Влез

View Full Version : Тема за философстване :)

diavolitaaa
01-05-2008, 04:34
Кое според вас е нещото, което може да разруши една сериозна връзка? :roll:

midle
01-05-2008, 04:36
Изневярата , или тъщата .

Това е от мен ;-)

jujulinkaa
01-05-2008, 05:43
изневярата и лъжата :)

Presley
01-05-2008, 06:08
Еднообраэието.
Эа иэневярата не энам,эащото доста хора са скронни да я простят.

IKisseDAGirL
01-05-2008, 06:52
Прекомерната ревност и обсебващ характер на един от партньорите. Липсата на доверие, различните интереси или наличието на разстояние, което ви дели, също могат рано или късно да развалят една връзка.

Invisible'Paladin
01-05-2008, 07:00
Несъобразителност.....10%%
Разстояние.... 20%
Изневяра... 45%
Игра с любовта ... 15%
Неразбирателност ... 10%

::: ..... :smt006

MoOnLiGhT_ShAdOw
01-05-2008, 07:07
Желанието за разнообразие, отекчението, прекомерната ревност и задушаване, липсата на интерес от другата страна и респективно изневярата...

Sv3tLinCetU
01-05-2008, 07:18
Изневярата и лъжата,както и ако единия партньор загуби доверието към другия (според мен доверието е нещо много важно) Когато връската им има проблеми и само единия се опитва да я спаси,а другия бяга от проблемите... :twisted: :grin:

sladko_dete
01-05-2008, 07:42
"Любовта се заражда от нищо, и се убива от всичко" Много могат да бъдат причините за развалянето на връзката, съгласната съм с горните мнения, за изневяра, лъжа, липса на доверие, прекалена ревност, но като цяло за край на една връзка са нужни няколко фактора. "Убиеца" на любовта може също да са дребните проблеми, и в един момент на човек му писва...

lLady_MooN_RaiN
01-05-2008, 07:50
Предателството...

dIdiTy_bE
01-05-2008, 07:51
Според мен еднообразието,прекалено ревнив партньор,липсата на разговори,отегчеността....А е за да върви една връзка 1во наистина трябва да се обичат хората да се чувстават добре един с друг да са си интересни и задължително тръпката да е с тях...няма ли ги тези неща всичко се превръща в навик.... :wink:

ani4ka_bani4ka
01-05-2008, 07:58
ако хората наистина се обичат са готови да простят всичко...

но попринцип проблемите идват, ако единият изпитва по-силни чувства от другия...

H8_mE
01-05-2008, 08:36
Недоверието и лъжата,като в лъжата влиза и изневярата,защото малко хора биха го направили и после да отидат и да си признаят!Абе въобще лъготенето е мн лоша работа за една връзка!И разбере ли единия ,че другия го лъже се стига до недоверие и за каква връзка ще говорим тогава :?

lilit_666
01-05-2008, 08:58
Еднообразие-35%
Различно разбиране за добро прекарване-25%
Лошия секс с различни претенции,неприятни за партньора-40%

Harum_Scarum
01-05-2008, 09:04
изневярата и лъжата :)
\:D/

slun4evo
01-05-2008, 09:21
Понякога просто когато си много дълго време с някой, ти омръзва от него. И еднообразието, сивотата и понякога скуката, водят до това.За изневярата не зная, аз бих простила и не би разрушило връзката ми.

SINDEL
01-05-2008, 09:31
Определено липсата на доверие.
И изневярата.
Въпреки 4е според мен няма непоправими неща, но тези двете специално са малко по-специфи4ни слу4аи :)

toshkosk
01-05-2008, 09:54
oznevqra i omrazvane (ednoobrazieto)

diavolitaaa
01-05-2008, 09:55
Е, явно наистина изневярата има определяща роля като говорим за разрушаване на сериозна връзка. Но не знам, аз лично бих простила изневяра...все пак на тази възраст не можем да говорим за същинска измяна, защото сме много млади, изкушенията са навсякъде, пък и освен това човек винаги иска да опитва нови и нови неща :evil: . Но май не всички мислят така 8)

MoHuTo
01-05-2008, 10:08
Изневярата, Лъжата, Караниците за дреболии, Еднообразието...и мн.др. Абе въобще за всяка връзка си е относително... :-o

Fallen`Angel
01-05-2008, 10:12
Ревността е способна да убие всичко. По нагоре бяха казали - ако единия изпитва по силни чувства от другия. Това също е много вярно. Надявам се никой да не допуска грешката (или ако я е допускал да не я повтаря), защото много боли да изгубиш човек от точно такава причина.

Like the wind`
01-05-2008, 13:26
Липсатана диалог,различните интереси и възгледи,начинът на живот ако е различен също може да се окаже пречка.Голямата възрастова разлика,силната и особено безпричинна ревност ужасно въздейства,доверието е много важно,без него една връзка не може да просъществува дълго,но най-вече за мен разрушителни са изневярата и скуката,защото ако двама думи са си омръзнали просто няма какво да правят заедно. :?

ghostwisper
01-05-2008, 13:57
ами ревността много силно я подкрепям,макар че има случаи,в които единя партньор не ревнува другия и в следствие на това възниква въпроса дали наистина се обичат.Също така изневярата-да,много хора биха я простили,но замислете се бихте ли му вярвали на този човек отново?,което ни води до друга причина-липсата на доверие,постоянното проверяване и въобще задушаване на партньора.Понякога страха от раздяла или нараняване и несигурността водят до поредното скарване,а от там може и до раздяла.Еднообразието,пост оянното мърморене от страна на единя партньор,липсата на желание за всичко(т.е. няма желание за секс,няма желание да се запознава с приятели,родители и т.н. иска да си стои само у тях и ако може да не излиза,а момичето/момчето да идва при него/нея).Понякога и разликата в социалното положение,внезапна промяна(т.е. да си вдигне самочувствието прекалено или да се събере с неподходяща компания и от там да тръгнат проблеми) и другите май вече са споменати:)

bibi90
01-05-2008, 14:13
Ako ima silni 4uvstva spored men-ni6to!
Razbira se moje da ima mnogo problemi,raznoglasiq i t.n,no kogato horata se obi4at istinski i iskat da sa zaedno,pregla6tat i pro6tavat mnogo ne6ta,koito ako ne sa vi se slu4vali dosega ne mojete da razberete!Dori da ima ne6ta,koito si misli6,4e ne si skloene da prosti6,kogato obi4a6 silno ne6tata se promenqt i si sposoben na mnogo kompromisi.Spored edna vrazka se razru6ava,togava kogato ediniq ot dvamata,ve4e ne izpitva sa6tite 4uvstva.Vsi4ko drugo moje da se naredi,da se prosti i t.n,no kogato lipsvat istinski 4uvstva,ni6to nqma da se polu4i!

marmalad4e
01-05-2008, 14:33
на първо място рутината! запо4неш ли да приемаш вси4ко за даденост, вси4ко отива по дяволите.или поне аз така смятам:)

ReFlEcTiOn
01-05-2008, 14:43
Прекомерната ревност и обсебващ характер на един от партньорите. Липсата на доверие, различните интереси или наличието на разстояние, което ви дели, също могат рано или късно да развалят една връзка.

+1 и също така и интригите,лъжите и изневярата

kifla
01-05-2008, 14:47
Зависи какво рабираме под сериозна връзка и до колко двамата влюбени се обичат.Пиша това ,защото имах приятелка ,която беше с едно момче две години и накрая на него му се наложи да пътува .Тя уж му казваше ,че го обича ще го чака и т.н , а всъщност вече беше открила негов заместник.А момчето толкова много я обичаше,даваше всичко за нея едва ли не я боготвореше .Многото пъти когато сме си говорили той ми е споделял ,че сигурно въпросното момиче не го обича толкова колкото той нея ,но дори и така да е не би я оставил .НЕ би прекратил всичко .При тях е направо абсурдно да кажа че имаше еднообразия ..напротив той всеки път измисляше различни неща с които да я накра да се чувства като най-щастливата..
Така ,че твърде относително е да се каже кое точно слага краи на сериозните връзки.При една е едно при друга съвсем различно :-k
И все пак си мисля ,че ако двама дуюи се обичат и са прекарали толкова дълго време заедно едва ли ще има нещо ,което да ги раздели :smt007 Съюествува и любов ,която остава вечна колкото и банално да звучи .

koalka
01-05-2008, 16:18
Те всичко са казали според мен...Но аз ще кажа за мен.Определено изневярата, недоверието, несъответствие на характерите и прекалено много караници(наистина мнооого).

elsy
01-05-2008, 16:40
Ми да, всичко сте изброили, но обобщено за мен: недоверието, изневярата, еднообразието, предателството, а и когато двама души си омръзнат, разстоянието също охладнява чувствата помежду им, нужни са и повечко компромиси...

GregoryHouse
01-05-2008, 17:09
1. Кретенизъм,Идиотизъм и всичките им форми.
2. Скука !!!
3. Енообразност.
4. Изневярата но не винаги...
5. Лъжа...ако е голяма опашаата да...но все пак хората несъзнателно лъжат през 80% от времето....
6. Други фактори като различна етническа принадлежност...вяра и подобни...

Всъщност мога да изброявам почти до безкрай възможности хиляди но мисля че тези са най често срещаните...

nicolepcd
01-05-2008, 17:34
Ми да, всичко сте изброили, но обобщено за мен: недоверието, изневярата, еднообразието, предателството, а и когато двама души си омръзнат, разстоянието също охладнява чувствата помежду им, нужни са и повечко компромиси...
Съгласна съм!!! \:D/

EvilBrunette
01-05-2008, 18:33
Амии ако не е изневяра, тогава различия в характерите или просто сте си омръзнали вече... колкото и гадно да звучи.

marakuq_baby
01-05-2008, 18:33
Еднообразието,липсата на тръпка,изневяра,лъжа,интри а от "доброжелатели" :wink:

TheNewReligion
01-05-2008, 20:42
katop i dvamnata partniori ne6to sa ne nared s glavata :? ne6to ni6to nqama da se polu4i mi se struva

kobrichka
01-05-2008, 21:09
Много неща,страшно много,за всяка една връзка си е индивидуално.Всеки един човек нещо различно го дразни.Еди би простил изневярата друг не,един би простил лъжата в името на любовта друг не.За всеки е различно,но лично според мен и лично при мен това на първо място би била изневярата,това е нещото което не бих постила,друго.....лъжата,едн образието в една връзка,липсата на доверие,ревността когато е извън границите на нормалното.Липсата на диалог,когато почне да има само монолог,тогава вече става лошо...няма разбирателство и общи интереси.Това е мн интересен въпрос,но и не може да се отговори еднозначно и на 100% за всеки да е едно и също.За всяка връзка и за весеки човек е различно. :)

ProstoAz
01-05-2008, 21:57
Ako ima silni 4uvstva spored men-ni6to!
Razbira se moje da ima mnogo problemi,raznoglasiq i t.n,no kogato horata se obi4at istinski i iskat da sa zaedno,pregla6tat i pro6tavat mnogo ne6ta,koito ako ne sa vi se slu4vali dosega ne mojete da razberete!Dori da ima ne6ta,koito si misli6,4e ne si skloene da prosti6,kogato obi4a6 silno ne6tata se promenqt i si sposoben na mnogo kompromisi.Spored edna vrazka se razru6ava,togava kogato ediniq ot dvamata,ve4e ne izpitva sa6tite 4uvstva.Vsi4ko drugo moje da se naredi,da se prosti i t.n,no kogato lipsvat istinski 4uvstva,ni6to nqma da se polu4i!
На 100% съм съгласна.
Всяко нещо може да се прости, забрави, поправи, отмине и т.н... липсата на чувства обаче - няма как. Това трябва да бележи края на една връзка...

sweet_lady:]
01-05-2008, 22:58
NEDOVERIETO ;-)

жижи
01-06-2008, 13:06
iznevqрата разбира се

princesa_viki
01-06-2008, 16:47
Еднообраэието.
Эа иэневярата не энам,эащото доста хора са скронни да я простят.
+1 ;-)

Anarion
01-11-2008, 13:15
Липсата на тръпка и на интерес един към друг
Изневяра
Ревност
Пренебрегване на единия
Еднообразие
Прекалено големи различия в характера и интересите
Скандали
Задушевно - романтично държание на единия

krem4et0
01-11-2008, 15:00
Скуката...тя води до изневери, лъжи, пиянства, побои........Просто престане ли да ви е забавно заедно, престане ли да се усеща радостта.............значи връзката се е изчерпала.

natalitoo
01-11-2008, 15:28
nai ve4e iznevqrata .. ili zaradi priqtel da se skara6 s avera/averkata si ... tva e mn gadnu ot li4en opit znam ( za syjalenie) :((

darince
01-11-2008, 16:07
лъжата и изневярата

psychopath
01-11-2008, 16:13
Загубата на интерес...

twix_91
01-11-2008, 17:46
Изневярата и много силната ревност,май и скандалите и еднообразието също така са причина за разделите

sexnaeks
01-11-2008, 19:33
според мен лично,отговорът е в самите постове на юзърите - имам впредвид следното - 70% от хората отговарят "Лъжата и изневярата"-ето това за мен е причината - еднообразието в схващането на повечето хора - някой изобщо замисля ли се че примерно ако обича даден човек би трябвало да му прости лъжата (защото сме хора и всеки лъже )поне 1-2 пати да се опита да прости и да види дали отсреща ще му бъде оценена прошката - ако аз примерно приятелката ме излъже за нещо важно ще и простя за да видя дали тя ще оцени това и ще избягва друг път да го прави-ако не спре и казвам адиос.да не говорим пък за изневярата и какво значи всъщност изневярата за повечето от вас-по това което чета мога да съдя че за вас изневяра значи да излезе приятелката ви с друго момче,да се целунат по бузата,да танцуват цяла нощ или пък да правят секс-лично според мен за една връзка изневяра може да се нарече само ако половинката ви си хареса някой друг и го заобича примерно - всичко друго се прощава защото сме млади,живеее ни се,не ни се прави секс само с един човек цял живот,имаме свойте желания и т.н. не казвам че като имам приятелка и давам да се ебе с всеки който пожелае но просто не бих я намразил и не бих и показал вратата ако стори някое от тези неща и и бих простил стига да зная че тя мисли по същият начин като мен и ме обича по същият начин по който и аз -вкрайна сметка аз съм с един човек заради него самият и защото двамата взаимно се правим най-щастливите на земята - ако тя и аз не можем да отговорим на тези критерии защо да си мъчим душите и да живеем и без това краткият си живот по фалшив начин

NaNa_SladuRana
01-11-2008, 19:56
липсата на доверие

sLaDkA_GrEsHkA
01-11-2008, 20:08
obshto vzeto si4ko prosto vseki go priema po razli4en na4in :)

sh3_1s_7h3_0n3
01-11-2008, 21:09
апатичността, отчуждението... пренебрежението, мърморенето...

aLakaZam
01-11-2008, 21:11
Изневярата и еднообразието :)

w0sh
01-11-2008, 21:14
Жената