great_mari
01-05-2008, 11:57
awe az samo vi pitah dali vi se e slu4valo.btw nikoi ni6to ne mi e sipval sig sum v tva nqma da obqsnqvam.btw samo vi pitah a i za tva deto kazah za debelanata-mi li4no az iskam si kuponqsvam s fr i ne mi e osobeno pr da sedq samo pri neq taka 4e ne bih si zela dumite nazad :? ai mersi na si4ki det sa se otzovali ama ddz awe to tva sus sig moje i da ne mi e ot pieneto.btw na6te znaqt za tova i tati se zahili mn qko mama ni6to ne kaza osven da vnimavame da ne padnem ot nqkoq terasa :-D :grin: :grin: :grin: :)
aide jivi i zdravi i nazdrave :smt006 :smt006 :smt003 moderatorite ako iskat da zatvorqt temata :smt001 :smt001 :::
Не стига, че си на 13 ... натряскала си се (не че и аз не се напих за 1-ви път на 13, както и да е), не си си починала, на уроци после ходиш, празнуваш още - е как няма да гледаш стерео и да сънуваш реалността :D
great_mari
01-05-2008, 19:56
емиии шанса 8) :grin: :razz: аве квото било било айдее здраве да е и още много наздраве :lol: :smt006 :smt006 :smt003 :smt001
Според мене си малка ваш'те да те пускат по нощни купони. И след кат са те пуснали...
Нищо ти няма! Нормално е да си в матрицата, ще ти мине. Просто се наспи, почини си и не го мисли че ти е зле... Туй то!
Абсолютно съгласна съм .. Новите поколения още от малки правят глупости .. Има време бе ;-)