View Full Version : СЕКС НА 14???
Не съм на 14,но слагам темата така,защото повечето ми фр. са го правили на14.Според мен 14 години е твърде рано,както и 15 според мен е рано,макар че ако ми се отвори добра възможност(с подходящия човек) ще го направя.Та мисълта ми според вас на колко е нормално и подходящо за едно момиче да го направи за 1-ви път,защото все пак прио момичетата е различно...
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка
<-ChelseA->
01-05-2008, 07:31
Когато се почувства готова.Естествено ,ако не е на 11-12,эащото тогава не е достатъмно эряла.
Nie ne mojem da kajem ni6to sqko momi4e si re6ava koga i s kogo :) nqma nikakvi granici
Invisible'Paladin
01-05-2008, 07:38
Когато се чустваш готова и без притеснения ....тогава спокойно може да го направиш.....но естествено както е казано по горе....11/12годишна възраст.....не са достатъчно зряли :wink:
wasntme_
01-05-2008, 07:41
opfffff teq temi sa miliardi i milioni :evil: bahti dosadni ste ve4eeeee :-x :booooomb: :x tarsete malko predi da praite tema veeee :x 4ak az po4nah se nerva.... kakto i da e de.... :-s
epa nqma opredelena vazrast seki kato se po4yvstva gotov... /kakto kazaha v pogornite mneniq/
Violenza
01-05-2008, 07:45
Определена възраст няма. Няма как някой да ти каже "на толкова не е правилно" .. всеки сам си преценя кога иска да го направи.
За мен е 15+.
Cool_Bitch
01-05-2008, 07:50
Podkrepqm "Lady Death" =D>
ani4ka_bani4ka
01-05-2008, 08:23
според мен след като навърши 16, че то преди това и по закон си се води педофилия
Sv3tLinCetU
01-05-2008, 08:26
Когато се чустваш готова и без притеснения ....тогава спокойно може да го направиш.....но естествено както е казано по горе....11/12годишна възраст.....не са достатъчно зряли :wink:
+1 :grin:
MakeMeLaugh
01-05-2008, 08:31
След НАЙ-малко 15-16 годишна възраст. + че тялото ти включително и ти си готова и имаш необходимата сексуална култура!
Т'ва "когато се почувства готова" почва да ви става навик нещо... Като има милиони теми, кажете нещо различно пък вие, ве...
Дразня се от деца правещи секс. Спомняйки си какво е било преди... дразня се, че от малки започват с компютърните игри и не излизат от вкъщи, че вече не можеш да ги изкараш на една разходка, а когато пораснат малко тръгват на дискотеки още от 12, 13 годишни, момичетата мацат гримове повече от майките си и, на момчетата погледите им само в гащите стоят и, естествено, мислят не за училище, а за батковци/какички и секс.
Отчайвам се, но се опитвам да не мисля за това. Не съм на 14 години вече и чеснто казано не виждам причина нито да се дразня, нито да наливам акъл в нечия глава. Всеки да мисли със своята.
Според мен по-добре е първо да си изживеят детството ,пък за другото има време!
според мен след като навърши 16, че то преди това и по закон си се води педофилия ти пък искаш да кажеш че ако две 14 годишни хлапета се чукат е педофилия ли?!
slun4evo
01-05-2008, 08:54
Аз не съм за секса на 12 примерно, но на 15 едно момиче може да е готово, защо пък не.Нямаме право да съдим никого.Твоите приятелки са го направили рано, това е тяхно решение, думата "нормално" няма място тук, защото всеки сам решава кога и с кого да го направи.Това поне е моето мнение. :)
Harum_Scarum
01-05-2008, 09:10
ТАЯ ТЕМА НЕ Е ЗА ТУКА!!!!!!!!!!!!!!!
Когато се почувства готова.Естествено ,ако не е на 11-12,эащото тогава не е достатъмно эряла. +1 мацко мноо си права
sladku_bebzi
01-05-2008, 11:19
Когато имаш богата сексуална култура и сериозен приятел :)
bebe_s_bazuka
01-05-2008, 12:06
Т'ва "когато се почувства готова" почва да ви става навик нещо... Като има милиони теми, кажете нещо различно пък вие, ве...
Дразня се от деца правещи секс. Спомняйки си какво е било преди... дразня се, че от малки започват с компютърните игри и не излизат от вкъщи, че вече не можеш да ги изкараш на една разходка, а когато пораснат малко тръгват на дискотеки още от 12, 13 годишни, момичетата мацат гримове повече от майките си и, на момчетата погледите им само в гащите стоят и, естествено, мислят не за училище, а за батковци/какички и секс.
Отчайвам се, но се опитвам да не мисля за това. Не съм на 14 години вече и чеснто казано не виждам причина нито да се дразня, нито да наливам акъл в нечия глава. Всеки да мисли със своята.
+1
poli_pei4eva
01-05-2008, 13:27
i az Podkrepqm "Lady Death" \:D/ =; vseki precenqva sam za sebe si koga da go napravi :!: :!: :!: :!: i pod 11-12 godi6na vuzrast o6te ne sme tolkova zrqli no imam priqtelka koqto go e pravila na 10godini :shock: :!: :!: :!:
wasntme_
01-05-2008, 13:31
според мен след като навърши 16, че то преди това и по закон си се води педофилия
mne skapa ve4e e 14 :}
MiLI4k@t@
01-05-2008, 13:42
когато 4овек се 4уства готов за секс ;-) :wink:
Criss_Angell
01-05-2008, 13:45
на 15
:arrow: Kogato zapo4ne naistina da ti se pravi seks,a ne da go pravi6 za da ugodi6 na gajdeto i da si misli6,4e taka 6te go zadarji6,ili za6toto drugite go pravqt. :?
:arrow: Kogato ima 4ovek,s koito da si sugurna,4e si zaslujava da go napravi6.
:arrow: I kogato ima6 dostata4no seksualna kultura i si gotova da poeme6 otgovornost za deistviqta si.
:!: Spored men za tova trqbva da si NAI-MALKO na 16-17 godini. :!:
Dark_Angel_F
01-05-2008, 13:49
Уфффффффф вече станаха милиони такива теми . И за не знам кой път ще кажа , че всеки може да прави секс когато иска и е готов , когато има достатъчно богата сексуална култура и знае как да се рпедпази от нежелана бременност или полово предавани болести. И не разбирам защо всички се нахвърлят върху 14- годишните с бога сексуална кутура и сериозно гаджета , а не се нахвърлят върху 17 годишните без никаква култура ,които се праскат като побъркани и после питат "бременна ли съм" и "може ли да се забременее при свирка" .... И естествено не на псоелдно място когато е готов физически ,защото някак не еприемливо едно момчие което няма цикъл или той е наскоро дошъл да прави секс. А за момчетата ще кажа само ,че трябва да изчакат половия им оргън да стане достатъчно голям , за да задоволи ендо момиче и естествено да имат еякулация.
Conservator
01-05-2008, 14:24
НЕЧУВАНО! НЕМОРАЛНО!!!!!!
ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗГОРЕНИ НА КЛАДАТА!
СМЪРТ ЗА РАННИЯ СЕКС! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ НАВРЕМЕ ИНАЧЕ ДЪРЖАВАТА ПРОПАДА!!!! :!: :!: :!: :!: :!:
Violenza
01-05-2008, 15:58
НЕЧУВАНО! НЕМОРАЛНО!!!!!!
ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗГОРЕНИ НА КЛАДАТА!
СМЪРТ ЗА РАННИЯ СЕКС! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ НАВРЕМЕ ИНАЧЕ ДЪРЖАВАТА ПРОПАДА!!!! :!: :!: :!: :!: :!:
Да направим дискотеките на сапун!!!
Да УБИЕМ ранния секс!!!
хахах к'во навреме.. ти чуваш ли се?
Нормално е когато се чувтваш готов и когато си достатъчно информиран по темата,а не да се плачеш по форуми после
MiLiChKo
01-05-2008, 16:21
Kogato e gotova.. kogato nameri podxodq6tiq 4ovek..
P.P. Ей ти със САПУНа как се казваш??
Не съм на 14,но слагам темата така,защото повечето ми фр. са го правили на14.Според мен 14 години е твърде рано,както и 15 според мен е рано,макар че ако ми се отвори добра възможност(с подходящия човек) ще го направя.Та мисълта ми според вас на колко е нормално и подходящо за едно момиче да го направи за 1-ви път,защото все пак прио момичетата е различно...
коалка
Ami zna4i za men vuzrastta e 15+ .Poprincip mislq 4e nai-vajnoto e da si s 4oveka koito obi4a6 i te obi4a da go iska6 i sexa da e samo preminavane na otno6eniqta vi v po goren etap.Serioznota vruzka i doverieto 6te napravqt i izjivqvaneto po-xubavo.V kraina smetka e purviq put ne trqa da se pomni s lo6o ..... :oops:
Морала се е разминл толкова, че вече няма никакви граници на благоприличие :? . Можем много да си говорим но с приказки нищо няма да стане, не можем да променим нещата, всеки за себе си . Жесток свят, калпаво поколение #-o , децата бързат да порастнат-факт, но за това са виновни родителите и обществото [-X .
Какво да кажа, говорете с родителите си, от там тръгва всичко, ранният секс, алкохолизма, наркоманията... Отклоних се доста от темата, но просто ми е мъчно, че нищо не може да се направи, морален крах...
DevilWish
01-05-2008, 17:14
Еми аз го направих за пръв път на 14 ,но наистина смятам ,че е по-добре към 16-17 ;)
Много сте ми интересни като кажете "когато се почуства готова"/баси изтърканото / и после некой като напише,че го е напрайл на 12-13 и веднага почвате да го оплювате ..
ludoto_f
01-05-2008, 17:17
Определена възраст няма. Няма как някой да ти каже "на толкова не е правилно" .. всеки сам си преценя кога иска да го направи.
За мен е 15+.
+1
DIVINE_TIME
01-05-2008, 17:27
Няма такова нещо като подходяща възраст. Всеки се развива по различен начин и за различен период от време. Ако едно момиче е достатъчно развито на 15,друго може да не е развито и на 18... Индивидуално е. И в този смисъл когато почувстваш желание за секс, когато ти се иска отвътре значи тялото ти има нужда от това - готов/а си. И все пак,при повечето момичета това желание истински се поражда при възраст 15 +. Някакси ми е трудно да възприема причините, поради които доста от днешните момичета го правят под тази възраст,но пак казвам всичк оси е строго индивидуално.
17-18 въпреки, че аз съм на 16.. още не съм съжалила, но има време.. за всеки е доста индивидуално, но 14-15 не ми изглежда нормално.. самото изречение "направих го на 15" ми звучи глупаво и неясно.. На 12 години за пръв път докато си гледах фешън тв (много обичах тогава) и явно беше станало доста късно та попаднах на смущаваща за мен сцена.. до преди това даже не бях виждала подобни глупости.. Днешното поколение много се е объркало, но няма какво да го съдиме и ние сме с него - все пак тия 12 годишни бременни момиченца са наще съученички и приятелки... аз лично доста се влияя от мнението на приятелите ми (не околните а приятелите) така, че до определена степен и ние сме си виновни - била съм свидетел как мои приятелки правят грешката на 12-3 години..
Ебеш се когат' си искаш.Никой не мое' 'те спре xD
Най-мразя,най големите детсвеници в форума,дето чакат принца на белия кон,като почнат да се правят на светици и да упрекват другите..
wasntme_
01-05-2008, 18:47
Най-мразя,най големите детсвеници в форума,дето чакат принца на белия кон,като почнат да се правят на светици и да упрекват другите..
+1 i az gi mraza :P :smt001
wasntme_
01-05-2008, 18:48
+1 i az gi mraza :P :smt001
A vsi4ki trqbva da sa malki neorientirani kurvi4ki taka li?Po-dobre da 4akat princa na beleq kon,otkolkoto da se ebat s parviq sre6tnat :wink:
aLakaZam
01-05-2008, 19:37
Само момичето може да си прецени, друг въпрос е дали е реална преценката и ;)
SilverAngel
01-05-2008, 19:39
Ами защо не? като се чувства готова да го напрай и на 10....
HapPynEsSs
01-05-2008, 19:39
За мен е 15+.
+1 :-)
TheNewReligion
01-05-2008, 19:46
az predi 18 ne se davam a puk tezi koito go pravqt po-rano ot 16-17 sami otgovarqt za sebe si :-D
sLaDkA_GrEsHkA
01-05-2008, 20:25
kogato e dostatu4no obrazovana a ne da se ebe bez prezervativ i posle da ni reve na nas na glavite dali moje da zabremenee... ili kakto imashe nekfa tema nekfa obqsnqvashe 4e e duhala na neinq svur6il i e v ustata boqdisala se e rusa i e s izrezan potnik i da pita bremenna li e ...
NiksaN4e
01-06-2008, 11:59
Такааа да обощим. От по горните мнения става ясно, че аз съм педофил, че приятелката ми не е готова за секс и не знае ко иска .... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: И аз подкрепят по горните мнения където се споменава за девствениците и упрекванията. И кво сега някой ще ми се скара че приятелката ми е на 14 а аз на 17 и правим секс почти всеки ден така ли :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: я по добре си намерете подходящо хоби щом никой не ви пуска. Щото съм 100% сиурен, че ви се прави секс но понеже няма с кой и айдее 18 години е границата за секс ... Всеки сам си решава кога да прави секс!
Mirelchetoo14
01-06-2008, 12:21
Уфффффффф вече станаха милиони такива теми . И за не знам кой път ще кажа , че всеки може да прави секс когато иска и е готов , когато има достатъчно богата сексуална култура и знае как да се рпедпази от нежелана бременност или полово предавани болести. И не разбирам защо всички се нахвърлят върху 14- годишните с бога сексуална кутура и сериозно гаджета , а не се нахвърлят върху 17 годишните без никаква култура ,които се праскат като побъркани и после питат "бременна ли съм" и "може ли да се забременее при свирка" .... И естествено не на псоелдно място когато е готов физически ,защото някак не еприемливо едно момчие което няма цикъл или той е наскоро дошъл да прави секс. А за момчетата ще кажа само ,че трябва да изчакат половия им оргън да стане достатъчно голям , за да задоволи ендо момиче и естествено да имат еякулация.
+10000000000000000000
Просто не бих могла да съм по-съгласна!И аз това питах в една моя тема,защото се нахвърляте върху хората,спрямо възрастта,а не спрямо сексуалната култура(имайки предвид за този раздел,де)
LovePoisoned
01-06-2008, 12:34
Култура му е майката... Ама и за възрастта си има "лимити", с`а няк`ва 13-годишна.. :-& Една съученичка искаше да се изпраска в шести клас с няк`ъв (което не стана де) ии с френдката обсъждаме и тя казва: "Еми, добре, ще се разтакова сега, ама по-късно, на около 15, като си фане сериозно гадже и се стигне до същество, какво ще си помисли той за нея?" Нещата стоят така - ако щеш и с един да си правила секс, не се знае с колко си била. :D
HardlyAwakened
01-06-2008, 14:42
О, БОЖЕ !
И кво сега някой ще ми се скара че приятелката ми е на 14 а аз на 17 и правим секс почти всеки ден така ли :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: я по добре си намерете подходящо хоби щом никой не ви пуска.
Ти заеби т'ва..вие сте си горе-долу наред,ама като вида няк'ви с по 8 годоини разлика :-&
NiksaN4e
01-06-2008, 21:47
според мен всичко опира до взаимоотношенията във връзката. Ако не притискаш момичето и го оставиш само да поиска... не виждам проблем с възрастта. Все пак тя като се чувства готова значи всичко е наред
za men li4no ne e normalno 14 godi6nite da go pravqt.a na momicheto deto e pusnalo taq tema moga da kaja 4e za men e tapo "pove4eto moi priqtelki sa go pravili ve4e "i ti li iska6 da si edna ot mnogoto zabludeni kurveta ?
ima vreme za si4ko prosto ste o6te malki i nemojete da go razberete imam priqtelki deto sa go pravili na taq vazrast i pove4eto imat nekakvi problemi dori i malki taka 4e ne barzai ;) a pak sa6to se 4udq i na akala na tiq barlioci deto go pravat sas 14 godi6ni to nito moje da ti napravi kefa nito ni6to... za men normalno 6e bade ako naprimer si ima6 priqtel kolko tebe ili 1 god po golqm ot tebe i da ste ot dosta vreme zaedno i da go napravite ama takiva piklivi istorii ....oh mn se ovlqkoh po taq tema hahah ai tva e
Абе...
Чета ви от едно време и честно казано главно за забавление, ама напоследък не мога да се сдържа и да кажа нещо.
Остава ми още една година в така наречената графа "тийн", та съм си още що-годе на мястото.
Какво значи секс на 14? Какво значи въобще секс още м/у 10 и 18 години, примерно.
:?
Нека го погледнем реално от страна на обществото ни и да забравим преди векове, че на на по 14 вече деца са имали, други са били условията.
Живеем в общество, в което сексът продава всичко и модата е да се е*еш колкото може повече. Морал и идеали почти не съществуват. 'убаво тъй, ама...
Според мен секс се прави тогаз не само като си готов, имаш необходимата култура, ами и ясното съзнание за последствията, които може да си понесеш. Не става дума само за болести.
Ще го представя от гледната точка на едно момиче/млада жена.
Независимо какви мерки се взимат съществува винаги реалната възможност да се забременее. И какво правим тогава? Ето това е определящият според мен фактор. Готови ли сме в една такава ситуация да мислим и действаме трезво. Можем ли да отгледаме едно такова дете или способни ли на аборт. Толкоз. Подобно е и за момчетата/мъжете. Докато човек не осъзнава и не е готов да поеме тази отговорност е по-добре да си седи мирно на задника, защото реално погледнато, едно дете, което не е планувано и дойде твърде рано може да превърне мечтите за хубав живот на нищо. Или пък абортът да се превърне в доживотна психическа травма.
Пък вие се чувствайте готови на 13 или се е*ете редовно на по 14-17. Никой не ви спира, ама ако не осъзнавате написаното, значи дотук с приказките за готовността. :-|
NiksaN4e
01-07-2008, 00:08
Schatz и според теб трябва да се прави секс едва когато си готов да отгледаш дете така ли ... осъзнаваш ли каква голяма глупост каза току що ... какво да не би като е на 20 или 30 години шанса да забременее една жена е по-малък от това да е на 15-18 ??? да не би ако е на 30 години и не иска детето няма да вземе хапчета или да абортира както би направила една тийнейджърка? секса отдавна не е както в миналото - само за продължение на рода... секса носи и удоволствие и ако не си го разбрал още ами мислиш, че трябва да се прави секс едва когато можеш да отгледаш дете - сори бате ама си изостанал с някакви си 30-40 години,че да не и малко повече. баба ми говори така за справка ... ](*,)
Schatz и според теб трябва да се прави секс едва когато си готов да отгледаш дете така ли ... осъзнаваш ли каква голяма глупост каза току що ... какво да не би като е на 20 или 30 години шанса да забременее една жена е по-малък от това да е на 15-18 ??? да не би ако е на 30 години и не иска детето няма да вземе хапчета или да абортира както би направила една тийнейджърка? секса отдавна не е както в миналото - само за продължение на рода... секса носи и удоволствие и ако не си го разбрал още ами мислиш, че трябва да се прави секс едва когато можеш да отгледаш дете - сори бате ама си изостанал с някакви си 30-40 години,че да не и малко повече. баба ми говори така за справка ... ](*,)
:shock:
Казах, че когато си готов да действаш трезво, ако се случи някой фал, тогава си за секс. #-o
Независимо дали става въпрос затова да го отгледаш или да направиш аборт.
Нещо ми се струва, че никога не си се изправял/а пред възможността нещо такова да се е случило.
Или викаш дай да се е*бем за кеф, па после ако стане гаф я аборт, я хапче, щом децата вече не са на мода. Тъй и на 22 няма да можеш повече да имаш деца.... :-k
А разликата да забремеенеш на 20/30 или на 14/17 е доста голяма. В първия случай се предполага, че си самостоятелен, относително здраво мислеш човек, който е готов да поеме за себе си тази отговорност.
Във втория случай, за съжаление нито си особено самостоятелен, нито мислиш кой знае колко. Да не говорим откъде се намират парите за един аборт в такива ситуации. Мама и тати? Колко казаха в темата за бременността, че въобще ще им кажат, а?
Иначе да, сексът е за кеф. Когато не се прави за модата и когато разбираш какво правиш.
Povlekan
01-07-2008, 08:14
ТЕМАТА....... SUX яко....
Напий се заедно с 2 момчета и ще разбереш дали ти е време.......
С извинение към другите момичета в форума (говорим за спамерите като мен) ТОВА СИ Е ЧИСТА КУРВОЛЯЩИНА.... на 14 с кво се различаваш от 12 .....WOW с 2 год ама на акъл с нищо като гледам....ходи бе троши си главата да те наебът да те захвирлят кат парцал после ще има в раздел любов......ама тои МЪ НаИба и Мъ заряза....всъщност колкото по голям ставам толкова повече ми се вдига границата...нещо като критерий да го кажем....Не се занймаваи да се самоубеждаваш да го направиш или да използваш нас като убеждение.... Гледай си там изпитите след 7ми клас секса ще дойде...........за каде бързаш ооо........ ама да бе аз забравих съвсем сега е МОДЕРНО да се прави секс по 15-16 год......
НЕГРАМОТНИЦИ.... :evil:
macka123
01-07-2008, 10:45
Аз го направих когато бях на 14 и 11 месеца точно и не съжалявам!!!
Почувствах че го искам и че съм готова и го направих!
Това е най важното!!!!!
За мен е мн глупаво да се съди за зрелостта според годините защото е мн относително!!!!
krem4et0
01-07-2008, 10:57
Да, бе не трябва да се съди за зрелостта по годините. Извинявай, ама едва ли на 14 и 11 месеца си била по-зряла от мен, когато съм правила секс за първи път...........на 20 и 9 месеца!
Mirelchetoo14
01-07-2008, 11:40
С извинение към другите момичета в форума (говорим за спамерите като мен) ТОВА СИ Е ЧИСТА КУРВОЛЯЩИНА.... на 14 с кво се различаваш от 12 .....WOW
Хммм....е извинявай,но мога да ти кажа с ръка на сърце,че на 13 бях неосъзната тъпа пикла,а за 1 година и нещо ми се случиха толкова много неща,колкото на теб досега не са ти се случвали...Наложи ми се да поема много отговорности,да проявя здрав разум за цяло 1 семейство,да работя,да уча,да издържам майка ми и какво ли още не,докато на 13 бех на тема "`аресах си джапанки в мола" ](*,) Така че 1 или 2 години имат огромно значение,живота и ценностите на човек се преобръщат за минути,ти говориш за години....И по всички тези причини,смятам,че БЯХ и СЪМ готова да поема рисковете и отговорностите,които носи секса,защото знам,че мога да разчитам на собствената си сексуална култура,и на партньора до мен,който е постоянен.... 8)
Mirelchetoo14
01-07-2008, 11:45
Да, бе не трябва да се съди за зрелостта по годините. Извинявай, ама едва ли на 14 и 11 месеца си била по-зряла от мен, когато съм правила секс за първи път...........на 20 и 9 месеца!
Е ти пък мен да ме извиняваш,въпроса е какво си преживял.На 14 може да има по-зрели хора,от такива на 20....Защото ако цялата ти ценностна система е базирана на книжки,теория и съветите на мама и тати,тя може да се срине с едно лично преживяване и да се преобърне.....Не говоря конкретно за теб,но хората се развиват различно,защо смяташ,че на 14 задължително всички са деца,познаваш ли всички хора на планетата? Има си хора зрели за секс и на 14,и нагоре.....всичко е до човека,не до годините..
krem4et0
01-07-2008, 12:36
Да, на 14 не съм издържала семейство, но работя в домашния бизнес от 1-ви клас...даже не можех да пиша като хората, ама знаех всичко за счетоводството :-)
И да не говорим кой колко е преживял-аз съм с вродена малформация на сърцето.............знаеш ли какво ми е цял живот заради това? Хайде да не си мерим проблемите, защото от моята камбанария твоите ще са ми маловажни, а от твоята-моите. И въпреки това годините и житейският опит не може да не си кажат думата. Аз не съм толкова зряла, колкото майка ми или сестра ми........
14?!!! 14?!!!!! :booooomb: Абе вие... Няма ли играчки за вас?? Секс!! Аз на 14 се държах нормално за възрастта си. Даже на 17 като се сефтосах и ми се струва6е, че съм избързала, камоли на 14. Много зле :oops: Един ден може да съм либерален родител, но детето ми да прави секс на 14 за мен 6те е личен провал... :!: :!: :!:
krem4et0
01-07-2008, 12:53
И моето дете да прави секс преди 17-18 ще го приема като провал като родител и лична обида към мен и моята ценностна система!
partychild
01-07-2008, 13:05
И моето дете да прави секс преди 17-18 ще го приема като провал като родител и лична обида към мен и моята ценностна система! Мисля че на 14 е много рано да се прави секс .... но за тебе кремче мисля че не е толкова фатално ако детето ти го направи на 17-18 и немисля че това ще е провал за тебе.. просто е решила чЕ това е човека с който го иска :) това че ти си го направила на 21 е много хубаво особено че е бил с човека който обичаш.. но сама знаеш че и при големите има раздяла както и при малките ..така че не мисля че е до възраст .. разбирасе не чак толкова малка (12-16)
krem4et0
01-07-2008, 13:27
Все пак казах преди 17-18..........Знам, че времената са други. ние от моето поколение сме малко по-различни от сегашните деца, но за мен 1 момиче или момче под 17-18 си е чисто и просто дете!
kalpazanka
01-07-2008, 14:59
Давайте, "обичайте" се по на 13-14! Никой не ви спира! НО не сте наясно с рисковете, които поемате, да не говорим, че нямате грам сексуална култура и пълните форума с простотии дали сте бременни, дали сте лепнали нещо венерическо, какво да правите като тестът покаже 2 чертички, какво да правите с обилното понамирисващо бяло течение, да пиете ли ескапел или не и т. н. и т. н.
bqsna_teenagerka
01-07-2008, 15:01
Миличка има много такива теми търси преди да пишеш. Да,против ранния секс съм...мисля,че 16 поне трябва да има едно момиче..и най важното е да е готова да е сигурна,че е готова!
SandForGaara
01-07-2008, 15:27
коалка
:razz: :lol: :D :-D :) ...
... :( :? :shock: :-# #-o :cry:
Аз също направих такава тема и всички ме оплюваха...
DIVINE_TIME
01-07-2008, 15:33
Давайте, "обичайте" се по на 13-14! Никой не ви спира! НО не сте наясно с рисковете, които поемате, да не говорим, че нямате грам сексуална култура и пълните форума с простотии дали сте бременни, дали сте лепнали нещо венерическо, какво да правите като тестът покаже 2 чертички, какво да правите с обилното понамирисващо бяло течение, да пиете ли ескапел или не и т. н. и т. н.
Айде,айде сега... Тя сексуалната култура не се определя от годините. Това,че си на 18 не ти гарантира,че си много знаещ и начетен.. Едно 14 годишно ДЕТЕ също може да е чело и да има мноооого богата сексуална култура. В никакъв случай не казвам,че секса на тая възраст е приемлив,но просто доста 14 годишни хлапета знаят мноооого за секса...Пък и въпросите не се задават само от 14 годишни. И тооолкова големите 17-18 годишни пускат такива теми,наскоро срещнах и тема "Дали съм бременна" или нещо такова,в която авторката се представяше за 23 годишна...
Когато се почустваш готов тогава :!:
glezenata
01-07-2008, 17:26
emi nz az mislq 4e na 14 e rano,az go napravih an 15(sled 5 meseca 6tqh da pravq 16) no bqh s 4ovek koito obi4ah adski mn toi mi be6e parvata lubov i parvata nai dalga vrazka(1god) iz4aka me 5 meseca i togava go napravihme za6toto se po4ustvah da kajem gotova,hahaha sega sam na 17 i ve4e sexa nqma ni6to ob6to s togava sega e prekrasno prosto si4ko e idealno s 4oveka koito obi4am :)
Все пак казах преди 17-18..........Знам, че времената са други. ние от моето поколение сме малко по-различни от сегашните деца, но за мен 1 момиче или момче под 17-18 си е чисто и просто дете!
Absolutno! Da ne govorim,4e i mnogo hora nad teq godini vse o6te razsajdavat mn po detski!
Povlekan
01-07-2008, 21:53
С извинение към другите момичета в форума (говорим за спамерите като мен) ТОВА СИ Е ЧИСТА КУРВОЛЯЩИНА.... на 14 с кво се различаваш от 12 .....WOW
Хммм....е извинявай,но мога да ти кажа с ръка на сърце,че на 13 бях неосъзната тъпа пикла,а за 1 година и нещо ми се случиха толкова много неща,колкото на теб досега не са ти се случвали...Наложи ми се да поема много отговорности,да проявя здрав разум за цяло 1 семейство,да работя,да уча,да издържам майка ми и какво ли още не,докато на 13 бех на тема "`аресах си джапанки в мола" ](*,) Така че 1 или 2 години имат огромно значение,живота и ценностите на човек се преобръщат за минути,ти говориш за години....И по всички тези причини,смятам,че БЯХ и СЪМ готова да поема рисковете и отговорностите,които носи секса,защото знам,че мога да разчитам на собствената си сексуална култура,и на партньора до мен,който е постоянен.... 8)
Ахам и от каде си мислиш, че не съм преживял много ти от каде съдиш за това ????????? инт ми
Ахам и от каде си мислиш, че не съм преживял много ти от каде съдиш за това ????????? инт ми
"На 13 си харесах джапанки в мол-а"...., а на 14 чанта. За една година не можеш да съзрееш сексуално, ако тази година е м/у 13 и 14. Ако ще и в морската пехота да си влязла. Преживели... вие се молете наистина да не преживеете много неща. Не е хубаво да ви кажа, от опит. :-o
Такааа да обощим. От по горните мнения става ясно, че аз съм педофил, че приятелката ми не е готова за секс и не знае ко иска .... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: И аз подкрепят по горните мнения където се споменава за девствениците и упрекванията. И кво сега някой ще ми се скара че приятелката ми е на 14 а аз на 17 и правим секс почти всеки ден така ли :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: я по добре си намерете подходящо хоби щом никой не ви пуска. Щото съм 100% сиурен, че ви се прави секс но понеже няма с кой и айдее 18 години е границата за секс ... Всеки сам си решава кога да прави секс!
BRAT EVALAAAAAAAAAA!!!!! E TFA E I SPORET MEN RABOTATA!! ILI PROSTO SA GI NAPLASHILI U TQH I CHAKAT DA STANAT NA 18 DA NQMA BOI S TOCHILKATA AKO DOCHUQT MAMITO I TATITO :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
аабе момичетата тука са мн зле..
погледнах една тема за "свирките" и имаше един въпрос "на колко го направихте за 1 път"
отговорите бяха повече "14-15-16"
а тук ми се правят на разбирачи че не трябвало да се чукат на по 14...
егати ,...
аз лично не съм се чукала ,не мисля!
но прото като ви чета мненията в една тема всеки се отпуска...
а когато стане въпрос за цяла тема със заглавия "секс на 14,14,16" всичките философки си отварят устата ,че не било трябвало а те самите се отворили (или са ги отворили) на 14,15,16 !!!
тъпачки! :-s
krem4et0
01-08-2008, 08:12
"Отвориха" ме доста след 16..................така, че съм в пълното си право да пиша подобни мнения!
kalpazanka
01-08-2008, 08:17
BRAT EVALAAAAAAAAAA!!!!! E TFA E I SPORET MEN RABOTATA!! ILI PROSTO SA GI NAPLASHILI U TQH I CHAKAT DA STANAT NA 18 DA NQMA BOI S TOCHILKATA AKO DOCHUQT MAMITO I TATITO :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
На теб по този начин ли ти наливат акъл? :D :D :D :razz:
"Отвориха" ме доста след 16..................така, че съм в пълното си право да пиша подобни мнения!кремче не казвам ,че точно ти отговаряш така...
попринцип повечето "какички "(на по 16) се правят на отворени а иначе са...
"Отвориха" ме доста след 16..................така, че съм в пълното си право да пиша подобни мнения!кремче не казвам ,че точно ти отговаряш така...
попринцип повечето "какички "(на по 16) се правят на отворени а иначе са...
+1. И аз съм далеч от 16... 8)
psychopath
01-08-2008, 09:04
малка си още
mackata90
01-08-2008, 10:39
Значи нормално е когато ти го почувстваш!Аз съм на 17 год. За първи път го направих на 15.Някой ще кажат че е било мн рано и съм от онези малки курви, но не! Мога да кажа че съм много интелигентна и умна. И това може да го потвърди всеки, които ме познава.Просто съм го почувствала тогава и съм го направила. Но има и др страна- някой момичета гледат че приятелките им го правят и си казвам Защо не?!! Но не трябва да гледаме тях, а трябва да усетим какво казва сърцето. Моят съвет е да не се бъза, защото един ден ще съжалявате, че сте започнали толкова рано. Първият път трябва да бъде с човека, който найстина обичате и да сте с него до живот. Защото като се ожените и не сте девствена мъжът ви все може да ви натяква че не сте. Но всеке сам си решава!
macka_88
01-12-2008, 19:25
ami spookoino mila ima i lapeta deto go pravqt na po 12 :D
ako se 4uvstva6 gotova nqma ni6to lo6o da go napravi6 :smt006
evilkaAaAa
01-12-2008, 19:55
ако имаш доверие на човека до себе си и се пазите, даже и на 14 да си - к'во от това ?!?
п.п. говоря за продължителна връзка, а не награбване в някоя дискотека и аййде.. по принцип е по -хубаво да си поне на 16-17, но секи сам си избира
(S) AINT
01-13-2008, 17:43
Когато се почувстваш готова, то при всеки различно. 8) Гледай да е след 15 :)
stoi4encety
01-18-2008, 17:54
emi az smqtam che podhodqshtata vazrast za sex e na 16 godini az sega sam na 14 i go pravih predi nqkolko meseca i ne sajelqvam :oops:
момичетата се е*ът когато са готови, а момчетата се е*ът дори и да не са готови, ама това е друга тема :)
funk_nation
01-18-2008, 18:14
Ако се водиш по последните модни тенденции трябваше още на 10 да си го направила :o
da si gotov zna4i da si razvit fizi4eski i psihi4eski za tova!trqbva su6to taka da si gotov da ponese6 otgovornostite koito idvat sus sexa! mislq 4e tezi ne6ta ne se ispulvat dokato si pod pone 16!
na men 14 mi se struva mn rano, no 4ovek trqbva da go napraqvi kogato e gotow :!: tva e nai-vajnoto, to si se useshta.
sLaDkA_GrEsHkA
01-18-2008, 22:02
za men li4no ne e normalno 14 godi6nite da go pravqt.a na momicheto deto e pusnalo taq tema moga da kaja 4e za men e tapo "pove4eto moi priqtelki sa go pravili ve4e "i ti li iska6 da si edna ot mnogoto zabludeni kurveta ?
ima vreme za si4ko prosto ste o6te malki i nemojete da go razberete imam priqtelki deto sa go pravili na taq vazrast i pove4eto imat nekakvi problemi dori i malki taka 4e ne barzai ;) a pak sa6to se 4udq i na akala na tiq barlioci deto go pravat sas 14 godi6ni to nito moje da ti napravi kefa nito ni6to... za men normalno 6e bade ako naprimer si ima6 priqtel kolko tebe ili 1 god po golqm ot tebe i da ste ot dosta vreme zaedno i da go napravite ama takiva piklivi istorii ....oh mn se ovlqkoh po taq tema hahah ai tva e
i kvo she mi kajesh 4e sum nekfo zabludeno kurve i az li ?! izvinqvai ama mnogo malko ot moite vrustnici imat vruzka godina i 8 meseca... taka che za seki e individualno i nikoi nqma pravoto da slaga si4ki pod ob6t znamenatel !!!!
sLaDkA_GrEsHkA
01-18-2008, 22:02
iei i nie sme taka :twisted: podkrepqm te mn me izkefi kak si se izrazil :smt006
eu.hyricane
01-18-2008, 22:09
6te mi se vsi4ki momi4eta po lubov da gubeha devstvenostta si, ama.. ^^
bi trqbvalo edno momi4e da se seftosa, kogato ne go pravi, za da spe4eli bas, nito za da ne bade po nazad ot priqtelkite si, nito da ugodi na nagliq si priqtel, nito za6toto i e interesno kakvo stava kogato ima penis v tqloto si.. LOVE CONQUERS ALL, skapi moi, kakvoto i da pravite, vlagaite obi4 i griji, ina4e vsi4ko se obezsmislq {}{}
е сега за повечето може да е рано 8)
но не всеки е така според мен за тия работи не може да се казва на колко години точно е най добре ::: ::: :::
СЛЕД 16 годишна възраст!!!
Glezanka
01-19-2008, 20:17
Ако знаеш плюсовете и минусите на секса,ако знаеш как да се предпазваш,ако познаваш собственото си тяло,ако знаеш какви рискови ситуации могат да се получат,когато правиш секс (болести,бебенца и т.н.),ако си узряла както физически,така и психически,значи да можеш да правиш секс ... Секс се прави не за идеята,а за да ти е приятно с даден човек.Според мен 14 години е рано за секс,и 15 е рано ... ама с тва темпо и като циганите ще станем,на 13-14 и бебета ще дундуркаме ...
SaLzI4Ka
01-19-2008, 20:55
Vremenata se menqt...Pove4e zavisi ot 4oveka.Poznavam okolo 10 momi4eta minimum koito sa go napravili za parvi pat na 11-12 godini.Sa6to taka i momi4eta koito sa na 18-19 i vse o6te ne sa. Moje bi za6toto ne sa namerili pravilniq 4ovek.A v otminalite godini e bilo mnogo po razli4no.Bilo e "moderno" da si destven/a . A momi4eta kato tezi koito barzat prekaleno mnogo i ne obmislqt dobre ne6tata, riskovete 4esto sajalqvat 4e sa izbrazali . Za6toto moje bi sa si mislili 4e sa namerili golqmata si liubov . Horata tarsqt jenata/maja na jivota si sled 20 godini i pak ne moat da namerqt takav/takava . A 6e si misli pi6leme na 11-12 godini 4e golqmata mu liubov sedi do nego i 4e toi/tq 6e go 4aka dokat porasne i t.n. GLUPOSTIII :!: :!: :!:
теми такива не една или две ама като питаш-според мене за всеки е различно.А каква е разликата между момичетата и момчетата. И едните и другите така се притесняват преди това. :-D
aLakaZam
01-19-2008, 21:20
Всяко момиче си преценява, кога е готово, но според мен трябва да е след 15 години :)
LiLGrizzly
01-21-2008, 12:11
(мом4е съм) ем какво да кажа аз от 10 годишен сам готов пак ощи няма навита4ки :cry: :cry: :cry:
Отговорността си е изцяло нейна... и тя решава кога е готова и с кого !
Според мен на 15-16 е добре но не по рано.
angel_hearth
01-25-2008, 19:29
pri vsi4ki momi4eta i mom4eta e razli4no mejdi 15 i 16 e nai dobree...
nai zlee e na po golqma vazrast sled 20-22 za6toto ve4e cipata na momi4etata e po debela i po trudno se kusa i moje da im napravi mnogo lo6i problemi...
ne slu4aino sa kazali
SWEET 16 :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
На който когато му е кеф-тогава да го прави.
еми аз го направих на 14 , тогава се почувствах готова, а и бях с точния човек и не съжалявам за нищо ! Не виждам нищо лошо..на всеки човек по различно време започва "да му трака часовника" за тея неща (но все пак не подкрепям секса на 11-12.. и или когато някои адски необразован човек, без никфа сексуална култура реши че трябва да го направи..)
amatorium
01-25-2008, 22:42
Spored psevdonima si si na 15. A inache po temata ami i az go napravih na 14. Nqmashe nishto losho. 8)
amatorium
01-25-2008, 22:50
ne znam kolko ste zreli, ma v na4alnoto mi daskalo ima6e momi4e na 13 godini det ni mina celiq 8mi klas....ai govorete si
A baba mi spodeli, che imala edna suuchenichka, koqto bila oshte devstvena. I na kude biem? 8-)
amatorium
01-25-2008, 22:57
ne znam kolko ste zreli, ma v na4alnoto mi daskalo ima6e momi4e na 13 godini det ni mina celiq 8mi klas....ai govorete si
A baba mi spodeli, che imala edna suuchenichka, koqto bila oshte devstvena. I na kude biem? 8-)
Mi sam moje da se seti6 za 3-4 pri4ini, poradi koito o6te da e devstvena, kvo mi zadava6 otgovori? :?
Otgovori ne se zadavat, a vuprosi. Ti imash li 15? 8)
amatorium
01-25-2008, 23:04
Mi sam moje da se seti6 za 3-4 pri4ini, poradi koito o6te da e devstvena, kvo mi zadava6 otgovori? :?
Otgovori ne se zadavat, a vuprosi. Ti imash li 15? 8)
Tva e izraz izpolzvan ot po-elder(i) ot tebe, ne spori ;)
Na 18 po4ti sum :)
Vij sq moeto momiche. Purvo pravilo na boq e da ne vlizash v nego bez da poznavash protivnika si. Vtoro pravilo e che nai-dobriq nachin da go opoznaesh e da se biesh s nego. I tui kato nie s teb izglejda, che vouvame e vreme da se opoznaem :mrgreen: O:)
amatorium
01-25-2008, 23:13
pi4.... :( Az sum pi4 ...i ne voiuvam s nikoi ;)
Dobre. Moq greshka. Ako iskash da si pobubrim dai s LS. Da ne zasqgame ostanalite sus spora si. :-)
i kvo znachi teq na po 14 sa kurvi ako sa go napravili s nqkoi deto hodqt poche ot 3 meseca primerno no ako si na 18 moje i taka kato ti padne maaalleee ... i shto pak na 14 da ne moje ti napravi kefa HaH v greshka si :) godinite nemat znachenie a opita i tn.. ima nekvi na po 20 i sa kostenurki i nishty ne moat :-P
A vsi4ki trqbva da sa malki neorientirani kurvi4ki taka li?Po-dobre da 4akat princa na beleq kon,otkolkoto da se ebat s parviq sre6tnat
Tva che sa na 14 ne gi prai neorientirani kurvi veee... nikoi ne e kaaal che momichetata na po 14 se ebat s seki sreshtnat :d
kakto kazaha po gore vie mai samo uprekvate shtoto nemate vazmojnost :)
Който иска,що не...
Кво толко,ебаси...
eu.hyricane
01-26-2008, 17:53
mn mrazq nqkvi deto po4vat da se 4ukat ot 7-8mi klas.. (13-14 god)
ludoto_f
01-26-2008, 18:05
daje i po malki ima... mani drugoto.. :x
polon645
01-26-2008, 18:10
Правете секс,няма проблем аз със гаджето ми го направиме за 1-ви път в 7 клас и двамата бяхме на 14.
[B]a[N]D[i]T[k]a
01-27-2008, 10:21
когато се почувства готова .. пф банални отговори .. таа аз мога се чувствам готова и на 10 и на 12 и на 20 ! ... е ест и тва е важно трябва да си готова но не само психически но и физически! и таи като и 2мата ми родители са лекари и постоянно ми гооворят за такива глупости ... 15 години е добро начало ... развит си и т.н. :)
eu.hyricane
01-27-2008, 10:35
li4no az sym poddrajnik na ideqta 4e sexat trqbva da se pravi s LUBIM 4ovek.. a malkite momi4enca ne znaqt kakvo e lubov, ili se zablujdavat 4e sa vlubeni, ili po-lo6o- mom4etata gi zablujdavat, 4e sa vlubeni
ne moje nqkoe 12-14 godi6no momi4e da analizira, misli i razsajdava kato zrql 4ovek, imenno za tova tragvat da se 4ukat- poneje nqkoi im kazal, poneje pro4eli, poneje gledali.. interesno im e i zatova.. ili da kajat na priqtelkite si "xoxoxo, dudi, az bqh parva, qjte mi 4vora" :/
li4no az sym poddrajnik na ideqta 4e sexat trqbva da se pravi s LUBIM 4ovek.. a malkite momi4enca ne znaqt kakvo e lubov, ili se zablujdavat 4e sa vlubeni, ili po-lo6o- mom4etata gi zablujdavat, 4e sa vlubeni
ne moje nqkoe 12-14 godi6no momi4e da analizira, misli i razsajdava kato zrql 4ovek, imenno za tova tragvat da se 4ukat- poneje nqkoi im kazal, poneje pro4eli, poneje gledali.. interesno im e i zatova.. ili da kajat na priqtelkite si "xoxoxo, dudi, az bqh parva, qjte mi 4vora" :/
ti si parviq chovek det na natropa nas dicata i nema da tragna ti bucha i az nz shto :) :razz: mmm prav si zabludata che sa vlubeni si e mnooogo veroqtnoto :) no ne smqtam che ima i takiva ludi deto da iskat shtoto da sa izfukat daje povecheto lujat che sa oshte devstveni :) to egati naciqta polovinata gi e sram ot tva che ne sa se .... a drugata polovina ot tva che sa se .... :D kvo da praish hamav narod :) mmm no principno i az sum za po kusniq sex ... :-D
amatorium
01-27-2008, 14:06
Spored men ima hora, koito umirat bez da znaqt kakvo e lubov. Ako trqbva da si dam mnenieto misle, che tova, koeto horata narichat lubov nai-chesto e vlubvane (hormonalno, mozuchno i sexualno chuvsto, koeto izpitvash kum nqkoi). Istinskata lubov, idva ot dulga vruzka, pri koqto zapochvash da izpitvash istinska privurzanost i vsebeottavane kum edin chovek koito e do teb i spodelqte vashite shtastlivi i tujni migove. O:)
opfffff teq temi sa miliardi i milioni bahti dosadni ste ve4eeeee tarsete malko predi da praite tema veeee 4ak az po4nah se nerva.... kakto i da e de....
+1465432165768768432132486768432132136768765432132 1354687
Violenza
01-27-2008, 15:19
Аууу.. 14-15 годишните не знаят какво е любов, пък 17 годишните (примерно) знаят?
TeKiLaSuNrIsE
01-30-2008, 07:37
sladuri moje da e vazmutitelno no moqta bratov4etka e 4 ti klas i ve4e go e napravila dokaty imam edna poznata koqto e na 24 i o6te ne e samo preceneta na kae otiva svetat a li4no az na 14 sam go napravila i to dori ne be6e s moq priqtel :-k
AnIcHkAtA
01-30-2008, 09:23
Е тва е приказката. А тоя КОНСЕРВАТОРа мога да му кажа, че е напълно исперкал 8-)
unicorn_f
06-03-2008, 21:36
i kvo znachi teq na po 14 sa kurvi ako sa go napravili s nqkoi deto hodqt poche ot 3 meseca primerno no ako si na 18 moje i taka kato ti padne maaalleee ... i shto pak na 14 da ne moje ti napravi kefa HaH v greshka si :) godinite nemat znachenie a opita i tn.. ima nekvi na po 20 i sa kostenurki i nishty ne moat :-P
A vsi4ki trqbva da sa malki neorientirani kurvi4ki taka li?Po-dobre da 4akat princa na beleq kon,otkolkoto da se ebat s parviq sre6tnat
Tva che sa na 14 ne gi prai neorientirani kurvi veee... nikoi ne e kaaal che momichetata na po 14 se ebat s seki sreshtnat :d
kakto kazaha po gore vie mai samo uprekvate shtoto nemate vazmojnost :)
a ти да не би да защитаваш щото си същата курва дето се ебе от 13/14 годи6на...?
firesnow
06-03-2008, 21:39
МнениеПуснато на: Сря Яну 30, 2008 1:23 pm
Когато се почувства готова.Естествено ,ако не е на 11-12,эащото тогава не е достатъмно эряла.
Думите от устата ми ги взе ;)
колкото по рано толкова по добре :-D
колкото по рано толкова по добре :-D
Мой човек си :-P 8)
emoti0nal_girl
06-04-2008, 09:21
Като искат и на 14 ще го правят,ама защо повечето мислите,че момичетата ,които правят секс на 14 са курви?! Ае които когато си иска да го праи :D
firesnow
06-04-2008, 13:38
така като гледам,тук се осъждат само моми4етата на по 13 14 които правят секс,а мом4етата не......явно ве4е запо4ва да става всеоб6то прието моми4ето да е курва,а мом4ето пи4!Малко се замислете върху това...
аз не моа да разбера кво толкоз се шашкате от тоя секс
хората го праят от има няа много години...
голяа раота станало.....
пълен театър........
Ch0c0la73
06-04-2008, 13:53
ima li smisal da otg kato ima pone 100 takiva temi i 10000 mneniqq... :(
Хах аз сам на 13 и 14 според мен е рано,но на 16 ве4е е времето наре4ено от мен малките 18 години :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
mimoza16
06-04-2008, 15:37
opredeleno parvo momi4eto trqbva da e dostata4no zrqlo fizi4eski i sled tova psihi4eski(stava vapros da znae kakvo pravi i kakvi mogat da sa posledstviqta pri rannoto po4vane na polov jivot i sled tova )
коалка
Няма точно определена вазраст ,когато се чувства готово едно момиче тогава
infinitty
06-04-2008, 21:53
Такаам.. колкос ъм говорила по тая тема не е истина:)
Според мен едно момиче ( не знам защо моомчетата не се обсъждат ) може да бъде както развило се по-бързо по акъл от останалите си връстници, то така и физически, с бързо развило се тяло.. Секса зависи от това да имаш здрав разум, а не на някоя пикличка, дет' не знае какво да прави ако някой почне да й го ръчка ( така, де.. ), и развито тяло.. и да познаваш тялото си добре.. то едното пък зависи от другото - дали можеш да проумееш кога тялото ти е готово за полов акт.
Не мисля, че годините са точно правилен определящ фактор. Наистина 11-12 звучи твърде малко.. но от 13 нагоре.. но само и единствено ако 13-годишното човече знае какво прави.. подчертавам знае.
Не е прието на 13 - 14 години да се прави секс. Попринцип и аз съм против това, но ако наистина (една доста банална фразичка) се чувства готова, мисли като зрял човек и познава тялото си.. защо пък не? : )
Мисля че 14+ е достатъчно . Но има и старомодни хора, който смятат че трябва да се пазиш до брака ( момичетата ) в което няма нищо лошо, но всеки с мнението и акъла си :) .
коалка
Няма точно определена вазраст ,когато се чувства готово едно момиче тогава
Да ,но може да е натисне6 малко,ако успее6 да е вазбуди6 някакси без акт (може би като наро4но те хвани да гледа6 порно)6ти се фарли 100%
key_of_hell
06-05-2008, 04:44
az sum na mnenie 4e pone 16 trqbva da isma
posssesssed
06-05-2008, 05:36
Ъъъ! Скоро ще кажете че и в детската градина е нормално ?!
Според мен е нормално от 15 нагоре.
marzilia
06-05-2008, 10:30
Никога не е рано,щом си се почувствала готова. :)
soul1199
06-05-2008, 11:07
+1 :grin:
+2
pavkata91
06-05-2008, 13:23
Еми..отровени от модата..не съм го правил все още и..май нямам намерение..като Ал бънди съм мързи ме :lol: Явно защото нямам гадже :D Модата на чалгиите зарази младите мозъци на децата..едната страна гримове с тонове слагат..бас ловя че на чалгарките (кифлите) чантичките им пълни с гримове..червила и простотии..мъжката страна..какво да кажа за нея че от чалгата си казват..мале ебати мацката ше й скъсаммм дупето.. Вече не мислим мъжете с горната глава..всеки мисли с оная си работа..жените..те къде ли мислят какво ли правят един бог ги знае.. (имам предвид за кифлите) Странно ми е да го кажа но метълите мама му стара мислят по трезво..каквито и уруди да са с тия сатанистики и т.н. За сега не съм виждал метъл който да мисли с долната си глава :? Рапърите..и те по чалгарите забиха..Въобще..няма какво да приказваме..в чужбина случаите са супер рядки.. PEACE ALL \\//
iLoveChocolate
06-05-2008, 13:48
господи тези теми нямат край. май за всяка година от 13 нагоре има тема.
след като минат две години от както ти е дошло за първи път се смята,че женския организъм е "узрял". вече това кой кога ще си ляга, ако искат и на 10 да спат, техен си проблем и без тва света вече се е побъркал.
и циганките раждат на по 11 години,пък ти ни питаш нормално ли е?!?!
:smt120 :smt120 :smt120 :smt120
pifiella
06-06-2008, 18:19
Ами аз съм на 14 и сега не бих го направила,защото сега в главата са ми само дриги по - важни неща,но на 15 или 16 незнам.Всеки си решава за себе си и нещо важно преди да решите да правите секс прочетете поне една трета от темите тук за да си имате и наи-малкато представа какво вършите :P
не разбрахте ли,че вече се развиват по-бързо
на 11 вече им е дошло,на 12 носят сутиен с рамер 80 С
вие кво очаквате да се задържат до 16 години?!
Нямам нищо против ако имат нужната култура..
вярно е,че някои го правят само,защото е модерно
други го правят,защото го искат,готови са за тази важна стъпка
Какво лошо има ако и двамата са готови и съзнават какво правят,
знаят за рисковете и знаят как да се предпазят?
DevilWish
06-06-2008, 19:22
Az go napravih za sefte na 14 ,no s 4ovek ,koyto nay-mnogo ot vsi4ko go zaslujava6e ;) taka ,4e nyama osobeno zna4enie v1zrastta ;)
sLaDkA_GrEsHkA
06-06-2008, 20:45
ne me interesuva koi koga se ebe ama da imat nekfa minimalna sexualna kultura predi da se proebat 6toto takiva kato tqh sa napulnili toq razdel s gluposti !
Love_Is_The_Answer
06-06-2008, 21:00
+1 ... четеш ми мислите ... 16+ е възрастта според мен :)
cS_LaMeRkA
06-07-2008, 17:48
17-18
15-16+ пък дори и по-късно.Не разбирам накъде са се юрнали всички да се изпона*бат на по 13-14 години.Деца... :?
alex_devv
06-07-2008, 20:43
Не е важно какво са правили повечето ти фр, а как ти го чувстваш. Смятам, че ще ти е малко рано, но ти си решаваш какъв живот да водиш. Не гледай от другите какво правят, а давай сам наклон на живота си.
Karin_Vall_Gabbriel
06-07-2008, 23:40
17-18
Един от признаците че си циганин:
позволяваш на 12 годишната си дъщеря да пуши пред децата си...
TinkyWinky
06-08-2008, 12:09
според мен е нормално, когато имаш навършени 16... и то не да тръгнеш ей така ... ами с човек, с когото имаш връзка и за когото знаеш, че няма да злоупотреби с теб
- Fall Out Girl -
06-08-2008, 12:17
Еми незнам, всеки го прави, когато си е готов, но на 13 според мен не е нормално, самата възраст си е още за детски игри. Аз съм за 14+. а за първи път ми беше в навечерието на рожденния ми ден, така че не мога да ви кажа точно на 14 или на 15 го направих за първи път. :)
Drebnoto_f
06-08-2008, 19:49
относно това че вече повечето на 14 15 са го правили да така е и е мн стряскащ факт за мен защото в момента когато видиш момиче на 14 15 се едно виждаш някоя моделка на 18 19 с повечето де не вс. А темата със секса мисля че всеки сам може да предцени кога е дошло неговото време 8)
kotence_91
06-08-2008, 19:53
Напълно си права! Много ясно си го написала, личи си, че не си на 14 години :D Браво!
Според мене годините не играят голяма роля... По-важното е момичето да се чувства готово и наистина да го иска... Важното е да не е на 13-14... от 15 нагоре е перфектно ;)
+1
Wrathchild
06-09-2008, 07:01
+1 ... четеш ми мислите ... 16+ е възрастта според мен :)Не знам как не ми писна да го повтарям - ПО ЗАКОН Е ПОД 14, А НЕ ПОД 16!
Секса на 14 определено не е нещо, което одобрявам, но се плаша, че чак ми се струва нормално покрай тези, които го правят на 12-13...
samonervi
06-09-2008, 07:06
Около 16.Но не и на по-малка възраст.14-15 годишните нямат достатъчно обогатена сексуална култура,трябва да знае човек това онова и чак тогава да прави секс.Да се научи какви болести се предават,как да се пази от тях и да намери подходяш човек,а не с първия дето й казал "Обичам те" и айдеее секс,пък после хиляди теми се пишат "Може ли да съм забременяла" и т.н.
AE QKO E SA DA SE ........................ NA 14
SexOnTheBeach
06-09-2008, 09:17
защо не
Тука нали и за анален секс става дума? :-) :D :D :D
miss_asi
06-10-2008, 05:39
Podkrepqm "Lady Death" =D>
Аз също!
natalia_91
06-10-2008, 05:56
за мене тряа да над 16 :razz: иначе е мноо рано :?
silent_scream
06-10-2008, 21:19
hmm kogato se po4ustfa6 gotova e dosta iztarkan otgovor..mi to dosta 13 godi6ni deca si mislqt 4e sa gotovi i se ebat kat nevideli..mm kogato osaaznava6 kakvo pravi6 i osaznava6 otgovornostite koito poema6 i riskovete za6totyo osven priqtno tova e i riskovano smisal da zabremenee6 na 16 ne e na dobre...kogato si naqsno kakvo pravi6 ...i est ne da se naebe6 s parviq 4ovek...i nai vajnoto e da go iska6 a ne da go pravi6 samo z6atoto vsi4ko dr sa go pravili ne i ti
Аз познавам момичета,които са го правили на 11-12 години ...
eveto_xx
06-25-2008, 21:08
Около 16.Но не и на по-малка възраст.14-15 годишните нямат достатъчно обогатена сексуална култура,трябва да знае човек това онова и чак тогава да прави секс.Да се научи какви болести се предават,как да се пази от тях и да намери подходяш човек,а не с първия дето й казал "Обичам те" и айдеее секс,пък после хиляди теми се пишат "Може ли да съм забременяла" и т.н.
Не всички са такива :)
eveto_xx
06-25-2008, 21:09
Не всички са такива :) Има и отговорни момичета,които знаят за какво става въпрос, колкото и на другите да не им се вярва :)
Ми мисля, че некъде към 16 ми се струва нормално.Няма да изреждам некви изтъркани клишета, ама според мен които са го правили под 15 са западнали к******а.
Blo0dyBitch
06-25-2008, 21:22
секи да го прави,когато си иска
цаката е да с чувстваш готов,да си достатъчно информиран за евентуалните последствия(за да не задаваш въпроси от типа"правихме го анално-бременна ли съм" или "СПИН може ли да се хване от свирка") и да си намерил подходящия човек
за мен границите са 15-18(+/- 1),преди 15 ми се струва рано,а след 18 вече е малко странно...
кво ви ебе другите кога го правят-мода ли ще следвате? Има доста подобни теми...не мисля,че имат въобще някакъв смисъл-вие не сте наясно как се забременява,тръгнали сте секс да правите...Не искам да обидя никой,ама днешната хлапетия е мн зле
пак почнах да се откланям от главния въпрос...
huligankata
06-25-2008, 22:11
Определени граници няма - никой неможе да ти каже направи го тогава и тогава. Когато се почувстваш готова и наистина го желаеш и ест имаш сексуална култура в нормалните граници ( по възможност това да стане след 15-16 годишна възраст )
cS_LaMeRkA
06-26-2008, 12:27
:shock: Ква е тая тема от преди 34 години бе?! (Съб Яну 05, 2008 10:16 am )
DjuDjiTo
06-26-2008, 13:49
:shock: Ква е тая тема от преди 34 години бе?! (Съб Яну 05, 2008 10:16 am )
като не е от якуари 2004 е добре... :P
SMoKe_BoY
06-26-2008, 16:38
Ммм секи се ебе когато и с когото иска без значение кой какво му казва тайче темата е излишна
SpOrTs_GiRl
06-26-2008, 17:02
Не всички са такива :) Има и отговорни момичета,които знаят за какво става въпрос, колкото и на другите да не им се вярва :)
Да, найстина ги има :) .. Срещат се и такива .. Но са жалост са МНОГО МАЛКО .. :(
casanova_bg
06-26-2008, 17:07
abe PATI PUTKI MALKI NE RAZBRAHTE LI 4E KOGATO STE GOTOVI LEELLELELELELELELELELELELELE I PRESTANETE DA PI^ETE TAKIVAA TEMI BAHTI MOM$E SAM I NZ KOGA TRQBVA DA GO NMAPRAVITE SFHAOUSFGAUGFAUIGF{ OTKA4AM :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :smt067
Imaginar4e
06-26-2008, 17:10
Ще дам възможно най-баналния отговор:Когато се почувства готово!Което си е така...едва ли ако искаш да го направиш ще се "стискаш" само защото според някои хора възрасtта не е подоходяща...всеки решава за себе си и не трябва да се съобразява с никой и нищо...
Neo-Communist Power
06-26-2008, 17:31
къде секс на 14 дете глупаво ?! къде ти е мозъка,къде са ти родителите,как за такива глупости ще мислиш на такава възраст :x май плачеш за пердах !
eveto_xx
06-26-2008, 17:52
къде секс на 14 дете глупаво ?! къде ти е мозъка,къде са ти родителите,как за такива глупости ще мислиш на такава възраст :x май плачеш за пердах !
Лично аз съм израстнала с приятелите на майка ми, наслушала съм се на дивотиите им още в 5ти клас.Още от тогава бях запозната с живота на възрастните, ходех с нашите по заведения вечер,нито един проблем на семейството ми не е скрит от мен.В момента човека, до който се допитва майка ми за съвет, съм аз.Не е скрила нито една подробност от личния си живот пред мен.От 5 до 7ми клас живеех летата общо взето сама.В 7ми клас постигнах мечтата си- от провинцията се измъкнах в НПМГ, без частни уроци :) Но там не се чувствах на място сред съучениците си, живеехме в различни светове...Малко пред септември срещнах човека, с който сме заедно вече 10 месеца. Семействата ни се познават,той е много отговорно момче - на 21 е.За първи път се влюби, и аз за първи път се влюбих . Никога не ми е намеквал за секс.Само че аз прецених , че съм готова, и преди да го направя, толкова много информация съм прочела, говорила съм с майка ми, с гинеколога ми, и просто като дойде нямах и грам притеснение, нещата не бяха нови за мен общо взето. Чувствах се готова :) На 14 го направих, 93ти набор съм.И се чувствам с приятеля ми и неговата компания много по-добре, защото никой не те занимава с онези ученически интрижки.Писнало ми е от онези фукли, които те гледат злобно,и се правят на курви, което за тях е гордост.Писнало ми е от глупостите в училище, от хората , които живеят в измислени светове и си мислят, че всичко се върти около тях.Толкова ми е писнало , че предпочитам да излизам с майка ми и нейни приятелки, с тях да си говорим за семействата, за работа, за политика,за обществото, за интересни факти и места по света и у нас, а не за това, че примерно някаква била спала с някакъв пикльо,или че друга се обличала като зомби.А пък и последните години много неща ми се насъбраха на главата, не ми се коментират. Считам че съм готова за това , да покажа чувствата си към приятеля ми по този начин.За вас не знам...Neo-Communist Power, не ни слагай под един знаменател :)
сестра ми е на 5 и аз я отворих 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: ебавам се бе :Д:Д:Д:Д:Д просто незнам кво да напиша
casanova_bg
06-26-2008, 20:27
emi ne pi6i
extazytu
06-26-2008, 20:51
утре ще пусна тема от сорта на "секс на 4 ??????????????????????????????" бе добре ли сте я си предстете че стане гаф и забременеете ко ще го родите ли ...
Baby_bouce
06-26-2008, 21:00
moje razbira se , koito na kolkoto iska na tolkova da se ebe , vas kvo vi burka ne moga da razbera , da vi eba v devstvenite pedal4eta deto samo pi6at i pisle si me4taqt da sa s momi4e !! :-x :-x :-x
SMoKe_BoY
06-26-2008, 22:29
Офф боже модовете тряя почнат да банват ..
13-14-15 se tam .. malki sa no e priqtno :-P
megasexy
06-29-2008, 16:13
abe PATI PUTKI MALKI NE RAZBRAHTE LI 4E KOGATO STE GOTOVI LEELLELELELELELELELELELELELE I PRESTANETE DA PI^ETE TAKIVAA TEMI BAHTI MOM$E SAM I NZ KOGA TRQBVA DA GO NMAPRAVITE SFHAOUSFGAUGFAUIGF{ OTKA4AM :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :smt067 Ей свиньо, я остави малките мацки намира че ща удуша ве... :x :-x
megasexy
06-29-2008, 16:33
moje razbira se , koito na kolkoto iska na tolkova da se ebe , vas kvo vi burka ne moga da razbera , da vi e** v devstvenite pedal4eta deto samo pi6at i pisle si me4taqt da sa s momi4e !! :-x :-x :-x А така мацко псувай ги теа гадини. Те нищо не разбират. Жените управляват !!!! Наколене всички мъже.
didi_baby
06-29-2008, 17:07
когато момичето реши тогава
бебчо ... ;) въздържай се ;) после насладата ще е още по голяма :) 14 ти е малко раничко. Аз с мойта ходя вече 9 месеца и изчакахме да стане на 16 и нещо ;)
DjuDjiTo
06-29-2008, 17:36
бебчо ... ;) въздържай се ;) после насладата ще е още по голяма :) 14 ти е малко раничко.
+1
За мен е 15+.
+1
bravo nqkoi koito misli kato me ni da mi spesti truda da go pi6a :D:D:D
Ne be bazikam se...i az taka mislq...
Kopelence
06-29-2008, 18:18
parwo stanete na 18 sled twa mislkete za sex
Донякъде съм съгласен, въпреки, че тия мисли сами ти се натрапват като дойде времето...Но те не мислят и се хвърлят на първия, след което съжаляват, но не смеят да си признаят.
... а до 18 четете книжки и си учете уроците ..... Я СЕ ОСЪЗНАЙ ЗА КВО ГОВОРИШ БЕ !
м!sS wendy
06-30-2008, 07:35
+1
абе за къде бързате ми кажи, вие сте момичета знаеш ли колко глупости могат да станат, защото си тръгнала да се праскаш на възраст на която даже не можеш да измиеш сама чиниите, да не говорим пък как се пада в очите на хората заради това не си мисли, че ще станеш много голяма пичка или каквато там се предполага, че ще станеш :? а и виж прочети малко има много такива сайтове в които е казано кога едно момиче може да изпита максимално удоволствие от секса и кога няма да има почти никакво (твоята възраст)
spiderka
06-30-2008, 19:40
зависи много от сексуалната култура,защото може и да си готова физически,но ако не знаеш какво да правиш...
Retardedkid
06-30-2008, 20:25
за първи път когато го мушнах бях на 6-7 години,а тя на около 11,но си бяха просто няколко мушкания..тогава бяхме на улицата до едно фалирало кафе(Перверзно! маркирай текста с мишката,ако искаш да видиш(не е кой знае какво)тя се беше опряла на входната врата с груб към мен и тя си свали панталоните и аз мойте и почнах да го бутам малкия тигър в хралупата бях я хванал за циците в същия момент.. и така стана работата,а пък истинския секс почна от 11 годишна възраст.. бяхме заедно 3 месеца.. и аз отворих темата за секса и тя нямаше нищо против - харесваше и(тя беше на 13-14) и на 4-5 месец тя буквално искаше да правим секс преди даскало и след даскало.. умори ме :shock: :-o ..
evil_lady_in_black
07-01-2008, 07:37
Значи попринцип независимо на колко години е ... ако е под 20 няма да разбере какво е секса.Само едно търкане и това е ! А има момичета на по 14 дето се хвалят какви огразми и т.н. това са пълни глупости, на тези години не може да са достатъчно зрели за да осъзнаят какво правят ;)
Хора за какъв секс можем да говорим на 14 години...на 14 повечето момичета ги е страх от тъмното и от хлебарки а момчетата ги е страх да не би мама да им се скара или нещо такова... :D :D :D :D
sex_na_eks
07-07-2008, 17:45
:( :( 4e men me ebaha na 14
на 13-14 е перфектната възраст кво ви е прихванало че 14 год е рано..... :-x :-x :-x
Girlicious
07-13-2008, 07:50
мии аз като бях на 14 си мислих,че поне до 16 ще чакам,ама на... стана на 14 ,защото тогава бях готова и го исках.. и не съжалявам за това.....иначи мисля,че 16-17 год вече е нормално
Ох,пак ли с тея теми за секса на 13,14... :-o
Мисля,че 17 е добра възраст за 1ви път.
soul1199
07-13-2008, 16:26
kogato si poiska6 i s kogoto iska6 nqma ograni4eniq,no spored mene na 11,12 nqma smisal,em neka da kajem ot 14nagore
nightwish16
07-13-2008, 18:18
opredeleno e rano :D nestiga 4e sega6nite deca na po 12 13 14 godini sa tolkova propadnali napravo sum v nqkakuv 6ok ot tqxnoto povedenie :shock:
Breathe9
07-13-2008, 18:24
Mi spored mene seki si nosi otgovornost za sebe si.Vseki ima pravo na izbor i si re6ava kat svoboden 4ovek.nemoje da se opredeli v1zrast,to4na. :)
nadeto94
07-13-2008, 19:21
Незнам за каква готовност говорито но понякога дори да не си си способен наприбер ако обичаш някой много или си излизал с него много време неможе например ако си ходил с гаджето ти 3 месеца например като ти поиска секс а той е в правото си да поиска да задоволи нуждите си да го отрежеш проосто така аре бегай ставате банални с тая готовност :D :D :D
ivito_13
07-13-2008, 19:29
Когато решиш... но внимавай !!!
gab4eto79
07-13-2008, 19:50
ne mi puka az nem o6e 12 i sam go praila s gajeto mi det e na 16.i kvo ni6o nestana be6e QKOOOOOO :grin: :grin: :grin: 6om se obi4ate go pravete i na 5 ako 6tete :smt057 JIVEE SE VEDNAJ NE SI PROPILQVAITE JIVOTA ZA DR
SAMO LUBOV FOREVER
nightwish16
07-13-2008, 20:38
ne mi puka az nem o6e 12 i sam go praila s gajeto mi det e na 16.i kvo ni6o nestana be6e QKOOOOOO :grin: :grin: :grin: 6om se obi4ate go pravete i na 5 ako 6tete :smt057 JIVEE SE VEDNAJ NE SI PROPILQVAITE JIVOTA ZA DR
SAMO LUBOV FOREVER
izvinqvai ama decata na 11 i 12 godini misla 4e trqbva da si jiveqt destvoto, a ne da xodat i da se 4ukat po parkovete. S kakuv moral posle 6te sa tezi xora. Radosten sum 4e sum imal detstvo, za6toto to e ne6to mnogo vajno za suzrqvaneto na 4oveka :-x :shock:
не не е нормално на 14 и ан 15 не е ... на 16 става ама винаги ще си останете курвички ;) нищо лично
kuklichka_bg
07-13-2008, 21:18
коалка"
imashe temi i mneniq i spodeleno i oshte kfo li ne za seks na 13 sq seks na 14 pitam se si4ki vazrasti li shte minete seks na 15 na 16 sprete se
black___
07-14-2008, 14:53
Nedei da pravi6 sex na 14.Iz4akai 2 3 godini :) az go napravih na 16 :-D
amazonkata90
07-14-2008, 15:08
Ох, писна ми вече... Бе е*ете се когато искате. Още на 10, 11, 12, няма проблеми. К'во ни занимавате с глупости само? :-x :-x :-x
LadySunshine
07-14-2008, 15:20
Ох, писна ми вече... Бе е*ете се когато искате. Още на 10, 11, 12, няма проблеми. К'во ни занимавате с глупости само? :-x :-x :-x
+15!
дееба и келешите..
момичетата на 15 вече трябва да имат мотивацията[/b]
sexy_maniachka
07-14-2008, 18:08
za sexa nqma opredelena vazrast kogato 4ustva 4e e gotova togava vazrasta nqma zna4enie vajnoto da ti e kef edin pat se jivee
B.O.OM..
07-14-2008, 19:01
Nie ne mojem da kajem ni6to sqko momi4e si re6ava koga i s kogo :) nqma nikakvi granici
+1
DEviL_BG
07-14-2008, 19:05
Е ко искаш да кажеш че на 14 е мн зряла ??! Според мен 16+ си е добре :)
определена възраст все още няма.. когато се почустваш готов но 15-16 за мен е норомално
dark_player
07-14-2008, 20:59
то вече е модерно ... по-рано може и на 10...к'во ше му е !
Побъркана работа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Mr.Shorty
07-14-2008, 22:15
то вече е модерно ... по-рано може и на 10...к'во ше му е !
Побъркана работа :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Пфф като им поникнат зъбите вече не стават! :lol: :razz:
секи ден едно и също.. по 20 такива теми >.> ми прави като толко ти е зор и искаш да си пекана... /care...
Да, ама я един казус да ти дам?
Ако и момчето и момичето са на 13? Кой е подсъдимия за педофилия? Хаххаахах :D :D :D
Когато си готов е отговора. То си се усеща. Ние момчетата, дето по принцип толкова много говорим и толкова много ни се искааа... да видиш като ни кажат "Айде де!" и как спичаме и се чудим ся к'во ще стане ако си покажем чурката? :-D :-D :-D :D :D :D
ilovecoffe
07-15-2008, 19:58
ami zavisi ... pri vs e razli4no.. no si mislq.. 4e trbva da iz4aka 1 godina nai malko
kiss_kotence
07-15-2008, 20:40
ммм аз сам на 14 и мисля скоро да го праа с приятелят ми :-) а такива теми милион тука.......
djesi_9_4
07-15-2008, 20:58
ами според мен...нормалната възраст за практикуването на секса е след 14-15 годинка...ама...като гледам днешно време повечето още на 13 или 14 години скачат в леглото... :-x
стига , тая тема не е актуална, хората "по-горе" се праскат на 12 вече.. чудя се къде ли ще оставят долната граница
Абе хора, вие нормални ли сте?! Толкова глупости изговорихте-вместо да се.........до сега! :razz:
MajeStic
07-15-2008, 21:45
Щом приятелите ти са го правили и ти трябва ;) К'вото правят те това ще правиш и ти (; Няма да изоставаш от модата я 8)
Barbolinna
07-15-2008, 21:50
Изумих се..
Четох ви глупостите и не знам просто как да изразя недеоволството си.
Много ми е чудно как можете да подкрепяте секса на такава ранна възраст!? 14 ГОДИНИ И СЕКС? ...МОЛЯ?! Абе вие до скоро сигурно сте си играли с куклички и пистолетчета и сте ревали пред някой магазин като магаре,ако не ви се купи нещо,а сега не можете да спрете да мислите за секс. Чудя се що за ценностна система имате вие,не можете ли да оцените поне малките важни неща във живота ви... секса като ходене до тоалетна ли го имате?! Викате тука "когато се чувстваш готов" и това е вярно,ама ми прави впечатление,че днешните лапета доста рано започнаха са се чувстват готови. Ами хора,срамота е! Не искам да кажа,че трябва да си поне на 18,но за мен точната възраст определено не е 14 години.
MajeStic
07-15-2008, 21:52
Кукли и колички ли? Момичета на 12 вече са с тежък грим и ходят с къси гащета, и си въртят дупетата, щот виждат, че ги забелязват момчетата.
Модата на количките и куклите си отиде... 8-)
Barbolinna
07-15-2008, 22:48
Ми така е и това е тъпо. Абе да се праскат там наред и да са доволни,че не са изостанали с модата. Еб*ти модата,еб*ти времената,еб*ти разбиранията!
14-15 години не е нормалната въздраст според мен.Въпреки че сегашните момичета най-често на тази възраст го правят, а си представете какво ше стане за напред.. Да се чувстваш готов и да си достатъчно зрял да направиш тази важна крачка в живота си, за мен е нормално да си поне на 17-18 години.Тогава едно момиче е по зряло психически и физически.
Сигурна ли си, че не си на 14? Щото май си на толкова
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 23:06
Имам позната, която е на 14 години... п1рвият и п1т беше групов секс... хаха не казвам, че не участвах... ама... :lol:
Имам позната, която е на 14 години... п1рвият и п1т беше групов секс... хаха не казвам, че не участвах... ама... :lol:
Имам позната, на 14 която я отвориха с четка за зъби и май още не са и казали! :-o
angel_love_
07-15-2008, 23:12
Имам позната, на 14 която я отвориха с четка за зъби и май още не са и казали! :-o
ЪЪъъ не че нещо ама тя неусети ли :shock: :D
Тя беше "пиян - дРъво" и беше леко в нещо като безсъзнание!
gPa3HuTeJl
07-15-2008, 23:16
xhaXHAHXhAxhaHx у безс1знание...р1гай чушки в боба.... дай - дай - дай... [/i]
angel_love_
07-15-2008, 23:16
Мисля че скоро няма да пия :D :-D
gogata92
07-21-2008, 00:27
коалкаЗависи от момичето , тука на по 22-23 го правят май...... 8-) 8-) СЕГРИЦА
lips_of_anegel
07-21-2008, 07:27
не мога да разбера вси4ките тея теми.защо да е ло6о,ако моми4ето се по4увствало готово на 14 го е направила тогава.....не е нищо ло6о и аз го направих на толкова и кво...аз ли4но не виждам проблем.всеки решава сам за себе си,едни 6те го направят на 14 други 16-17 тва си е тяхна работа.и няма определена възраст.......и не разбирам защо при мом4етата е по разли4но.или при вас ако спите с някоя на 14 вие сте големите гъзари.а ако моми4е спи с някои/някоя на 14 е курва или е прекалено малка и вси4ки запо4ват с обидите........ :? :x
gogata92
07-21-2008, 09:14
Еми точно така трее от 14-15 нормално , ама при нас са на по 17-18 мноого е зле положението....