View Full Version : Нормално ли е според вас...
... в пубертета да изпитваш влечение и към СЪОТВЕТНИЯ пол? Аз съм момиче на 14 и принципно харесвам момчета, но не веднъж ми се е случвало да изпитам влечение и към момиче, на един купон даже се целувах С ЕЗИК с едно момиче и много ми хареса, но не го показах, за да не ме помислят за "обърната" :-s . Иначе съм говорила с една близка приятелка и тя призна, че понякога също много се кефи на момичета и каза, че според нея тва е нормално за нашата възраст, защото още не сме се ориентирали сексуално и, че в няква статия чела, че всеки човек се ражда бисексуален и до към 17-18тата си година вече се ориентира. Е, какво мислите, нормално ли е за нашта възраст? ](*,)
miloto_Pilence
01-06-2008, 12:29
Мммм според мене не е много нормално. Повечето хора започват да се ориентират 10-12год., е пък има и изключения ти може да си от тях ;]]]
HardlyAwakened
01-06-2008, 14:46
](*,)
що пък трябва да си обратна мож е бисексуална :P Нормално е все още си в побертета :P И аз съм така когато се разгоня и като няма мъжко налитам на йенско,една-двецелувки кжо пречат :-P :-P
DIVINE_TIME
01-06-2008, 20:26
Има много теории, една от които казва,че човек се ражда със сексуалността си,в смисъл тя е генетично заложена,но не, че всички се раждат бисексуални. По принцип според мен е нормално в пубертета да имаш някакви такива колебания,но е възможно и да си бисексуална... Може да са просто временни усещания и да отминат,а може и да не стане ..
aLakaZam
01-06-2008, 20:31
В последните години това си се очертава като нещо съвсем нормално...
ghostwisper
01-06-2008, 20:32
според мен може и да се дължи на желанието ти да опиташ от всичко по-различно :P ,пък и не мисля,че 1-2 целувки те определят като обратна(така де аз си имам приятел от вече 4 месеца и на нова година пуснах език на две от приятелките му :oops: но въпреки това съм си съвсем хетеро ;-) )
Я за ви кажа уа батка..начи проблема е в далечната 86 (май беше) когато е гръмнал Чернобил :booooomb: и той е отишъл в топките на бащите ви и в яйцеклетките на майка ви и ся ши сме дефектни и пе*али лезби**и и ша земим да мрем на по 20 години :grin: :grin: :grin: :grin:
maximalniq
01-06-2008, 23:57
що пък трябва да си обратна мож е бисексуална :P Нормално е все още си в побертета :P И аз съм така когато се разгоня и като няма мъжко налитам на йенско,една-двецелувки кжо пречат :-P :-P И по тая същата логика ако две момчета се целунат и ти ще кажеш тия не са обратни просто са се разгонели 1,2 целувки кво пречат 8)