PDA

View Full Version : За момчета - кинтите са по-важни от момичетата или обратното

Winstrol
01-04-2008, 22:49
да - не ? отговорете каквото мислете момчета. Тая вечер ми дойде да тегля майната на приятелката си затова сигурно се замислям над тоя въпрос... :shock:

ivakavlad
01-04-2008, 22:51
естественно че момичетата са по важни от кинтите

Winstrol
01-04-2008, 22:57
съгласен съм с теб, но замисли се над това - нямаш кинти, докато симпатягата до тебе има и е пич.. с кой мислиш че би и било по-приятно (говоря ако се двууми да речем..)

amadeuskb
01-04-2008, 22:58
Момичетата са по важни ;)

Blab
01-04-2008, 23:07
Не "момичета" и "момчета", а "хора" - разни.
Чувствата са водещи.

world_wide_mob_figga
01-04-2008, 23:10
Паръта прай игръта 8)

lifestealler
01-04-2008, 23:11
A Pitty! Koga puk shte izbera kinti pred momi4e da be :D :D :D e tva si e moio mnenie

(Yey BTK mi pusnaha neta 8-) )

BluE_s
01-04-2008, 23:20
ОМГ :Д:Д:Д аз чета "Момичетата или КНИГИТЕ..." :Д:Д:Д :lol: :lol: :lol:

Jarred
01-04-2008, 23:31
веднага възниква едно "ако" което смятам да из**** точно тук!
Ако някой е с мен заради парите ми... лично ще му бия шута на секундата.. те жените от праисторическо време само заради това се въртят около мъжете...какъв секс какви пет лева... та тва е ритуал.. :) не секс а "доене" му се вика :-D а и ние сме си тъпички та се връзваме...

ПС.Някой ако се чуди - да! женомразец съм :) някви проблеми?

Greetings.

russianmafiaboss
01-04-2008, 23:36
кинти са по важни
кат има кинти - има и момичета

Winstrol
01-05-2008, 01:55
кинти са по важни
кат има кинти - има и момичета

тъжната действителност. от ден на ден момичетата все повече лятят от *** на ***, а имаше времена в които момчетата бяха основните действащи лица при изневярата. сега ако си здрав, имаш що годе хубава усмивка приятелката ти е твърде вероятно да духне.. (не ми се е случвало просто гледам кво става..)

Invisible'Paladin
01-05-2008, 07:03
Момичетата са по-важни!!!...в крайна сметка за какво са ни пари като няма любов... :cry:

sladko_dete
01-05-2008, 07:55
Стиа бе... с пари се купува секс, не и любов!!! Б*си хора кво ви става незнам, спрете се с тия пари, те трябва да са средство, а не цел... на къде върви тоя свят ](*,)

Winstrol
01-05-2008, 08:52
sladko_dete "за мен парите са средсво а не цел../ заведи ме в най-скъпия хотел" хах знам я тая песен :)

Saymon90
01-05-2008, 08:56
Еми, кво да ви кажа... без гаджета сеживее, без пари - не. Отговорът ми е ясен.

Harum_Scarum
01-05-2008, 09:07
За мени е не,но много ясно че сички ше кажат не :D

Alabalaportokala
01-05-2008, 09:14
Времената станаха комерсиални и скъпи. Парите мн ясно. Не вярвам някое момиче да бяга от мене ако съм с кинти.

sladko_dete
01-05-2008, 11:47
sladko_dete "за мен парите са средсво а не цел../ заведи ме в най-скъпия хотел" хах знам я тая песен :)
хахах ем кой на каквото попадне, обаче не мисля, че един уважаващ себе си човек ще предпочете някоя мацка да е с него, само за това, че има пари и че я води в най - скъпите хотели...
Когато човек не е здрав, няма семейство, приятели и любов, едва ли парите ще му подобрят жалкото съществуване... Парите само развалят човека, докато любовта може да е фактор за положителна промяна...

sladko_dete
01-05-2008, 11:52
Времената станаха комерсиални и скъпи. Парите мн ясно. Не вярвам някое момиче да бяга от мене ако съм с кинти.
нарочно ли изпусна "свястно" момиче...? ти ако се държиш като г*з има да чакаш някоя дето си знае цената (не в пари!!! ) да е с теб...

[Fr33land3R]
01-05-2008, 12:06
Много е странно как като бачкам и всеки ден имам пари в джоба не спират да ме търсят момичета... Дали защото много ме обичат? ахахах

Alabalaportokala
01-05-2008, 14:02
нарочно ли изпусна "свястно" момиче...? ти ако се държиш като г*з има да чакаш някоя дето си знае цената (не в пари!!! ) да е с теб...

Да нарочно е. Нима свестните момичета биха отказали на мило момче с пари ? Да те може да не са с него заради парите, но кой би отказал да го глезят и да му дават подаръчета които не би могъл да си позволи ? Хайде нека не се заблуждаваме...

Jarred
01-05-2008, 14:48

Много са малко тези, които си знаят цената в днешно време :))

Casual
01-05-2008, 17:20
Материалното разбира се е по-важно за тях.Поради причината, че като някое момче е наследило нещо от родителите си и като учи в "Нов български университет" колко да избута а нашата мърла не учи кво и е зор за чувства само да има кой да я издържа.Затова има и много разводи щото сега и скефва заебава дете сичко и отива при друг пак заради парите... еби му майката на къде отива света.

Winstrol
01-07-2008, 16:30
[Fr33land3R] За щастие моята приятелка е много свястна, но веднъж ми каза "мразя да вървя пеш" което беше нещо много дребно но се замислих над много неща. Здравето е незаменимо, никакви пари не могат да го купят, или нещо подобно, но когато си здрав и имаш финансови възможности, тия финансови възможности отварят вратички към други възможности - да осъществавяш мечтите си, да помагаш на хората, и да си прекарваш добре... това имам предвид, а и да погледнем реално на нещата - Днес не момчетата са сърцеразбивачи а момичетата, и е масово явление повечето момичета да се държат като кухи лейки и да не се замислят за нищо. А болката.. болката в сърцето си я чувства само другия на който му пука..

GolDeeN
01-07-2008, 16:43
Малеее вие сте наистина прости, само се замислете какъв е въпроса и какви са отговорите

За момчета - кинтите са по-важни от момичетата или обратното ?
ДА
НЕ

Вие сте пълни идиоти бе!!! "Момичетата или кинтите, ДА ИЛИ НЕ ?"
ПЪЛНИ ОТКАЧАЛКИ СТЕ

КОЙТО НЕ Е РАЗБРАЛ ЗА КВО ГОВОРЯ ДА КАЖЕ ДА ГО НАПСУВАМ !!!
:shock: :shock: :shock: :shock:

FreeRunBoY
01-07-2008, 17:03
естественно че момичетата са по важни от кинтите

+1

Winstrol
01-07-2008, 20:19
GolDeeN ако въпросът не отговаря на интелектуалното ти ниво :grin: просто не отговаряй бе репей! въпросът ми не е толкова прост колкото ти изглежда на теб, ма може би щото не ти достига чорбата - зададох го просто щото не ми се драскаха романи, но има хора които ме разбират тук. въпросът е че някои си поставят за цел да са женкари, други са си свестни хора ама без пари, а 3-ти са хора които са си поставили за цел парите преди всичко (не съм от тях). Не рядко се случва момичето което харесваш да предпочете друг не щото е по-готин или точен, а щото да кажем ти нямаш 20 лева да я заведеш в механа или тн, и докато си изкарваш кинтите тя иска да си прави кефа с някой който вече ги има, иска да прекарва повече време с теб ама ти си зает да се блъскаш за да изкараш нещо, затова е вероятно да търси внимание от друг. Разбира се има и момичета които не са такива и те са "злато", но те са рядкост.
ЗАТОВА НЕ МИ РЕ РЕПчИ ТУК, чЕ НЕ МИ Е ДО ТАКИВА КАТО ТЕБ, МАЛОУМНИК! може би си караш BMW-to и не разбираш въпроса. Мислиш ли че ми пука за парите като пари - НЕ - аз искам да ги харча за приятелката си!

GolDeeN
01-07-2008, 21:04
Много си тъп наистина, изобщо не говорех за смисъла на въпроса, а за тъпия начин по който е зададен.... мале изумявате ме като се правите на умни... мислех че момичетата са по глупави, но ТИ, ТИ просто си анти теза на моето твърдение ... кви BWM-та кви 5 лева.Изумих се от това че задаваш въпрос "Момичетата или парите" и искаш да ти се отговори с "ДА" или "НЕ" КОЙ Е МАЛОУМНИКА ?!?!?! :-x

ПС: "Мислиш ли че ми пука за парите като пари - НЕ - аз искам да ги харча за приятелката си!"

Кво те накара да мислиш че ме интересува ?

Winstrol
01-07-2008, 21:35
ок, пак ще повторя щото явно не отбираш. изобщо не ми пука за какъв ме имаш, просто щом не ти допада не отговаряй! доста се съмнявам че си ме разбрал но :D ако е така евала ;)
как в всяка тема ще се намери някой симпатяга дето ще рече да се прави на умен..

GolDeeN
01-07-2008, 21:42
-Кое е по важно за теб, момичетата или парите?
-Ми..да

или пък

-Кое е по важно за теб, момичетата или парите?
-Не

просто си едитни тъпата анкета, толкова ли е сложно.. да схванеш че в момента не прави смисъл?!

пс: как може 1 въпрос да не можете да формулирате като хората бе....

01-07-2008, 21:46
Всеки с възгледите си .. Лично моето мнение е, че парите любов не купуват. Може да си хванеш момиче, но това не значи, че тя ще те обича. :)

Sticky778
01-07-2008, 23:40
Абе ако питате мен двете са зависими едно от друго, в смисъл веригата е ясна: Имаш пари - имаш момичета, Имаш момичета - нямаш пари :-D

Bokatays
01-09-2008, 00:13
Само едно ще кажа : Момчета тия дето ми предпочитате парите пред момичетата според мен сте влюбени и загубени лигюфци ... не се убиждаите , но според мен не сте никакви мъже ( то не очаквам друго де повечето сте под 18 нямате друга работа освен да си обичкате някое момиченце на 12,13,14,15,16,17 ) Няма лошо да си обичаш някого и да си влюбен но да се държиш на НИВО , а не да си в краката на момичето насреща . Аз лично съм прекратявал връзка точно заради причината че момичето насреща прекалено ми изпразвало джоба и не ми остават средства да водя пълноценният си живот .
Подкрепям мнението на Sticky778 ( поздрави батка че тайш VW в твоето сърце :smt007 )
Подкрепям мненията , че момичетата се нуждаят от парите за да ги поддържаш , но не говориме за момичета , а за ЖЕНИ . Едно момиче на средна възраст 16 какво иска ?!?! Да излезе с теб на едно кафенце 2 кафенца , да я закараш на диско , някой подарак за празниците , цвете от време на време . А една жена иска от всичко това но умножено по 10 ! 16 годишните момичета просто се упират на това че са страшно влюбени , но по-големите жени може да са влюбени , но знаят къде се намират , знаят какво искат , от какво се нуждаят , при тях я няма тази заслепяваща любов . Влюбените жени са с широко отворени очи \:D/ :wink: Единственото решение е жената ( за жени над 18 ) да е някоя дъщеря на богат баща и да не се нуждае толкова от твойте пари :)

Lekov
01-09-2008, 09:00
Момичетата са по-важни!!!...в крайна сметка за какво са ни пари като няма любов... :cry:

+1

mickelangelo
01-09-2008, 10:11
К0гато стане дума за пари .. и любов винаги употребявам 1 моя любима поговорка ...
"Хубаво е човек да има някого, който да го оцени с нещата, които има."
мисля че отговора ми беше изчерпателен

ПС : за не разбралите момичето д0 мен е по важно от всичките пари с който разполагам ...

desert_eagle
01-09-2008, 10:22
Bokatays, mickelangelo Наистина точни думи. Лично мое мнение е че мимичетата под 18 дори изобщо не знаят какво искат и от живота и от теб, не че момчетата са по-напред на тая възраст но някак си е по-различно.

Alabalaportokala
01-09-2008, 20:38
Едно момиче на средна възраст 16 какво иска ?!?! Да излезе с теб на едно кафенце 2 кафенца , да я закараш на диско , някой подарак за празниците , цвете от време на време

И точно тука си в голяма грешка. Ако си мислиш че е само това се лъжеш. Голяма част от момичетата наистина го искат, но има и толкова които искат мн мн повече от това, особено ако момчето има повечко пари. Пример- един мой познат(доста опаричен) преди няколко дена купи на приятелката си която е на 16 яке за 700 лв само и само защо си го е харесала но му се е оплакала че няма възможност да си го купи. Доста претенциозни кучки има на тоя свят, не си мисли че всяка 16 годишна не знае какво иска.

А една жена иска от всичко това но умножено по 10 !

Ъъъ ? Ти за каква жена ми говориш бе пич ? За зряла жена или нещо друго което е подобие на такова нещо. Ако говориш за първото пак грешиш. Една жена гледа в 1 мъж сигурност, топлина, уют и не на последно място колко пари печели и дали ще може да издържа и да се грижи за едно семейство което. А това колко я е завел на кафе или диско няма абсолютно никакво значение. Този период отдавна е преминал и няма значение колко и плаща сметките в кафене или някое клубче.

desert_eagle
01-09-2008, 21:25
Alabalaportokala Лоллл чакай бе човек, има разлика от момиче до момиче. ако аз бях "много опаричен" и аз бих го купил това яке без да се замисля, ако се обичаме. Тук става дума дали са неблагодарно "племе" в наши дни като цяло (момичетата). А сигурност и уют до голяма стешен не могат да съществуват без финанси :)

Alabalaportokala
01-10-2008, 10:16
Alabalaportokala Лоллл чакай бе човек, има разлика от момиче до момиче. ако аз бях "много опаричен" и аз бих го купил това яке без да се замисля, ако се обичаме. Тук става дума дали са неблагодарно "племе" в наши дни като цяло (момичетата). А сигурност и уют до голяма стешен не могат да съществуват без финанси :)

Не знам колко са благодарни и колко не. Всичко е готини подаръци пари срещу секс поне в ранните години.Поне ако искаш да имаш ес-класа путките няма как без кинти човече. Не казвам че финансите не са важни и точно това гледа една жена в мъжа който ОБИЧА, защото все пак ще издържа нея , деца... което е напълно нормално,но не само това... И аз да бях и аз щях да гледам така...

Абе един съвет...Гледайте филма "Богаташчета" и ще ме разберете. Жалката действителност е там...

Поздрави !

kelcie
01-12-2008, 06:45
аз съм момиче но ако бях момче бих казала че момичетата са по важни от кигите е и книгите също но в днено време