View Full Version : К1де е той сега.....Дале4 от мен.....
neli0071
01-06-2008, 11:06
Лел... искам с1вет.Нз. какво да правя.Мн с1м от4аяна.4овека когото оби4ам е мн дале4 от мен.Аз живея в единия край на БГ а той в др. Бяхме няколко месеца заедно той живее6е за кратко в на6ия град ала дойде време да си ходи.4уваме се от време на време ама само толкова.Казва ми 4е мн му липсвам и така натат1ка ама него го няма. Мн ми липсва нз какво да правя мн с1м от4аяна помогнете ми Plz. !!! ;( :cry: :( :neutral: :smt007 Neznam kakvo da pravq bez nego !?!
punkrock
01-06-2008, 11:15
Опитай се да го забравиш и продължавай напред! Такива връзки от разстояние нямат бъдеще :(
Стани емо и се депресирай още повече :lol:
Опитай се да го забравиш и продължавай напред! Такива връзки от разстояние нямат бъдеще :(
Така е, разстоянието ще ви отчужди и ти лека-полека ще го забравиш...
ThePowerOfLove
01-06-2008, 11:59
Нямате ли друга връзка освен телефони примерно чат? Но по принцип връзки от разстояние...не знам
sasha_90
01-06-2008, 12:00
Колкото по-бързо го забравиш,по-малко ще страдат.Такава връзка от разстояние няма да я бъде.
kobrichka
01-06-2008, 13:53
Колкото по-бързо го забравиш,по-малко ще страдат.Такава връзка от разстояние няма да я бъде.
Напълно съм съгласна,връзка от разтояние не е пълноценна връзка
Много е лесно да посъвтеваш някого да эабрави някой,когото обича.Ама на практика не е толкова лесно.Трудно си е даже.
Не те съвтевам да го эабравиш,эащото предполагам,че това няма да ти повлияе особено..
Нямам как да те обнадежда,эащото не съм достатъчно эапоэната.Евентуално да отидеш при негоу,или отново той да дойде,но пък предполагам е невъэможно щов си толкова отчаяна.Ами това е,понякога и такива неща стават.Раэчитай само на времето и на някоя нова иэгора..желая ти го.
sweet_tani
01-06-2008, 14:23
gPa3HuTeJl
01-06-2008, 16:30
Стани емо и се депресирай още повече :lol:
+ резгай вените и си готова... :oops:
Какво според теб трябва да направиш в тази ситуация?Забравяш го и си гледаш живота.Знам, че няма да ти е лесно, но просто аз не виждам друга алтернатива.На такава възраст сте, че любов на 500 км(примерно) един от друг трудно може да се поддържа.
намери си нов приятел...така само ще страдаш..а и не си сигурна дали не ходи с някоя друга..така че...опитваш се да го забравиш и това е...
Малеее, това са пълни глупости! Не зная защо мислите така... Ето и част от моята история, надявам се да вдъхна малко кураж на хората, които си мислят, че разстоянието убива любовта...
Живея във Великобритания, на 20г съм. Приятелката ми е в България, на 17г. Заедно сме от година и 7 месеца почти. Аз уча медицина, тя тепърва ще кандидатства в университет. Когато тръгнахме заедно знаехме рисковете, които разстоянието ще ни поднесе, но все още сме заедно и се обичаме повече от всякога. Виждаме се около 3-4 пъти в годината за по повече от месец. Миналата година прекарах с нея около 4 месеца и докато сме заедно не се отделяме един от друг. Живеем заедно, правим всичко заедно. Докато сме разделени се виждаме всеки ден и прекарваме часове в разговори за какво ли не. Планираме да се съберем (или тя да дойде да учи при мен или аз да отида да работя в БГ след като завърша). Мога да ви кажа, че няма по-романтична връзка от тази. Нямате си представа какво е да те посрещне някой след дълго време на раздяла. Сякаш се влюбваш отново и отново и отново...
Няма нищо по-силно от любовта, заслужава си да се бориш за нея до край!