Влез

View Full Version : златна рибка

Hubba_Bubba92
01-06-2008, 11:47
Здравейте алл :)

който има златна рибка дали може да ми каже,случвало ли му се е рибката да стои с коремчето нагоре или с главата надолу вертикално ,но иначе си живее и си хапва нормално..на какво се дължи това.. плс някой ако знае да пише :shock:

tuka6na
01-06-2008, 12:12
:shock: Е как е с 'коремчето нагоре',а си хапва нормално и всичко е точно?Я пак провери...

dshiznit
01-06-2008, 12:14
И аз имах златни рибки и един път парйха така ама нз за къф амъ не умряха после па си са обърнаха както требе.

Hubba_Bubba92
01-06-2008, 12:25
сериозно ви говоря бе.. :D първия път си помислих,че и става кофти и ще умира ... но после се оправи..
да не е от възрастта (на 2 г е вече) или от храната... (JBL най-добрата храна за златните рибки)
храним я (мама я храни) сутрин и вечер... :x :-s

st1ka
01-11-2008, 16:20
Ми аз имах златна рибка и като обърна корема,разбрах че е умряла!Не мога да си обясня какво става с твоята... :-o

Madness
01-11-2008, 17:38
Аз съм имала рибоци.Ако е с коремчето нагоре и е на повърхността на водичката,иии не плува особено много хаха не е добре работата...
Иначе не знам...може да е няква риба-акробат и да плува с главата надолу,челни стойки,али бали...

dan4ety
01-11-2008, 19:02
Запиши си рибата в цирка :-D
Сега сериозно:
Имала съм рибки, обаче никога не са ми правили такива неща. Даже като умряха не се обърнаха по корем, ами скалариите ми паднаха на дъното и се покриха с нещо като мъхче и това им беше краят :-D Златните ми, пък, едната падна в тоалетната, докато майка чистела аквариума, пък другата незнам :-D Няколко бяха изядени от раците ми и другите не ги помня как са умрели (имах доста рибки :-D ). Ама твоята риба какво прави ... Радвай се, че е жива :) . Ами тя само едничка ли е? Защото, ако е едничка, трябва да й вземеш още някоя, защото ще откачи (като при товя случай). Това ми го каза един ветеринар (приятел на баща ми). Все пак и животните са като хората-ако са сами, откачат, ако са с много представители от техния род-им е приятно :) Ама, ако не е сама, незнам вече от какво е :shock: Може да й смениш храната, може да иска разнообразие. Пък, ако не я изяде, се върни към старата храна. Нямам идея. Сложи й в аквариума като обръч и я научи да минава през него :-D Незнам как ще се получи, но... (какви брилянтни идеи имам само :-D ) :-D Дано да се оправи. :)