View Full Version : Малко смешно...но кажете плс
black_cherry
01-04-2008, 23:14
Моя проблем е малко смешен. На 14год съм много искам да правя секс има с кого единственото нещо което ме спира е 4е имам малки цици а това е важно за него и да ви питам има ли начин по който може да предизвикам по бързо да ми пораснат цици като сички жени в сем ми имат големи цици и не това е проблема
Секи ден точно в 12 на обяд ги дръпкай по 10 минути и ще станат като на фолк певица силикона. Но да знаеш че ако пропуснеш и един път може да почнат да увисват като остарял хуец затова бъди редовна и ще спечелиш ключодържател ;-)
aLakaZam
01-04-2008, 23:19
Е ако за е толкоз много важно за него, значи това не е твоя човек. А по темата няма начин...
lifestealler
01-04-2008, 23:19
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Hormonite qko sa te izprali :D :D :D :D Edinstvanie nachin e da pospish oshte 1 2 godinki i kato se sabudish si gotova
partychild
01-04-2008, 23:20
Като казваш че има с кого да правиш секс имаш предвит познат или приятел (гадже) ? ако е приятеля ти и наистина те харесва не мисля че ще има проблем като са ти малки гърдите ;-) а ако не е сериозен не мисля че трябва да се захващаш с него :?
Забрави ти тая песен любовна Марийке...малки цици - та тоя е цицоман бе сестро,зарежи го и се присъедини към клуба "малки пишки ООДе" гаранция проблеми никакви.
Това ли е най-важното в днешно време? "колко ми е голям" и "защо подяволите земята има по-голяма гръдна обиколка от мен!" ...я се вземи в ръце и си живей живота такъв-какъвто ти е даден.
Greetings.
black_cherry
01-04-2008, 23:29
еми може и да не е толкова важно за момчето отколкото за мен а номера с бозата върви или е мит?
russianmafiaboss
01-04-2008, 23:34
кат ти се прави секс
пиши на мене :D
lifestealler
01-04-2008, 23:36
еми може и да не е толкова важно за момчето отколкото за мен а номера с бозата върви или е мит?]
Tva ne e mit a bazik 8-) 8-) 8-) 8-)
Точно пий боза руселина помага много ако изпиеш 1 литър на ден и ще ти пораснат с по 0,120421 мм на ден !!
dirty_desires
01-04-2008, 23:52
О боже.Кво ти пука,че тоя се кефи на цици.Ако не е доволен го заеби и ще видиш как нема да му пука дали имаш или не.Нема начин е така отраз да ти станат по-големи хаха.Казваш,че всички от твойта рода имат големи.Еми най-вероятно и ти ще имаш.Просо си на 14 и е напълно възможно по-късно да ти пораснат ;)
Точно пий боза руселина помага много ако изпиеш 1 литър на ден и ще ти пораснат с по 0,120421 мм на ден !!
Да ама и гъза расте :D
А бе мацка , циците не са най-важното , бъди себе си
ludoto_f
01-05-2008, 07:27
Ако те харесва ще те харесва такава каквато си! :P
Дори и с малки цици! И е нормално на 14 со още! Тепърва ще растат! :P
HapPynEsSs
01-05-2008, 07:35
еми след като не те харесва такава ,каквато си , [-( [-( го зае** .Циците НЕ са наи-важното !!! :booooomb:
ludoto_f
01-05-2008, 07:55
еми след като не те харесва такава ,каквато си , [-( [-( го зае** .Циците НЕ са наи-важното !!! :booooomb:
+1 :P
ludoto_f
01-05-2008, 08:10
Пука ти :D :D :D :D :D :D
ХАХАХаххахааХАХАХАХА +1 :lol:
romantika_f_13
01-05-2008, 11:41
xaaxa az na 13 i mi sa mnogo daje :D :-P (ne 4e se hvalq de)
sq seriozno 6to trqbva na 14 da pravish sex iz4akai o6te malko
MiLI4k@t@
01-05-2008, 12:30
ммм циците на са най-важното не се безпокой нормално е на 14 да не са ти тоооолкова големи той ако те оби4а няма да обърне внимание а и мом4етата не гледат циците а гледат съвсем другаде споко мила :!: и аз съм на 14 тъка4е те разбирам и аз си мисля 4е имам малки цици даже кат ми казват мом4етата обратното просто си поговори с него!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :) ;-)
MiLI4k@t@
01-05-2008, 12:38
ако пиеш боза не само циците 6ти пораснат но напраоо 6те напълнееш и то мн забрави!!! НА МЕН ХИИЛЯДИ ПЪТИ СА МИ КАЗВАЛИ МОМ4ЕТАТА ИМАШ ГОЛЕМИ ЦИЦИ И аз дабе да абе мом4етата гледат газъ и някаде др дее ама няяя да казвам така4е забрави той няма да гледа споко мила :!: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Rysa_Kykla
01-05-2008, 20:33
Моя проблем е малко смешен. На 14год съм много искам да правя секс има с кого единственото нещо което ме спира е 4е имам малки цици а това е важно за него и да ви питам има ли начин по който може да предизвикам по бързо да ми пораснат цици като сички жени в сем ми имат големи цици и не това е проблема
лелеле....няма на4ин гърдите ти да пораснат за няколко дни..и тва 4е жените от вашето сем. имат големи гарди не зна4и 4е и ти ще имаш...а можеби просто се развиваш по бавно...и немисля 4е 4овекът с когото мислиш да го направиш е подходящ..не 4е съм аз тази която да ти казва кое е правилно и кое не..но ако те оби4аше нямаше да го интересуват гърдите ти..
Ice-kisss
01-05-2008, 20:44
мила това вьобще не трябва да те притеснява ако те обича проблемът ти няма да е от никакво значение за него.....така че споко :wink: ...а по-добре не бързай със секса
Ivs Jonas
01-06-2008, 13:31
gurdite rastat do okolo 17 godi6na vuzrast(do kolkoto sum 4ela) puk i da ne ti puka 4e sa malki. ima si vreme za si4ko xP
MartyParty
01-06-2008, 15:38
Пука ти :D :D :D :D :D :D
Да можеше и акъла да и порасте с литър боза :roll: Споко миличка-само германките имат голямо виме на твойте години.И дпоред мен не е много добра идея секса на 14...щом още се връзваш на "мита" за бозата #-o
Секи ден точно в 12 на обяд ги дръпкай по 10 минути и ще станат като на фолк певица силикона. Но да знаеш че ако пропуснеш и един път може да почнат да увисват като остарял хуец затова бъди редовна и ще спечелиш ключодържател ;-)
:razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
Ако той наистина те херсева(оби4а) не би трябвало да се влияе от това как изглеждаш или от размера на циците ти!Ако тва му е проблема заеби го :)