View Full Version : хванаха ни
Преди 2 вечери аз и приятелката ми правехме секс у тух(защото тяхните били на гости) и изведнъж някой отвори вратата(баща и). Не каза нищо, а излезе(човека е много тактичен). Но проблема е, че и майката е разбрала(дявол с коса и много грим) и вече не знам как да ходя при приятелката ми. Как?
marmalad4e
01-06-2008, 10:50
трябва ли задължително ти да ходиш при нея? :) не може ли тя да идва при теб?
ина4е вариант е да сте там само, когато е абсолютно сигурно, 4е няма да се появат пак така :)
BLaCk_AnGeL
01-06-2008, 11:04
На колко години сте?
И аз точно тва щях да питам. Ииии..как се реагирали после, кво са и казали, дай някакво инфо..
понякога родителите не могат да се държат като децата, затова е мужно децата да се даржат като възрастни. Отиди у тях (не за да правите секс а на гости) и се дръж нормално, покажи че си спокоен, защото когато дъщеря им е избрала теб, те за безсилни. Сигурен съм че нещата ще се наредят и занапред ще си "гледате тв" спокойно в нейната стая. Още повече че баща и е разбран човек, така само ще се издигнеш в техните очи. ;) УСПЕХ.. сека не е престъпление
DevilWish
01-06-2008, 11:13
понякога родителите не могат да се държат като децата, затова е мужно децата да се даржат като възрастни. Отиди у тях (не за да правите секс а на гости) и се дръж нормално, покажи че си спокоен, защото когато дъщеря им е избрала теб, те за безсилни. Сигурен съм че нещата ще се наредят и занапред ще си "гледате тв" спокойно в нейната стая. Още повече че баща и е разбран човек, така само ще се издигнеш в техните очи. ;) УСПЕХ.. сека не е престъпление
I az taka mislq ,oba4e edva li tyka stava vypros za nqkakva vyzrast ,v kоята майката ще е съгласна ,че е време дъщеря й да прави такива неща ;)
Sv3tLinCetU
01-06-2008, 11:23
I az taka mislq ,oba4e edva li tyka stava vypros za nqkakva vyzrast ,v kоята майката ще е съгласна ,че е време дъщеря й да прави такива неща ;)
ами ако е 16-17 годишна защо да не?На такава възраст няма нищо лошо да споделиш с родители,че водиш полов живот(зависи и от родителите де)... :neutral:
bulgarche
01-06-2008, 11:35
Такси, градски транспорт, а ако ще е ходене у тях..ще трябва да ходиш - пеша.
Те не правят ли секс? Дай тогава дъщеря им да не се прибира
Никой не е казвал че майката ще е съгласна, само че всеки нормален човек е наясно че тези неща не питат за възраст, тук става въпрос за това дали момчето (ако наистина иска да предприеме нещо) ще успее да я накара да се примири.
lithium4e
01-06-2008, 21:19
ревността на бащата е огромна..просто няма с какво друго да се сравни..а това че той не е избухнал, не те е изхвърлил от тях означава много..може да се каже че си минал най-трудната част..следващото е приятелката ти да седне да поговори с майка си..след което няма да е лошо да им идеш на гости примерно..дръж се очтиво и възпитано и всичко ще е наред ;)
ох родители... моите са ми казали на по малко от 18 да не правя "глупости".. майка ми е имала 2 гаджета първото на 22 после баща ми... преценете си сами за какво става дума... ако беше моя баща нямаше да ми се размине - направо голи през терасата и двамата хх :shock: тоя е разбран ама лично аз не бих ходила пак при гаджето следващите 2-3 месеца ако бях на твое място ;)
momchence_89
01-07-2008, 08:51
темата е ебавка 100% :smt006
Ми на 15 сме и двамата. Аз ходя при нея, защото ми е на път към тренировките.
glezan4e
01-07-2008, 09:14
gadno.... no 6tom ne te e izhvyrlil bukvalno, nqma stra6no.. i da q kaji na kolko ste ? az sym nan 16 i ako ba6ta mi hvane ( da ne dava gospod ) 6te se vzimat uroci po letene prez terasata..
momchence_89
01-07-2008, 11:16
Абе бащата да види че ебат дъщеря и и тя да е на 15 нямам си и представа какво може да се случи просто нямам стига сте пълнили тоз раздел само с глупости. Ако примерно дъщерята е на 18 и по на горе възможно е да да разбере нали пълнолетна е все пак ама на 15 години пуффффф.. ГЛУПОСТИ.. ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
KoRn_Musette^Blancbard
01-07-2008, 11:42
mmm :? chakaite malko sega...Mislq che gore dolo pochti vsichki bashti sa ednakvi ili pone povecheto.Ne mislq che ako moqt bashta me nameri da pravq sex s moq priqtel shte zapazi spokoistvie i shte si izlezi spokoino ot staqta.I dori i da go napravi sled tova shte privika i men i priqtelqt mi za da si
pogovori s nas :-o mm nz dali neiniqt bashta e takyv kakavto go predstavqsh ,no se symnqvam nqkoi roditel da razbere neshto podobno ili da zavari deteto si v takava situaciq i da go ostavi bez nishto da mu kaje.I kakvo sega ..ako tolkova ti e zor da hodish pak u tqh za da se vijdate otidi..bydi spokoen i mnogo vnimatelen,a za tvoe dobro shte e da govorish s ediniq roditel na same ili + priqtelkata ti za da obqsnite kak stoqt neshtata mejdu vas...tvoq volq i pravi kakvoto smetnesh za dobre no spored men nai-dobriq variant e da otidesh u tqh i da se dyrjish na nivo za da spechelish respect ot strana na roditelite na momicheto... :P :wink: \:D/ i uspeh \:D/
awe pi4 ti kak si uspql da izleze6 ot tqh we
;) ;)
mtv_girll
01-09-2008, 09:40
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax OMG :D
mmm :? chakaite malko sega...Mislq che gore dolo pochti vsichki bashti sa ednakvi ili pone povecheto.Ne mislq che ako moqt bashta me nameri da pravq sex s moq priqtel shte zapazi spokoistvie i shte si izlezi spokoino ot staqta.I dori i da go napravi sled tova shte privika i men i priqtelqt mi za da si
pogovori s nas :-o
не е верно... аз съм почти сигурна, че моят ще се притесни повече, отколкото ние. същото важи и за майка ми. хора всякакви... преди години моят баща сигурно щеше, както казват някои, да ни изхвърли и двамата голи през терасата, но вече е разбран човек и няма проблем ;) пък и приятелката на брат ми всеки ден виси у нас и двамата си праят секс в тяхната стая, без никой да ги притеснява - въпрос на дресировка :wink: 8)
]
pogovori s nas :-o
не е верно... аз съм почти сигурна, че моят ще се притесни повече, отколкото ние. същото важи и за майка ми. хора всякакви... преди години моят баща сигурно щеше, както казват някои, да ни изхвърли и двамата голи през терасата, но вече е разбран човек и няма проблем ;) пък и приятелката на брат ми всеки ден виси у нас и двамата си праят секс в тяхната стая, без никой да ги притеснява - въпрос на дресировка :wink: 8)
Ех... мен ако майка ми ме хване.. нищо, че съм голяма-- ще ми скъси живота след това. 8)
apparition
01-09-2008, 10:33
:o всеки с проблемите си..ама не всеки с баща като моя...мойто тати преди като живеех с нашите никога не ми е правил такива проблеми. Веднъж ме завариха с едно момче в моята стая, но съвсем тактично тати си излезе а след това ми го подхвърляха като шега и единствено ме попитаха дали съм ползвала презерватив 8) ...но кой как се уреди :---)
apparition
01-09-2008, 10:34
..да допълня че тогава бях на 15
torresinho
01-11-2008, 21:03
momchence_89,за тебе сички ли е ебавка бе :evil: :evil:
abe ot roditeli do roditeli razlika , ama te sa na po 15 ...
kakyv respekt moje da specheli momcheto , kajete mi ... kakvoto i da si govorim , toi e na 15 i e momchence , momchenceto , koeto chuka dyshterq im v tqh ... baq skonfuzno spored mene ...
da se dyrjish na nivo ...hmm ... kakvo nivo , da pokajesh , che mojesh da q zadovolish ili da idesh u tqh pak , vse e edno nihsto ne e stanalo ... spored men ne vyrvi
pyrvo pogovori s neq , dali e imalo qkakvi razpravii s roditelite i kak sa se otnesli kym tova i togava misli pak da q poseshtavash :smt001
suunlight
01-11-2008, 21:41
ДА съгласна съм, че родители всякакви .., но все пак и от тях зависи как ще подходят .. ох а това, че са на по 15 не е никакъв плюс .. ходенето на момчето на гости .. и на лафче с родителите .. тъй да се каже леко подмазване .. приятни приказки .. незнам дали ще помогне .. Аз примерно, ако съм родителя пред очите постоянно ще е голото ми момиченце с ху* в п**ката.. и ш подивея ..
pff to si e v minus , che e 15godishen piklio (izvinqvai avtore) , koito si go vei v tqhnata kyshta , che i go **** v na dyhsterq im p******
az ako bqh na tebe skoro vreme nqmashe da se mqrkam , dori i tehnite da ne davat priznaci na qrost i nedovolsto , malko ot horski sram :wink:
CocainCocktail
01-11-2008, 23:10
Абе чак толкова спокоен баща,после сигуно е говоил мн с дъщеря си.
Не чак да я "изхвърли о терасата" то се знае ,че все някогА при кавито и да е обстояелства ще го направи. А проблема на родителите е ,че искат да имаш достатъчно сексуална култура.
Имам приятелки на 16 който ми казват "имам бяло течение като започваме и сед секс винаи го получавам" И казват ,че правили секс. Те знаят само каде влиза и ,че се ползва кондом (надявам се)
Пък и ме дразня такива момчета с не по-голяма култура...чак нерви ме хванаха тей че се спирам
Sticky778
01-12-2008, 01:05
abe ot roditeli do roditeli razlika , ama te sa na po 15 ...
kakyv respekt moje da specheli momcheto , kajete mi ... kakvoto i da si govorim , toi e na 15 i e momchence , momchenceto , koeto chuka dyshterq im v tqh ... baq skonfuzno spored mene ...
da se dyrjish na nivo ...hmm ... kakvo nivo , da pokajesh , che mojesh da q zadovolish ili da idesh u tqh pak , vse e edno nihsto ne e stanalo ... spored men ne vyrvi
pyrvo pogovori s neq , dali e imalo qkakvi razpravii s roditelite i kak sa se otnesli kym tova i togava misli pak da q poseshtavash :smt001
a spored men dosta naglo :) nqkvo pishlegar4e da chuka dyshterq im u tqh i na vsi4ko otgore sled twa da cyfne pak tam ...az ako bqh roditelq v tazi situaciq shtqh da go probvam na principa na svobodnoto padane (zakon na Newton)
lilit_666
01-12-2008, 13:21
Обади се на мацето си и се посъветвай с нея-все пак тя най-добре познава тяхните и знае какво е ставало след като си си заминал.
Предлагам да се държиш все едно нищо не се е случило-по-лесно ще е за всички.Не може просто да спреш да ходиш у тях! Предлагам др път с букет И за майката и за дъщерята,както и бутилка хубаво питие за татенцето и така (ще изглеждаш като идеалния кандидат за момиченцето им за 80те-по тяхно време :mrgreen: ) ;-)
ПП
Моите предполагам нищо няма да кажат,ако ме хванат и тактично ще си излязат,ама ако съм на 17.После майка ще се скъса да ме бъзика,а татко ще се черви.Ако сега ме хванат(набори сме с автора) нз как ще реагират.Няма да е мн положително,ама татко ще се изчерви и ще излезе.За мама нз>>>
SMoKe_BoY
01-12-2008, 13:46
awe pi4 ti kak si uspql da izleze6 ot tqh we
;) ;)
+1
El`Clasico
01-12-2008, 14:38
всякакви хора има моя баща ми е предлагал презервативи на 18 съм и ми е давал като по малак просто се е примирил че сина му(в мое лице) няма се пази за брака както повечето мислите така че всякакви хора има някой който са по съвременни и други който са с стари разбирания така че по добре седнете и приказвайте най добре щом тогава не е казал нищо няма проблем пък ако не е мъж под чехал ще се наложи над жена си...!!
Sticky778
01-12-2008, 15:11
всякакви хора има моя баща ми е предлагал презервативи на 18 съм и ми е давал като по малак просто се е примирил че сина му(в мое лице) няма се пази за брака както повечето мислите така че всякакви хора има някой който са по съвременни и други който са с стари разбирания така че по добре седнете и приказвайте най добре щом тогава не е казал нищо няма проблем пък ако не е мъж под чехал ще се наложи над жена си...!!
Приятелю в дълбока заблуда си разликата между тва да си момче и същата ситуация породена от момиче е доста по различна :) Няма по-голяма ревност от тази между баща и дъщеря!
SilverAngel
01-12-2008, 18:26
Ами и мене и приятеля ни един път ни хванаха в леглото му, нищо не бяхме правили, ама какво да си помислят хората, голе сме и сме в леглото :) Имаше малко напрежение 2 седмици ама после всичко утихна... наще не разбраха де, само техните :)