Влез

View Full Version : Ежедневните превръзки и секса

Rally_Baby
01-06-2008, 21:48
Когато сте с ежедневни превръзки и се стигне до леглото и момчето ви саблича и като види превръзката не ви ли става неудобно?Или ги махате преди да се стигне до там?

dreams_f
01-06-2008, 21:50
mi ako sam v cikal nqma da stignem da sex

love_sdv
01-06-2008, 21:53
абе не бе, тя говори за ежедневни превръзки!
иначе да, мн е гадно, аз ги махам винаги

Atula
01-06-2008, 21:55
Predi i men me vulnuvashe sushtiq vupros, no posle otkrih prevruzkite Discreet. Te sa mnogo tunichki i momcheto vuobshte nqma i da razbere, che imash prevruzka, za razlika ot drugite ejdnevki, koito sa baq debeli i naistina mojesh da se smutish. A i tui kato sum po-golqma shte ti kaja- na mujete ne im puka osobeno. Plius tova mnogo momicheta nosqt ejednevki i tova veche ne e sramno. A i ako ste zaedno ot poveche vreme mojesh da go predupredish i nqma da ima iznenadi. ***Discreet sa malko po-skupi, no purvo shte uhaesh na hubavi aromati (tam dolu) i vtoro nqma i da useshtash ti samata, che nosisht prevruzka :-D

jotitu
01-06-2008, 21:56
не ползвам такива.. смисъл винаги съм с прашки къде да ги сложа тия превръзки :?

Atula
01-06-2008, 21:57

Da be, vseki put kato se nalegnesh s gadjeto si shte mu vikash: q chakai ei sega idvam. И ще му утрепеш ерекцията.... ](*,)

rubi
01-06-2008, 21:58
не ползвам такива.. смисъл винаги съм с прашки къде да ги сложа тия превръзки :?
е те повечето са за прашки...

rubi
01-06-2008, 21:59

Da be, vseki put kato se nalegnesh s gadjeto si shte mu vikash: q chakai ei sega idvam. И ще му утрепеш ерекцията.... ](*,)

хаха правилно казано :grin:

jotitu
01-06-2008, 22:07

ама са невероятно неудобни.. помна, че като бях на 13 ползвах такива оше децки гъз с нередовен слаб цикъл и ми беше много гадно като се разместят..

Atula
01-06-2008, 22:14

ама са невероятно неудобни.. помна, че като бях на 13 ползвах такива оше децки "задни части" с нередовен слаб цикъл и ми беше много гадно като се разместят..

Ами то зависи от жената. Има такива с по-силно течение и те не могат да носят каквото и да било бикини или прашки без превръзка. Аз затова нося бикини- първо са убийствено секси тези, които си купувам (и според мен и според момчетата), а и са по-хигиенични.

Alex_f
01-07-2008, 07:58
Обикновено я махам,но понякога когато сме разгорещени просто няма кога да я махна,но от бързото събличане просто не се забелязва!

Quasar
01-07-2008, 08:10
кхх жени....кой ви гледа имате ли превръзка...работата е ебанье да има :D

Atula
01-07-2008, 08:45
Mai shte izlezesh prav 8)

indecent
01-07-2008, 09:43

:D

macka123
01-07-2008, 10:33
Ми не използвам , но ако използвах може би бих се смутила малко.Не че ще се притесня , но з амиг ще го погледна по втренчено ква му е реакцията :Д:Д:Д
Едва ли ще ме "върне" като види превръзката :-P

Kanela
01-07-2008, 10:39
Той знае какво предстваляват и дори е разглеждал пакетчето до най-малката подробност :D Не,не ме притеснява,но обикновено ги махам ;-)

Zarazata
01-07-2008, 10:49

:D ;-)

hahavteen
01-07-2008, 18:46
Of men izob6to ne me pritesniavat takiva ne6ta.6tom se e stignalo do legloto 6te se pravi sex nezavisimo dali sum s vsekidnevna prevruzka,s normalna prevruzka ili tampon. 8)

(S) AINT
01-07-2008, 18:53
Predi i men me vulnuvashe sushtiq vupros, no posle otkrih prevruzkite Discreet. Te sa mnogo tunichki i momcheto vuobshte nqma i da razbere, che imash prevruzka, za razlika ot drugite ejdnevki, koito sa baq debeli i naistina mojesh da se smutish. A i tui kato sum po-golqma shte ti kaja- na mujete ne im puka osobeno. Plius tova mnogo momicheta nosqt ejednevki i tova veche ne e sramno. A i ako ste zaedno ot poveche vreme mojesh da go predupredish i nqma da ima iznenadi. ***Discreet sa malko po-skupi, no purvo shte uhaesh na hubavi aromati (tam dolu) i vtoro nqma i da useshtash ti samata, che nosisht prevruzka :-D

:smt001
Мда

Wrathchild
01-07-2008, 18:59
Еми то аз във края на цикъла ми от боксерки и дамски превръзки си минавам на прашки и ежедневни... и не са ми неудобни, поне Discreet :roll: На приятелят ми никакво впечатление не му прави...

bebok
01-07-2008, 19:04
nemislq 4e noseneto na ejednevni prevruski e pr vse pak pone pove4eto vidove sa malki i po4ti nezabelejimi a i nemislq 4e dokato te subli4a 6te te inspektira s ili bez prevruska si da ne govorim 4e i pove4eto mom4eta i da vidqt 4e nosi6 takava prevruska nqma da oburnat vnimanie za6toto nerazbirat i prosto 6te re6at 4e si e taka belioto puk i v kraina smedka tova si e vupros na li4na higiena i da q vidi kade e pr :)

Atula
01-07-2008, 22:06
Of men izob6to ne me pritesniavat takiva ne6ta.6tom se e stignalo do legloto 6te se pravi sex nezavisimo dali sum s vsekidnevna prevruzka,s normalna prevruzka ili tampon. 8)

До момента с ежедвката беше добре. Но тампон? Ства грубо. 5 дена все ще изклинчите без секс. :::

hahavteen
01-08-2008, 04:11

До момента с ежедвката беше добре. Но тампон? Ства грубо. 5 дена все ще изклинчите без секс. :::

Poviarvai mi ako partniora ne e gnysliv daje moje da se poly4i dosta sexy mahaneto my.Dryg e vuprosa 4e tyka pove4eto sa niakvi ligliovci. ;-)

HardlyAwakened
01-08-2008, 08:14

хаха правилно казано :grin:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

`Death`Whore``
01-08-2008, 08:18
Poviarvai mi ako partniora ne e gnysliv daje moje da se poly4i dosta sexy mahaneto my.Dryg e vuprosa 4e tyka pove4eto sa niakvi ligliovci. ;-)
Не съм лигла, но това е много гнусно. Като че ли да се изакаш и той да ти измие задника преди анален секс.

Не използвам такива превръзки. А дори да използвах, мъжът ми сигурно нямаше да забележи. Той бельото не гледа, когато тръгнем да правим секс...

krem4et0
01-08-2008, 08:20
Моя го предупреждавам за червените дни и от кръста надолу и от коляното нагоре през този период не ме пипа............4 дни без секс мога да издържа. Няма да умра я!

Atula
01-08-2008, 09:53

Леле добре че нямам въображение и не мога да си представя подобна гадост. По време на цикъл организмът не желае да прави секс. Не скачайте срещу природата. Да не говорим, че тогава естествената вагинална среда е нарушена и си предразположена към инфекции в много голяма степен.
Божке... да ми маха тампона... е не.. тва ме уби.... :shock:

bebok
01-11-2008, 18:37
ami dokolkoto zn ejednevnite prevruzki sa za dnite mejdy otdelnite menstryatsii popravete me ako gre6a ? :)

TopTa
01-11-2008, 18:41
neispolzvam, no opredeleno bih se smutila ako priatelq mi me vide6e s prevruska :oops:

SilverAngel
01-11-2008, 19:27
Ами не ми се е случвало, попринцип предвиждам когато ще има 'парти' и не съм с превръзчица :D

CocainCocktail
01-11-2008, 23:47
Тука мога да говоря мн и най вече за лична хигиена. Мене цяла година ме мъчи инфекция и най накрая я излекувах. Тъпата инфекция сичко ми обърка цикъла ми стана на 36-дена,мн силни менструални болки имам ,че така де то това стана от носене на прашки. Щото те не спират никакви бактерии или там каквото е,не пазят лесно се простудяваш и т.н. НамирАМ за по хигиенично и определено по секси бикините примерно(не всички ама повечрто прашки и правят гъза дебел и издължен :razz: ) Аз мн се отклоних от темата никое момче няма да забележи ,че имаш превъзка и да забележи,че и да пита си отговаряш,че е по хигиенично. Какво очаквате да си помисли нема от какво да ви е срам.

(S) AINT
01-13-2008, 17:50
Ако трябва и ще я излиже! Кво ме ебе мене тая работа. :razz:

BeautifulWorld
01-13-2008, 18:04
Едва ли бих се притеснила... той толкова и ми гледа бельото, особено като е тъмно в стаята.

BaTe_Martoo
01-14-2008, 15:54
Bei be gnusna rabota [-(

Glezanka
01-14-2008, 16:02
Аве пука ми ... едва ли ми гледа гащите,пък и ако има нещо против мойта хигиена да ми каже ...

AzureDiamond
01-14-2008, 19:32
Аве пука ми ... едва ли ми гледа гащите,пък и ако има нещо против мойта хигиена да ми каже ...

i az tyi mislq :pp~

radito
01-14-2008, 19:55
Точно! :wink:

devisil
01-15-2008, 09:18
Обикновено когато се стигне до този момент правя така, че винаги аз си свалям бельото, а защото ползвам много тънки, въобще не се забелязва, а и когато ти се събличаш, винаги можеш да направиш така, че да не се разбере.
Друг е въпросът, че ние двамата почти винаги го правим, след като сме се къпали заедно и не ми се налага да мисля за превръзки.

MaRiNkA_16
01-15-2008, 09:28

i az tyi mislq :pp~
+1 8)