View Full Version : Психиката ми са срина ;(
Пускам тази тема просто защото трябва да кажа на някой а никой не ме разбира :cry: Прекалено мн ми се събра значи през последните седмици направо незнам к'во се случи с мен ....Като започнем че се разделих с момчето което обичах до болка правя се че нищо не е с танало но не е така :cry: :cry: след това се запознах с наистина момчето мечта но той просто не ми влияе добре постоянно ма наранява с всичко и ... :cry: :cry: :cry: аз съм някаква дет без да иска сваля момчетата и после им разбивам сърцата и са има едно такова момче той не го заслужава но ... :cry: Ходя с най-милото момче но не го обичам може би с времето т'ва ще се промени но за момента му нося само болка и проблеми :cry: Където и да отида с който и да се забъркам му разбивам живота нося само проблеми и сълзи :cry: и просто вече не ми издържа психиката :cry: :cry: :cry:
бахти ненормалната си хем знаеш какво правиш и не се спираш ...... много ми е странно щом ние сме бъдещето на българия как ще я опазим тая държава след като повечето хора май сами не могат да вземат решения дайте след 20 години един овчар да го направим президент тои поне ще се оправя с такива пасивни говеда
ani4ka_bani4ka
01-06-2008, 19:42
намери си хоби...
или поне като се занимаваш с някое момче му казваи предварително, че няма да е сериозно. няма смисъл да мъчиш и себе си и другите опитвайки се да правиш нещо, което не ти се отдава...
не ми се сърди само, не искам да те обидя :P просто на всеки се случва. опитай се да овладееш малко ситуацията. в момента определени не си за сериозна връзка, така че няма смисъл да заблуждаваш хората около себе си :)
Sv3tLinCetU
01-06-2008, 19:45
Мила,просто се поспри малко...спирачки!!!
Ти съзнателно или не съазнателно се стараеш да превлечеш някое момче за да видиш как той ще ти обърне внимание и сигурно подсъзнателно да разбереш,че си желана и обичана!Това е защото явно си не сигурна след като сте скъсали с това момче, което си обичала!Има начин,просто намали темпото ;-) :wink:
eee gadno pravi6 ama kazva6 4e ne usaznava6 ili kakvo se pak traa si nameri6 mom4e koeto da xaresva6 ili obi4a6 :)
NekkafFf_NesHtasTniK
01-06-2008, 19:46
ами Иве кво да ти кажа сама си го причиняваш и ти е кофти
и не че никой не те разбира а никои не може да ти помогне
направи си една услуга и си помогни :)
blueberry_14
01-06-2008, 19:49
незнам защо, но аз те разбирам :!: имам една приятелка, която малко прилича на теб...за съжаление си нямам и представа как да ти помогна...може би трябва ти сама да се опиташ да се промениш, поне малко, просто да внимаваш какво правиш с момчетата, да се замислиш над това, което ти се е случвало до сега и...де да знам ... ти сама трябва да си помогнеш, няма кой друг :-k
ivakavlad
01-06-2008, 20:35
za tova lek nqma i az imam priqtelka(poskoro poznata no nqma zna4enie) koqto e po absoliutno sy6tiqt na4in po nqkakyv na4in svale mkom4etata i tq neznae kak de i se nlaga da im srine me4tite no kazva 4e ve4e e sviknala prosto kato svali6 nqkoe mom4e bez da iska6 ne trygvai s nego pri nikakvi obstoqtelstva po leko 6te go prieme
P.P. i liubovta mejdu to4no opredeleni hora ne vinagi idv s vremeto (daje mislq 4e v pove4eto slu4ai vyob6te ne idva) 6te prstana s glupostite pojelavam ti kysmet
kofti_nick
01-06-2008, 20:36
xaxa kael я намута яко 8-)
Alabalaportokala
01-06-2008, 20:53
Значи искаш да ми кажеш че нараняваш момчетата "несъзнателно" и ти се наранява психиката от това. Ходиш с момчето мечта ама не ти влияе добре.Ходиш с момче без да го обичаш. Хахах ти си безпощадна кучка :D, тъпчеш чувствата на момчетата, плачеш, нараняваш се, не ти харесва да го правиш, но все пак го правиш. Еваллата :D. За първи път срещам такъв индивид
kofti_nick
01-06-2008, 20:58
Дали да търся нов подход ,
дали да давам заден ход ,
Напред или назад - незнам незнам . :-({|=
aLakaZam
01-06-2008, 21:25
Ти още не знаеш какво е да обичаш, ако си го обичала до болка няма да си хванеш друг след няколко дни...
по принцип и аз съм като тебе - запозная се с някой, с който очаквам да сме си само приятели, но неволно му правя намеци.. улавяла съм се, но не трябва да се тревожиш за чуждата болка бъди повече егоист :P никога не съм се ядосвала (не много) за това, че съм "излъгала" по някакъв начин някое момче
beckham_91
01-07-2008, 06:52
ne misli za minaloto misli za nastoq6teto gledai da ne zagubi6 tva mom4e deto hodi6 s nego pak za drugite da sa opraat.I kakto kaza ,,jotitu,, ne misli za 4ujdata bolka gledai na tebe da ti e dobre
led_i_ogyn
01-07-2008, 07:03
намери си хоби...
Не не...хапчета ти трябват 8-)
Понякога хората трудно си осъэнават грешките и кусурите.А ти добре осъэнаваш какво правиш.Еми эначи трябва да се опиташ да престанеш.Надали е трудно.Друг е въпроса ,ако така ти харесва и тея потъпки те карат да се гордееш.
Това го каэах на едно момиче в една друга тема,но мисля,че същото важи и эа теб.
Ами, ти просто не се усещаш как го правиш.От какъв зор ми кажи, е трябвало да тръгваш с момчето, което те обича, а ти не го?Не си ли допуснала поне за малко, че може би това ще му причини болка и после "не искам да им разбивам сърцата".Еми, не го прави(специално за тази ситуация говоря).А ако другите те харесват, а ти не изпитваш същото - няма какво да направиш.
Отделно това, но наричаш "момче мечта" някой, който постоянно те наранява.Това ли е момчето мечта?
Първо се раздели с горкото момче, и после се изправи и спри да се самосъжаляваш. Ако си на 40 с две деца, иди-доди да ревеш, ама заради момче на тази възраст недей. И аз като бях на 16-17 се тормозех от такива глупости и си загубех бая време. Но ако зарежеш този и после ти стане още по-зле- не пиши тема тук. Вземи решение, което най-накрая ще те удовлетвори. 8)
haha mom4eto me4ta ne q naranqva a tq naranqva nego sus Hmm lujITe sI !! Tui 4e ivE sTiga Se pravi na Jertva i t.n SHot .. me obvinqva6e za si4ko a se okaza 4e ti si tazi koqto naranqva TUi 4e ... Psihikata ti se srinala haha emi spri da luje6 i moje i da si po dobre
милата и аз по едно време бях така дори и сега има такъв нюанс но ще се оправиш спокойно :) а колкото до момчето незнам какво да ти кажа :neutral: е успех :)
бахти ненормалната си хем знаеш какво правиш и не се спираш ...... много ми е странно щом ние сме бъдещето на българия как ще я опазим тая държава след като повечето хора май сами не могат да вземат решения дайте след 20 години един овчар да го направим президент тои поне ще се оправя с такива пасивни говеда
kael не мога да не спомена приликата на снимката ти от подписа с Enrique от клипа "I love to see you cry" :::
А към момичето наистина е хубаво да се поспреш малко, успокой топката всичко ще се нареди, а ако не се нареди, майната му, започни на чисто, не е лошо да останеш сама за извесно време няма да умреш без гадже я :wink: . Даже е по-добре, няма кой да ти бучи на главата кеееееееееффффффф O:)
LitTlE_BeBsIiI
01-07-2008, 14:35
Лигавщини.Мен преди като ми падаше косата и зъбите за пръ пър в живота ми почнаха да ме болят от нерви и бях на ръба на анорексията да съм писала теми във форума да се оплаквам?Не мисля!
haha mom4eto me4ta ne q naranqva a tq naranqva nego sus Hmm lujITe sI !! Tui 4e ivE sTiga Se pravi na Jertva i t.n SHot .. me obvinqva6e za si4ko a se okaza 4e ti si tazi koqto naranqva TUi 4e ... Psihikata ti se srinala haha emi spri da luje6 i moje i da si po dobre za kvo sam te obvinqvala be are stiga me izkarva mene lo6ata prav si mn ne6ta napravih koito ne biva6e i sajelqvam za tqh no i ti ne si 4ak takav svetec are molq ti se sega ...
ani4ka_bani4ka
01-08-2008, 07:44
Ами, ти просто не се усещаш как го правиш.От какъв зор ми кажи, е трябвало да тръгваш с момчето, което те обича, а ти не го?Не си ли допуснала поне за малко, че може би това ще му причини болка и после "не искам да им разбивам сърцата".Еми, не го прави(специално за тази ситуация говоря).А ако другите те харесват, а ти не изпитваш същото - няма какво да направиш.
Отделно това, но наричаш "момче мечта" някой, който постоянно те наранява.Това ли е момчето мечта?
оооо тия неща се правят несъзнателно мога да ти кажа...
това си е чисто и просто търсене на нови и силни изживявания. сещаш ли се...
като се разделиш с някой, с който си ходил дълго време, дори и да не си го обичал кой знае колко си свикнал с присъствието му в живота ти. и когато той си тръгне просто се опитваш да запълниш празното място с нещо друго...
най-големия проблем на хората тука е, че не са се научили да се справят със самотата и да я ценят като чувство, съответно не знаят как да се държат в някакви ситуации, как да контролират емоциите си.
вика му се пубертет