.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Град
    V rozovite ti syni6ta...

Ежедневните превръзки и секса

Когато сте с ежедневни превръзки и се стигне до леглото и момчето ви саблича и като види превръзката не ви ли става неудобно?Или ги махате преди да се стигне до там?

mi ako sam v cikal nqma da stignem da sex
    Който иска търси начин, който не ще - причина. Човек цени когато няма

абе не бе, тя говори за ежедневни превръзки!
    иначе да, мн е гадно, аз ги махам винаги
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Голям фен
    Град
    Pleven
    Predi i men me vulnuvashe sushtiq vupros, no posle otkrih prevruzkite Discreet. Te sa mnogo tunichki i momcheto vuobshte nqma i da razbere, che imash prevruzka, za razlika ot drugite ejdnevki, koito sa baq debeli i naistina mojesh da se smutish. A i tui kato sum po-golqma shte ti kaja- na mujete ne im puka osobeno. Plius tova mnogo momicheta nosqt ejednevki i tova veche ne e sramno. A i ako ste zaedno ot poveche vreme mojesh da go predupredish i nqma da ima iznenadi. ***Discreet sa malko po-skupi, no purvo shte uhaesh na hubavi aromati (tam dolu) i vtoro nqma i da useshtash ti samata, che nosisht prevruzka
    Blame the sin, not the sinner.

не ползвам такива.. смисъл винаги съм с прашки къде да ги сложа тия превръзки

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от love_sdv
    Da be, vseki put kato se nalegnesh s gadjeto si shte mu vikash: q chakai ei sega idvam. И ще му утрепеш ерекцията....

Цитирай Първоначално написано от jotitu
    е те повечето са за прашки...
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от Atula
    Da be, vseki put kato se nalegnesh s gadjeto si shte mu vikash: q chakai ei sega idvam. И ще му утрепеш ерекцията....
    хаха правилно казано
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Цитирай Първоначално написано от rubi
    ама са невероятно неудобни.. помна, че като бях на 13 ползвах такива оше децки гъз с нередовен слаб цикъл и ми беше много гадно като се разместят..

Голям фен
    Град
    Pleven
    ама са невероятно неудобни.. помна, че като бях на 13 ползвах такива оше децки "задни части" с нередовен слаб цикъл и ми беше много гадно като се разместят..
    Ами то зависи от жената. Има такива с по-силно течение и те не могат да носят каквото и да било бикини или прашки без превръзка. Аз затова нося бикини- първо са убийствено секси тези, които си купувам (и според мен и според момчетата), а и са по-хигиенични.

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Обикновено я махам,но понякога когато сме разгорещени просто няма кога да я махна,но от бързото събличане просто не се забелязва!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    кхх жени....кой ви гледа имате ли превръзка...работата е ебанье да има
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от Quasar
    Mai shte izlezesh prav

Mai shte izlezesh prav

Ми не използвам , но ако използвах може би бих се смутила малко.Не че ще се притесня , но з амиг ще го погледна по втренчено ква му е реакцията :Д:Д:Д
    Едва ли ще ме "върне" като види превръзката

Той знае какво предстваляват и дори е разглеждал пакетчето до най-малката подробност Не,не ме притеснява,но обикновено ги махам

Цитирай Първоначално написано от indecent
    Mai shte izlezesh prav

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Of men izob6to ne me pritesniavat takiva ne6ta.6tom se e stignalo do legloto 6te se pravi sex nezavisimo dali sum s vsekidnevna prevruzka,s normalna prevruzka ili tampon.

Predi i men me vulnuvashe sushtiq vupros, no posle otkrih prevruzkite Discreet. Te sa mnogo tunichki i momcheto vuobshte nqma i da razbere, che imash prevruzka, za razlika ot drugite ejdnevki, koito sa baq debeli i naistina mojesh da se smutish. A i tui kato sum po-golqma shte ti kaja- na mujete ne im puka osobeno. Plius tova mnogo momicheta nosqt ejednevki i tova veche ne e sramno. A i ako ste zaedno ot poveche vreme mojesh da go predupredish i nqma da ima iznenadi. ***Discreet sa malko po-skupi, no purvo shte uhaesh na hubavi aromati (tam dolu) i vtoro nqma i da useshtash ti samata, che nosisht prevruzka

Мда

Еми то аз във края на цикъла ми от боксерки и дамски превръзки си минавам на прашки и ежедневни... и не са ми неудобни, поне Discreet На приятелят ми никакво впечатление не му прави...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

nemislq 4e noseneto na ejednevni prevruski e pr vse pak pone pove4eto vidove sa malki i po4ti nezabelejimi a i nemislq 4e dokato te subli4a 6te te inspektira s ili bez prevruska si da ne govorim 4e i pove4eto mom4eta i da vidqt 4e nosi6 takava prevruska nqma da oburnat vnimanie za6toto nerazbirat i prosto 6te re6at 4e si e taka belioto puk i v kraina smedka tova si e vupros na li4na higiena i da q vidi kade e pr

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Of men izob6to ne me pritesniavat takiva ne6ta.6tom se e stignalo do legloto 6te se pravi sex nezavisimo dali sum s vsekidnevna prevruzka,s normalna prevruzka ili tampon.
    До момента с ежедвката беше добре. Но тампон? Ства грубо. 5 дена все ще изклинчите без секс.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    До момента с ежедвката беше добре. Но тампон? Ства грубо. 5 дена все ще изклинчите без секс.
    Poviarvai mi ako partniora ne e gnysliv daje moje da se poly4i dosta sexy mahaneto my.Dryg e vuprosa 4e tyka pove4eto sa niakvi ligliovci.

хаха правилно казано

Poviarvai mi ako partniora ne e gnysliv daje moje da se poly4i dosta sexy mahaneto my.Dryg e vuprosa 4e tyka pove4eto sa niakvi ligliovci.
    Не съм лигла, но това е много гнусно. Като че ли да се изакаш и той да ти измие задника преди анален секс.

Не използвам такива превръзки. А дори да използвах, мъжът ми сигурно нямаше да забележи. Той бельото не гледа, когато тръгнем да правим секс...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си