- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е според вас...
... в пубертета да изпитваш влечение и към СЪОТВЕТНИЯ пол? Аз съм момиче на 14 и принципно харесвам момчета, но не веднъж ми се е случвало да изпитам влечение и към момиче, на един купон даже се целувах С ЕЗИК с едно момиче и много ми хареса, но не го показах, за да не ме помислят за "обърната". Иначе съм говорила с една близка приятелка и тя призна, че понякога също много се кефи на момичета и каза, че според нея тва е нормално за нашата възраст, защото още не сме се ориентирали сексуално и, че в няква статия чела, че всеки човек се ражда бисексуален и до към 17-18тата си година вече се ориентира. Е, какво мислите, нормално ли е за нашта възраст?
![]()
Мммм според мене не е много нормално. Повечето хора започват да се ориентират 10-12год., е пък има и изключения ти може да си от тях ;]]]
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
що пък трябва да си обратна мож е бисексуална :P Нормално е все още си в побертета :P И аз съм така когато се разгоня и като няма мъжко налитам на йенско,една-двецелувки кжо пречат![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
Има много теории, една от които казва,че човек се ражда със сексуалността си,в смисъл тя е генетично заложена,но не, че всички се раждат бисексуални. По принцип според мен е нормално в пубертета да имаш някакви такива колебания,но е възможно и да си бисексуална... Може да са просто временни усещания и да отминат,а може и да не стане ..
В последните години това си се очертава като нещо съвсем нормално...
според мен може и да се дължи на желанието ти да опиташ от всичко по-различно :P ,пък и не мисля,че 1-2 целувки те определят като обратна(така де аз си имам приятел от вече 4 месеца и на нова година пуснах език на две от приятелките муно въпреки това съм си съвсем хетеро
)
Я за ви кажа уа батка..начи проблема е в далечната 86 (май беше) когато е гръмнал Чернобили той е отишъл в топките на бащите ви и в яйцеклетките на майка ви и ся ши сме дефектни и пе*али лезби**и и ша земим да мрем на по 20 години
![]()
![]()
![]()
![]()
България над всичко!!!
И по тая същата логика ако две момчета се целунат и ти ще кажеш тия не са обратни просто са се разгонели 1,2 целувки кво пречатПървоначално написано от him4e_f
![]()