View Full Version : Притеснени сме - дали е бременна?
Хора,значи имам един проблем и моля помогнете,че с момичето с което съм сме се изпопритеснили :(((( и така,решихме да се оправим с ръце един вид,не след като аз свърших по ръцете ми бяха останали малки следи от семенната течност..но без да се усетя,аз продължих да и бъркам не се усетих и продълих и с нея сме се притеснили,дали има опасност от това да забременее #-o моля кажете ако знаете нещо по въпроса.... мерси предварително....
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
indecent
01-06-2008, 15:59
ami ima veroqtnost da ! po dobre da si napravi test predi da 4aka da vidi dali 6te i doide cikyla !!!!
cikala ne moje da i doide. toi trae 28 dni. moje da i doide samo menzisa :-D
marmalad4e
01-06-2008, 16:02
тест няма да й свърши работа, тъй като не може толкова бързо да покаже има ли последствия или не..трябва да се иде на лекар, той ще я прегледа и ще каже
DIVINE_TIME
01-06-2008, 17:16
Според мен пък,вероятността е едно на милион...
докато има шанс да забременее е добре да се предприемат мерки, вярно че е много малка, но съществува, заведи я на лекар..
BLaCk_AnGeL
01-06-2008, 17:45
Според мен пък,вероятността е едно на милион...
;-)
И стига с този лекар, всеки път когато сте си бъркали по дупките на лекар ли ще тичате. Просто дааш там 3 лв за тест след седмица, то не че ще има нещо ама поне да се поуспокоите.
neverand
01-06-2008, 17:58
аххаааахаахха споко,няма вероятност :) да са били по ръцете ти малки следи и после да си бъркал и така...дишай дълбоко...няма да забременее...
Dream_s@L!Va
01-06-2008, 18:02
Сорри ама ми писна от простаци...кво очакваш от нас????? Ние сме гледачки тука и ще предвидим дали е бременна...???
ПЪРВО СЕ МИСЛИ С ГЛАВАТА ПОСЛЕ С ПАТКАТА!
Dream_s@L!Va
01-06-2008, 18:06
Сорри ама ми писна от простаци...кво очакваш от нас????? Ние сме гледачки тука и ще предвидим дали е бременна...???
ПЪРВО СЕ МИСЛИ С ГЛАВАТА ПОСЛЕ С ПАТКАТА!
не питам,кой е врачка и кои не а питам,дли на някой му се е случвало и дали може да каже нещо ? :neutral:
aLakaZam
01-07-2008, 20:18
много нищожна вероятност, все пак направете тест ;)
LedenaStrast
01-07-2008, 20:22
защо си мислите, че лекаря може да разбере преди теста за бременност???
Ако е била в овулация има опасност
kalpazanka
01-08-2008, 04:45
ami ima veroqtnost da ! po dobre da si napravi test predi da 4aka da vidi dali 6te i doide cikyla !!!!
Има обаче 1 маааалка подробност- тестът е показателен 14 дни след рисковия полов акт или на първия ден от закъснението.
Saymon90
01-08-2008, 06:35
хаам гриша гриша :D
Ми може би има мнооого малка вероятност... нз :)