View Full Version : Какво ще направите ако разберете, че сте бременна?
miloto_Pilence
01-05-2008, 14:46
Тук главно искам да разбра отговора на непълнолетните момичета.
Sasha2k8
01-05-2008, 14:49
Ами първо ще кажа на приятеля ми и после двамата заедно ще решим какво ще правим... Но да се надяваме, че няма да ни се налага в скоро време
partychild
01-05-2008, 14:51
Веднага ще кажа на приятеля си ии.. от там нататъка ще решим какво ще правим ноо... си мисля че щяхме да кажем на наще макар че те си мислят че съм девствена още :-s
NArKoTiChE
01-05-2008, 15:00
Parvo shte go kaja na priqtelq si i dvamata zaedno shte reshim kakvo da pravim. Sled tova shte obsydim reshenieto si s roditelite ni :)
xSaShEtOx
01-05-2008, 15:19
Абе незнам защо ама тва нещо много клиширано ми звучи. #-o
miloto_Pilence
01-05-2008, 15:19
Първото нещо което на мен ще ми мине през главата е да се самоубия, но може би бих потърсила помоща на някой др роднине не на наще. Ама дано не се налага на никого ....
mи аз..вече съм пълнолетна, така че не смятам наште да разбират ако не дай си боже се случи, казвам на бащата и правя аборт
ако няма пари за аборт вече става сложно, ще се опитам да ги изкопая отнякъде, ще питам приятели
в краен случай казвам на наште
wasntme_
01-05-2008, 16:31
ah mqtam se ot nqkoq sgrada.. nai bukvalno govorq nikoi ne moje da me razybedi... na maika si posmartno bih kazala za takova ne6to... iiii edinstveniq minus sled tova e 4e nai dobrata mi priqtelka 6te trqbva da obqsnqva pri4ina za smartta 8-)
SouL^*DiViNe
01-05-2008, 17:13
олеее неее....аз скоро сънувах такова нещо и чувството беше гадно,а да не говорим,че като се събудих и имах сълзичка по лицето.Странно е ,защото никога не съм мислила бременноста за нещо страшно...е в подходяща възраст естествено,а в съня си се почувствах....сама,без подкрепа от никого :-#
DevilWish
01-05-2008, 17:18
Офф незнам :( Дано не се случва.Ще кажа на приятелят си и тъй като преди няколко дни му зададох въпроса дали си представя това недай си Боже да стане и той каза "Ще ти дам пари за аборт" ,след което 5 мин. мълча и каза "Не ,ще те накарам да го родиш ,макар че знам ,че няма да ти дадат ,но аз бих го искал" . . . така че мн. ме е страх ,защото зная ,че той даже няма да даде да направя аборт ако стане ;)
Моля се на Господ да не става!!!!! :-#
DIVINE_TIME
01-05-2008, 17:21
Ще се опитвам да се предпазвам,за да не ми се налага да мисля как ще постъпя в такава ситуация ...
ah mqtam se ot nqkoq sgrada.. nai bukvalno govorq nikoi ne moje da me razybedi... na maika si posmartno bih kazala za takova ne6to... iiii edinstveniq minus sled tova e 4e nai dobrata mi priqtelka 6te trqbva da obqsnqva pri4ina za smartta 8-)
+1 само дето няма да в приятелката :-D най-вероятно после в болницата като ме разфасоват ще видят :D Не се доверевам, защото има мноооооого клюкари :!: :cry:
хах това е тъпо.. ще се самоубиваш защото си бременна.. детски разсъждаваш... по темата ; ще кажа на приятеля си..сигурна съм че ще получа нужната подкрепа от него и аз ще реша какво правим.. след това ще кажа на наще .. ако съм решила да го задържа казваме и на техните , но за сега се пазим и нямаме планове за бебенце [/i]
BLaCk_AnGeL
01-06-2008, 03:33
Ами аборт, кво..Пълнолетна съм,и няма да имам проблеми освен финансови, здравни евентуално и психически травми(пфф то май единствено с нашите няма да имам) .. Не дай си боже никому, да чукнем на дърво.. :(
Веднага ще кажа на приятеля си ии.. от там нататъка ще решим какво ще правим ноо... си мисля че щяхме да кажем на наще макар че те си мислят че съм девствена още :-s
Я първо кажи на ваще че не си девствена :idea: Кво си мислиш те секс не правят ли???
ludoto_f
01-06-2008, 07:02
Еми ще кажа на приятеля си.. и заедно ще решим! Нашата връзка е много сериозна и може и да иска да го оставим! Да споделя с нашите нз, защото те не знаят че вече не съм девствена! Но ако до там се стигне и решим да го оставим ще им споделя! Но ако решим да го махнем няма да им казвам! Но дай Боже не ми се случва!!!!!!!!!! :wink:
ghostwisper
01-06-2008, 07:43
аз понякога съм се замисляла,ако ми се случи такова нещо-да родя детето,защото за мен аборта е убиване на човешко същество и не бих си го простила никога!Пък и забременяла дори заради гаф това дете има право да живее.Така че определено ще го родя!Но не дай си Боже да забременея скоро!
LedenaStrast
01-06-2008, 23:50
На мен вече ми се случи :-# :-# :-# :-# :-#
Плаках 3 дни... бях ни жива, ни умряла...
Никога не бих предположила,че ще го приема по този начин... все пак бременността е нещо прекрасно... :-#
Направих аборт, не казахме на никой...
Много ми беше тъжно и изпитвах ужасяващ страх!!! Никога няма да забравя това.. и тази дата завинаги ще остане траурна за мен! :-k
Затова си опичайте акъла докато не е станало прекалено късно...
за да не се налага да извършвате убийства.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
krem4et0
01-07-2008, 05:55
Те зи дни ми закъснява........бележа вече 2-ри ден закъснение, но още не съм прибягнала до теста. И сериозно се замислям. Няма да убия детето, та то е мое и на човека, който обичам до полуда............А и на 22-23 ще се справя някак си с бебчо :-)
na edin kupon s edno momche se natiskahme samo che na nego mu stana...i dvamata bqhme oblecheni napulno...moje li da sum bremenna prez pantalona?????
molqq otgovorete mi speshno :(
krem4et0
01-07-2008, 06:04
Нищо ти няма!
ghostwisper
01-07-2008, 07:24
да малките сперматозоидчета са се качили по крачола ти нагоре,разкопчали са ти копчето на панталоните,свалили са ципа,после са скокнали на бикините ти,отмести ли са малко крайчето и са се вмъкнали във вагината ти и в момента оплождат яйцеклетката ти! Или не не.. може би сперматозоидите имат супер силата да се прокарват м/у нишките на дрехите..или пък са се транспортирали?! ](*,) ](*,) ](*,) :-s
macka123
01-07-2008, 11:44
Ми недай си боже да е скоро първо ще кажа на приятеля ми.После заедно ще обсъдим случката и ще видим какво ще направим.Ще кажа на майка ми предполагам (с нея не сме говорили за тва , че водя полов живот , но тя вече си знае или поне така мисля).И заедно вс ще решим какво ще правим.
Mirelchetoo14
01-07-2008, 12:19
Оооо да пази Господ(и ние трябва да се пазим де) това да не се случи...Просто ми е най-големия страх.Но предполагам,че ще съобщя първо на него, и после и на двете семейства,и оттам има само едно решение-аборт,нищо друго.
FelisDirus
01-07-2008, 14:58
Е, аз съм пълнолетна, ама все пак ще си кажа.
Ако забременея, ще съм адски щастлива... наскоро даже имах доста причини да си мисля, че съм бременна, но си направих тест, който ме скапа тотално, защото беше отрицателен.
Да, малка съм, но това не ми пречи да искам дете. 8-)
bqsna_teenagerka
01-07-2008, 15:03
На тази възраст не бих си позволила такава безотговорнст... ако правя секс,което е сигурно,че ще е след 16г ЩЕ ПОЛЗВАМ НЕЩОТО НАРЕЧЕНО ПРЕЗЕРВАТИВ...ако се скъса...тогава вече ще я мъдря,едва ли ще съм готова за бебе! освен за аборт друго не ми хрумва! :neutral:
FelisDirus
01-07-2008, 15:09
Те зи дни ми закъснява........бележа вече 2-ри ден закъснение, но още не съм прибягнала до теста. И сериозно се замислям. Няма да убия детето, та то е мое и на човека, който обичам до полуда............А и на 22-23 ще се справя някак си с бебчо :-)
Да, ще се справиш.. няма по-хубаво нещо от това.
На мен какво ми беше, докато държах теста в ръце... не смеех да го погледна, защото знаех, че ще е отрицателен, знаех, че няма как да съм забременяла.. пазихме се, но въпреки това се надявах чертичките да са 2.
hahavteen
01-07-2008, 15:21
Amiii az sum pulnoletna ma 6e si kaja.Na ba6tata ne mislia 4e bih kazala ili pone niama da e purvia koito 6te razbere za6toto bi predpo4el da ybie mene predi da mi razre6i da ybia bebeto a az sus sigyrnost bih napravila abort.Mislia 4e bih pomolila lelia mi da mi prati pari i 4ak sled tova 6tiah da kaja moje bi na maika mi.Lelia mi e edinstvenia 4ovek koito bi mi dal pari za takova ne6to. 8)
Сигурна съм, че това първо ще ми е голям шок! Сигурно ще си купя поне 2 теста да се уверя 100 процентово... И естествено веднага ще се обадя на приятеля ми да се видим и да обсъдим, след това ще измислим и как да кажем на семействата си. Аз лично не бих направила аборт, надали някак някой ще успее да ме принуди за подобно нещо, това за мен е убийство и не бих си го простила просто.
krem4et0
01-07-2008, 15:25
На мен какво ми беше, докато държах теста в ръце... не смеех да го погледна, защото знаех, че ще е отрицателен, знаех, че няма как да съм забременяла.. пазихме се, но въпреки това се надявах чертичките да са 2.
Е, ама аз умирам от страх. Сега седя и чакам милото да се обади, че е свърил занятия днес и да направим теста. Не искам да съм сама, не и този път. Просто сега се страхувам............и не за брмеността и бебето, а за реакцията на баща ми, който положително ще ме убие.
FelisDirus
01-07-2008, 15:29
Е, ама аз умирам от страх. Сега седя и чакам милото да се обади, че е свърил занятия днес и да направим теста. Не искам да съм сама, не и този път. Просто сега се страхувам............и не за брмеността и бебето, а за реакцията на баща ми, който положително ще ме убие.
Е, проявете малко такт с приятеля ти - "вземете се" и след това обявете, че семейството ще има ново попълниение. Не, че няма да се досетят де, но някак си ще е по-различно. :)
bebe_zaiche
01-07-2008, 15:33
Аз съм пълнолетна, но тъй като е отскоро, реших да отговора. Бих абортирала.
Spirit_Girl
01-07-2008, 15:44
totalno 6te prevartq ot qd,sram i pretesnenie sled koeto 6te tarsq re6enie na problem 4rez koito da ne si uvreq organizma a i zabravix mom4eto koeto 6te mi e pir4inilo tva nz de 6a trebe da se krie ot men 6toto mn mn mn mn mn lo6u 6a mu se pi6e
beb4eee7o
01-07-2008, 22:17
ami 4uvstvoto e mnogo gadno za6toto sega ne sam sigurna dali ne sam bremenna i samo pri tazi misal se ujasavam i se panikiosvam neznam kakvo da pravq a i ako sam nqma na kogo da kaja za6toto bebeto nqma da e ot priqtelq mi a 6te e gre6ka na edna piqnska no6t
Ще го родя. Защото съм против аборта. А и вече минах възрастта за резил. Мислете му вие. 8)
krem4et0
01-08-2008, 05:43
Е, проявете малко такт с приятеля ти - "вземете се" и след това обявете, че семейството ще има ново попълниение. Не, че няма да се досетят де, но някак си ще е по-различно. :)
Абе чертичката е само 1, но все още не ми идва...............И все пак не върви ни в клин, ни в ръкав посред сесия де се вземем!
`Death`Whore``
01-08-2008, 06:55
Ще говоря с мама...след това ще кажа и на мъжа, но няма да решаваме, защото положението е ясно.
Е, Кремче...аз дори не знам дали ще родя дете след време...да не говорим сега. А мъжът ми не че не ме обича, но и двамата определено не сме готови за деца. Иначе не ме притесняват околните. Правя, каквото желая, важното е да се чувствам добре аз /и мъжа, и бебето, разбира се, са важни.../
HopeLesss
01-08-2008, 08:04
Наближавам 20 години и вече не мога да се оправдая с това, че съм малка и няма да мога да се грижа за детето. На тази възраст или се пазиш, или поемаш отговорност за действията си. Не бих абортирала.
psychopath
01-08-2008, 08:05
Няма да се случи.
kalpazanka
01-08-2008, 08:22
Наближавам 20, но определено не ми е времето за деца. Искам да си изкарам образованието безпроблемно и да не завися от мама и тате финансово, а и не искам ако стане гаф, мъжът до мен да ми предложи брак от немай-къде.
Това, че абортът е убийство, го плямпах на 15-16 годишна възраст. Сега виждам как бих съсипала 2 живота минимум- този на бебето и моя.
`Death`Whore``
01-08-2008, 08:22
Наближавам 20 години и вече не мога да се оправдая с това, че съм малка и няма да мога да се грижа за детето. На тази възраст или се пазиш, или поемаш отговорност за действията си. Не бих абортирала.
От една страна си права, но не съвсем - възрастният човек анализира ситуацията и решава какво да прави. И една 13 годишна може да реши да роди дете, но само един възрастен човек може да вземе реално решение за 3 живота - този на бащата, своя и този на детето.
Първо ще кажа на приятеля си.
Ще обсъдим какво ще правим.. и ... честно казано не знам как бих постъпила. Говоря, че бих направила аборт без да ми мигне окото, ако забременея, но.. дълбоко в себе си искам дете. Но.. нито аз, нито той сме готови да поемем подобна отговорност. Аз ако не дай си Боже направя аборт, ще го приема много тежко. :-k
krem4et0
01-08-2008, 08:28
Ще говоря с мама...след това ще кажа и на мъжа, но няма да решаваме, защото положението е ясно.
Е, Кремче...аз дори не знам дали ще родя дете след време...да не говорим сега. А мъжът ми не че не ме обича, но и двамата определено не сме готови за деца. Иначе не ме притесняват околните. Правя, каквото желая, важното е да се чувствам добре аз /и мъжа, и бебето, разбира се, са важни.../
Снощи докато купихме теста и отидохме у тях и чакахме много си говорихме. Знам как реагират у дома и на много по-дребни неща.........викове, скандали, бой. Познавам и баща си-за него това ще е голям резил и при никакво положение не би ми позволил да гледам дете............най-малкото ще ме смели от бой и ще предизвика спонтанен аборт. Иначе с майка ми преди време си говорихме и тя каза в никакъв случай да не абортирам, а да го обсъдим.............е зная......снощи това бяха и моите и страховете на приятеля ми. При все, че разумът ми показва, че гаф не ме правили..............
Беше ужасно нервн напрежение, а гаджето веч се беше размислил как спира да учи, как заминва да работи в Румъния за 1000 евро, как щял без пари да се вози до там с кораб, защото баща му работи на пристанището..................аз изобщо не бях се замислила за нещо по-различно от побоя, който ми предстои в къщи. Да, искам дете и положително бих го обичала с цялото си сърце, знам, ч и приятелят ми ще е до мен и ще направи всичко възможно, за да живеем добре, но все още разбрах, че не съм готова. Та аз дори не съм преспивала у тях и крия от баща ми, че той е бил у дома по Нова Година, когато те бха извън града с майка ми!
`Death`Whore``
01-08-2008, 08:33
Ако двама души нямат свясна работа и апартамент, никакви деца. Мама е живяла в 3 стаички с бабата и майката на тати 5-6 години...с 2 мънички дечица...било е ад.
А баща ти...не знам...аз бих избягала от къщи, ако баща ми ми каже сериозно такова нещо.
krem4et0
01-08-2008, 08:38
О, и моите родители са били така. Живяли са с бабата и дядото на майка ми, с родителите й и сестра и в къща 3 стаи и са били без баня. после прабаба и прадяд са починали, леля се е омъжила, а баба и дядо са се преместили в друг апартамент...........всичко преди да се родя и вече с 2 деца и 3 сати на разположение е било много по-широко!А за баща ми..............не ми се коментира. В последно време съм адски разобарована от него в много отношения, но не искам да изпитвам силата на неговия юмрук....пак!
sun_flower
01-08-2008, 09:13
az su,m po4ti na 19,no 6te izrazq i svoeto mennie.ako stane podobno ne6to,6te spodelq na priqteli si purvo.vse pak i dvamata 6te imame vina za slu4iloto se ,taka 4e trqbva da go obsudim.6te uvedomim i roditelite si,kolkoto i da ni e neudobno da go napravim,no nito toi bi mi pozvolil abort,nito az sama bih go predpo4ela.sled kato vodi6 polov jivot,trqbva da nosi6 otgovornost za eventualnite posledstviq.
`Death`Whore``
01-08-2008, 09:19
Ама той да не ти е господар? Ти решаваш какво да правиш с тялото и живота си, защото той може и да изчезне след 1 месец, но ти няма как да не си до детето. Нямало да И позволи да абортира...какви гаджета си намирате...явно си търсите 2-ри бащи.
аз ко забременея....ми ъъъъ ще го махам тоя навлек иначе ще ми излезе изотзад... :smt003
О, и моите родители са били така. Живяли са с бабата и дядото на майка ми, с родителите й и сестра и в къща 3 стаи и са били без баня. после прабаба и прадяд са починали, леля се е омъжила, а баба и дядо са се преместили в друг апартамент...........всичко преди да се родя и вече с 2 деца и 3 сати на разположение е било много по-широко!А за баща ми..............не ми се коментира. В последно време съм адски разобарована от него в много отношения, но не искам да изпитвам силата на неговия юмрук....пак!
Много гадно. Няма да му позволяваш. Вярвай ми, че можеш да се справиш с това. Зависи какъв му е проблема на него. :neutral:
Ще пометна, като се метна по стълбите.
krem4et0
01-08-2008, 10:19
Поотношение на мен не се държи лошо, даже мисля, че само аз съм тази, с която той няма конфликт от жените в къщи. Просто с времето той се е променил и аз забелязвам това. Преди няколко години нямаше този суров характер, а сег всичко страдаме от настроенията му! мъже!!!!!
С баща ми преди да почине бяхме в много лоши отношения. Мъжете на около 40 навлизат в някаква депресия. :-o
miloto_girl_4e
01-08-2008, 10:22
Еми.. казвам на наще.., защото без тях не мога да направя аборт, но за нищо на света не мисля да раждам на 18(след 4 месеца ставам на толкова).. На гаджето ще кажа, но няма какво да обсъждаме.. дете искам да си имам като стана на около 25 :)
Ами казвам първо на приятеля ми...и след тфа ше му мислим и двамата :)
krem4et0
01-08-2008, 10:28
С баща ми преди да почине бяхме в много лоши отношения. Мъжете на около 40 навлизат в някаква депресия. :-o
Е, ама моя е на 53...........
ах, така е по дяволите :-k :cry:
Някои и не излизат от нея :cry:
HopeLesss
01-08-2008, 12:42
От една страна си права, но не съвсем - възрастният човек анализира ситуацията и решава какво да прави. И една 13 годишна може да реши да роди дете, но само един възрастен човек може да вземе реално решение за 3 живота - този на бащата, своя и този на детето.
Аз не говоря за взимане на решение, а за това, че от един 20-годишен човек, който прави секс без предпазни средства, се очаква да поеме отговорността за действията си. А пък в крайна сметка всичко си зависи. Аз говоря лично за себе си. С приятеля ми сме заедно от повече от година, той работи, аз уча, но мога да прекъсна, нашите имат възможост да помагат... Когато има желание, всичко се постига. А аборта е най-лесното решение... Махаш проблема и готово. За който може - ок, аз не мога :neutral:
sun_flower
01-08-2008, 15:22
`Death`Whore``
Мега фен
Мега фен
МнениеПуснато на: Вто Яну 08, 2008 1:19 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Ама той да не ти е господар? Ти решаваш какво да правиш с тялото и живота си, защото той може и да изчезне след 1 месец, но ти няма как да не си до детето. Нямало да И позволи да абортира...какви гаджета си намирате...явно си търсите 2-ри бащи.
na teb kakuv ti e problema?zaqjda6 se sus vseki i dava6 ocenki koi kakuv e.kompleksi li izbiva6 ili 4uvstvo za malocennost i nedostig an vnimanie,koeto tursi6 po tozi na4in.ako ti re6ava6 kakvo da pravi6 v tvoqta vruzka i se izqvqva6 kato diktator,za men e pravilno da spodelq s 4oveka do men.za6toto pri eventualna takava situaciq,tqloto moje da sie tvoe,no ne si si go oplodila sama!ako tvoq priqtel e hlapak i e ot tezi,koito bqgat sled 1 mesec - xaxaxax,moqt e seriozen i e dostatu4no razumen ,za da e protiv osakatqvane na moeto tqlo,za6toto ot kakuvto e specialist da e napraven aborta,sled vreme mogat da se poqvqt ulojneniq i ubivaneto na negovoto dete,kakvoto e i moeto mennie.a ti ne se pravi na tolkova ustata i hapliva,za6toto nali znae6,4e tezi deto mn laqt ne hapqt :-P
DiVa_SaMoDiVa
01-08-2008, 16:40
еми казвам на приятела ми, после и двамата отиваме при мама да и кажем и в крайна сметка решаваме да правя аборт :( друг вариант няма
еми казвам на приятела ми, после и двамата отиваме при мама да и кажем и в крайна сметка решаваме да правя аборт :( друг вариант няма
Раждаш-- примерно :lol: :::
`Death`Whore``
01-09-2008, 18:10
Всеки си решава. Но все пак не смятам, че абортът е най-лесното решение...каквото и да направи човек, няма да му е лесно...
sun_flower, първо се научи да цитираш. След това не ми говори по този начин. Не съм диктатор и не се заяждам, изразявам мнение. Просто съм емоционална и може би поради тази причина всички решават, че се карам и заяждам.
`Death`Whore``
01-09-2008, 18:12
Всеки си решава. Но все пак не смятам, че абортът е най-лесното решение...каквото и да направи човек, няма да му е лесно...
sun_flower, първо се научи да цитираш. След това не ми говори по този начин. Не съм диктатор и не се заяждам, изразявам мнение. Просто съм емоционална и може би поради тази причина всички решават, че се карам и заяждам.
Мъжът ми не е хлапак, и все пак не си въобразявам, че след 1 година връзка можем да заживеем заедно и да имаме дете. И мамка му, няма ли да престанеш да изопачаваш думите ми? Пиша на чист и прекрасен български език. Мислете, преди да се заяждате с мен и да давате мнения и да ръсите обиди.
pulnoletna, nepulnoletna ako ne sum gotova i ne go iskam ne bih se pokolebala da napravq abort!!!! :!:
krem4et0
01-10-2008, 15:12
Както и да е-дойде ми вече-ураааааааааааааааа и почнах пак хапченцата. Следващите няколко месеца няма да се тревожа за бебета!
VilleBaby
01-10-2008, 17:24
AMI PARVO 6TE KAJA NA PRIQTELQ MI, I POSLE SIGURNO 6TE KAJEM I NA NA6TE...II 6TE RE6IM KAKVO 6TE PRAVIM...A AKO RAZBERA SKORO SLED AKTA 6TE PIQ ESCAPELLE
Kras4eto_lp
01-10-2008, 17:41
Ще направя аборт естествено....не смятам в близките 10 години да раждам..само тва ми липсва :-s
Rise_Against
01-10-2008, 19:16
em az 6te napi6a edno pismo,v koeto 6te se oburna do vsi4ki po blizki xora. sled tova 6te pi6a sms na priqtelq mi ''obi4am te!'' i 6te si prereja venite kat za posledno i taka...nqma da mi migne okoto za dr variant! :X
maackata
01-10-2008, 19:39
OH da ne dava gospod takova ne6to da mi se slu4i nai-veroatno 6te kaja na priatelqt mi parvo sled tva na maika mi obsajdame i sigorno na ba6tami i sigorno abot ne 4e iskam ama voob6te ne vliza dete v planovete mi mislela sam i po nqkakav omi6len na4in da predizvikam aboport omi6leno i taka nikoi nqma da razbere 4e sam bila bremena ,no taka se opasqvam 4e moje da navredq na sebe si posleden variant samoobiistvo ako v dadeniq moment nqmam smelost da se izppravq pred na6ite. tva e nai-lo6iq mi ko6mar da zabremeneq :cry: :booooomb: .Min mesec mi zakanq s okolo4 dena polodqh napravo ama mi doide i bqh na 7nebe.Sega skoro trqbva pak da mi idva i kat znam po4vam da se pritesnqvam ama dano da ne mi zakasnee pak 4e se iznervqm otka4am prosto.
lithium4e
01-10-2008, 21:19
ами..първо ще го обсъдим с приятеля ми,после ще кажа на майка ми,колкото и да е гадно..или пък ще се допитаме до баща му..все пак да чукна .. да не ми се случва...
Sasha2k8
01-11-2008, 18:12
Аз вчера си говорих с приятеля ми на тази тема, и той каза, че не е сигурен дали би се съгласил да направя аборт :shock: Което ме притеснява адски много :-#
Но да се надяваме, че нямада ни се налага :oops: :wink:
Ще говоря с приятеля ми, защото и неговото мнение е важно. След като решим какво да правим, ще го обсъдим с родителите. :-o
SilverAngel
01-11-2008, 19:17
Ами веднага ще кажа на приятеля ми и ще решиме заедно (ако евентуално не избяга от отговорност, в което се съмнявам де....). На почти 15 съм и не ми се ражда, 100% ще направим нещо за да прекратиме бременноста...
П.П. Много ми е странно да пиша в така тема :D кара ме да се замислям...