View Full Version : Разтоянието ли е виновно???
Ето я мойта тема.Преди 1-2 седмици един приятел ме запозна с братовчед му по Skype.Много си допаднахме и си пишехме по цял ден даже и по-лични неща той ми споделяше и аз също.След близо 1 седмица ми каза,че съм му много симпатична и съм единственото момиче и,което пише така искрено.Само,че възникна нещо като проблем :( Той живее в София,а аз в един близак град.Поканих го да дойде,но ми отказа.Аз го попитах какъв е проблема нещо аз ли съм виновна.Той каза,че няма такова нещо просто сега не можел да дойде и така.
След 1 ден той ми каза,че трябва да се видим,защото той не ме познавал и незнаел от какво точно се интересувам и по какви теми да пишем.После каза,че сега точно не му се пишело с мен и аз му казах добре и,когато реши да пише.И така вече 2 дни не сме писали и се чуда да му пиша ли?Искам да разбера,защо той не искаше да дойде и сега каза,че като не се виждаме е проблем,а аз го каних той отказа!А на мен той много ми хареса и незнам. :cry: Какво мислите?Да пиша ли?
Эащо правиш от мухата слон?Голяяяяма трагедия..
Эа какво се эатормоэавяш иэлишно ?По-добре не го прави.Щом искаш да му пишеш,пиши му.
dshiznit
01-06-2008, 07:50
А според пича саму като се замисли колко път шъ му удря ако земе да се виждате редовно му става лошо и за тфа неще да си пишите.
Sv3tLinCetU
01-06-2008, 08:41
Пиши му поне да знаеш какво става :) Може да сте си писали и да си си го харесала както и ти на него да си станала симпатична,но среща някоя друга и ти оставаш едно момиче с което просто си пише :( ама това е само предположение де,пиши му! ;-)
Разстоянието изобщо не е проблем. Имам 4 приятеля от Шотландия, които са се запознали с гаджетата си по-интернет и всичките момичета са от Америка. И все още са заедно. Те отиват в Америка за малко, момичетата идват насам за малко и така. Най-дългата връзка е вече 2 години и половина... Тай че ако в БГ разстоянието е проблем, без коментар :D
princesa_viki
01-06-2008, 09:44
извинявай че го казвам-не искам да прозвучи като заяждане обаче не мисли само за себе си :D имам предвид защо причината трябва да си само ти,може техните да не го пускат,може да няма средства да дойде и още куп други причини.а относно за писането-по-добре не му пиши,след като той ти е казал че не му се пише с теб,може да му досаждаш...остави го,ако ще стане нещо между вас той сам ще те потърси.успех :-)
Niakoitam
01-06-2008, 10:19
Може просто да не може да дойде до вас или никога да не е ходил извън града и той и родителите му може да се притесняват,но може да не иска да ти каже,защото се притеснява че или ще му се измееш или ще си развалите отношенията.А може и да се притеснява да дойде в твоя град просто,защото е чужда територия и не знае какви хора има там.Особено ако си от по-малък град.
Разстоянието изобщо не е проблем. Имам 4 приятеля от Шотландия, които са се запознали с гаджетата си по-интернет и всичките момичета са от Америка. И все още са заедно. Те отиват в Америка за малко, момичетата идват насам за малко и така. Най-дългата връзка е вече 2 години и половина... Тай че ако в БГ разстоянието е проблем, без коментар :D
Уверявам те, че и тук не е. "За сърцата, що се любят, и смъртта не е раздяла." Моята връзка е от разстояние-важното е да си имат доверие хората, другото го остави. ;-)