.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Град
    Варна

Ако се върне при мен да му простя ли ?

излязах на среща с едно момче с което се зпаознахме във флиртче.Той е на 22 аз съм на 16 .излязахме ходихме на кафе.След кафето трябваше да отидем до тях за да си вземе ключовете.Чаках го пред блока в колата.след като ток слезе започнахме да се чудим къде да ходим защото беше рано.Преместихме се пред един друг блок.След дълго чудене си останахме в колата.След дълги приказки в един момент и двамата се погледнахме в един и същ момент започнахме да се целуваме .. и така около 1 час.Вечерта след като ме закара до вкъщи започнахме да си пишем по skype и така тръгнахме. на другия ден пак излязахме.. и така всеки ден..на третия ден ми даде и телефон за да си сложа другата карта за да си говорим безплатно... но на 31.12 цял ден му звънях за да се видим защото на Нова години нямаше да бъдем заедно.не ми вдигна до обяд.Реших да звънна още веднъж за последно и тогава не ми вдигна.след което получавам sms "не че не ме кефиш даже за 10 дни страшно много се привързах към теб,обаче с бившата ми приятелка пак се събрахме,незнам колко дълго ше сме заедно ,защото с нея много се караме ,но каквото и да стане моля те не ми се сърди" ... ве4ерта получам друг sms "бебчо липсваш ми " .. и от тогава нататък вече 6 дни не сме се чували... ако се върн при мен да му простя ли ?

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    ми темата мацко не е за тука, а иначе ако пича те кефи наистина що пък не - поне колкото ти да си направиш кефа и после да го зарежеш ти ще е яко
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Много е сложно,но трябва да помислиш над това,че щом се връща при бифшата просто еи така значи той не държи кой знае колко на теб и освен това дори да му простиш не можеш да бъдеш сигурна,че в един момент нещо няма да му приштрака и да се върне отново при нея или да отиде при друга!Ако му простиш един път за такова нещо( което е доста неприятно) не е изклучено да се повтори както казах по-горе!
    Този смс" Липсваш ми " може да е за да покаже,че се е привързал към теб или просто еи така за да има една отворина вратичка за него Пмисли и за това дали ще си щастлива с него ако му простиш,дали няма да се съмняваш непрекъснато и това да тормози теб и да погубва връската ви
    Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от Sv3tLinCetU
    Много е сложно,но трябва да помислиш над това,че щом се връща при бифшата просто еи така значи той не държи кой знае колко на теб и освен това дори да му простиш не можеш да бъдеш сигурна,че в един момент нещо няма да му приштрака и да се върне отново при нея или да отиде при друга!Ако му простиш един път за такова нещо( което е доста неприятно) не е изклучено да се повтори както казах по-горе!
    Този смс" Липсваш ми " може да е за да покаже,че се е привързал към теб или просто еи така за да има една отворина вратичка за него Пмисли и за това дали ще си щастлива с него ако му простиш,дали няма да се съмняваш непрекъснато и това да тормози теб и да погубва връската ви
    +1 Search for new one тоя е въздухар
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    неее еее аз не бих се занимавала

ne! luda li si da se unijavash s toq ?!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от jotitu
    ne! luda li si da se unijavash s toq ?!
    що пък може тя да му врътне някое номерче пък да видим 2 път дали ще се бъзика тоя пич с някое друго момиче

Град
    Варна
    mejdu drugoto tva si go mislq.. da go napravq .. ama nz ne sym sigurna

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    бе кво ша се занимаваш с шматароци тва да не ее сапунка не се занимаваш и тва е

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от natalitoo
    mejdu drugoto tva si go mislq.. da go napravq .. ama nz ne sym sigurna
    давай мацко с теб съм ако искаш пиши лично да ти давам идеи много ме бива

Град
    Sofia ofc ^^
    Цитирай Първоначално написано от vodka_f

Ох... Алгусто върни се......
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Твойте минимани способности по правопис ясно показва твойта ниска култура и най-вече това че си абсолютно глупава.
    Въпроса ти е абсолютно безмислен и глупав. Твойта загубена историйка повече прилича на повръщано отколкото на любовен роман. Ако имаше малко мозък в главата щеше да забележиш че този пиклив лайнар те използва за да те чука, а ти ако беше малко по-умна щеше да му пуснеш. Ти си идиотка загубена, що не дойдеш да ти бръкна в гъза кучко заебана.
    Ghost reporting!

Цитирай Първоначално написано от Povlekan
    Цитирай Първоначално написано от vodka_f

Ох... Алгусто върни се......
    hahah XD
    a otnosno problema...emi znam,4e sigorno v momenta ti e omaqna glavata ama za 4ovek kato men,koito gleda ne6tata otstrani-toi te izpolzva i to po mnogo kovaren na4in...

P.S. sry 4e pi6a na latinica ama..dalga istoriq XD

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Andrey358
    Твойте минимани способности по правопис ясно показва твойта ниска култура и най-вече това че си абсолютно глупава.
    Въпроса ти е абсолютно безмислен и глупав. Твойта загубена историйка повече прилича на повръщано отколкото на любовен роман. Ако имаше малко мозък в главата щеше да забележиш че този пиклив лайнар те използва за да те чука, а ти ако беше малко по-умна щеше да му пуснеш. Ти си идиотка загубена, що не дойдеш да ти бръкна в гъза кучко заебана.
    Пич хайде да не говорим само за култура, защото написа поне милион пъти твойте и твойта, което е абсолютно селско. Пише се твоята, твоите. Пък да не казвам колко запетайки изпусна. Като ще правиш забележка за правопис поне гледай поста да ти е оправен

em az mislq 4e ne si zaslujava parvo ti si na 16 toi na 22 godinitene sa mn vajno no vse pak toi 6te iska sex tfa nz dali si go praila predi ako si e ok ama ako ne si e malko kofti no dr e vaprosa za men toi te razigrava i iska da ima dva stola na koito da moje da sqda kogato iska mlko oibrazno ama tai si hem tai hem ina4e...spored mene ako te kefi probvai ama mu bii 6uta posle mn zdravo...

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от typ4o
    em az mislq 4e ne si zaslujava parvo ti si na 16 toi na 22 godinitene sa mn vajno no vse pak toi 6te iska sex tfa nz dali si go praila predi ako si e ok ama ako ne si e malko kofti no dr e vaprosa za men toi te razigrava i iska da ima dva stola na koito da moje da sqda kogato iska mlko oibrazno ama tai si hem tai hem ina4e...spored mene ako te kefi probvai ama mu bii 6uta posle mn zdravo...
    не че няма достатъчно 17-18 годишни момченца, които са си само заради секса, но това друга тема.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от typ4o
    ако се върне мисля за момента "да му простя" и този път не той да си играе с мен,а аз с него )

Не му прощавай след като вече те е зарязял и се е върнал при бившавата.. но ако много го харесваш ако искаш му прости..успех

аз не мисля че трябва да му прощаваш бий му шута

той те има за резерва

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми виж к'во . . . ако искаш пак да се е*ава с теб и само като си му от полза да идва по-добре се откажи от сега . . . ясно е какъв е ,когато си има гадже нали се е събрал с бившата ,а пак ти пише ---> следователно не е сериозен Щом с нея е такъв не мисли ,че с теб ще е по-различен

И като се върнеш при него той няма ли да постъпи по същия начин?

Град
    Варна
    ami mislq 4e pone v na4aloto ne .. i sled tova az 6te se izgavrq s nego

6tom go pravi sq zna4i 6tego napravi pak!S edna duma-NE!
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си