Влез

View Full Version : Проблеми с майка ми

m0nItyY
01-05-2008, 14:23
taka zna4i da zapo4na,momi4e s1m na 14 i po4naha t1pite problemi s maika mi.predi vreme imah edna priqtelka,koqto priznavam podvede me po lo6 p1t-zapo4nah da pu6a,piq,uspeh1t mi padna mnogo nisko.zabrani mi da izlizam s neq,no ne samo s neq ami i s cqlata kompaniq za6toto i tazi v1prosnata fr bila tam :-k .sled tova zapo4nah da se s1biram s edni mom4eta ot s1sedniq kvartal i aide i s tqh mi zabrani poradi t1pata pri4ina,4e ne gi poznavala :-s .sega naskoro se zapoznah s edni drugi mom4eta,ot koito s ednoto hodim.dneska idvaha da me vidqt i tq vednaga pak zapo4na da razpitva koi sa,na kolko sa,k1de jiveqt,k1de u4at :-s.pitame koi me e zapoznal s tqh i az kaa,4e nai-dobrata mi fr.i tq pak zapo4na sega dami kre6ti ama az mai i s1s neq 6te ti zabranq da izliza6 bla bla ](*,) ](*,) .E mamka mu pisna mi ve4e ve 6toto tq ne gi poznavala i az nqmam pravo da izlizam s tqh :-# .too t1i ako prod1ljava az nito priqtelite nito averi nito ni6to 6te si nqmam tq kakvo iska za kvo trqbva da mi izbira priqtelite tq offfff mn t1pa ](*,)

Sweet__Dream
01-05-2008, 14:30
Ne mi dopadat osobeno tvoite razsujdeniq :? i tova,4e obijda6 maika si.Roditelite vinagi mislqt dobroto na decata si,taka 4e se vslu6ai v dumite i.Moje i da e prava.Vse o6te si na 14 godini,za kade burza6???Jivota tepurva e pred teb.Shte ima6 o6te mnogo priqteli,mnogo gadjeta...Uspokoi se malko.. :P

great_mari
01-05-2008, 14:32
e hubyy de 6to ne gi zapoznae6 kvo lo6o- 6te si kajat zdr zdrasti 6e gi razpita 1-2 ne6ta i gotoo pone i ti i tq 6te ste spokoini i 6te vi e priqtno :wink: ne namiram ni6to lo6o v tva da gi zapoznae6 ](*,) :-s tolkova li e lo6o bahti.. #-o
nz drug suvet ne moa ti dam ::: O:)

NArKoTiChE
01-05-2008, 14:54
Vij sega maika ti te poznava po-dobre ot vseki drug. Fakta che si se ostavila da te podvede predishnata ti priqtelka i si tragnala po losh pat govori sam po sebe. Spored men mnogo dobre pravi maika ti che iska da poznava priqtelite ti, zashtoto sled kato samata ti ne si sposobna da precenqsh horata, trqbva nqkoi dr da go pravi vmesto teb. Ako novite ti priqteli sa OK ne bi trqbvalo da se strahuvash da gi zapoznaesh sys neq :wink:

m0nItyY
01-05-2008, 15:00
e hubyy de 6to ne gi zapoznae6 kvo lo6o- 6te si kajat zdr zdrasti 6e gi razpita 1-2 ne6ta i gotoo pone i ti i tq 6te ste spokoini i 6te vi e priqtno :wink: ne namiram ni6to lo6o v tva da gi zapoznae6 ](*,) :-s tolkova li e lo6o bahti.. #-o
nz drug suvet ne moa ti dam ::: O:)

e hubyy de predi malko q izvikah v staqta mi i q popitah koga i e udobno da gi izvikam m da q zapoznaq s tqh i tq samo kaza of ne me zanimavai i izleze ot stqta ](*,)........................t1pa

Aileen
01-05-2008, 15:08
На 14 си. И какво от това? Въпреки че звучи като много зряло всъщност това си е (почти) същото като на 13. Недей да обиждаш майка си. Не заслужава такова отношение след като те е създала и вече 14 г-ни се грижи за теб. Поне за това трябва да си й благодарна. Относно приятелите ти. Хубаво искаш да се виждаш с тях. Но защо не се замислиш дали няма опасност да стане като с това момиче, с което си се събрала преди. Ако мислиш, че няма такава опасност и виждаш, че са свестни - запознай ги с майка ти. Те едва ли ще имат нещо против. И последно - ти сега си извикала майка си и тя ти е казала "не ме занимавай". Това не я прави "тъпа". Просто явно си има друго занимание в момента. Тя не е длъжна да говори с теб, когато на теб ти скимне. И тя си има живот.

Presley
01-05-2008, 15:16
Все пак ти е родител,нормално е да се интересува от теб.Всеки родител (е раэбира се и тук има раэни иэключения) иска най-доброто эа детето си.Сама каэваш,че онова момиче те е повело по лош път.Ами эначи маика ти правилно е направила.Естествено не толерирам това,че ти эабранява с всички да иэлиэаш,но коя съм аэ..?Не съм гледала деца и не энам как е ,но предполагам,че не ти эабранява току така.Може би има причина.Може би ти я предиэвикваш с поведението си,или пък теэи хора наистина са твърди опасни эа теб в неините очи.
Родителите са раээлични-има по-строги и по-благосклонни :D На теэи от вторият вид обаче и по-често им се качват на главата..Щом тя постъпва така,эначи намира логика и вероятно го прави целенасочено.Опитай да я раэбереш.А и не виждам нищо лошо щом толокова настоява да поэнава хората от комвпанията ти, да я эапоэнаеш.няма нищо лошо или срамно.