.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Малко проблемче след купона на нова год...

ми начи на нова година реших да ида в френдове,защото иначе трябваше да съм с наще вкъщи,а майка смяташе да си ляга към 12.30-1 часа
    тааа не в това е проблема ами..там беше квото беше пихме ядохме веселихме се ама вече 3 ден откакто беше тва и се си мисла че съм в някакъв сън,не проумявам че това е реалността така да се каже и отвреме на време за по 1-2 сек м исе завива леко свят се едно сънувам и се събуждам то не е точно виене на свят ама нещо подобно и нз кво ми става ако на някой му се е случвало да каже моля ви щото ше се побъркам имам чувството че ставам луда [-o< [-o<
    П.С. на 13 съм,април ставам на 14
    П.П.С. малко прекалихме всичкис алкохола оная вечер,е то не беше малко де ама...

?
    Трети ден ли,ве...

Според мене си малка ваш'те да те пускат по нощни купони. И след кат са те пуснали...

Нищо ти няма! Нормално е да си в матрицата, ще ти мине. Просто се наспи, почини си и не го мисли че ти е зле... Туй то!

аве бахти верно че оттогава почти не сум спала само за по 6 часа и съм след тва бях на василовден да празнуваме вечерта после другите 2 дена на уроци и пфф и нз бтв не ме е боляла изобщо глава макар че така се бях напилаа щом и
    П.С. тая госина ми беше първия купон нощен дося и беше уж само с момичета за пред майка ми и я карахме уж само на сокчета пре родителите ама после кат тръгнаха и купон до зори аве нз кво ми е ама ми е забавно и не ми пука от нищо ся

На 13, а вече си се натряскала

Другия път внимавай...

И не се връзвай на момчетата, които викат че носят на 17 бири

Цитирай Първоначално написано от Sashakiss
    На 13, а вече си се натряскала

Другия път внимавай...

И не се връзвай на момчетата, които викат че носят на 17 бири
    emi 4estno kazano ne iskah da seda svita cqla no6t s o6te edna debelana (pokanihme q ot u4tivost ) i iskah da sum si s kompaniqta i pihme malko posle o6te malko i posle o6te i taka i mqtahme cqla no6t gubeci tama a poprincip ne slu6am takia prostoii ama taa sujelqqvm 4e taaka se apih ama.. taa vupro4eto mi be6e - dali tva e ot onaq ve4er ili ot ne6to drugo a i sega si spomnih 4e si udarih glavata na poda a predi 2 meseca mi be6e padnala metalna stulba vurhu neq i moje li da e ot tova [-o<

Супер фен
    Град
    Своге
    a we da ne sa ti sipali vuprosnite mom4eta koito ste pokanili nee6to v pitieto a? za toq variant seti li se
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

или нещо си смъркала или си пушила.... едва ли е само от алкохол

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от great_mari
    emi 4estno kazano ne iskah da seda svita cqla no6t s o6te edna debelana (pokanihme q ot u4tivost
    Egati, na teb 6te ti e priqtno li ako za teb taka govorqt a ? Pi6leme na 13g. 6te mi hodi na no6tni kuponi, i sigurno si pila 2 vodki i to ti e bilo pre-dostata4no da si ve4e pod masata piqna. Kat si pila tolkoz sega si misli!
    No e obasurdno da si v takova sastoqnie ot 1 napivane, 6toto ne sam se napival vednaj i ni6to mi nqma sled 1 den!
    za6to ne ide6 da pita6 va6ite a?

И аз миналата вечер ходих на един купон и навсякъде беше пълно с бира всички пиеха обаче аз се замислих и реших да си взема безалкохолна бира въпреки тва си прекарах яко и ти препоръчвам и ти да го караш на безалкохолна бира.А относно проблема незнам може да ти са сложили нещо в бирата.

Повече от фен
    Случвало ми се е, това е от промените в тялото ти по време на пубертета.Лекото виене на свят и замайването вероятно се дължат на това. Ще отмине, яж малко повече и пий повече вода.Шоколада също е за препоръчване.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

awe az samo vi pitah dali vi se e slu4valo.btw nikoi ni6to ne mi e sipval sig sum v tva nqma da obqsnqvam.btw samo vi pitah a i za tva deto kazah za debelanata-mi li4no az iskam si kuponqsvam s fr i ne mi e osobeno pr da sedq samo pri neq taka 4e ne bih si zela dumite nazad ai mersi na si4ki det sa se otzovali ama ddz awe to tva sus sig moje i da ne mi e ot pieneto.btw na6te znaqt za tova i tati se zahili mn qko mama ni6to ne kaza osven da vnimavame da ne padnem ot nqkoq terasa
    aide jivi i zdravi i nazdrave moderatorite ako iskat da zatvorqt temata

Град
    Монтана
    Не стига, че си на 13 ... натряскала си се (не че и аз не се напих за 1-ви път на 13, както и да е), не си си починала, на уроци после ходиш, празнуваш още - е как няма да гледаш стерео и да сънуваш реалността

емиии шанса аве квото било било айдее здраве да е и още много наздраве

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от wild{}baby
    Според мене си малка ваш'те да те пускат по нощни купони. И след кат са те пуснали...

Нищо ти няма! Нормално е да си в матрицата, ще ти мине. Просто се наспи, почини си и не го мисли че ти е зле... Туй то!

Абсолютно съгласна съм .. Новите поколения още от малки правят глупости .. Има време бе
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си