View Full Version : Sirence
Mmmm Sirenceee :grin: Onaq rabota mi e sirenqsala.Zasuhnala sperma.Ta iskam da znam s kvo da go otmiq.Dali 6e stane s obiknoven du6 gel ili trqbva da si kupq, i s raka li da go izturkam?
8-)
Imam i drug vupros.Sled nqkolko dena otivam na Xirurg 4e imam problemi s pi6oka.Ta vuprosat mie,Poneje sum na 14 godini i qko me e prasnal hormona 8-) me e strah ako lekara mi go hvane da ne go digna 6toto 6e bude golqm sram :grin: Ne sum gei no prosto na 14 samo za tva mislq i 6e zema da go digna.Ta vuprosat mi e kvo da naprava da ne go digna.Mislq 4e s led ako si sloja i posedi malko nqma da moga da DIGNA SAMOLETA :-D 8-) :razz: Kajete kvo da napravq 6toto mnogo 6te me e sram :neutral: :-D
DevilWish
01-05-2008, 09:34
Ot kBo uМa ga Te e cpaM...ако го вдигнеш голямо чудо ,той е доктор и е виждал много неща преди теб ,така че не се стряскай толкова ;) А за засъхналата сперма не разбирам изобщо за какво питаш?!?!Колко дни не си се мил след като си се изцапал бре джанъм ,че питаш как да я махнеш?? :shock: :?
Charlotte_the_Harlot
01-05-2008, 09:38
Сложи му малко спирт - със спирт всичко се оправя. :D
Бъзикам се - да не вземеш да ме послушаш. Измий го със сапун, не би трябвало да има проблем. А пък от лекаря не мисля, че трябва да се притесняваш. Може да мастурбираш преди това. А и лекарските ръце са студени, с ръкавици и не са особено предразполагащи.
Kato sum bil maluk sam imal problem s pi6oka si.Malko koji4ka bila se srasnala s glavi4kata.Zavela me maika mi pri Xirurg toi me vidql i drupnal po silno koji4kata i se odlepila.Posle v prodaljenie na 1-2 godini sled sqko kupane maika mi me kaje6e s krem i mi razdvijva6e koji4kata.Sega sum na 14 moga da si odlepam glavi4kata do poluvina , no zabelqzah 4e pak ima malko srasvane.Vuprosat mi e dali da hodq na lekar da me q odlepi ili da si maja pi6oka s rani mazila i da go razdvijvam i sled vreme da se odlepi.Neiskam da hoda mnogo po lekari za6toto sum na 14 i saega me e udaril hurmona i 6e go hvane i 6e go digna i 6e bude golqm sram.A srama 6te bude dvoen za6toto nqmam ba6ta i samo s maika mi trqbva da otida i da vidi jenata kak pmi pipat pi6oka i go digam.A maika mi ne mi e vijdala pi6oka sigurno ot 3 godini i me e sram.Kajete kvo da napravq ,no nemi se hodi na lekar 6toto i malko me e strah.
Iskam da znam samo kva e procedurata.Strah me e ot bolkata.Mnogo li 6te boli ? :-o :-o :?
Charlotte_the_Harlot
01-05-2008, 09:48
Колкото и да не ти се иска, трябва да отидеш на лекар, за да те прегледа. Той ще ти каже какъв точно е проблема и какво трябва да се направи. Лекаря трябва да ти обясни всичко - какво ще те правят, дали ще те боли и т.н. Положението ми изглежда сравнително сериозно, така че отиди на лекар, докато не е станало късно.
Тъй като си непълнолетен, трябва да отидеш с майка си, но ако я помолиш да не гледа, предполагам, че ще се съгласи. Разбирам, че се притесняваш, защото на мен веднъж ми се наложи да ходя с баща ми на гинеколог. Не се притеснявай, ще се оправиш. :)
piurs_be
01-05-2008, 10:01
Колкото и да не ти се иска, трябва да отидеш на лекар, за да те прегледа. Той ще ти каже какъв точно е проблема и какво трябва да се направи. Лекаря трябва да ти обясни всичко - какво ще те правят, дали ще те боли и т.н. Положението ми изглежда сравнително сериозно, така че отиди на лекар, докато не е станало късно.
Тъй като си непълнолетен, трябва да отидеш с майка си, но ако я помолиш да не гледа, предполагам, че ще се съгласи. Разбирам, че се притесняваш, защото на мен веднъж ми се наложи да ходя с баща ми на гинеколог. Не се притеснявай, ще се оправиш. :)
Абсолютно съм съгласна така е... по-добре отиди на уролог ако имаш личен лекар и се разбирате с него обясни му как стоят нещтата и той ще ти даде направление и ше отидеш на уролог ако не наистина говори с майка ти да не влиза и готово... :P
ае вий др раута нямате ли си
аа днеска само гадни теми чета тука :shock: ... Тва "сиренце" :lol: :razz: не е никво сиренце или засъхнала сперма ами май беше няква течност от простата.Мии си го редовно . Кажи на майка ти да изчака пред кабинета докато те преглеждат щом те е срам толкова.Пробвай да си бутнеш една злобарка преди да отидете по трудно ще го вдигнеш :-o
Rysa_Kykla
01-05-2008, 20:52
Mmmm Sirenceee :grin: Onaq rabota mi e sirenqsala.Zasuhnala sperma.Ta iskam da znam s kvo da go otmiq.Dali 6e stane s obiknoven du6 gel ili trqbva da si kupq, i s raka li da go izturkam?
8-)
Imam i drug vupros.Sled nqkolko dena otivam na Xirurg 4e imam problemi s pi6oka.Ta vuprosat mie,Poneje sum na 14 godini i qko me e prasnal hormona 8-) me e strah ako lekara mi go hvane da ne go digna 6toto 6e bude golqm sram :grin: Ne sum gei no prosto na 14 samo za tva mislq i 6e zema da go digna.Ta vuprosat mi e kvo da naprava da ne go digna.Mislq 4e s led ako si sloja i posedi malko nqma da moga da DIGNA SAMOLETA :-D 8-) :razz: Kajete kvo da napravq 6toto mnogo 6te me e sram :neutral: :-D
взевми йод намажи го и съм сигурна 4е щи мине :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Намажи го с крем''Бочко'' :grin:
.:БаЛъК:.
01-06-2008, 09:17
отиди при уролог и аз като малък имах подобен проблем :( а операцията е за 5 мин ма доста боли :wink:
HardlyAwakened
01-06-2008, 09:19
8-)
взевми йод намажи го и съм сигурна 4е щи мине :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Малко Спирт и всичко ще се "ОПРАВИ"
А КОЛКОТО ДО "ВДИГАНЕТО НА САМОЛЕТА" ... не мисли ще атмосферата там е възбуждаща ..като почне да ти показва скалпела и иглите..аз колабирах даже :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :smt102 :smt117 :smt117 :smt117 :smt117 :smt104 :smt104 :smt117 :smt117 :smt106 :smt106 :smt106 :smt119 :smt119 :smt119 :smt119