- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко смешно...но кажете плс
Моя проблем е малко смешен. На 14год съм много искам да правя секс има с кого единственото нещо което ме спира е 4е имам малки цици а това е важно за него и да ви питам има ли начин по който може да предизвикам по бързо да ми пораснат цици като сички жени в сем ми имат големи цици и не това е проблема
Секи ден точно в 12 на обяд ги дръпкай по 10 минути и ще станат като на фолк певица силикона. Но да знаеш че ако пропуснеш и един път може да почнат да увисват като остарял хуец затова бъди редовна и ще спечелиш ключодържател![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Е ако за е толкоз много важно за него, значи това не е твоя човек. А по темата няма начин...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hormonite qko sa te izprali
![]()
![]()
![]()
Edinstvanie nachin e da pospish oshte 1 2 godinki i kato se sabudish si gotova
Като казваш че има с кого да правиш секс имаш предвит познат или приятел (гадже) ? ако е приятеля ти и наистина те харесва не мисля че ще има проблем като са ти малки гърдитеа ако не е сериозен не мисля че трябва да се захващаш с него
![]()
Забрави ти тая песен любовна Марийке...малки цици - та тоя е цицоман бе сестро,зарежи го и се присъедини към клуба "малки пишки ООДе" гаранция проблеми никакви.
Това ли е най-важното в днешно време? "колко ми е голям" и "защо подяволите земята има по-голяма гръдна обиколка от мен!" ...я се вземи в ръце и си живей живота такъв-какъвто ти е даден.
Greetings.
Природата е измислила времето,за да не се случват всички неща наведнъж!
Компетенцията каза:
еми може и да не е толкова важно за момчето отколкото за мен а номера с бозата върви или е мит?
кат ти се прави секс
пиши на мене![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
Точно пий боза руселина помага много ако изпиеш 1 литър на ден и ще ти пораснат с по 0,120421 мм на ден !!
Obichammm fifity !!!! {}{}{}
О боже.Кво ти пука,че тоя се кефи на цици.Ако не е доволен го заеби и ще видиш как нема да му пука дали имаш или не.Нема начин е така отраз да ти станат по-големи хаха.Казваш,че всички от твойта рода имат големи.Еми най-вероятно и ти ще имаш.Просо си на 14 и е напълно възможно по-късно да ти пораснат![]()
Да ама и гъза растеПървоначално написано от pipity
![]()
А бе мацка , циците не са най-важното , бъди себе си
Ако те харесва ще те харесва такава каквато си! :P
Дори и с малки цици! И е нормално на 14 со още! Тепърва ще растат! :P
еми след като не те харесва такава ,каквато си ,![]()
го зае** .Циците НЕ са наи-важното !!!
![]()
+1 :PПървоначално написано от HapPynEsSs
ХАХАХаххахааХАХАХАХА +1Първоначално написано от C0rps3`f
![]()
xaaxa az na 13 i mi sa mnogo daje![]()
(ne 4e se hvalq de)
sq seriozno 6to trqbva na 14 da pravish sex iz4akai o6te malko
ммм циците на са най-важното не се безпокой нормално е на 14 да не са ти тоооолкова големи той ако те оби4а няма да обърне внимание а и мом4етата не гледат циците а гледат съвсем другаде споко милаи аз съм на 14 тъка4е те разбирам и аз си мисля 4е имам малки цици даже кат ми казват мом4етата обратното просто си поговори с него!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да затвориш о4ите си за неща които неискаш да виждаш,но неможеш да затвориш сърцето си за неща които неискаш да 4устваш!
ако пиеш боза не само циците 6ти пораснат но напраоо 6те напълнееш и то мн забрави!!! НА МЕН ХИИЛЯДИ ПЪТИ СА МИ КАЗВАЛИ МОМ4ЕТАТА ИМАШ ГОЛЕМИ ЦИЦИ И аз дабе да абе мом4етата гледат газъ и някаде др дее ама няяя да казвам така4е забрави той няма да гледа споко мила![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да затвориш о4ите си за неща които неискаш да виждаш,но неможеш да затвориш сърцето си за неща които неискаш да 4устваш!
лелеле....няма на4ин гърдите ти да пораснат за няколко дни..и тва 4е жените от вашето сем. имат големи гарди не зна4и 4е и ти ще имаш...а можеби просто се развиваш по бавно...и немисля 4е 4овекът с когото мислиш да го направиш е подходящ..не 4е съм аз тази която да ти казва кое е правилно и кое не..но ако те оби4аше нямаше да го интересуват гърдите ти..Първоначално написано от black_cherry
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
мила това вьобще не трябва да те притеснява ако те обича проблемът ти няма да е от никакво значение за него.....така че споко :wink: ...а по-добре не бързай със секса
gurdite rastat do okolo 17 godi6na vuzrast(do kolkoto sum 4ela) puk i da ne ti puka 4e sa malki. ima si vreme za si4ko xP
Да можеше и акъла да и порасте с литър бозаПървоначално написано от C0rps3`f
Споко миличка-само германките имат голямо виме на твойте години.И дпоред мен не е много добра идея секса на 14...щом още се връзваш на "мита" за бозата
![]()
Първоначално написано от Zagorql
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако той наистина те херсева(оби4а) не би трябвало да се влияе от това как изглеждаш или от размера на циците ти!Ако тва му е проблема заеби го![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!