View Full Version : Ако се върне при мен да му простя ли ?
natalitoo
01-05-2008, 22:55
излязах на среща с едно момче с което се зпаознахме във флиртче.Той е на 22 аз съм на 16 .излязахме ходихме на кафе.След кафето трябваше да отидем до тях за да си вземе ключовете.Чаках го пред блока в колата.след като ток слезе започнахме да се чудим къде да ходим защото беше рано.Преместихме се пред един друг блок.След дълго чудене си останахме в колата.След дълги приказки в един момент и двамата се погледнахме в един и същ момент започнахме да се целуваме .. и така около 1 час.Вечерта след като ме закара до вкъщи започнахме да си пишем по skype и така тръгнахме. на другия ден пак излязахме.. и така всеки ден..на третия ден ми даде и телефон за да си сложа другата карта за да си говорим безплатно... но на 31.12 цял ден му звънях за да се видим защото на Нова години нямаше да бъдем заедно.не ми вдигна до обяд.Реших да звънна още веднъж за последно и тогава не ми вдигна.след което получавам sms "не че не ме кефиш даже за 10 дни страшно много се привързах към теб,обаче с бившата ми приятелка пак се събрахме,незнам колко дълго ше сме заедно ,защото с нея много се караме ,но каквото и да стане моля те не ми се сърди" ... ве4ерта получам друг sms "бебчо липсваш ми " .. и от тогава нататък вече 6 дни не сме се чували... ако се върн при мен да му простя ли ?
&ILoveU2
01-05-2008, 22:57
ми темата мацко не е за тука, а иначе ако пича те кефи наистина що пък не - поне колкото ти да си направиш кефа и после да го зарежеш ти ще е яко
Sv3tLinCetU
01-05-2008, 23:05
:neutral: Много е сложно,но трябва да помислиш над това,че щом се връща при бифшата просто еи така значи той не държи кой знае колко на теб и освен това дори да му простиш не можеш да бъдеш сигурна,че в един момент нещо няма да му приштрака и да се върне отново при нея или да отиде при друга!Ако му простиш един път за такова нещо( което е доста неприятно) не е изклучено да се повтори както казах по-горе!
Този смс" Липсваш ми " може да е за да покаже,че се е привързал към теб или просто еи така за да има една отворина вратичка за него :neutral: Пмисли и за това дали ще си щастлива с него ако му простиш,дали няма да се съмняваш непрекъснато и това да тормози теб и да погубва връската ви :neutral: :(
Povlekan
01-05-2008, 23:07
:neutral: Много е сложно,но трябва да помислиш над това,че щом се връща при бифшата просто еи така значи той не държи кой знае колко на теб и освен това дори да му простиш не можеш да бъдеш сигурна,че в един момент нещо няма да му приштрака и да се върне отново при нея или да отиде при друга!Ако му простиш един път за такова нещо( което е доста неприятно) не е изклучено да се повтори както казах по-горе!
Този смс" Липсваш ми " може да е за да покаже,че се е привързал към теб или просто еи така за да има една отворина вратичка за него :neutral: Пмисли и за това дали ще си щастлива с него ако му простиш,дали няма да се съмняваш непрекъснато и това да тормози теб и да погубва връската ви :neutral: :(
+1 Search for new one :) тоя е въздухар
неее еее аз не бих се занимавала :?
ne! luda li si da se unijavash s toq ?! :-s
&ILoveU2
01-05-2008, 23:58
ne! luda li si da se unijavash s toq ?! :-s
що пък може тя да му врътне някое номерче пък да видим 2 път дали ще се бъзика тоя пич с някое друго момиче
natalitoo
01-06-2008, 00:01
mejdu drugoto tva si go mislq.. da go napravq .. ama nz ne sym sigurna :(
бе кво ша се занимаваш с шматароци тва да не ее сапунка не се занимаваш и тва е
&ILoveU2
01-06-2008, 00:43
mejdu drugoto tva si go mislq.. da go napravq .. ama nz ne sym sigurna :(
давай мацко с теб съм ако искаш пиши лично да ти давам идеи много ме бива 8-)
Povlekan
01-06-2008, 00:43
Ох... Алгусто върни се......
Andrey358
01-06-2008, 01:21
Твойте минимани способности по правопис ясно показва твойта ниска култура и най-вече това че си абсолютно глупава. :shock:
Въпроса ти е абсолютно безмислен и глупав. Твойта загубена историйка повече прилича на повръщано отколкото на любовен роман. Ако имаше малко мозък в главата щеше да забележиш че този пиклив лайнар :booooomb: те използва за да те чука, а ти ако беше малко по-умна щеше да му пуснеш. Ти си идиотка загубена, що не дойдеш да ти бръкна в гъза кучко заебана. :-s
Ох... Алгусто върни се......
hahah XD
a otnosno problema...emi znam,4e sigorno v momenta ti e omaqna glavata ama za 4ovek kato men,koito gleda ne6tata otstrani-toi te izpolzva i to po mnogo kovaren na4in...
P.S. sry 4e pi6a na latinica ama..dalga istoriq XD
&ILoveU2
01-06-2008, 01:28
Твойте минимани способности по правопис ясно показва твойта ниска култура и най-вече това че си абсолютно глупава. :shock:
Въпроса ти е абсолютно безмислен и глупав. Твойта загубена историйка повече прилича на повръщано отколкото на любовен роман. Ако имаше малко мозък в главата щеше да забележиш че този пиклив лайнар :booooomb: те използва за да те чука, а ти ако беше малко по-умна щеше да му пуснеш. Ти си идиотка загубена, що не дойдеш да ти бръкна в гъза кучко заебана. :-s
Пич хайде да не говорим само за култура, защото написа поне милион пъти твойте и твойта, което е абсолютно селско. Пише се твоята, твоите. Пък да не казвам колко запетайки изпусна. Като ще правиш забележка за правопис поне гледай поста да ти е оправен ](*,) ](*,) ](*,)
:-) em az mislq 4e ne si zaslujava parvo ti si na 16 toi na 22 godinitene sa mn vajno no vse pak toi 6te iska sex tfa nz dali si go praila predi ako si e ok ama ako ne si e malko kofti :) no dr e vaprosa za men toi te razigrava i iska da ima dva stola na koito da moje da sqda kogato iska mlko oibrazno ama tai si hem tai hem ina4e...spored mene ako te kefi probvai ama mu bii 6uta posle mn zdravo... :evil: :evil: :evil: :evil:
&ILoveU2
01-06-2008, 01:54
:-) em az mislq 4e ne si zaslujava parvo ti si na 16 toi na 22 godinitene sa mn vajno no vse pak toi 6te iska sex tfa nz dali si go praila predi ako si e ok ama ako ne si e malko kofti :) no dr e vaprosa za men toi te razigrava i iska da ima dva stola na koito da moje da sqda kogato iska mlko oibrazno ama tai si hem tai hem ina4e...spored mene ako te kefi probvai ama mu bii 6uta posle mn zdravo... :evil: :evil: :evil: :evil:
не че няма достатъчно 17-18 годишни момченца, които са си само заради секса, но това друга тема.
natalitoo
01-06-2008, 09:48
ако се върне мисля за момента "да му простя" и този път не той да си играе с мен,а аз с него :))
MiLiChKo
01-06-2008, 10:34
Не му прощавай след като вече те е зарязял и се е върнал при бившавата.. но ако много го харесваш ако искаш му прости..успех
krissy__
01-06-2008, 10:46
аз не мисля че трябва да му прощаваш :evil: :evil: :-x :-x :-x :-x бий му шута
krissy__
01-06-2008, 10:48
той те има за резерва
HardlyAwakened
01-06-2008, 11:03
Фък оф :-P
DevilWish
01-06-2008, 11:19
Еми виж к'во . . . ако искаш пак да се е*ава с теб и само като си му от полза да идва по-добре се откажи от сега . . . ясно е какъв е ,когато си има гадже нали се е събрал с бившата ,а пак ти пише ---> следователно не е сериозен ;) Щом с нея е такъв не мисли ,че с теб ще е по-различен ;)
И като се върнеш при него той няма ли да постъпи по същия начин?
natalitoo
01-06-2008, 17:42
ami mislq 4e pone v na4aloto ne .. i sled tova az 6te se izgavrq s nego
6tom go pravi sq zna4i 6tego napravi pak!S edna duma-NE! 8)
lithium4e
01-06-2008, 20:12
аз не бих..след като не знае какво иска защо трябва да се изяснява на твоя сметка..да не говорим че те оставя заради бившата си..ако питаш мен давай нататък ;)
aLakaZam
01-06-2008, 20:29
Ако обичаш да си резерва...
natalitoo
01-07-2008, 12:31
Ако обичаш да си резерва... ... emi ne ama ddz stra6no mn se privyrzax kym nego .. ai za tokova kratko vreme .. nikoga ne sym se privyrzvala tolkova .. dori i za pove4e vreme
Момиче, не се оставяй да си играят с теб - този няма скоро да се раздели с приятелката си, теб те е ползвал само като заигравка или като начин да накара бившата си да ревнува и следователно пак да се съберат. Била съм в подобна ситуация, после пак са се опитвали да ме поставят в такава, но за разлика от теб аз си осъзнах грешката и не смятам да я допускам отново. Покажи му на онзи, че си безразлична, дръж се хладно, ако се опита пак да се свърже с теб, покажи му, че не си дете, което вярва на всяка дума. Пожелавам ти успех :)
amatorium
01-07-2008, 14:36
Toq e pulen putio! Cql Enrique Iglesias 8) Napravo se chudq kak moje da si mislish da se suberesh s takuv muhlio. :roll:
o7ka43na7a
01-07-2008, 14:56
ми темата мацко не е за тука, а иначе ако пича те кефи наистина що пък не - поне колкото ти да си направиш кефа и после да го зарежеш ти ще е яко
I Az SyM Na Sushtoto Mnenie :)
bqsna_teenagerka
01-07-2008, 14:59
абе какво е това,сега съм с теб после с бифшата после пак с теб...после?
все пак ти си решаваш но аз лично не мисля,че бих му позволила отново да е с мен [-X ти да не си му носна кърпичка?
+1 Search for new one :) тоя е въздухар
+1 ... mn e lesno da govorim otstrani , no pri podrobno razkazana istoriq , kakto mi izglejda tazi bih te posyvetvala da ne se zanimavash poveche s nego ... vse pak zavisi kakvi sa ti chustvata , no ... po-dobre go zabravi
MYJE BOL i e gresho , che sa boklucii , tova che ponqkoga sredhtame hora , koito ni naranqvat , ne namalqva po nikakyv nachin broq na svestnite momcheta po zemqta :smt008
natalitoo
01-09-2008, 10:56
i az ve4e sym na tova mnenie .. no ne6to v men mi kazva 4e trqbvca da si go vyrna .. moje bi za6toto sym zodiq lyv i sym inat .. nz nz :-| :-|
Kras4eto_lp
01-09-2008, 11:15
Не ти трябва тоя...аз на твое място не бих го погледнала повече.Само ще си скъсаш нервите...не си заслужава :?
maackata
01-09-2008, 12:43
spored men ne biva da mi pro6tava6.Mnoo tapo e postapil s tebe nqma zna4enie 4e ne6tata sa po4nali v 4ata