Влез

View Full Version : Да кажа ли на мама :DD

MARAETETETETTETETE
01-06-2008, 00:53
Здравейте на всички.
Значи, от няколко месеца насам се чудя дали да кажа на нашите, че правя секс, макар че.. това си е моя работа.. но .. не знам.
Като прочетох онази другата тема "Секс -> родители ->страх" и реших и аз да си споделя проблема :Д
Та, проблемът е, че майка ми няма да възрази или да има нещо против това, а ще й стане гадно, като разбере с кой го правя..
Защото, нали знаете, ти им кажеш нещо и те "С кой беше" а у.
Пък мойта мами не ми одобрява момчето.. смисъл.. с него сме разделени и решихме чат-пат да се виждаме интимно и така докато намерим подходящите си половинки :)
Иии, пък и на мама като й кажа.. ще й стане кофти единствено от факта, че някой ме е докосвал.. целувал.. и т.н пък аз ако ще и на 30 години да съм, винаги ще съм си момиченцето на мама.. :):):):):)
Даже на тази нова година мама ми пожела "Айде и тая година вече да правиш секс" .. :)
А пък тати.. те са разделени с мамито.. ии оня ден на баща ми му викам "Тате може ли П. да дойде да спи в нас.. ще гледаме филм" (Тва си беше самата истина, дори сфалих филма, който двамата искаме да гледаме" а пък тати вика "Ти луда лиси, нали не ходиш с него" (и тук се наложи да го излъжа.. и му казах, че с въпросното момче сме заедно от 1н месец насам.. ии продължавах да му говоря, че НИЩО няма да правим като дойде в нас и той тати ми вика "Ти си още малка за такива работи" ..
Ех ех, ама много си ме пазят тези родители нещо :)
Та така.
Пък няма проблем с тях двамата да си говоря за секс, но явно не и че го практикувам :-D Тцтц.
Освен да си трая, вие как мислите?

На 17 години съм :)

Povlekan
01-06-2008, 00:54
Здравейте на всички.
Значи, от няколко месеца насам се чудя дали да кажа на нашите, че правя секс, макар че.. това си е моя работа.. но .. не знам.
Като прочетох онази другата тема "Секс -> родители ->страх" и реших и аз да си споделя проблема :Д
Та, проблемът е, че майка ми няма да възрази или да има нещо против това, а ще й стане гадно, като разбере с кой го правя..
Защото, нали знаете, ти им кажеш нещо и те "С кой беше" а у.
Пък мойта мами не ми одобрява момчето.. смисъл.. с него сме разделени и решихме чат-пат да се виждаме интимно и така докато намерим подходящите си половинки :)
Иии, пък и на мама като й кажа.. ще й стане кофти единствено от факта, че някой ме е докосвал.. целувал.. и т.н пък аз ако ще и на 30 години да съм, винаги ще съм си момиченцето на мама.. :):):):):)
Даже на тази нова година мама ми пожела "Айде и тая година вече да правиш секс" .. :)
А пък тати.. те са разделени с мамито.. ии оня ден на баща ми му викам "Тате може ли П. да дойде да спи в нас.. ще гледаме филм" (Тва си беше самата истина, дори сфалих филма, който двамата искаме да гледаме" а пък тати вика "Ти луда лиси, нали не ходиш с него" (и тук се наложи да го излъжа.. и му казах, че с въпросното момче сме заедно от 1н месец насам.. ии продължавах да му говоря, че НИЩО няма да правим като дойде в нас и той тати ми вика "Ти си още малка за такива работи" ..
Ех ех, ама много си ме пазят тези родители нещо :)
Та така.
Пък няма проблем с тях двамата да си говоря за секс, но явно не и че го практикувам :-D Тцтц.
Освен да си трая, вие как мислите?

Така няма да чета темата само по заглваието ще ти кажа

ДА КАЖИ Й.....

кажи годинки се пак че не ги видях :D

&ILoveU2
01-06-2008, 01:02
епа кажи и може някоя тайна поза да ти сподели да зарадваш интимния си партньор :D

RunawayLove
01-06-2008, 01:13
Така няма да чета темата само по заглваието ще ти кажа

ДА КАЖИ Й.....

кажи годинки се пак че не ги видях :D

На 17 години съм :)

eto to si e napisalo momi4eto na 17 e :P

&ILoveU2
01-06-2008, 01:18
Ми той пича си каза, че само по заглавието си отговарял то вярно и мен ме мързя да прочета. Това бих го казала с 2-3 изречения макс ко тука да отегчаваме и без това отегчените съфорумци :D

typ4o
01-06-2008, 01:31
q kajete az sam v sa6toto polojenie ama sam go prila samo vednaj demek sefteto be6e na skoro dali da i kaja ama ne hodq s tfa mom4e .. maika po pr nqma da vazrazi no me e strah 6toto na posledak se karame i ne iska da q pritesnqvam.. :-o :( [-X na 16 godini sam :)

Andrey358
01-06-2008, 01:41
В този форум има само някакви глупави проблемчета, а и отговори като "кажи им!" не помагат на заблудените хора които пишат.
А за момичето дето го е постнало т'ва ще кажа само че си е изгубило 30 мин. от живота да пише пост вместо да се чука с тъпака детоп е щяла да покани у тях. Вместо да питаш "тати" ходи в шибания апартамент на гаджето си и му дай да ти го вкара анално! И кви са тия разговори с Маминка смо дето е ти е казала да му ближеш кура. Аре духай путко малка! :lol: :lol:

&ILoveU2
01-06-2008, 01:47
В този форум има само някакви глупави проблемчета, а и отговори като "кажи им!" не помагат на заблудените хора които пишат.
А за момичето дето го е постнало т'ва ще кажа само че си е изгубило 30 мин. от живота да пише пост вместо да се чука с тъпака детоп е щяла да покани у тях. Вместо да питаш "тати" ходи в шибания апартамент на гаджето си и му дай да ти го вкара анално! И кви са тия разговори с Маминка смо дето е ти е казала да му ближеш "мъжкия полов орган". Аре духай путко малка! :lol: :lol:
Kат не те кефи бягай от тука не само да нареждаш хората ай чупка :smt067 :smt067 :smt067

Andrey358
01-06-2008, 02:09
Ще има чупка, кучко ама ще е чупка в кръса, еби си майката няма да ми нареждаш!

DevilWish
01-06-2008, 08:34
A3 6ux u ka3ала ,обаче само ако си намериш сега наистина сериозен приятел и й кажеш ,че с него ,защото и аз не бих се зарадвала ако разбера ,че дъщеря ми спи с някакво момче ,което е скъсало с нея /или тя с него все тая/ ;)

HardlyAwakened
01-06-2008, 09:14
Уфффф ТИЯ РОДИТЕЛИ ..колко ще е хубаво да ги няма а ? ](*,) .. винаги си мислят че сме неопитни и не си даваме сметка какво правим..( в някои случаи наистина е така ..но..) Все пак са доста досадни .. :-s Не и казвай ..само ще стане по-лошо ..ще почне да ти казва "Ама нали знаеш как да се пазите" ц-ц-ц-ц--ц... глупости на таркалета.. ЖИВОТ СЕ ЖИВЕЕ ЕДИН ПЪТ ...сама си решавай ..но щом питаш - По-добре не споделяй ..с никой ! Когато му дойде времето сама ще разбереш ... [-(

vaniLL
01-06-2008, 09:37
ne kazvai :-)

Wrathchild
01-06-2008, 09:53
Уфффф ТИЯ РОДИТЕЛИ ..колко ще е хубаво да ги няма а ? ](*,) .. винаги си мислят че сме неопитни и не си даваме сметка какво правим..( в някои случаи наистина е така ..но..) Все пак са доста досадни .. :-s Не и казвай ..само ще стане по-лошо ..ще почне да ти казва "Ама нали знаеш как да се пазите" ц-ц-ц-ц--ц... глупости на таркалета.. ЖИВОТ СЕ ЖИВЕЕ ЕДИН ПЪТ ...сама си решавай ..но щом питаш - По-добре не споделяй ..с никой ! Когато му дойде времето сама ще разбереш ... [-(Благодарение на тия родители ти имаш покрив над главата и храна в чинията. И ако ги нямаше тия родители нямаше да те има и теб! Ебати и неблагодарната пикла...
Ако смяташ, че ще те разбере - кажи й. И да, това да те пита дали знаеш как да се предпазвате е точно нейна работа! Защото ти си й дъщеря и е неин дълг да ти спести поне до колкото може главоболията от една евентуална бременност.
И логично е, че ще сте неопитни като ви е за пръв път. Друг е въпроса до колко сте образовани, щом през 5 минути тук се пускат теми от типа на 'Духах му, може ли да съм бременна?'

HardlyAwakened
01-06-2008, 10:04
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "Неблагодарна пикла" аз съм момче БЕ :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

krissy__
01-06-2008, 10:15
аз мисля, че можеш да кажеш на майка си, все пак си на 17 год и мисля, че тя е доста печена 8)

Wrathchild
01-06-2008, 10:18
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "Неблагодарна пикла" аз съм момче БЕ :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-xТова не променя фактите. Само рода, в който трябва да се изразявам.

HardlyAwakened
01-06-2008, 11:26
Не ми приказвай за родителите ми защото съм без от 2 годишен !!!!!!!! Сам съм се оправял през целият си живот и продължавам ... :-x

LovePoisoned
01-06-2008, 12:42
На 17 си, достатъчно е, за да й кажеш. Ама всичко зависи от тва колко е печена мама. :-)

DIVINE_TIME
01-06-2008, 20:00
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "Неблагодарна пикла" аз съм момче БЕ :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-xТова не променя фактите. Само рода, в който трябва да се изразявам.

В такъв случай си неблагодарен пикльо!!! :-x