View Full Version : Училищно радио
SiNiStEr
01-05-2008, 13:24
От скоро време нашето даскало има радио.Като го пуснаха,пускаха целия репертуар на Веселин Маринов.На мен и на вс не ни хареса.
Та въпроса ми е:Във вашето даскало има ли радио и каква музика се пуска.Защо в нашето даскало има мн различни хора,който имат различни интереси спрямо музиката.
stoi4o_90
01-05-2008, 13:38
В Междучасията Дънят Радио Вероника-"ритъма на сърцето" :grin:
nie sushto imame,izbrani sa u4enici za radio vode6ti,puskat metal,rock,rap, i kakvoto hrumne na teq,oba4e e zabraneno 4alga za nasha rasdost :grin:
WitcH_oF_DooM
01-05-2008, 14:59
nie sushto imame,izbrani sa u4enici za radio vode6ti,puskat metal,rock,rap, i kakvoto hrumne na teq,oba4e e zabraneno 4alga za nasha rasdost :grin:
ахам, и при нас така, обаче ние можем да си пускаме поздрави и песните към тях и е мн яко :grin:
и при нас беше така,но радиоводещи бяха тия които първи се докопат до кабинета с уредбата :D за съжаление на половината даскало това бяха вечно едни и съши чешити обожаващи само метъла и хауса...можете да си представите какво дънеше в междучасията....но понякога се добираха и хора които пускаха нормална музика....ноооо това се случваше много рядко :(
sexa_na_kompleksa
01-05-2008, 15:52
И ние си имаме радио, но от както дванадесетокласниците си тръгнаха миналата година, много замря. Иначе се пуска абсолютно всякаква музика, мисля, че дори и чалга съм чувала.
еее само мойто даскало ли няма радио....и аз искам кат си въря по коридорите да са чува убава музичкаа....ама няма
unicorn_f
01-05-2008, 17:22
В моето даскало има :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: мн е добро всеки ден има по 2ма ученици водещи и винаги има супер музика :-({|= :-({|= :smt002 :smt002 :-({|= :-({|= :smt002 :-({|= :smt002 :smt002 :-({|= :-({|=
еее само мойто даскало ли няма радио....и аз искам кат си въря по коридорите да са чува убава музичкаа....ама няма
И моето няма :-D Ама съм радостна, че нямаме :) По-добре със слушалките и Мр3-то и си слушаш каквото ти харесва :)
Cherkeza
01-05-2008, 17:46
Нямаме такива екстри :-D
Rush_girl
01-05-2008, 20:37
При нас на коледа наживо предаваха "алфа" радио ама неЗнам дали ще продължат...иначе пускат някакви стари песни като "Beep" например :D :D :D
И нашето училище си има радио :grin: Радио 55 :-({|= Ама наща класна стая няма радио-точка, така че ние не слушаме :razz: А иначе пускат чужда музика, без чалга :smt002
ретро и поп...според зависи (:
ThePowerOfLove
01-06-2008, 16:39
Има и то с яки песни :wink: Някои даже си денсят по коридорите :grin:
Ами имаме,тоест направиха го,обаче още не са го пуснали!
mickelangelo
01-07-2008, 09:22
В Междучасията Дънят Радио Вероника-"ритъма на сърцето" :grin: Радио " Вероника" RLZ :D
kimi_raikonen
01-08-2008, 14:56
В нашето радио е позволено да се слуша всякакъв вид музика освен ЧАЛГА (Български, и Гръцки Поп-фолк).Сръбските парчета на Горан Брегович и Бело Дугме (Bijelo Dugme) също не са възспирани. Но главно слупаме МУЗИКА. Независимо дали е класическа или рок или диско.Все пак не е чалга :)
Хаха и в моето даскало нямаше , но ето че доживяхме :grin: на всичкото отгоре аз ще пускам музиката :) малко кофти,че от цялото даскало само 2-ма човека слушат моя стил :lol: та мисля да си пускам каквото си пожелая докато мога :D като не им изнася на всички ще сложат друг и така :razz:
bloodfrozen
03-28-2008, 10:41
Смотан поп и комерсиален хаус... :?
Най-точното обяснение.
При нас радиото е в действие от близо месец и половина, като пускат музика само преди началото на часовете и голямото междучасие.. За тая работа отговарят записани предварително радиоводещи, които минават през кастинг (изнасят им лекции как да се процедира). И се сменят през седмица.
Пък относно музиката.. аз съм ощетена, 'щото досега не съм чула някакъв по-разнообразен стил от тея двата по-горе. Единственият начин да чуя песен, която ми харесва, е да пусна поздрав.. а дали ще му обърнат внимание е съвсем отделен въпрос, досега тая чест не съм я имала..
SexYLipS
03-28-2008, 13:53
МОйто даскало наскоро откриха собственно радио и го пускат по тоалетните и хич не ги интересува какво слушаме ние.Яко дънят ретро :lol: В мойто училище преобладават метълите и емотата.Всеедно са ни подбирали хаха :D
От скоро време нашето даскало има радио.Като го пуснаха,пускаха целия репертуар на Веселин Маринов.На мен и на вс не ни хареса.
Та въпроса ми е:Във вашето даскало има ли радио и каква музика се пуска.Защо в нашето даскало има мн различни хора,който имат различни интереси спрямо музиката.
От скоро и ние имаме радио и пускат някви черни музики най-често но и други ама Вселинчо не са го пускали и едва ли ще го пуснат! :lol: