Влез

View Full Version : Проблем при мастурбиране

Страници : [1] 2

m0nikkka
01-06-2008, 20:37
HELP ME!!! .. Masturbirah s dezodorant i kapachkata mu ostana vytre v men .. znam che vi zwy4i adski smeshno .. obache taka stana .. lele maiko ojasno e 4yfstvoto veche sigurno 1 4as i neshty e v men i neznam kakvo da pravq .. Please .. davaite nqkfi idei i p0 byrz0 ak0 e vazm0jno .. !!!!!!!

т.7
krem4et0

Povlekan
01-06-2008, 20:39
HELP ME!!! .. Masturbirah s dezodorant i kapachkata mu ostana vytre v men .. znam che vi zwy4i adski smeshno .. obache taka stana .. lele maiko ojasno e 4yfstvoto veche sigurno 1 4as i neshty e v men i neznam kakvo da pravq .. Please .. davaite nqkfi idei i p0 byrz0 ak0 e vazm0jno .. !!!!!!!
аха и ми кажи колко тъпа трябва да си за да си ръгаш дезодранта с капачката която драска.... ех.... не ставате да се ебавате вече....

Давай с прахусмокачката може да я изсмукаш

&ILoveU2
01-06-2008, 20:39
ако темата не е бъзик => клякай и бъркай а следващия път да е от другата страна :D :D :D

RAZVRATNIKA
01-06-2008, 20:40
Верно ли бе? :shock: Пробвай да го изкараш по някакъв начин пробвай с писенти или нещо друго. :shock:

DIVINE_TIME
01-06-2008, 20:40
Ако не се бъзикаш ... Много ли е навътре ?

avb
01-06-2008, 20:41
Помоли някой френд да я извади :)

Dream_s@L!Va
01-06-2008, 20:43
Тъпа си маа :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

100 на 100 темата е е*авка! :?

RAZVRATNIKA
01-06-2008, 20:44
Помоли някой френд да я извади :)
Аз може да й помогна ако иска :D

kael
01-06-2008, 20:44
:razz:

DIVINE_TIME
01-06-2008, 20:47
Легни по гръб, вдигни си таза и сипи спирт и ще видиш как капачката ще изскочи!

Разбрахте ли сега.. ? Със спирт всичко се лекува... :D

aLakaZam
01-06-2008, 20:48
Ти се излагаш с тоя дезедорант, пробвай с цинковата кофа, няма как да ти остане вътре ;-)

Zagorql
01-06-2008, 20:48
Пробвай с кука и ножче за пластелин, ако не стане скачай 5 пъти и се полей с ябълков сок ;-)

m0nikkka
01-06-2008, 20:50
Верно ли бе? :shock: Пробвай да го изкараш по някакъв начин пробвай с писенти или нещо друго. :shock:

emii pr0bvah s pinseti .. ama ne staa .. mn0l shiban0 .. basi maikata I NE SE BAZIKAM .. nem0a si legna neska .. ebavaite se vii ebavaite se .. dA ea ! .. bahti .. p0moGnete mi pls .. izmislete neshty 4e na men veche ne mi idfa na akala .. i za sajalenie p0 tfa vreme nqma i k0i da mi pom0GNE .,....... ooo sh se gRymna !!!!!!!

m0nikkka
01-06-2008, 20:51
Пробвай с кука и ножче за пластелин, ако не стане скачай 5 пъти и се полей с ябълков сок ;-)

kuf qbulk0v s0k be chovek lud li si ?? tfa s kfo she mi pomogne .. i da ska4am i da se napuvam pak sashtiq .. a pyk taq kuka ot kade da q vzema .. a s tfa noj4e pyk kfo iskash .. da si razreja vaginata li???

&ILoveU2
01-06-2008, 20:52

emii pr0bvah s pinseti .. ama ne staa .. mn0l shiban0 .. basi maikata I NE SE BAZIKAM .. nem0a si legna neska .. ebavaite se vii ebavaite se .. dA ea ! .. bahti .. p0moGnete mi pls .. izmislete neshty 4e na men veche ne mi idfa na akala .. i za sajalenie p0 tfa vreme nqma i k0i da mi pom0GNE .,....... ooo sh se gRymna !!!!!!!
много си проста. Клекни и така ще трябва да я достигнеш и извадиш само с пръсти айде давай че направо не знам как може такова нещо просто :D :D :D

Zagorql
01-06-2008, 20:52
Почивай в мир :smt022

m0nikkka
01-06-2008, 20:55
Легни по гръб, вдигни си таза и сипи спирт и ще видиш как капачката ще изскочи!

Разбрахте ли сега.. ? Със спирт всичко се лекува... :D

DIVINE_TIME .. ne bih kazala 4e e mn navytre , no prosty e mnogo trydno za izvajdane ,zashtoto e ot tazi starana .. mhmz :roll: kak da go obqsnq .. yfff .. ami ot tazi strana e dety se zatfarq sas drygata 4ast na dezodoranta .. nz dali me razbra .. ama ako si go predstavish sig she se setish off nz nz .. nishty nemoga da obqsnq .. :oops:

m0nikkka
01-06-2008, 20:57

много си проста. Клекни и така ще трябва да я достигнеш и извадиш само с пръсти айде давай че направо не знам как може такова нещо просто :D :D :D

offfffff ... tfa beshe purvoto neshty koeto napravih ..... ne stava po toq nachin !!!!!!

Sisqta
01-06-2008, 20:57
Нека да стои вътре,то за здраве :)

DIVINE_TIME
01-06-2008, 20:58
Разбрах! Ами щом като е с отворената страна навън,пробвай с пинсетка да я хванеш за стеничките и дърпай! О боже не мога да повярвам,че е истина това просто. :-D

RAZVRATNIKA
01-06-2008, 20:59

Ако искаш мога да ти помогна да я изкараме :D :D :lol: :lol: :razz:

&ILoveU2
01-06-2008, 21:00

offfffff ... tfa beshe purvoto neshty koeto napravih ..... ne stava po toq nachin !!!!!!
колко ти е голяма кофата бре :shock:
тогава отивай в спешното иначе може да си докараш много гадна инфекция без такива простотии ще ми се смеят и срам ме е.

m0nikkka
01-06-2008, 21:01
Разбрах! Ами щом като е с отворената страна навън,пробвай с пинсетка да я хванеш за стеничките и дърпай! О боже не мога да повярвам,че е истина това просто. :-D

ami veche probvah .. obache adski mnogo e trydno .. nz kolko mn trqq da darpam .. pyk i bolkata e ujasna .. shtoty dere .. :( ..

DIVINE_TIME
01-06-2008, 21:02
Пробвай ей с такова нещо - създава вакуум.
http://media.doitbest.com/products/478490.gif

:grin: :grin: :grin:

NiksaN4e
или в крайна сметка се обаждаш на бърза помощ :? те имат опит с такива случаи :lol: нали имаше една дето си беше натикала риба и заседнала ... по вестниците чак бяха писали :lol: 8-) :lol:

kofti_nick
аха и ми кажи колко тъпа трябва да си за да си ръгаш дезодранта с капачката която драска.... ех.... не ставате да се ебавате вече....

Давай с прахусмокачката може да я изсмукаш

Или си наври пароструйка в задника да я избута ... 8-[

DIVINE_TIME
01-06-2008, 21:03
Ох,ама ти си сериозна.. Извинявай,че се пошегувах. Ами не знам какво друго да направиш ... Или се пребори някак с болката,или ходи лекар да ти я вади ..

&ILoveU2
01-06-2008, 21:03
или в крайна сметка се обаждаш на бърза помощ :? те имат опит с такива случаи :lol: нали имаше една дето си беше натикала риба и заседнала ... по вестниците чак бяха писали :lol: 8-) :lol:
хахаха риба :-D :-D :-D

ghostwisper
01-06-2008, 21:07
ох абеее :lol: значи пробвай с клечка за уши,като я навлажниш с лепило(C200 или канаколит ако имаш) и много внимателно без да се опираш до вагината си..ама наистина внимателно и спокойно трябва да го направиш я залепяш за капачката..изчакваш най-много минута и дърпаш..ох нищо по-умно не ми дойде на ъкъла,дано си ме разбрала ..

RAZVRATNIKA
01-06-2008, 21:11
Верно пробвай с прахосмъка4ка :D Извинявай знам 4е ти е много гадно но просто не мога да спра да се смея и да измислям просотии :lol:

DIVINE_TIME
01-06-2008, 21:11
ох абеее :lol: значи пробвай с клечка за уши,като я навлажниш с лепило(C200 или канаколит ако имаш) и много внимателно без да се опираш до вагината си..ама наистина внимателно и спокойно трябва да го направиш я залепяш за капачката..изчакваш най-много минута и дърпаш..ох нищо по-умно не ми дойде на ъкъла,дано си ме разбрала ..

Недей,че ще вземе да си залепи с каноколит или ц200 и вагината и оше по-зле ще стане. :D

love_sdv
01-06-2008, 21:16
е т'ва ме разби... подейства ми като темата от оня ден, за оня, дето първия му път бил с коледната пуйка...
иначе не знам... ако има несхо метално на неъа пробвай с магнит... бтв гледай да не мърдаш много, да не те погне цистита
ама ако се бз, капачка да ти влезе дано :D :D :D

ghostwisper
01-06-2008, 21:17
ох мале верно...я по-добре не ме слушай :lol: Извинявай мацка ама следващия път недей с дезодоранти [-X :wink:

Sisqta
01-06-2008, 21:19
Толкова мъже на тоя свят а те кфи работи си пъхат..А кажи ми кфо е тва..?! :-o

DIVINE_TIME
01-06-2008, 21:22

Че и с капачката напред ... :lol: :razz: :D

love_sdv
01-06-2008, 21:28
+1

RAZVRATNIKA
01-06-2008, 21:29
Ако нямаш пари кажи да ти дам и да си пупиш един вибратор!!! :)

Atula
01-06-2008, 22:03
Помоли вашите да ти дадат към 150 лева и тичаи си купи един вибратор... Или се лекувай със спирт :D

antistupida
01-06-2008, 23:13
az imam re6eni...Kakto znaete anusa i vaginata sa na osmica i kato se raz6irqva ednoto i drugoto go sledva.Ta tova ne e maitap zavri si kolkoto moje6 ne6to golqmo otzad i darpai s pinsetite.a i gledai da navre6 o6te ne6to ta da pusne6 vazduh.4e ako e stanal vacoom....Nali znae6 lutenica kak se otvarq!principa e sa6tiq!

dido255
01-06-2008, 23:35
абе мацка другия път пробвай с нещо без капачка...
та мойта идея е възбуди я че да са отфори и тогаа пробвай
иначе тфа разби класациите просто :D 8-)

panther
01-06-2008, 23:37
Offf probwaj nyakoj intimen shampoan ako imash ili obiknoven po-nejen da stane hlyzgavo i dano se izmykne.
Abe pylno e smyje ti za kyv dyavol s dezodoranta.

antistupida
01-06-2008, 23:38
ebati cirka kakva misirka

stefity
01-07-2008, 06:01
ebati cirka kakva misirka

хахаха тва ме разби :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol:

sisqou
01-07-2008, 08:51
Aбсолютна лъжа на некои недорасал и половонеосъзнал се извратен пубер

m0nikkka
01-07-2008, 11:23
Aбсолютна лъжа на некои недорасал и половонеосъзнал се извратен пубер
o0 b0je .. de da beshe laja .. nqmash si napredstava kak mi se iska da se sheguvam .. kolkoto i da ne mi vqrvash problema mi e adski seriozen ..

koman
01-07-2008, 12:01
вчера четката за зъби , днеска капачката , боже боже :( кой знае утре какво ще е :wink:

m0nikkka
01-07-2008, 12:04
Хора .. благодаря ви истински .. ама наистина проблема ми е ужастно сериозен .. и на сичкото отгоре и смешен .. :evil: .. значи пробвах да я възбудя какту беше казал някой по горе .. щото наистина ми изглеждаше най-умно убаче проблема ся е друг .. пфф .. ужассс ... значи ся пак в капачката е влезнала някак си част от месото ми (или нешту др нз точно кфо,ама е нещо като месо , щото е едно такова мекичко ) и тфа нещо ся пък ми пречи да го извадя ... катъ дръпна малко на вън и ме заболява ужастно много и имам чуфството,че ако продължа ше го скъсам направо тфа то е едно такоа финно .. нз и аз кфо е точно .. ама ме болииииии :( :( :( .. вече съвсем незнам кфо да направя .. поне ми кажете ако някой знае .. какфо може да ми причини таа ПРОКЛЕТА КАПАчКа .. и всъщност има ли някфа вероятност да отиде по навътре?? .. Благодаря ви предварително .. ОМГ , ако смяташ да ми се базикаш .. плс спести си коментара !!! [-(

amatorium
01-07-2008, 12:31
Otpusni se i probvai bavno da q napipash i izkarash. V nikakuv sluchai ne se panikiosvai i ne se razseivai kato sedish na komputara. Ako ne izleze za 1-2 chasa opiti zvuni na lichniq lekar.

m0nikkka
01-07-2008, 12:50
:shock: неееее ... ф никаф случай не звъня на никой .. града ми е много малък .. сичко се разчува адски бързо ... а аз съм само на 15 .. не мога да кажа на майка ми !!! .. адски много ме е срам ... предпочитам да си живея с капачка ф ... отколкото да кажа на родителите си .. или пък да звънна на личния си лекар , който познава майка ми много добре за съжаление .. о0ооооооооо боже ... СЪСИПАНА СЪМ !!! ...... ще се самоубия заради една тЪПА капачка .. не мОга да живея с тфа нещ0о .. леле майк0о .. :oops: :shock: :(

amatorium
01-07-2008, 13:06
Az nali ti kazah da se otpusnesh i da ne kibichish pred pc-to. Taka se razseivash. Purvo nqma strashno. Shte izleze. Ne se pritesnqvai. Otpusni se i se opitai da q iztkaskash leko s tazovi dvijeniq. Opipai se s ruka i se opitai s 2 prustcheta da q iztlaskash. Ako ne uspeesh do chas vij dali imash nqkoq dobra priatelka.

CragHack
01-07-2008, 13:21
Слушай сега какво ще ти кажа най-сериозно. Най-важното - недей да обръщаш внимание на всички идиотски съвети тук, защото половината са на някакви тъпи пубери, които се базикат и изобщо не им пука за теб. Ако пробваш всички луди идеи може да си докараш по-сериозен проблем.

След това - ако не във вашия град, не можеш ли да отидеш във съседен? Там да отидеш при някой гинеколог и всичко да се оправи без никой да не разбира за теб?

Иначе единственото, което аз мога да те посъветвам е следното. Разгледай какви клещи имате сред инструментите. Избери някои подходящи - по-дребнички ако има. НЕПРЕМЕННО ГИ СВАРИ. Нека да врят поне 5 минути. Дори и да стане нещо на пласмасовите дръжки - голяма работа, може да ги хвърлиш и никой няма да разбере какво е станало с тях.

След това намери някакъв много мазен крем, примерно на водна основа, те са хлъзгави. Вкарай повечко във вагината си така, че веднъж като тръгне капачката да не запецва.

Много внимателно пробвай да хванеш капачката с клещите и стискай здраво, за да не изпуснеш. Ако те боли при дърпането прави движения наляво-надясно, така че да излиза стъпковидно.

При всички положения, каквото и да опитваш внимавай да не я буташ нагоре. Гледай също мнгоо да не се чекнеш, да не мърдаш. Ако не стане - легни и гледай ТВ. Утре помоли някой приятел с кола да те закара на гинеколог в съседен град, излъжи, че ти закъснява цикъла от антибиотици. Мъжете не разбират, изобщо няма да се замисли.

m0nikkka
01-07-2008, 13:28
Az nali ti kazah da se otpusnesh i da ne kibichish pred pc-to. Taka se razseivash. Purvo nqma strashno. Shte izleze. Ne se pritesnqvai. Otpusni se i se opitai da q iztkaskash leko s tazovi dvijeniq. Opipai se s ruka i se opitai s 2 prustcheta da q iztlaskash. Ako ne uspeesh do chas vij dali imash nqkoq dobra priatelka.

офф .. в момента не мисля ,че има човек на който да се доверя .. :(((((( .. а дръгото което е аз не седя от 1 4ас с него ами от вчера към 10 и 30 вечерта ... неска си хоих на даскало с тфа нещо и направо няям думи .. в такава паника съм че нз вече .. тИ знайш ли кфо може да ми стане ако стои в мен още таа капачка? омг .. благодаря ти ,че обращаш внимание на проблема ми ...

amatorium
01-07-2008, 13:34
Moje da stane golqma infekciq. Kolko golqma e tazi kapachka? Ot golemite? Pri vseki sluchai zabravi za pritesnenieto i idi na ginekolog. Edva li e samo edin v tvoq grad.

P.S. Vij si suobshteniqta za suveta mi.

m0nikkka
01-07-2008, 13:36
Moje da stane golqma infekciq. Kolko golqma e tazi kapachka? Ot golemite? Pri vseki sluchai zabravi za pritesnenieto i idi na ginekolog. Edva li e samo edin v tvoq grad.

P.S. Vij si suobshteniqta za suveta mi.

оки ще ги видя .. мерси .. ама не 1 ами нито 1 гинеколог няя тука .. :(

m0nikkka
01-07-2008, 13:45
Слушай сега какво ще ти кажа най-сериозно. Най-важното - недей да обръщаш внимание на всички идиотски съвети тук, защото половината са на някакви тъпи пубери, които се базикат и изобщо не им пука за теб. Ако пробваш всички луди идеи може да си докараш по-сериозен проблем.

След това - ако не във вашия град, не можеш ли да отидеш във съседен? Там да отидеш при някой гинеколог и всичко да се оправи без никой да не разбира за теб?

Иначе единственото, което аз мога да те посъветвам е следното. Разгледай какви клещи имате сред инструментите. Избери някои подходящи - по-дребнички ако има. НЕПРЕМЕННО ГИ СВАРИ. Нека да врят поне 5 минути. Дори и да стане нещо на пласмасовите дръжки - голяма работа, може да ги хвърлиш и никой няма да разбере какво е станало с тях.

След това намери някакъв много мазен крем, примерно на водна основа, те са хлъзгави. Вкарай повечко във вагината си така, че веднъж като тръгне капачката да не запецва.

Много внимателно пробвай да хванеш капачката с клещите и стискай здраво, за да не изпуснеш. Ако те боли при дърпането прави движения наляво-надясно, така че да излиза стъпковидно.

При всички положения, каквото и да опитваш внимавай да не я буташ нагоре. Гледай също мнгоо да не се чекнеш, да не мърдаш. Ако не стане - легни и гледай ТВ. Утре помоли някой приятел с кола да те закара на гинеколог в съседен град, излъжи, че ти закъснява цикъла от антибиотици. Мъжете не разбират, изобщо няма да се замисли.

Благодаря ти за изчервателният отговор .. ама искам не искам ще се наложи май да го споделя с още някой тфа .. щото сама не м0га да се спРавя ... :-s

CragHack
01-07-2008, 13:54
Не е нужно да споделяш, нужно е да се добереш до гинеколога. Този, с когото отидеш до там не е нужно да знае цялата истина. Нали ти казах - намери някой приятел с шофьорска книжка и отидете до гинеколог от съседен град. Има ли наблизо някой голям град? Обади се още днес на някой приятел с кола и се разберете утре преди обяд да отидете до гинеколога. Даже може да не ходиш на училище, 1 ден отсъствия не е нищо, той гинеколога ще ти даде бележка.

На този, дето ще те закара му кажи, че имаш закъснение на цикъла от антибиотиците. Изобщо няма да разбере даже кво му обясняваш. Ако искаш измисли и друга лъжа.

Spincho_LIVE
01-07-2008, 14:48
Дайте развитие на проблемаЖ извади ли капачката.

( в кръга на шегата дай снимка да видим капачката във вагината ти)

lyvica
01-07-2008, 15:08
Моя съвет е възможно най-скоро да отидеш при гинеколог. Имах един познат гинеколог и ми е споменавал, че непрестанно има подобни случаи, няма от какво да се боиш. Не си бъркай с нищо сама и не мъчи повече да го вадиш по никакъв начин, срам не срам бягай на лекар, той знае какво да направи и как да го направи без последици!

Успех!

bqsna_teenagerka
01-07-2008, 15:18
0олеле отначало умрях от смях...но като се замислих това е много сериозно!!! извадили я най сетне? :roll:
Ако не си,нали знаеш,как майките раждат? напъват...пробвай и ти ако вече не стане наистина трябва...да отидеш при генеколог представям се как се чувстваш сиг е ужасно,но повярвай ми може да стане много по лошо!!!!!!! поговори с някой преди да е станал фалшш!!!!!!! :shock:

ruski
01-07-2008, 17:28
Абе както ти казаха по-отгоре, бъркаш си с един пръст одзад в дупето, и тогава отпред ще стане много широко, взимаш някъкъв увлажнител мажеш си другата ръка с него и пробваш да я достигнеш

ааа за по-отгоре.. момчета и там момичета, абе вие нормални ли сте да я съветвате да си навира пинсети и клещи отдолу ??

midle
01-07-2008, 17:39
Абе както ти казаха по-отгоре, бъркаш си с един пръст одзад в дупето, и тогава отпред ще стане много широко, взимаш някъкъв увлажнител мажеш си другата ръка с него и пробваш да я достигнеш

ааа за по-отгоре.. момчета и там момичета, абе вие нормални ли сте да я съветвате да си навира пинсети и клещи отдолу ??

+1

Човека се регистрира само и само да ти помогне и аз съм на същото мнение гледал съм го по филмите 8-) Бъркаи от другата страна а отпред го навлажни и напъвай все едно ще раждаш !

him4e_f
01-07-2008, 18:53
Of mn te s1jalqvam,ama ot edna starana mi e mn sme6no !!
Nali znae6 4e na vs dezodorant ili lak za kosa ima dup4icav1rhu kapa4kata ne moje6 da navre6 kle4ka za z1bi v taq dup4ica i taka da q izvadi6 :neutral: :neutral:

memphisgangsta
01-07-2008, 19:40
predlagam da si na6iba6 r1kata do lak1tq dokato ne q napipa6 kapa4kata samo da ne si ob1rne6 matkata naopaki ot d1lbokoto b1rkane :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

m0nikkka
01-07-2008, 19:46
Пробвах всичко дето може да ви мине през акъла сигурна съм .. с нищо не става .. мен ме е страх да дръпна .. аз го бях обяснявала вече веднъж ... , че има някфо месо ли кфо е там незнам точно .. и се е навряло там върху таа капачка и адски много боли кату дърпам .. затфа се отказах .. ше гледам да ида на гинеколог ама незнам дали ще успея .. :( някой има ли си някфа предстафа колко пари ше ми вземе тоз гинеколок щото аз не разполагам с много .. пък на сичкото отгоре и няма ф моя град и ще ходя на 30 км 4ак .. пфф .. и бая скъпичко ше ми излезне .. ;( .. ама кфо да прая .. няям друг избор .. нищо друго не ми остава .. Благодаря Ви още веднъж на абсолютно всички !!!

DIVINE_TIME
01-07-2008, 20:05
Пробвах всичко дето може да ви мине през акъла сигурна съм .. с нищо не става .. мен ме е страх да дръпна .. аз го бях обяснявала вече веднъж ... , че има някфо месо ли кфо е там незнам точно .. и се е навряло там върху таа капачка и адски много боли кату дърпам .. затфа се отказах .. ше гледам да ида на гинеколог ама незнам дали ще успея .. :( някой има ли си някфа предстафа колко пари ше ми вземе тоз гинеколок щото аз не разполагам с много .. пък на сичкото отгоре и няма ф моя град и ще ходя на 30 км 4ак .. пфф .. и бая скъпичко ше ми излезне .. ;( .. ама кфо да прая .. няям друг избор .. нищо друго не ми остава .. Благодаря Ви още веднъж на абсолютно всички !!!

Абе какъв е тоя град такъв..? Няма ли болница,няма ли поликлиника...? Бременните къде се преглеждат ? А какво става с родилките? Всички се изнасят така ли? Ако е малък града и всички се познавате е друг въпрос,но не мога да си представя град без нито един гинеколог...
Както и да е.. Измисли нещо по-бързо.. Как може да стоиш още с тфа нещо в теб? Срам не срам,ако трябва казвай на родителите си,това както и другите казаха може да ти навлече много неприятности на главата ...

Criss_Angell
01-07-2008, 20:07
Ако беше толкова умен нямаше да кажеш това!

midle
01-07-2008, 20:12
Ами ако искаш рискувай намажи вътре добре с нещо хлъзгаво , отпусне се почни да се задоволяваш , бъркай си в ануса , абе прави там нещо и напъхай лекичнко капачката навътре , така че месото да се освободи и после го подпри с нещо и тогава напъни да я извадиш :neutral:

kico
01-07-2008, 20:13
mn mi e interesno kakvo 6e kaje6 na genekologa kato ide6 pri nego MOLQ TE OTGOVORI MI

Atula
01-07-2008, 22:23
вчера четката за зъби , днеска капачката , боже боже :( кой знае утре какво ще е :wink:

Добър въпрос. Айде да подхванем темата- Маструбация с подръчни материали- давайте предложения. 8) :shock:

epizod
01-08-2008, 05:40
Гледам се забавлявате тука.. пък като се сетя че е сериозна ми става още по смешно.. капачката останала там. :razz:
Не може ли да я бутнеш малко навътре и да я завъртиш на обратно и така да я извадиш, щом те боли ? ма и аз какво съм тръгнал.. :razz:
И със този дезодорант, после хора ще се пръскат ? :razz: :razz:

HardlyAwakened
01-08-2008, 07:15
хьахаьхьахьахьауьахуьахах ХаАХьАХЬАХЬАахЬЬха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CragHack
01-08-2008, 10:09
МОДЕРАТОРА ДА НЕ СПИ, А ДА ИЗТРИЕ ВСИЧКИ БАЗИЦИ И ПОДИГРАВКИ.

indecent
01-08-2008, 11:22
i kakvo stana s kapa4kata

Mishkuuu
01-08-2008, 14:53
та ко стана най-накрая с капачката извади ли я ??? ходи ли на лекар? и наистина от къде си ? може да има някой наблизо да ти помогне....

m0nikkka
01-08-2008, 15:02
ми не съм я махнала и ми е адски мнол дискомфортно .. :oops: .. а относно града с0ри , убаче не желая да го споделям .. щото няма много Моники тука .. [-( и не желая да разбират хора от този град ..

princesa_viki
01-08-2008, 15:17

ami veche probvah .. obache adski mnogo e trydno .. nz kolko mn trqq da darpam .. pyk i bolkata e ujasna .. shtoty dere .. :( ..
извинявай ама да си мислила за това като си го бутала вътре

Mishkuuu
01-08-2008, 15:49
ами може да пробваш да вкараш пак дезодоранта и да го затвориш вътре в теб ако не си опитвала и ако си успяла да махнеш както каза месото което е около нея извинявай ако говоря глупости само се опитвам да помогна

sexy_dolly
01-08-2008, 17:29
Миличка виждам , че яко си загазила... Аз , както повечето тук най-вероятно когато видях темата първо се учудих , след това се разсмях , а сега ми е кофти за теб. Да ти кажа и аз живея в малко градче и разбирам че ти е кофти да отидеш на лекар. Само че има 1 подробност , която може би не знаеш - лекарска тайна се нарича. Т.е. личния ти лекар няма право да казва на когото и да било какво ти се е случило. В най-лошия случай да каже на вашите , но това би се случило само ако проблема е сериозен. И още нещо: НИКОГА НЕ СЕ СРАМУВАЙ ОТ ЛЕКАРЯ СИ!

Успех! :-)

Virgin
01-08-2008, 19:22
Гледам се забавлявате тука.. пък като се сетя че е сериозна ми става още по смешно.. капачката останала там. :razz:
Не може ли да я бутнеш малко навътре и да я завъртиш на обратно и така да я извадиш, щом те боли ? ма и аз какво съм тръгнал.. :razz:
И със този дезодорант, после хора ще се пръскат ? :razz: :razz:

верно не е лоша идея да я завъртиш... може малко да те поиздере, но не виждам друг начин да я извадиш :shock: ](*,)

LedenaStrast
01-08-2008, 19:41
ако не я извадиш веднага... ще развиеш много сериозно възпаление (ако вече не си го развила) и може да съжаляваш за цял живот!!!

Съжалявам, че говоря толкова директно, но няма място за овъртане! минаха ЦЕЛИ 2 дни.....

Mishkuuu
01-08-2008, 19:45
да миличка внимавай и отиди на лекар колкото и да те е срам :( кофти ама няма как иначе

xSaShEtOx
01-08-2008, 20:48
Момичета, моля ви се не ни замествайте с дезодоранти, краставици и банани. Ние сме уникални! :grin:

_SmiLe_FoR_yOu_
01-08-2008, 21:41
А какъв е дезодоранта,щото на различните део-та са различни капачките.Ако можеш кажи марката,за да знаем долу горе каква е капачката.

Успех с ваденето :wink:

Atula
01-08-2008, 21:42
Тази тема е ебавка, защото досега вагината и щеше да е адски възпалена, щеше да има отвратително течение и нямаше да й е до писане по форуми.
[-X

m0nikkka
01-09-2008, 18:49
Амии надявам се днес вече наистина да ми е последната прекарана вечер с тфа нещо .. утре съм решила да ходя на гинеколог .. говорих с приятела си .. и той реагира супер добре .. всащност мен много ме беше срам да му кажа кфа глупост съм напрайла щото той дори не знаеше ,че мастурбирам .. ама аз всащност го правя много рядко .. кату ме одарят някфи паранои ф главата хаха .. какту и да е .. та мисалта ми беше ,че той ми каза че всичко тфа е нормално , убаче ми каза че е било доста глупаво да си бутам деодорант .. ама няма значение какво съм направила той ще ми помогне .. и каза че е трябвало да му го кажа по рано за да не се мъча дося .. ама аз съм мн0о0о0ооооооооГоо ПРОСТА и така стана .. #-o .. така че моля ВИ стискайте ми палци утре да бъде всичко наред .. :-)

m0nikkka
01-09-2008, 19:02
Сега пък имам още един въпрос към тези от момичетата , коиту са ходили на гинеколог и знаят кфо е .. щото какту сами се досещате аз не съм ходила и много се притеснявам .. какво точно ще ми направят за да извадят тфа нещо от мен ?????? И ще ми бият ли някфо успокоително ? Моля ви ако няк0й знае да ми помогне .. :( Страх ме е дА ида и незнам ... :( :( :(

Kanela
01-09-2008, 19:08
Нищо няма да ти бият,но после най-вероятно ще пиеш антибиотици,защото има 90% вероятност да си развила инфекция....

Kras4eto_lp
01-09-2008, 19:12
Сега пък имам още един въпрос към тези от момичетата , коиту са ходили на гинеколог и знаят кфо е .. щото какту сами се досещате аз не съм ходила и много се притеснявам .. какво точно ще ми направят за да извадят тфа нещо от мен ?????? И ще ми бият ли някфо успокоително ? Моля ви ако няк0й знае да ми помогне .. :( Страх ме е дА ида и незнам ... :( :( :(
Едва ли някой има опит във ваденето на капачки :D Все пак ти пожелавам успех :wink:

m0nikkka
01-09-2008, 19:27
ами .. дан0 да се размина само с антибиотици .. офф .. незнам моля се всичко да е нормално .. Много се притеснявам .. незнам направо .. :( .. а относно коментара на Kras4eto_lp .. само ше и кажа като не разбира нищо по - добре да не го коментира ! Ама за да я светна малко в нещата ще и кажа че един гинеколог няма никаква вероятност да не знае как да ти извади нещо от вагината .. не зависимо от това какво е то !!!

Kanela
01-09-2008, 19:56
Поставяне на песар на частно при гинеколог е 5 лв.Махане-5 лв.
Относно капачката-може би ще ти вземе максимум 8лв.
Вземи си 10 за всеки случай. :wink:
Надали ще боли...щом при преглед(когато си навира цялата ръка до китката) не боли.... :wink:
Просто трябва да се отпуснеш и да не се стряскаш ;-)
Сега като се замисля може и да нямаш инфекция ако не те сърби и не ти пари и не те боли :) Все пак вагината си се прочиства....

FikyScHetOo
01-09-2008, 20:00
Мило момиче...
1. винаги има начин да се извади...та от там минава цяло бебе
2. Едва ли има опит - повечето хора си използват мозъка преди да правят нещо
3. Сега е Сряда, а темата май е от миналата седмица? Как ходиш с това нещо в теб?
4. Защо се злобиш ( на Kras4eto_lp )? Да не ти е набутала тя тая капачка???
5. А защо не си хванеш някое гадже да смени дезодоранта после?
6. Мисля си, като толкова те е срам от това, защо не се регистрира още веднъж и от другото име да пишеш темите, така можеше да дадеш повече подробности, които биха помогнали на някой да ти даде съвет,че да не става като тема от типа "Бременна ли съм". Най-вече ти можеш да си помогнеш.

▄█&am
01-09-2008, 20:02
Надали ще боли...щом при преглед(когато си навира цялата ръка до китката) не боли.... :wink:
Сега като се замисля може и да нямаш инфекция ако не те сърби и не ти пари и не те боли :) Все пак вагината си се прочиства....
:shock: :shock: :shock:

http://en.thisbitch.info/?id=2c6c7cd77dc2485122fb6ee07345db24

NoS
01-10-2008, 02:56
А стига уе кви са тия работ, виж тук ЦЪК. (http://le6nikovo.myminicity.com/tra)

GreenFairy
01-10-2008, 08:26
Е в крайна сметка какво стана?

gohojo
01-10-2008, 09:13
1 въпрос!?!?!?
Руса ли си?

nadka
01-10-2008, 09:21
imam edin v1pros! kak pi6ka6 sled kato ima6 kapa4ka mm?!

Leksi23
01-10-2008, 10:32
За твое сведение не се пишка от вагината :lol:

tsvety_91
01-10-2008, 10:41
Ужас представям си какво ти е,когато имаш желание и още си по-малка и неопитна хич не мислиш гледаш да се задоволиш,ама пък дезедорант :( Все пак дано всичко мине добре,кажи ни какво стана?Оправи ли нещата?

love_girls
01-10-2008, 10:50
Ела при мене , аз ще ти го извадя /клин клин избива са казали хората/ :evil:

Oralgin
01-10-2008, 15:45
Не се ебавайте..мое да е умрела девойката .. с тая капачка 4ти ден .. :razz:

princesa_viki
01-10-2008, 16:23
ами .. дан0 да се размина само с антибиотици .. офф .. незнам моля се всичко да е нормално .. Много се притеснявам .. незнам направо .. :( .. а относно коментара на Kras4eto_lp .. само ше и кажа като не разбира нищо по - добре да не го коментира ! Ама за да я светна малко в нещата ще и кажа че един гинеколог няма никаква вероятност да не знае как да ти извади нещо от вагината .. не зависимо от това какво е то !!!
Аз мисля че тя имаше предвид че едва ли някой от тук знае как се вадят капачки

HATEBOYZ
01-10-2008, 19:02
ммм споко бе маце...една приятелка беше напъхала нампона пак мн навътре и й седеше 1-2 месеца и още е жива...
в твоя случай ..хахах :) смешно е ама поне няма да забременееш ...направо си се опаковала...

dekovbg
01-10-2008, 20:28
значи мисля че знам какво е станало...
когато мускулчетата на вагината се стегнат рязко при полов акт, члена на мъжът и вагината срастват... и се налага лекарска намеса (нз как го оправят но го оправят) това се случва по чесот при животните (аз съм го виждал при кучета, женската влачи мужкия защото са сраснали и не може да си го извади...) такаче твоя проблем мисля че е такъв, капачката е срастнала с вагината ти и трябва да се отиде на лекар... то половината от абонати те ти го написаха по 100 пъти теи че ги послушаи...
написа че не казваш от кои град си ,защото нямало мн момичета с твоето име (ако някои които те познача вече знае че си ти) а и никои не те карал да си ръгаш деодорант (каза че си имаш и приятел) защо тои не ти го слага да не го отвръщаваш ?

П.С. никога не се бях регвал да пиша отговор на такава простотия и не съм сигурен дали е станало срастване...

Leksi23
01-10-2008, 21:41
Де остана момата, че ми стана интересно, до сега не бях чувала за такова нещо O:)

Atula
01-10-2008, 22:41
:shock: :shock: :shock:

+1 От какво -- от капачки ли? Я стига-- утре ако си завре мишката на компа барабар с кабела пак ли ще чака половин месец да го извади?
И пояснявам: гинеколога е едно страшно същество, което е взело диплома след 6 години учене предимно, за да вади капачки от вас. И колкото и да вложи разбиране вътрешно ще се смее...
8)

http://en.thisbitch.info/?id=2c6c7cd77dc2485122fb6ee07345db24

FrozenMax
01-10-2008, 23:17
Вакуум помпа за мивки!!!

Atula
01-10-2008, 23:25
Най-добре ...

BrianKinney
01-10-2008, 23:39
1 въпрос!?!?!?
Руса ли си?

Айде леко с наредбите на блондинките ;)
Колкото до темата... Божеееее, аз за какви ли неща не съм чела че са оставали в жените след мастурбация - част от краставица, батерии (от фенерче), дръжки... всякакви неща . А случая с капачката на дезодоранта е НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИЯ. Ако бях видяла темата навреме щях да й дам съвет да си сложи обилно нещо влажно и омазняващо като лубрикант, вазелин... и т.н. и въпреки болката да завърти капачката и да я извади. То проблема е повече психически - липсва й смелост, отколкото невъзможност. Дано се е оправила. И никой да не си вкарва някви неща, които се разглобяват. Колкото до мъжете - не сте толкова незаменими, даже напротив ;)

CragHack
01-11-2008, 10:37
когато мускулчетата на вагината се стегнат рязко при полов акт, члена на мъжът и вагината срастват... и се налага лекарска намеса (нз как го оправят но го оправят) това се случва по чесот при животните (аз съм го виждал при кучета, женската влачи мужкия защото са сраснали и не може да си го извади...) такаче твоя проблем мисля че е такъв, капачката е срастнала с вагината ти и трябва да се отиде на лекар... то половината от абонати те ти го написаха по 100 пъти теи че ги послушаи...
написа че не казваш от кои град си ,защото нямало мн момичета с твоето име (ако някои които те познача вече знае че си ти) а и никои не те карал да си ръгаш деодорант (каза че си имаш и приятел) защо тои не ти го слага да не го отвръщаваш ?

П.С. никога не се бях регвал да пиша отговор на такава простотия и не съм сигурен дали е станало срастване...

Ти си уникално тъпо парче, което трябва да спре да коментира каквото и да било в продължение поне на 1 година.

Кучетата се ЗАКЛЕЩВАТ, не защото се срастват или слепват с вагината, и не защото мускулите на вагината се свиват, а защото пениса на кучето е различен от този на хората. В основата си има удебеление, което запецва и докато не спадне не може да излезе. При хората няма такова нещо.

PeXXeR
01-11-2008, 11:05
сега незнам дали си извадила капа4ката 6от не 4етох си4ки страници но както и да е ако е стар топика се извинявам 4е пи6а пак в него
не обръ6таи внимание на тези дето само се базикат пробваи
земи пинсета и земи някакв 6ампоан такув нежен и леко по леко я издърапи ако не става иди на лекар там 6те ти я извадят и другия пут не прави такива глупости :)

Sticky778
01-11-2008, 14:31
Ха аз знам как ще си решиш проблема :) пъхни пак дезодоранта и да се надяваме че капачката ще щракне :)

_MiA_
01-11-2008, 15:18
ььь :shock: :shock: то какво стана авторката де избяга щото вече би трябвало да е минала през гинеколога поне няма ли да ни каже какво е станало :-#

dekovbg
01-11-2008, 16:33

Ти си уникално тъпо парче, което трябва да спре да коментира каквото и да било в продължение поне на 1 година.

Кучетата се ЗАКЛЕЩВАТ, не защото се срастват или слепват с вагината, и не защото мускулите на вагината се свиват, а защото пениса на кучето е различен от този на хората. В основата си има удебеление, което запецва и докато не спадне не може да излезе. При хората няма такова нещо.

знчи пича не ме обиждаи ти си по простия (учител по биология които е мнооооооого ама мнооого начетен и си разбира от предема го обясни в час след въпроса на един съоченик и каза че при хората също е възможно...) такаче ти не трябва да пишеш 10 години щот много разбираш... ти си някъв :-)

amatorium
01-11-2008, 17:10
Stiga ste go narejdali momicheto. Na vsichki im se sluchvat nqkakvi sexualni izcepki. Dano vsichko da e minalo nared i naistina bi bilo chestno da napishe kakvo e stanalo. [-o<

dekovbg
01-11-2008, 17:22
аз просто си казах мнението а не като всички ламези да се смеят ....
а оня ламз ми вика да не съм писал повече в форума :-x

SwEeTiEs
01-11-2008, 19:09
Миличка, дано си се оправила... :!: amatorium съгласна съм с теб... напрежението би й било в най-малка полза.

VilleBaby
01-11-2008, 19:39
ami ako temata ne e ebavka:OPITAI SE OTNOVO DA Q IZVADI6,BRAKNI KOLKOTO SE MOJE PO-NAVATRE....I AKO NE STANE POMOLI NQKOQ FR! :wink:

Spincho_LIVE
01-13-2008, 19:30
Какво стана все пак? Извадена ли е капачката?

Осем и половина
01-13-2008, 19:34
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: МОЖЕ ЛИ ТАКОВА НЕЩО БЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!???? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ЕБАСИ ЗЛЕТО!!!!!! 8-) 8-) 8-)

kuklichka_bg
01-13-2008, 19:37
хАха тОлкОз ли нямАш пАри за вИбрАтор??? :grin: :grin: :grin:

milaaan
01-13-2008, 20:28
Стига бе с дездорант ли :lol: :lol: :razz: :razz:

dekovbg
01-13-2008, 20:31
момичето или няма нет или е наказана или е в болницата или е ебавка и няма да отговори ... дано все пак не е станало наистина нещо... :cry:

CragHack
01-14-2008, 08:55
знчи пича не ме обиждаи ти си по простия (учител по биология които е мнооооооого ама мнооого начетен и си разбира от предема го обясни в час след въпроса на един съоченик и каза че при хората също е възможно...) такаче ти не трябва да пишеш 10 години щот много разбираш... ти си някъв :-)

Той учителят ти по биология може да го е обяснил, ама ти понеже си куха лейка и нищо не си разбрал. Айде пренасяй се по другите теми да ръсиш мозък, тук нямаш кво да кажеш.

cvety_i_bebeto
01-14-2008, 11:37
Събираме дарения от всеки,за да купим един вибратор на момичето!!!!
#-o

emviii
01-14-2008, 11:39
az imam re6eni...Kakto znaete anusa i vaginata sa na osmica i kato se raz6irqva ednoto i drugoto go sledva.Ta tova ne e maitap zavri si kolkoto moje6 ne6to golqmo otzad i darpai s pinsetite.a i gledai da navre6 o6te ne6to ta da pusne6 vazduh.4e ako e stanal vacoom....Nali znae6 lutenica kak se otvarq!principa e sa6tiq!

smeshno vi sa struva no choveka e prav naistina pahai otzade i darpai ot dr strana :arrow: uspeh mace

dekovbg
01-14-2008, 16:14
[quote=dekovbg]
Той учителят ти по биология може да го е обяснил, ама ти понеже си куха лейка и нищо не си разбрал. Айде пренасяй се по другите теми да ръсиш мозък, тук нямаш кво да кажеш.

На нормален човек му е достатъчно един път и ще разбере но за тебееее ... n0 c0mment

_MiA_
01-14-2008, 16:19
ама какво стана с момичето дУбре ли е :neutral:

spudz
01-14-2008, 21:32
Няма никакво момиче вие идиоти ли сте?
Ако недай си Боже на вас се беше случило това какво бихте направили - чакате 1 час и с капачка в п*тката ще хукнете към някакъв форум за помощ ли? Естествено, че ще потърси логично помощ другаде, аре стига глупости...

smvassilev
01-15-2008, 05:58
Някой каза: "Клин клин избива!" Абе то клин, клин избива ама на дървото му се ебава майката :lol:
Аз лично бих се включил и в даренията за вибратор ако е необходимо :-D
Ама по темата не можах да разбера защо флакона с деодорант се ползва с капачката нaвътре? Обратно не е ли по-разумно? Тази забележка правя и за момичета, които решат да ползват този начин на задоволяване и за вбъдеще :-D
А ако случая е действителен, защото не е нереален и аз бих искал да чуя какво е станало. Дано няма последици.
Просто с интерес прочетох цялата тема и се смях от сърце не толкова на проблема колкото на разрешенията които някои предложиха :lol:
Айде недейте така че и по други форуми ви се смеят вече ;-)

MoOnLiGhT_ShAdOw
01-15-2008, 11:32
Боже, колко мъка има по този свят, Боже!
И накрая какво станА?

Icko_pld
01-15-2008, 11:54
Za6to ima tolkova tapi momi4eta tolkova li ste zagurqli 4e 4ak s dezoratni po4nahte ako ne se bazika6 4ESNO MNOGO SI TAPA AMA MNOGO ](*,)

Jeuelle
01-15-2008, 12:48
Поне ще се е ароматизирала :D

Evanescencefan
01-15-2008, 14:13
awe stiga ste se hilili kak 6te se po4uvstvate vie ako se slu4i na vas!?probvai s klqkane ako ne stane begai na ginekollog

Jeuelle
01-15-2008, 15:09
Няма как да ни се случи на нас , защото едва ли някой ден ще си напъхаме дезедорант във влагалището....

spudz
01-15-2008, 15:52
Е не може толкоз много мъка по земята ве...

paradiso
01-15-2008, 16:46
За твое сведение не се пишка от вагината :lol: oleee :D tfa me ubi a ina4e mn kodti za momi4etoo s kapa4kata ... :S i edno vibrator4e nai dore

Devilka
01-15-2008, 21:11
Извади ли я?

Spincho_LIVE
01-15-2008, 21:19
Ами щом не пише е издъхнала. друго логично обяснение не виждам

stefity
01-16-2008, 05:27
хахах леле следя темата от началото и ми ставаше мн смешно при всяко мнение,ама ако е истина все пак дано няя мн проблеми :cry: а и още нещо авторката спря да пише от около два-три дена и щом до ся не е отговорила едва ли ще се сети да пише въпреки че и на мен ми е интересно :razz: :razz: :razz: :lol: 8-)

dekovbg
01-16-2008, 09:05
Ако тая не отговори и темата е била ебавка дано някога и стане нещо такова...
ние тук се притесняваме (някои), а тя ....
НЕ СИ ПРАВЕТЕ ТАКИВА ШЕГИ ... :evil: :-x

fr3e_s7yle
01-16-2008, 09:28
e kfo stana , oprai li sa ? :-k

princesa_viki
01-16-2008, 11:00
съгласна съм че темата може да е ебавка,ама личи колко "много се притесняваш" след като : "дано някога и стане нещо такова..."Много гадно от твоя страна...

MoOnLiGhT_ShAdOw
01-16-2008, 11:04
съгласна съм че темата може да е ебавка,ама личи колко "много се притесняваш" след като : "дано някога и стане нещо такова..."Много гадно от твоя страна...
Когато човек е излъган, се озлобява... :?

princesa_viki
01-16-2008, 11:05
Когато човек е излъган, се озлобява... :?
да,така е,обаче не мисля че трябва да прекалява чак толкова с думите.... :-)

aniezina
01-16-2008, 14:08
Абе да ви кажа честно, ако наистина е сталано, след като е сподулила и с друг проблемиа си едва ли и е до това дали на нас ни се иска да чуем развръзката.... Но трябва да признаем, че едно че е тъпо да го правиш с дезедорант, второ-поне да го беше обърнала на обратно, и аз съм на 15 обаче ми дойде на акъла още щом прочетох темата, камоли ако тръгна да го правя...въпреки че нямам намерения да..... ](*,)

suunlight
01-16-2008, 21:17
Темата дали е ебавка .. незнам .. но обаче със сигурност, ако беше мацката сяа щеше да продължава да пише нещо .. или да каже ..
Сега си мисля, че или е останала в болницата ..или тяхните са разбрали и никаквво pc .. т.е наказана ..
Усешането ми е, че всичко това не е завършило добре .. както се очакваше .. ппоради факта, че момичето не се осъзна кво става още на 2рия час .. и на лекар ..
Вие какво мислите ?

aciko
01-16-2008, 21:20
Абе може и да не е ебавка!
Аз знам един случай:
Момичето си бърка с кремвирш,и кремвирша се чупи на две,и заседва вътре.
Та после се наложило да ходи на гинеколог да го вади!

rubi
01-17-2008, 01:02
Абе може и да не е ебавка!
Аз знам един случай:
Момичето си бърка с кремвирш,и кремвирша се чупи на две,и заседва вътре.
Та после се наложило да ходи на гинеколог да го вади!
малиии толко ли нема мже бе ми крембирш ше си навира...божеее
кат нема мъже има вибратори...пък може и жиголо да си намери.... ](*,) ](*,) ](*,)

SeNSei4o
01-18-2008, 18:37
OTIDI NA GENEKOLOG !!!! :( :( :( :(

minava6t 4i4ko :)
01-18-2008, 18:56
:-o 6то си мислех 4е бабината рецепта е със сок от грозде :-o
...или поне ферментирало такова...най-малкото забравят се притесненията относно местоположението на 4уждите тела в организма.. 8-[

eu.hyricane
01-18-2008, 22:19
zapi6i se na konkurs za slaboumni..

MoOnLiGhT_ShAdOw
01-19-2008, 08:48
Боже , Боже колко мъка има по тоя свят ....
Това е моя реплика :-P

v3nDe77a
01-19-2008, 09:43
какво стана,извади ли капачката ???

HardlyAwakened
01-19-2008, 10:54
:evil: :evil:

faxy
01-19-2008, 11:49
nap1vai moje da izleze kato beb4e....:P

IvYyYyYy
01-19-2008, 13:02
Тва е мн старо ...

to6eto125
01-19-2008, 13:06
a kakvo stana izavdili q? :-D

dekovbg
01-24-2008, 06:12
пфуу тая се забрави...

ludoto_f
01-24-2008, 08:22
lele kakvi gi ima...

vodka_f
01-24-2008, 10:45
тва е измама,но ако е истина нали си имаш приятел закво си навираш дезодоранти и защо пък точно дезодорант :?

sladur4eto12
01-25-2008, 15:41
AMA KAKVO STANA NAI- NAKRAQQQQQQ??????? IZVADI LI Q TAQ TUPA KAPA4KA ???//
PRO4ETOH SI4KITE KOMENTARI S NADEJDATA DA RAZBERA DALI NAI - NAKRAQ SI Q IZVADILA :D a taq pa vze 4e se zatri nekude

Den4oski
01-25-2008, 17:34
male ujas ama kak moja we :D smeq se ama nikak ne e sme6no probvai da klekne6 i s ryka sam0 ?! ne znam..

MiLiChKo
01-25-2008, 17:44
Da be verno izvadi li q?

MoOnLiGhT_ShAdOw
01-25-2008, 17:57
След продължителни мъки в болницата "П.Р.Е.Е.Б.А.Х.С.Е." детето успешно роди. За жалост гордият баща - дезодорантът "БиЮ", жълта серия, не можа да присъства заради сериозни контузии по време на акта на зачеването на детето. Оказва се, че при него е загубил скалпа си и все още се възстановява, но въпреки това майката сподели, че с бащата смятат да кръстят отрочето си "Рексона" - на пралелята на "БиЮ"...

dekovbg
01-25-2008, 18:04
След продължителни мъки в болницата "П.Р.Е.Е.Б.А.Х.С.Е." детето успешно роди. За жалост гордият баща - дезодорантът "БиЮ", жълта серия, не можа да присъства заради сериозни контузии по време на акта на зачеването на детето. Оказва се, че при него е загубил скалпа си и все още се възстановява, но въпреки това майката сподели, че с бащата смятат да кръстят отрочето си "Рексона" - на пралелята на "БиЮ"...
+1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lorelei
01-25-2008, 18:24
+1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Emi super k`vo :lol:

rule_style
01-25-2008, 18:47
+2 :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

marilyn
01-25-2008, 20:10
basi si4ki mneniq pro4etoh ama 6tom avtorkata ne pi6e zna4i si4ko e ebavka. i az sam na 15 ama ne sam trugnala s dezodoranta to4no. na men sa mi razpraali za edna koqto bila nqkade na 14-15 i s krastavica iskala da se otvori ama i ostanalo par4e. oti6la na lekar i i gy mahnali ama si naranila ne6to i sega nqma da moje da ima deca. ne znam kolko e istina tfa ...taka sa mi razkazvali.

dekovbg
01-25-2008, 21:06
то има доста истории вече с вагини и не знам си кви простотии дет са пъхани там ... (краставици, кренвирши...)
а знам един случай които не е шега а наистина е станало но плс не се подиграваите защото наистина е гадно и момчето не е много добре (има 12 операции заради рак)
ще го напиша само защото младеща (като мен) да внимава с чайките;
докато мастурвирал пишката му влязла навутре е била нужна операция ... :shock:
чесно и аз не повярвах но е истина... :(

marilyn
01-25-2008, 22:03
може и да е вярно тва но авторката къде е 4е не пише поне да каже кфо е станало..... дано не е ебавка темата 4е ми писна от такива на по 10-12 дето се 4удят кво да измислят.....дано не е ебавка

dekovbg
01-25-2008, 22:11
може и да е вярно тва но авторката къде е 4е не пише поне да каже кфо е станало..... дано не е ебавка темата 4е ми писна от такива на по 10-12 дето се 4удят кво да измислят.....дано не е ебавка
и аз се чудя вече писна ми да чакам :lol: :lol: :lol: :lol:

marilyn
01-25-2008, 22:32
emi da i na men mi e mn lubopitno az si4ki mneniq pro4etoh kazvam ti a taq mai na glupaci ni prai si4kite ......

dekovbg
01-26-2008, 06:39
emi da i na men mi e mn lubopitno az si4ki mneniq pro4etoh kazvam ti a taq mai na glupaci ni prai si4kite ......
хах май да :shock: :shock: :shock: :o :? :-x :x :x :-x :-x

insomnia79
01-26-2008, 10:37
и аз про4етох вси4ки мнения аре бе кво става с тая мацка да не умре ? :lol: :lol: :D :D тва 1оо на 1оо е ебавка ина4е 6те6е да пи6е не6тту
:o

maci
01-26-2008, 10:44
am...moje da sa q operirali ...ili prieli v bolnica... :-o :-o

Dragomir
01-27-2008, 02:13
Момичето е гледало рекламата на камагра-задръж тапата :lol: Сори,че се базикам, ама ми се изчерпа търпението. :booooomb:

Electronic
01-27-2008, 09:19
moje bi ne i e do forumi :?

Anna5339
01-27-2008, 10:16
Момичето е гледало рекламата на камагра-задръж тапата :lol: Сори,че се базикам, ама ми се изчерпа търпението. :booooomb:

+1 :D :D :D :razz: :razz: :razz: :-D :-D :-D :smt082 :smt080 :smt043 :smt044 :smt042 :smt040
Браво. . . . Не взимайте рекламите на сериозно,че стават гафове!!!

[B]a[N]D[i]T[k]a
01-27-2008, 10:27
ах ах ах :д пхх ваще ебавки краи немат :-P нема ли се намери некое модче да затвори тази остаряла тема... :shock:

maci
01-27-2008, 10:33
:lol: prikazka bez krai :lol: :lol: :lol: :lol: :-P

Bubble15
01-27-2008, 14:25
успя ли да я извадиш най-после . ако не - пробвай с пинцети

CfEtii
01-27-2008, 14:53
Майкооо...нямам навика да обиждам но...ти си върховно тъпа.Как ше си ръгнеш дезодоранта с капачката навътре бе??!?!?!?ЛОЛ ми клякай и я вади с пръсти.И по-бързо,че сиг не си измила и шишето преди да си го ръгнеш.ТцТтцТЦ ПАЗИ БОЖЕ!

stefity
01-27-2008, 15:04
Хахаха хора осъзнайте се вече 8-) спрете да пишете в тая тема,ЗАБРАВЕТЕ я щото явно е ебавка или момичето има сериозни проблеми! Щом до ся не е писала няма скоро да отговори

princesa_viki
01-27-2008, 15:07
Хахаха хора осъзнайте се вече 8-) спрете да пишете в тая тема,ЗАБРАВЕТЕ я щото явно е ебавка или момичето има сериозни проблеми! Щом до ся не е писала няма скоро да отговори
Аз мисля,че никога няма да отговори 8-)

kris124
01-27-2008, 15:08
хммм... в началото ми беше мн смешно в първите няколко коментара обаче , осъзнах че момичето не се бъзика , и че е сериозно , а тея кадетото са се избазикали са най-тъпите хора , това не е направено за бъзици , това е много сериозно нещо , и пожелавам късмет на Моника дано всичко е наред ...

stefity
01-27-2008, 15:09
Аз мисля,че никога няма да отговори 8-)

Хах и т'ва е възможно 8-)

Lainovoz
01-27-2008, 15:28
Скъпо Дневниче

Вече шести ден капачката от Би Ю (Thats My Secret) седи все така непоклатимо заклещена дълбоко в мен . Вече болката не е толкова силна . Мисля , че ще мога да живея така . Вече почти мога да ходя и не мисля , че някой ще разбере . От лекари все така ме е срам .
Теченията вече са няколко цвята , в различно време на деня - различни . Хората от форума ми казаха , че е нормално .
Чакам с нетърпение какво ще стане следващия ден ...

stefity
01-27-2008, 16:16

Хахахах и аз и аз :grin: :grin: :grin: 8-) :D 8-) :lol:

princesa_viki
01-27-2008, 16:40
Скъпо Дневниче

Вече шести ден капачката от Би Ю (Thats My Secret) седи все така непоклатимо заклещена дълбоко в мен . Вече болката не е толкова силна . Мисля , че ще мога да живея така . Вече почти мога да ходя и не мисля , че някой ще разбере . От лекари все така ме е срам .
Теченията вече са няколко цвята , в различно време на деня - различни . Хората от форума ми казаха , че е нормално .
Яко измислено :razz:

stefity
01-27-2008, 16:48
Скъпо Дневниче

Дано само да го продължи че т'ва мн ме изкефи 8-) :lol:

ABF
01-27-2008, 16:59
Скъпо Дневниче

Може ли аз....
Така значи аз си намерих приятел с който правихме секс.Но той неможе да ми го вкара защото съм разширена а на него му е тънък и малък..Отказахме се.Взехме един вибратор и му турихме презерватив :oops: .Презарватива беше Durex от 2 лева но го купихме от магазина на 1 лев защото е под нас.Въпросният презерватив се оказа че е менте и беше намазан с лепило,при което виброто ми залепна за п*тка*а.Аз много се уплаших.Е вече 2 ден съм в вибратор в гащите и незнам как да го махна.Взех ножа но неможах да го одрежа и се порязох до дупката и без да искам си отсякох космясалата гора.Срам ме е да отида при лекар,защото града е малък а той познава родителите ми,и аз нямам пари.Затова мисля да еба най-добрата си приятелка която е лесбо и ще ми даде някой леф.Е скъпо дневниче това е за днес. :razz: :o :evil: :smt042 :smt043 :smt044 :smt002 :smt082 :smt080 :smt040 :smt041

stefity
01-27-2008, 17:02
Скъпо Дневниче

Може ли аз....
Така значи аз си намерих приятел с който правихме секс.Но той неможе да ми го вкара защото съм разширена а на него му е тънък и малък..Отказахме се.Взехме един вибратор и му турихме презерватив :oops: .Презарватива беше Durex от 2 лева но го купихме от магазина на 1 лев защото е под нас.Въпросният презерватив се оказа че е менте и беше намазан с лепило,при което виброто ми залепна за п*тка*а.Аз много се уплаших.Е вече 2 ден съм в вибратор в гащите и незнам как да го махна.Взех ножа но неможах да го одрежа и се порязох до дупката и без да искам си отсякох космясалата гора.Срам ме е да отида при лекар,защото града е малък а той познава родителите ми,и аз нямам пари.Затова мисля да еба най-добрата си приятелка която е лесбо и ще ми даде някой леф.Е скъпо дневниче това е за днес. :razz: :o :evil: :smt042 :smt043 :smt044 :smt002 :smt082 :smt080 :smt040 :smt041

Хахахаха добре беше само че трябваше да намесиш КАПАЧКАТА 8-) 8-) 8-) :lol: Все пак тя играе най-важната роля в тая тема :lol: :P :-P :D

vaniLL
01-27-2008, 17:03
vie hepten izprostqhte veche ...
momicheto mai nqma da pishe , a prodyljavate da se zanimavate s typata zasednala kapachka ... kato che li e 1 sluchai 8)

kris124
01-27-2008, 17:04
Скъпо Дневниче

Може ли аз....

Хахахаха добре беше само че трябваше да намесиш КАПАЧКАТА 8-) 8-) 8-) :lol: Все пак тя играе най-важната роля в тая тема :lol: :P :-P :D

горките хора мноо сте тъпи ве , кво се ебаате с момичето , тряя сте мн зле да се ебаате така !!

princesa_viki
01-27-2008, 17:41
Много ясно!В такава ситуация човек забравя срама и ще,не ще,отива...Темата е ебавка и е адски глупава,а да не говорим за Умницата,която го е измислила.Евала ти мацка!За съжаление 80% от населението са такива като тебе!

GetNasty
01-27-2008, 18:01
egati lainoto da se ebava taka..

dekovbg
01-28-2008, 08:28
горките хора мноо сте тъпи ве , кво се ебаате с момичето , тряя сте мн зле да се ебаате така !!
ти си по прос.... темата е ебавка тей че кво те бърка че се ебаваме с тая мърла...поне да беше отговорила преди една седмица някъв тъп отоговор че да спрат да пишат в тая тема :-x :-x :x :-x :-x

Undying
01-28-2008, 08:43
Оле боже,такава тема-14 страници...Изумена съм. :-o

kris124
01-28-2008, 10:37
ти си по прос.... темата е ебавка тей че кво те бърка че се ебаваме с тая мърла...поне да беше отговорила преди една седмица някъв тъп отоговор че да спрат да пишат в тая тема :-x :-x :x :-x :-x

сигурно :D

Lainovoz
01-28-2008, 15:58
Скъпо Дневниче

Днес е ден 11 от случката , която тотално промени представите ми за живота и неговия смисъл . Деня , в който задоволявайки плътските си копнежи , аз допуснах една фатална грешка . Това е метафора , с която изсках да покажа , на тези които четат това , че в живота плътското не е най - важно , а това което е отвътре - конкретната специфика на моят случай , няма нищо общо .

Това , че вътре в мен има капачка , далеч не значи , че няма и сърце и душа и разум , които вече са осмислили всичко и са готови да поемат по пътя към вечността !

Гангрената е ужасна . Подуването непоносимо . Инфекцията необратима . Температурата ми е около 42 градуса , студено ми е . Не усещам крайниците си . Може би вече хората в форума са се притеснили , но аз няма как да пиша . Мускулите на ръцете ми са атрофирали . Съседчето - 11 годишно - чийто баща е лекар , каза че нищо не може да се направи . Аз ще загина , осъзнала вечните мъдрости тук в това легло , от което от 4 часа веч не мога да помръдна . Но не без смисъл !

О , съдба! Не наказвай никой друг така . Нека те прочетат дневника ми ! Нека B U ( That's My Secret ) фалира !

Студено е .... Очите ми се затварят ....

GetNasty
01-28-2008, 16:07
hxuahxuahxauhxua basi qkoto :D:D:D

ludoto_f
01-28-2008, 16:14
mnogo daje :razz:

GreenFairy
01-28-2008, 19:10
О , съдба! Не наказвай никой друг така . Нека те прочетат дневника ми ! Нека B U ( That's My Secret ) фалира !

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Тва е страшно... :D :D Браво, браво добре си го измислила...

Lainovoz
01-28-2008, 19:45

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Тва е страшно... :D :D Браво, браво добре си го измислила...

асамомче :-)

m0nikkka
01-30-2008, 14:07
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ураааааа ... най - накрая я махнах !!! Ходих на гинеколог в близко градче с приятеля си .. Ужастно е да си спомням този ден щото наистина болеше неупесуемо много .... !! Сега ще ви разкажа по подробно щото сигурно ше ви е интересно като гледам колко коментари сте оставили ..
Та така де ходих на гинеколог .. първо като влезнах неможах да кажа кфо ми е щото адски много ме беше срам .. гинеколозите бяха двама .. 1 мъж и една по възрастна жена .. мъжат се оказа много стабилен .. цял живот ще го помня с добро хаха :) .. И така след като вече разбраха кфо ми има .. мъжат ме успокои като ми кажа че е имало и други такива случаи с чужди тела във вагините на някфи момичета .. ама мен лично тфа не ме успокои много .. саблякох се и седнах на тфа столче там .. и тая жена взе една ракавица и си бутна раката много бързо и много навътре май .. ( от тфа м/у др-то ми стана много гадно .. хич не е приятно .. пфф ) и взе да се опитфа да я дръпне и осети че съм получила вазпаление .. (аз в тфа време вече бях ревнала и писках все едно раждам .. ! ) след което каза на доктора да даде някаф инструмент и взе да бърка с него .. абеееее не мога да ви опиша за кфа болка ставаше вапрос .. ама съм сигурна че когато ме отваряха ме боля много по малко от колкото тогава .. някаф голям ужас беше тфа .. !!! И така вече с тоя инструмент ми го извади и ми я показа даже .. ама аз не обарнах внимание на нищо щото бях направо в шок .. цялата треперих .. не можех да кажа нищо .. дори как се казвам .. после тая дартата вдигна цялата болница във въздуха .. постара се цялото отделение да разбере че на мен ми вадят капачка .. щото се извика бая сериозно на някфа сестра да донесе йод ли кфо беше там и ми го навираха в путката с някфи инструменти на които отгоре имаше някаф плат или там нещо медицинско е било потопено в йод .. и така тфа беше последното което напраиха и после една друга сестра ( тая дето донесе йода) взе да ми се кара че съм напрайла такава голяма глупост и ми вика че съм можела да умра от тфа .. Оказа се че съм получила доста сериозно вазпаление .. и такам предписаха ми антибиотици и някфи други хапчета .. и после се прибрах купих си хапчетата .. вече даже ги изпих и дори забравих за случилото се .. ! Това беше ужастна грешка .. !! Благодаря на всички за мненията по въпроса .. сащо така сажалявам , че пиша чак сега но нямах интернет .. иначе капачката я извадих преди 1 седмица и 3 дена вече :) .. айде чал вече от мен :) .. благодаря ви много още веднъж !!!

kris124
01-30-2008, 14:11
ай радвай се :D :D хахаха ебати смеха да не си го ръгаш пак :Р поне да не е дездорант

stefity
01-30-2008, 14:14
Ееееее урааааааааа,браво бе момичееее :grin: :grin: :grin: 8-) :-P :lol: Най накрая да я няма тая капчка вече 8-) :D :grin:

kris124
01-30-2008, 14:16
Ееееее урааааааааа,браво бе момичееее :grin: :grin: :grin: 8-) :-P :lol: Най накрая да я няма тая капчка вече 8-) :D :grin:

евалата :Р

Sladkata___
01-30-2008, 16:07
Mnogo se radvam za teb :grin:

dekovbg
01-30-2008, 16:33
аз ви казах че няма нет :lol: :lol: :lol:
ама май сичко е било ебавка...

Lainovoz
01-30-2008, 16:34
Ураааааа ... най - накрая я махнах !!! Ходих на гинеколог в близко градче с приятеля си .. Ужастно е да си спомням този ден щото наистина болеше неупесуемо много .... !! Сега ще ви разкажа по подробно щото сигурно ше ви е интересно като гледам колко коментари сте оставили ..
Та така де ходих на гинеколог .. първо като влезнах неможах да кажа кфо ми е щото адски много ме беше срам .. гинеколозите бяха двама .. 1 мъж и една по възрастна жена .. мъжат се оказа много стабилен .. цял живот ще го помня с добро хаха :) .. И така след като вече разбраха кфо ми има .. мъжат ме успокои като ми кажа че е имало и други такива случаи с чужди тела във вагините на някфи момичета .. ама мен лично тфа не ме успокои много .. саблякох се и седнах на тфа столче там .. и тая жена взе една ракавица и си бутна раката много бързо и много навътре май .. ( от тфа м/у др-то ми стана много гадно .. хич не е приятно .. пфф ) и взе да се опитфа да я дръпне и осети че съм получила вазпаление .. (аз в тфа време вече бях ревнала и писках все едно раждам .. ! ) след което каза на доктора да даде някаф инструмент и взе да бърка с него .. абеееее не мога да ви опиша за кфа болка ставаше вапрос .. ама съм сигурна че когато ме отваряха ме боля много по малко от колкото тогава .. някаф голям ужас беше тфа .. !!! И така вече с тоя инструмент ми го извади и ми я показа даже .. ама аз не обарнах внимание на нищо щото бях направо в шок .. цялата треперих .. не можех да кажа нищо .. дори как се казвам .. после тая дартата вдигна цялата болница във въздуха .. постара се цялото отделение да разбере че на мен ми вадят капачка .. щото се извика бая сериозно на някфа сестра да донесе йод ли кфо беше там и ми го навираха в путката с някфи инструменти на които отгоре имаше някаф плат или там нещо медицинско е било потопено в йод .. и така тфа беше последното което напраиха и после една друга сестра ( тая дето донесе йода) взе да ми се кара че съм напрайла такава голяма глупост и ми вика че съм можела да умра от тфа .. Оказа се че съм получила доста сериозно вазпаление .. и такам предписаха ми антибиотици и някфи други хапчета .. и после се прибрах купих си хапчетата .. вече даже ги изпих и дори забравих за случилото се .. ! Това беше ужастна грешка .. !! Благодаря на всички за мненията по въпроса .. сащо така сажалявам , че пиша чак сега но нямах интернет .. иначе капачката я извадих преди 1 седмица и 3 дена вече :) .. айде чал вече от мен :) .. благодаря ви много още веднъж !!!

Ай чаЛ ! 8-) :-)

princesa_viki
01-30-2008, 17:50

Да и не е единствената правописна грешка :D
Поне гинеколог е написала както трябва.
А иначе-поздравления и другия път да си знаеш,че дезодоранта не е за там

maci
01-31-2008, 10:37
HAPPY END!!! :grin:

amatorium
01-31-2008, 10:46
Bravo na teb, no si chakala 10 dena predi da otidesh. Kazah ti vednaga da idesh na sledvashtiq den. Golqma infekciq e mojelo da si prichinish. :booooomb:

kris124
01-31-2008, 10:49
Bravo na teb, no si chakala 10 dena predi da otidesh. Kazah ti vednaga da idesh na sledvashtiq den. Golqma infekciq e mojelo da si prichinish. :booooomb:

нишо де :D въпроса е че сичко е наред (ако найстина не е бъзик)

sLaDkA_GrEsHkA
01-31-2008, 12:17
xaxaxa za kvo si q izvadila :D mojeshe kato te ebat dr put da svur6at v kapa4kata i da ne davate pari za prezervativi 8-)

m0nikkka
01-31-2008, 18:53

еми ак0 ще говорим за грешки .. тогава, мисля че трябва да знаеш че не се пише "дезодорант" а деодорант !!! .. И ако обичаш престани да ми тарсиш кусури .. ! Все пак се извинявам за правописните грешки, но бързах да го напиша,защото трябваше да ставам от компа.

suunlight
01-31-2008, 20:52
аз пък си мислих, че темата не е ебавка .. толкова странни работи стават и ги пишат във вестниците и ги дават по новините .., че кво е една такава тема .. и след всичките коментари на авторката усетих, че не си прави ташак .. и сега като разкава кво е станало .. да .. вярвам, че темата е истинска .. и за тва съм шах и мат .. луди ли са 14 годишните лапета .. супер глупави .. ауу фак фак .. мерси Господи, че съм долу-горе умно дете ..

princesa_viki
02-01-2008, 07:54

еми ак0 ще говорим за грешки .. тогава, мисля че трябва да знаеш че не се пише "дезодорант" а деодорант !!! .. И ако обичаш престани да ми тарсиш кусури .. ! Все пак се извинявам за правописните грешки, но бързах да го напиша,защото трябваше да ставам от компа.
Aз нито косури ти търся,нито се заяждам.Просто се дразня на правипосните грешки.Обичам да поправям :)
А и хубаво за деОдоранта,това не го знаех,но вече го знам.Благодаря :)

kris124
02-01-2008, 10:51
:D еи моника ти да не си се ебавала бе , некъф или некфа там непомна ти е бъркала до лакътя яко ли е :D:D:D (бъзик бе спок :Р )

psychopath
02-01-2008, 10:54
ахахах яко
дай да я извадя :D

fuklu
02-23-2008, 20:25

:razz: :razz: :razz: :grin: :lol: 8-) :shock: :lol: :razz:

gandi
02-24-2008, 09:46
nqmam dumi :razz:

CaSsIe
02-24-2008, 11:10
хахахха не знам за вас, ама аз умрях от смях :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: леле сори..ама не моа се сдържа просто :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Bousz
02-25-2008, 08:49
Buitaiii Butaiiiii vse edno izrajda6 :lol:

mi6ito2
02-25-2008, 09:06
е що не му сложи презерватив да не падне капачката като си решила с дезодорант :D

BaTe_Martoo
02-25-2008, 14:47
Raztvori kraka i pomoli tati da q izvadi :D

Nasindo
02-25-2008, 14:49
ако темата не е бъзик => клякай и бъркай а следващия път да е от другата страна :D :D :D

:razz: :razz: :razz: :D

tqnko1
02-26-2008, 12:59
e kak be6e? mastrobiraneto.. :P

FOREVAR_ALONE
03-28-2008, 15:51
:razz: :razz: :razz:

MoOnLiGhT_ShAdOw
03-28-2008, 15:53
Абе момичето се оправи, всичко свърши, защо продължават да се пишат безсмислени постове? :?
Аз предлагам модераторите да заключат темата, няма смисъл повече да се пише по нея.

nikol4eto0o0o
03-29-2008, 06:19
a tq kat ti izvadi kapa4kata i ti q pokaza ti 6to ne si q iska za spomen a i toq desodurant kak taka bez kapa4ka 6te sedi??
se pak dobre 4e sa ti q izvadili... misli dr put

meds15
03-29-2008, 07:03
:grin: Супер..Това да е обица на ухото за тези които са решили да правят подобни експерименти :grin:
Айде моите поздравления :D

mira_bg
03-29-2008, 10:10
Пробай да я изкараш с напъване. Лягаш по гръб, вдигаш краката до корема и ги свиваш в коленете. След това напъваш мускулите на влагалището и дупето. С малко повече късмет капачката ще излезе или поне ще дойде до входа на влагалището за да можеш да я извадиш.
Не става бързо, трябва си търпение-това е един вид като да напъваш при раждане...

dd_93
03-29-2008, 10:24
тъкмо това ми дойде наум и на мен

MoOnLiGhT_ShAdOw
03-29-2008, 13:25
тъкмо това ми дойде наум и на мен
Е, да де, ама някои още си нямат и на понятие, че е имало end...

samoubiika
03-29-2008, 13:28
O Gospodi,Ti koito si na nebeto,da se sveti Tvoeto ime,da doide Tvoeto carstvo,da bude Tvoqta volq...kakto na nebeto,taka i na zemqta...MILI BOJE...PRIBERI SI SEKSUALNO NASTROENITE,NEOBRAZOVANI VERSII!!!

kpe7eh
03-29-2008, 13:38
olelelelele :S edna piqtelka imashe sashtiq problem zasedna mi butilka v zadnika ama q izvadih s pomoshta na marku4 i kopresor v ustata (Y)

Daft
03-29-2008, 14:33
O Gospodi,Ti koito si na nebeto,da se sveti Tvoeto ime,da doide Tvoeto carstvo,da bude Tvoqta volq...kakto na nebeto,taka i na zemqta...MILI BOJE...PRIBERI SI SEKSUALNO NASTROENITE,NEOBRAZOVANI VERSII!!!

Не богохулствай без причина!!
мм то всъшност проблема си е доста голям....с молитви до никъде :lol:

PeBHuBk0
04-11-2008, 22:50
ма ти наистина си мн зле....толкоз гаджето ти не може ли да ти доставя удоволствието че и почна с диздоранти да го прайш... :D
Нямаш толкоз 80 лева да си купиш един вибратор... ;)
Бтв се пак...браво че успя да премахнеш проблема... :grin:
Другия път внимавай да не е с нещо по голямо :D (rofl)

GerSity
04-12-2008, 21:10
Ураааааа ... най - накрая я махнах !!! Ходих на гинеколог в близко градче с приятеля си .. Ужастно е да си спомням този ден щото наистина болеше неупесуемо много ....
Абе мила нали каза че не искаш никой да разбира?!
Пък ся си отишла с приятеля си?!
Ужас...горкото момче...кой знай ко си е помислило... :razz:

ubuntu
04-12-2008, 21:14
Ураааааа ... най - накрая я махнах !!! Ходих на гинеколог в близко градче с приятеля си .. Ужастно е да си спомням този ден щото наистина болеше неупесуемо много ....
Абе мила нали каза че не искаш никой да разбира?!
Пък ся си отишла с приятеля си?!
Ужас...горкото момче...кой знай ко си е помислило... :razz:
Тва е нищо една приятелка ми разказа поучителна история...
" неина приятелка мастурбирала с бирена ботилка , но в един момент станал фал.. вакуум и ботилката не иска да излезе в съседната стая бил бащата на момичето, тя отишла при него и от там заедно в пирогов.Пробили ботилката за да се напълни с въздух и я изкарали"
Аз много не го вярвах ... ама взе че се оказаза истина :grin:

tqnko1
04-12-2008, 21:17
axpxapxap basi smexa

CoOLBebZz
04-13-2008, 06:34
АМИ ПИЙ МНОГО ВОДА...КАТО ТИ СЕ ПРИХОДИ ДО ТОАЛЕТНАТА МОЖЕ САМА ДА ПАДНЕ....ДРУГИЯ ПЪТ МАХАЙ КАПАЧКАТА[/b]

Tona
04-13-2008, 08:34
axpxapxap basi smexa :D :D :D

Ciara_
04-13-2008, 11:32
#-o Смятаааай... :D :D :D

Как може да си завирате кфото ви падне в..
Другия път пробвай с пистолет,направо ще умреш от кеф ! :wink:

_|_LolipOp_|_
04-13-2008, 11:42
SLEDVA6TIQT PUT MA4KAI S POJAROGASITEL :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Wicked_Kid
04-13-2008, 12:35
Амии (ако не е късно) клекни или седни на тоалетната чиния и почни да се напъваш...по някое време ще слезе достатъчно надолъ за да я хванеш...И следващия път давай само с пръсти...

sadsad
04-13-2008, 13:04
malko glupavi4ko..da go beshe obyrnala na drugaqta strana pone...e radvam se che si uspqla da q izvadish de.... dano i vazpalenieto e otminalo ;)

Nqq_Ti_Kaa
04-14-2008, 21:01
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :grin: :grin: :grin: