View Full Version : уж дествена
teenuser
01-06-2008, 21:19
темата е изчерпана
Не е дествена.На дествените като им пъхнеш пръстче и пищят па ти и пъхаш оная си работа и не реагира..Набутай го ряско на вътре па ще разбереш.
ма какво ще и доказваш...кажи и го направо...бтв на колко сте? :)
love_sdv
01-06-2008, 21:25
абе ти нормален ли си! тя да не е кренвирш. имаш ли идея колко болести могат да и се докарат по тоя начин!!!!!! пъхаш и го каза рязко
и бтв тя има ли причина да те лъже или мислиш, че телъже просто за хоби
teenuser
01-06-2008, 21:28
ама аз и го казвам тя отрича...а и тя точно от тва се бои да и го пъхна бътзо затва по корем че трудно да е стигна...а иначе тя е малка 16 ще напвави.... и предсвиси много била влубена в тоя дет е на 26 и 5 месеца няма да му пусне,незнам тои кво друго ша иска от нея....а на мен изведнъж от някви седмици и аиде ти ша си първия ;)
love_sdv
01-06-2008, 21:30
абе може ли да те питам, за тебе какво значение има дали е девствена...
вие вече по девственост ли ни избирате бе
Господи, опази Замунда!!
teenuser
01-06-2008, 21:32
ми и аз не виждам конкретна причина осфен че да се искара че нищо не е правила ,а в деистителност явно от малка е била с няколко...
teenuser
01-06-2008, 21:34
кво значение има ли ....ами при положение че ти кажат в очите
love_sdv
01-06-2008, 21:37
ами ако си склонен само защото е спала с предишния си шриятел да я зарежеш, тя е права да те лъже, а пък ако я зарежеш, защото те лъже, пак е права, не и трябва такъв... ти си знаеш, обаче ако мен някой ме подложи на такъв разпит... ще му стъжня живота
заклее ти се
нямам думи...
teenuser
01-06-2008, 21:39
чакай малко мен не ми пречи да се е ебала преди тва и с 100 на 13 години ако иска,неискам да ме луже тва е проблема ,как ша ма лъже така нагло в очите
love_sdv
01-06-2008, 21:42
ти т'ва обясни ли й го??
иначе прав си не трябва да те лъже, може би просто не иска да ес карате.
просто говорете бе хора! ама не се карайте! говорете, какво е това тя ще се ърпа, аз ще и го вкарам рязко! и животните не правят така
прав си пич..то по-добре да излъжеш че си правил отколкото да кажеш че не си :-s макар че не бих излъгала за такова нещо...нема нищо срамно...или си правил или не си..само създава излишно напрежение....пък и не ми се вярва 5 месеца мъж на 26 години да е седял на сухо!!!колкото и банално да звучи има си нужди...или е ебал некоя друга през тфа време или е задръстеняк ...или мацката те лъже :evil: :evil:
Az ne sum lugala, che sum devstvena, no pri men purviq put ne me bolq. Taka che ne moje da e kriterii tova. Osven tova az se zanimavam ot malka s tanci i poneje tqloto mi e aktivno, nqmashe i kruv daje.
Jenite sa stranni sushtesva :oops: toest-- moje da hodim s nqkogo godina i da ne mu pusnem, a s nqkoi ot dva dni da mu. Kriteriite sa mnogo- dali ima himiq, dali chovekut ni predrazpolaga i nai-golemiq kriterii- dali ISKAME. I vmesto da si gubish vremeto v tupi razsujdeniq, vzemi se ponadui malko i se izkefi, che moje bi devstveno momiche e gotovo da te ostavi da..mmm....
i s4upish prozoreca :smt006
teenuser
01-06-2008, 21:47
прав си пич..то по-добре да излъжеш че си правил отколкото да кажеш че не си :-s макар че не бих излъгала за такова нещо...нема нищо срамно...или си правил или не си..само създава излишно напрежение....пък и не ми се вярва 5 месеца мъж на 26 години да е седял на сухо!!!колкото и банално да звучи има си нужди...или е е*** некоя друга през тфа време или е задръстеняк ...или мацката те лъже :evil: :evil:
много си права и аз така мисля
оф нз що тоя израз "да и счупиш прозореца" напоследък много го употребявате...ужасен е хххххххх
love_sdv
01-06-2008, 21:52
мда, така е наистина.. иначе израза е ужасен... но пък е мн изразителен и колоритен
мда, така е наистина.. иначе израза е ужасен... но пък е мн изразителен и колоритен
напоследък тук плъзна за масова употреба...не ме кефи [-(
прав си пич..то по-добре да излъжеш че си правил отколкото да кажеш че не си :-s макар че не бих излъгала за такова нещо...нема нищо срамно...или си правил или не си..само създава излишно напрежение....пък и не ми се вярва 5 месеца мъж на 26 години да е седял на сухо!!!колкото и банално да звучи има си нужди...или е е*** некоя друга през тфа време или е задръстеняк ...или мацката те лъже :evil: :evil:
много си права и аз така мисля
а ти мн ли я обичаш...или само искаш преживявания :)
може с тоя на 26 да са карали на орална :P или преди имаше тема как едно момиче, за да не го отворат карало с приятеля си на анална и го нааквала 8-) избери си иии за кво си с мацката като не и вярваш и и мен ще ме боли ако ми го вкараш рязко така, че момичето си е право независимо дали е девствено или не
може с тоя на 26 да са карали на орална :P или преди имаше тема как едно момиче, за да не го отворат карало с приятеля си на анална и го нааквала 8-) избери си иии за кво си с мацката като не и вярваш и и мен ще ме боли ако ми го вкараш рязко така, че момичето си е право независимо дали е девствено или не
и аз съм чувала за такива момичета...бих предпочела 1000пъти да го правя отпред отколкото да има излагации....и после кат одъртея да не мога да си сдържам л...та
макар че при мен не е имало притеснения..дали ще съм отворена или не ::: странна младеж :::
po dve ne6ta sada 4e ne e bila devstvena
1-26 godi6en maj nikoga nema da ostane na suho vervaite mi :D
2- tva 4e ti e pusnala tolko rano sa6to e mn samnitelno
ot moi li4en opit znam otvorenite momicheta puskat o6te na 2-ta 3-ta ta sedmica v nqkoi slu4ai i po rano ;)tva za lai...ta be6e mn gnuzno ako men nqkoq me naaka :DDDDDD 6e q prebiq 6e q nakaram da si gi izqde :DDD
teenuser
01-07-2008, 07:14
ами не само тва странното е че не ми дава нищо да направа като хората.
glezan4e
01-07-2008, 07:41
az 1 ne razbiram.. za kfo namestvane govori6 ? 4eta za nekvi pozi..? vie kfo izbirate si poza li ...?
teenuser
01-07-2008, 07:43
az 1 ne razbiram.. za kfo namestvane govori6 ? 4eta za nekvi pozi..? vie kfo izbirate si poza li ...?
ми не ,в смисал с ръка да го фкарам на правилното място когато съм в/у нея,щото тя недава воубще аз да съм леко исправен и да гледам воубще на каде са насочвам
glezan4e
01-07-2008, 07:46
o6te malko 6te ti zavyrje i o4ite :razz: :razz: :razz:
a po temata ...nz... na men kato mi be6e za 1 pyt si go ostavih da si vyr6i rabotata :P
Абе пич, защо не помислиш, че може пък наистина да е девствена и да се срамува и да не знае какво прави - което и да е момиче ще го заболи, ако го вкараш рязко отначало - няма значение дали е девствена или не, ама пък ако е девствена болката ще е страшна. Просто й кажи, че за теб няма значение дали е спала с други и така. Вярвай ми - оня може да си е стоял на сухо през цялото време. Той е почнал да я натиска за секс още отначалото, а мога да ти кажа, че няма нищо което да откаже така лесно жените от секс от това да ги притискаш да го направят, така че според мен няма нищо чудно в това да е девствена. Още повече че имах една приятелка, която преди мен ходеше с едно 2 година и не му беше пуснала, а на мен още нямаше и 1 месец и свършихме работата, а беше точно същата ситуация - той по-голям, тя е била на 16 години като са тръгнали и на 18 като скъсаха и още беше девствена и не му беше пуснала. Така карай по-внимателно в каквато поза иска и това е. А пък и да те лъже в крайна сметка какво ти пука - нали секс има - дали си 1ви или втори според мен няма никакво значение
ами може да я е срам да я гледаш отдолу :-| един приятел имаше подобен проблем с една :P както отй се изрази "Аз се изправа да и го вкарам тя се дръпне иначе сама се опитва да го намести , ама на мене ми е неудобно"
teenuser
01-07-2008, 08:09
няма значие наистина дали съм първи или не аз съм и го казал ,въпроса е в лъжата.
taq verno moje da q e sram da q gleda6 ......da ne palni4ka ili pak da nqma cici ?moje da izbiva kompleks i za tva da ne ti dava da q gleda6
Баце менти те....ама тва е лошото че ако от тука почва да те лъже смятай кво ще е занапред...
Darkl1ng
01-07-2008, 10:08
Направо немам думи... се 1 недей да се водиш от някакви правила и тн , защото вярвай ми винаги има изключения. Точно за тва никой тука не може да ти даде кой знае какъв съвет, говори с нея или ако пък толко не ти е зор за нея ( щото мене не ми изглежда като да ти е зор) остави момичето на мира ... мм и не я разнасяй кат оня предишния и .. бахти..
mackata90
01-07-2008, 10:09
Според мен първо запомни да я целуваш, прегръщаш и постепенно се спускай надолу и започни да я лижеш!Не си ли видял поне епилирана ли е?Ако такова я наеби поне и я хвърли малката курва!Бати така да се подиграва с тебе!
macka123
01-07-2008, 10:15
ква е разликата дали тоя дет е ходила с него е на 26 или 16 или на 20 или на 23 или на 100000000000 години.То в днешно време всеки мъж си го иска.ама ако оня наистина я е обичал може да я е чакал кво.една фр ходеше с един5 год по голям от нея и той я чака 7 месеца докато го направят.А защо вместо да питаш нас не я питаш нея е така кажи и аз не вярвам така и така.Ние да не сме я ебали за да знаем.То би трябвало щом си на (доста предполагам) да знаеш кога една е девствена и кога не.
Божичко мн тъп въпрос сериозно!
Не е тъп въпросът. Всяка може да излъже, че е девствена. И малките деца знаят, че кръвта въобще не е задължителна. А и някои момичета са толкова тесни, че сам ще решиш, че е с найлоните все още.
Оснави я и й вярвай. Не мисля, че те лъже :::
teenuser
01-07-2008, 10:26
ем аз е усещам ,говорим обаче до никаде не стигаме ,тя отрича до гроб :)
ем аз е усещам ,говорим обаче до никаде не стигаме ,тя отрича до гроб :)
просто толкова много причини има да не и вярвам ама ми трябва нещо с което ще и го докажа и да неможе да се бодалка повече.Едно момиче което и е първия път ще иска да е нещо готино като за първи път да е бавно готино ,на готино място с много целуфки прегрътки,лижене, лубовни игрички...
а то както субличаме се в колата...(е верно с пуснати седалки е колкото легло)тя по сотиен ,почти не дава да и докосвам гърдите ,надолу гола и пак недава нито с пръст нито с език да я докосна,а иска дирекно да давай фкарай го...аз лично немога да го разбера.
"дай да ти пусна малко език долу" -не не хараесвам...опа как не харесваш като не си опитала....после измисли,ам като съм гледала не ми харесва
Вие много филми гледате. Девствените момичета на орална любов трудно се навиват. Срам ги е. На мой приятел гаджето му правеше френска, а не му даваше той на нея. И това 2 години. Първия път в повечето случаи не е специален. Да не говорим, че е мит, че първия мъж не се забравя. Помним кой е... но дотам.
Иска да приключите с това. Тя може би не възприема все още пипане, орална и прочее, а възприема секса точно като "твоето влиза в моето". ::: Стига си я съдил, ако не те кефи я зарежи.
пич късмет...май яко се е спекла..но не е ясно защо...но според това което ми казваш или наистина е девствена и се е спекла от срам...или онзи с който е правила секс е бил отвратителен и гаден и затовва тя сега е спечена...имам предвид че както казваш не и харесва да я лижат..кой знае ако го е правила с оня може да я е хапал...нищо не се знае...минава ми и мисълта че може като малка да е изнасилвана и затова сега толкова да се притеснява от секс..и да не иска да сподели това преживяване......нз просто..аз ако съм на твое място дося да съм разбрала ::: :::
amatorium
01-07-2008, 11:37
O q stiga. Ima devstveni momicheta, na koito i po 4 prustcheta mojesh da im suberesh vutre. Edin ot nai-lesnite nachini e da q ogledash priatelu. Vij himenata dali e nepokutnata. Povqrvai mi - lichi si. O:)
Mirelchetoo14
01-07-2008, 12:08
Виж сега,ей ме и мен същата,като горката ти приятелка.Ходих доста време с един сръвнително голям,на почти 20,който се пишеше големия Дон Жуан,но не съм спала с него,само сме се натискали и това е.Но знаех че ми изневерява и не ме еняше,все пак за какво ми е първия ми път да е с 1 ебльо....И със сегашния ми приятел,като решихме да го правим,нито ме болеше с пръст,нито изобщо,което го наведе на същите съмнения и ми стана ужасно обидно.Няма за какво да се кълнем,че сме девствени,ако не сме,капиш?Няма логика в тва.Пък ако ще да се държим като най-отворените мацки,да говорим свободно за секс и т.н,хич пускаме толкова лесно.(Нормалните,имам предвид)
teenuser
01-07-2008, 12:24
еха бая мнения станаха,ама все пак съм си на моето мнение че не е.
m0nikkka
01-07-2008, 12:25
хаха .. много ми е позната тая историйка .. аз лъгах сегашния си приятел 3 месеца че съм девствена и той ми вярваше напълно .. до такава степен,че се хващаше на бас със 3-4 момчета , коиту му викали че не съм девствена .. хахаха ... тфа по късно кату му казах истината много му се смях .. макар че не е било правилно .. :? .. та така де може би и тфойта приятелка прави мойте чълъми :-P ама ти все пак се опитай да я пробфаш ,щоту пък знае ли се може и да е ;)
Виж сега,ей ме и мен същата,като горката ти приятелка.Ходих доста време с един сръвнително голям,на почти 20,който се пишеше големия Дон Жуан,но не съм спала с него,само сме се натискали и това е.Но знаех че ми изневерява и не ме еняше,все пак за какво ми е първия ми път да е с 1 ебльо....И със сегашния ми приятел,като решихме да го правим,нито ме болеше с пръст,нито изобщо,което го наведе на същите съмнения и ми стана ужасно обидно.Няма за какво да се кълнем,че сме девствени,ако не сме,капиш?Няма логика в тва.Пък ако ще да се държим като най-отворените мацки,да говорим свободно за секс и т.н,хич пускаме толкова лесно.(Нормалните,имам предвид)
Именно, какво ще си губя аз времето с някакъв дето не иска да ми вярва. Като не вярва: айде- макарата! #-o
Az ne sum lugala, che sum devstvena, no pri men purviq put ne me bolq. Taka che ne moje da e kriterii tova. Osven tova az se zanimavam ot malka s tanci i poneje tqloto mi e aktivno, nqmashe i kruv daje.
Jenite sa stranni sushtesva :oops: toest-- moje da hodim s nqkogo godina i da ne mu pusnem, a s nqkoi ot dva dni da mu. Kriteriite sa mnogo- dali ima himiq, dali chovekut ni predrazpolaga i nai-golemiq kriterii- dali ISKAME. I vmesto da si gubish vremeto v tupi razsujdeniq, vzemi se ponadui malko i se izkefi, che moje bi devstveno momiche e gotovo da te ostavi da..mmm....
Направо се кланям пред твоя отговор :!:
Мерси... сега аз ще се понадуя малко :oops: :-) :grin:
teenuser
01-07-2008, 13:02
хаха .. много ми е позната тая историйка .. аз лъгах сегашния си приятел 3 месеца че съм девствена и той ми вярваше напълно .. до такава степен,че се хващаше на бас със 3-4 момчета , коиту му викали че не съм девствена .. хахаха ... тфа по късно кату му казах истината много му се смях .. макар че не е било правилно .. :? .. та така де може би и тфойта приятелка прави мойте чълъми :-P ама ти все пак се опитай да я пробфаш ,щоту пък знае ли се може и да е ;)
ебаси кефа къф е смисала в тва което си правила :)
ама вии правили ли сте секс или само сте си говорели и как така го излъга ако сте правили
KoRn_Musette^Blancbard
01-07-2008, 13:07
ммм Много интересна тема...нз от каде го извадих това търпение ,но успях да из4ета вси4ки отговори до тук.Ами пи4ага изглежда6 и нз за6то моми4ето се държи по този на4ин.Аз съм девствена,но приятеля ми ми е правил орална любов.В смисал ако наистина тя има 4увствата към тебе и ти вярва няма да има проблем да ти се покаже отдолу... :oops: Не мисля 4е си от онези глупаци дето ако не им хареса как изглежда моми4ето там долу 6те я зареже6.Има много варианти за отговори на въпроса ти но мисля 4е моми4ето може и да се будалка с теб,а и ти в един от коментарите си казва6 4е има6 основания да не и вярва6...аз ли4но немога да ти кажа да и вярва6 или не със сигорност за6тото е много относително.Но на4ините са няколко да разбре6 дали те лъже или не....единият е да говориш с нея ,но не мисля 4е 6те е навита :? но все пак пробваи...,а другият на4ин е да е възбуди6 колкото се може пове4е и да я накара6 да се побърка до такава степен 4е да може да я погледне6 отдоло... а погледне6 ли я 6те разбере6 истината... \:D/ :wink: :P
ммм Много интересна тема...нз от каде го извадих това търпение ,но успях да из4ета вси4ки отговори до тук.Ами пи4ага изглежда6 и нз за6то моми4ето се държи по този на4ин.Аз съм девствена,но приятеля ми ми е правил орална любов.В смисал ако наистина тя има 4увствата към тебе и ти вярва няма да има проблем да ти се покаже отдолу... :oops: Не мисля 4е си от онези глупаци дето ако не им хареса как изглежда моми4ето там долу 6те я зареже6.Има много варианти за отговори на въпроса ти но мисля 4е моми4ето може и да се будалка с теб,а и ти в един от коментарите си казва6 4е има6 основания да не и вярва6...аз ли4но немога да ти кажа да и вярва6 или не със сигорност за6тото е много относително.Но на4ините са няколко да разбре6 дали те лъже или не....единият е да говориш с нея ,но не мисля 4е 6те е навита :? но все пак пробваи...,а другият на4ин е да е възбуди6 колкото се може пове4е и да я накара6 да се побърка до такава степен 4е да може да я погледне6 отдоло... а погледне6 ли я 6те разбере6 истината... \:D/ :wink: :P
И какво 6те разбере-- че има вагина ли? ](*,)
teenuser
01-07-2008, 16:10
абе работата е сложна
за кво си с нея.. кви са тия глупости защо си толко сигурен, че не е девствена?! Има ли значение изобщо?! Не вярвам като оная горе да ти прави номера! Нормално е да лъжеш, за да не пускаш, но тя ти пуска - ЗАЩО ДА ЛЪЖЕ?! Само си въобразяваш! И на края: Какво ще постигнеш, ако докажеш, че не е девствена????
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
teenuser
01-09-2008, 09:19
за кво си с нея.. кви са тия глупости защо си толко сигурен, че не е девствена?! Има ли значение изобщо?! Не вярвам като оная горе да ти прави номера! Нормално е да лъжеш, за да не пускаш, но тя ти пуска - ЗАЩО ДА ЛЪЖЕ?! Само си въобразяваш! И на края: Какво ще постигнеш, ако докажеш, че не е девствена????
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
чакай малко ти ще търпиш ли да те правят на глупак
{Sweety_f}
01-09-2008, 09:25
ам...според мен не е девствена...явно просто не иска да разбереш че го е правила с онова момче....или незнам не мога да си дам обяснение защо..
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 1:34 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
кво значение има ли ....ами при положение че ти кажат в очите - никои не ме е пипал досега ,не съм се ебала,заклее ти се и ти виждаш друго...еми нямам работа с такъв човек затва....една пишка и от мен и пътя в такъв случеи
Evala za komentara.Ama ina4e i as mislq 4e sa q ebali...
o7ka43na7a
01-10-2008, 10:35
I pri mene be6e taka pyrviqt put 6tot i az igraq tanci..A kolkoto do temata nqma nujda si gubish vremeto za takviz razsujdeniq..napravo deistvai.. :smt003 :smt003 :smt003
абе може ли да те питам, за тебе какво значение има дали е девствена...
вие вече по девственост ли ни избирате бе
Господи, опази Замунда!!
Да бе верно кво ти пука !? девствена е супер гадно .. аз лично 1 път съм спал с девствена и беше .. кофти :)))
залагам на не-девствените :)) :evil:
bqsna_teenagerka
01-10-2008, 16:06
Eх ми като го наравите,то ще се види девствена ли е или не! ти пък..чак едва ли не ще я изнасилиш за да провериш девствена ли е!
Sticky778
01-10-2008, 17:10
ами ако си склонен само защото е спала с предишния си шриятел да я зарежеш, тя е права да те лъже, а пък ако я зарежеш, защото те лъже,пак е права, не и трябва такъв... ти си знаеш, обаче ако мен някой ме подложи на такъв разпит... ще му стъжня живота
Айде стига глупости моля те !!! престани със спама
И ти ако на това кажеш разпит незнам просто ...мисля че между двама човека избрали един път трябва да има лоялност и доверие, а не лъжи така чв teenuser колкото и да си малък все пак си прав! ..
olive_oil
01-10-2008, 21:09
teenuser съвсем не е малък, доколкото разбирам, защото има кола. А аз смятам че има два вариянта. Първия е че не е девствена, да е пуснала съответно на оня 26-годишния, но да се срамува от това и да го смята за грешка. И за да не си помислиш че е тъпа к*рва, ти казва че е двествена.
Втория вариянт е пак да не е девствена, но да те лъже, за да си изградиш мнение за нея за "доброто момиче". Няма да посочвам вариянт, в който е девствена, защото ти сам каза, че има мн поводи, поради които да смяташ, че те лъже. успех с мацката : )
Eх ми като го наравите,то ще се види девствена ли е или не! ти пък..чак едва ли не ще я изнасилиш за да провериш девствена ли е!
Ей, малее, това "Дервишово семе" ви е сбъркало представите за първия път. Гледай да не напечеш момичето, та да вземе да се надува да си пусне малко кръв от носа, че да се успокоиш... #-o
По очите й ще познаеш дали е девствена,или не е. Винаги има страх,малко ужас,несигурност,съмнение за болка.. когато е за 1 път. Дори и да не я боли го има това нещо в очите, в изражението на лицето й.
Съмнява ме да е още девствена...