PDA

View Full Version : Той и тя в едно легло с мен!

slun4evo
01-06-2008, 18:46
С приятелката ми решихме да пробваме тройка, винаги сме искали и ще го направим.Тук обаче идва проблема, единственото момче, което знае за това е бившия ми.Тя много иска с него, обаче мисля, че на мен ще ми е неловко,все пак бяхме заедно 2 месеца.Какво да направя, да и угодя ли с него?Вие какво бихте направили?
Съжалявам ако темата е глупава, ама мен това много ме вълнува.

Atika
01-06-2008, 18:50
Би ми било доста тъпо да гледам как бившият ми чука най добрата ми приятелка .. това е кофти филм .. но ако ти е все тая за него .. дали ще е той или някой друг ... делнете си го ..

slun4evo
01-06-2008, 18:52
Би ми било доста тъпо да гледам как бившият ми чука най добрата ми приятелка .. това е кофти филм .. но ако ти е все тая за него .. дали ще е той или някой друг ... делнете си го ..

Извинявай, че те поправям, но тя не е най-добрата ми приятелка, тя ми е гадже. :)

Sisqta
01-06-2008, 18:56
Лесби ? :)

marmalad4e
01-06-2008, 19:01
толкова ли свършиха мъжете на земята, та решихте то4но с бившия ти :shock:
всеки би се навил на тройка с две моми4ета :) защо подлагаш на допълнително напрежение емоциите си

BluE_s
01-06-2008, 19:04

Извинявай, че те поправям, но тя не е най-добрата ми приятелка, тя ми е гадже. :)
Чакай малкооо нещо не ми е ясно...значи ти момче или момиче си ? щото тя хем ти е гадже пък искате да го направите с бившия ти :neutral: :|

slun4evo
01-06-2008, 19:06

Чакай малкооо нещо не ми е ясно...значи ти момче или момиче си ? щото тя хем ти е гадже пък искате да го направите с бившия ти :neutral: :|

Сега ще ти обясня:аз съм момиче и съм би- харесвам и момчета и момичета. Предишното ми гадже беше момче, но сегашното е момиче.И тя иска да го направим с бившия ми, защото му има доверие. Надявам се схвана. :)

BluE_s
01-06-2008, 19:07

Сега ще ти обясня:аз съм момиче и съм би- харесвам и момчета и момичета. Предишното ми гадже беше момче, но сегашното е момиче.И тя иска да го направим с бившия ми, защото му има доверие. Надявам се схвана. :)
мда вече схванах за кво става на въпрос ;-) ;)

HardlyAwakened
01-06-2008, 19:12
На каде отиваме всъщност :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ? Ако питаш до мен..на момчето ще му е толкова кеф.. давайте , just make the deal.. :shock: :shock:

Sv3tLinCetU
01-06-2008, 19:22
Най-вече ти трябва да решиш,а не твоята приятелка,защото той е бил твое гадже и ако на теб ще ти е неприятно и кофти...няма смисъл :P а иначе щом имате такова голямо желание за 3-ка ... толкова момчета има! :grin:

ani4ka_bani4ka
01-06-2008, 19:33
ако не искаш с бившия ти, имам един куп момчета в телефонния указател, които само за това мачтаят... пък може и мене да ме поканите :P

DevilWish
01-06-2008, 19:37
Еми ако не го харесваш вече няма от какво да ревнуваш ,така че не виждам лошо да е точно той ;)

NiksaN4e
01-06-2008, 19:39
бах и обърканото обяснение ... момиче, момче, бивши, би .... та тъй де щом си би и сега ходиш с това момиче що пък да не го направите с бившия ти. се пак sex is sex 8)

koalka
01-06-2008, 19:47
Ами, защо не?В крайна сметка той те кефи като външност, нали?Това е важното.

lithium4e
01-06-2008, 19:54
със сигурност ще ти е доста неловко,освен ако вече си го забравила..а и както някой друг каза: не е последното момче та точно с него да го направите..и ако е с него след това със сигурност ще си объркана..ще се чудиш дали пък още не изпитваш нещо към него..дали ти е било по-добре с него или сега с нея.. ако искаш да си с момичето,с което си в момента най-добре си намерете друго момче за 3ката :)

aLakaZam
01-06-2008, 20:08
Е ти ще чукаш или ще те чукат :lol:

lwsu
01-06-2008, 21:30
:smt006 да го решиме на по чашка..

love_sdv
01-06-2008, 21:40
не разбрах проблема - щом и двете го харесвате...
иначе ако ще ти е кофти (ти си знаеш как се чувстваш), обясни и, не са се свършили както тя каза... просто говори с нея и ще си решите

Atula
01-06-2008, 22:29
Не бившия- емоции, усложнения, въпроси.... Една от вас ще се чувства зле накрая. Вземете си друг пенис... така де.. мъж :-D

panther
01-06-2008, 23:21
Тъкмо се чудих че обикновено момичетата искат с 2 момчета, а то какво било.
Ми пробвайте се какво толкова - един секс. Доверието е важно. Ти и той се познавате сексуално. Приятелката ти му има доверие. Пък ако ви хареса може да си го правите редовно.

Magician
01-06-2008, 23:36
С приятелката ми решихме да пробваме тройка, винаги сме искали и ще го направим.Тук обаче идва проблема, единственото момче, което знае за това е бившия ми.Тя много иска с него, обаче мисля, че на мен ще ми е неловко,все пак бяхме заедно 2 месеца.Какво да направя, да и угодя ли с него?Вие какво бихте направили?
Съжалявам ако темата е глупава, ама мен това много ме вълнува.

Няма от какво да ти е неловко - дори това, че си била с него преди, само може да ви помогне да се отпуснете максимално и да се насладите едни на други. :twisted:

Leksi23
01-07-2008, 14:40
Абе дори да си би едва ли ще ти е приятнода гледаш как чукат гаджето ти :? . Не са ми ясни какви са отношенията ти с момичето - сериозни ли са? Незнам, ваша си работа, обаче ако смяташ ,че няма да ти е удобно потърсете някой друг :wink: .

bqsna_teenagerka
01-07-2008, 15:28
Еми ние ли ще ти решаваме с кого да правиш тройката? ти си решавай!

Insatiable
01-07-2008, 18:49
Тъп е самият факт да делиш едно легло с трети човек, който всъщност е излишен (секса си е създаден да се практикува между двама души)! Не знам, на мен лично не ми допадат тройките ... пък и с бивш :oops:

midle
01-07-2008, 21:33
Не взимам скъпо :-|

vaniLL
01-07-2008, 21:43
mm kakvoto i da si govorim , toi e bivsh , po dobre namerete nqkogo , s kogoto nikoq ot vas ne e pravila sex i razbira se mu imate doverie ...
ne iskam da probvam 3ka , no mi se struva nelovko s bivsh i sys segashen partinior
pone si mislq , che ili na teb , shte ti e koft , poneje predi ste bili zaedno , ili na neq , poneje nabliudava kak bivshiq pak te dokosva ili na dvete
razbira se to si e do horata , no ... ako izberete nqkogo , skogoto i dvete ne ste bili intimni , shte izbegnete opasnostta ot podobni izjivqvaniq :-)

amatorium
01-08-2008, 12:22
E pone shte razbetresh kak e bivshiq i v legloto :lol:

pisi84
01-11-2008, 23:46
Изберете друг 4овек за тази троика с бившият може да стане мазало като отношения говоря...

Sticky778
01-12-2008, 00:33
Виж тук има и още един възлов момент, искам да попитам за двумесечното ви ходене с този пич секс правили ли сте ?

kolio-shiikata
01-12-2008, 08:27
аз моя бивш приятел, моя настоящ приятел, моята бивша приятелка и кучето ми което е ирландски сетер търсим 6-ти активен (момиче, момче, мъж, жена(до 47г.) за неангажираща шесторка.

П.П: сетера се казва Роро и е мн гальовен!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: