- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ежедневните превръзки и секса
Когато сте с ежедневни превръзки и се стигне до леглото и момчето ви саблича и като види превръзката не ви ли става неудобно?Или ги махате преди да се стигне до там?
mi ako sam v cikal nqma da stignem da sex
Който иска търси начин, който не ще - причина. Човек цени когато няма
абе не бе, тя говори за ежедневни превръзки!
иначе да, мн е гадно, аз ги махам винаги
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Predi i men me vulnuvashe sushtiq vupros, no posle otkrih prevruzkite Discreet. Te sa mnogo tunichki i momcheto vuobshte nqma i da razbere, che imash prevruzka, za razlika ot drugite ejdnevki, koito sa baq debeli i naistina mojesh da se smutish. A i tui kato sum po-golqma shte ti kaja- na mujete ne im puka osobeno. Plius tova mnogo momicheta nosqt ejednevki i tova veche ne e sramno. A i ako ste zaedno ot poveche vreme mojesh da go predupredish i nqma da ima iznenadi. ***Discreet sa malko po-skupi, no purvo shte uhaesh na hubavi aromati (tam dolu) i vtoro nqma i da useshtash ti samata, che nosisht prevruzka![]()
не ползвам такива.. смисъл винаги съм с прашки къде да ги сложа тия превръзки![]()
е те повечето са за прашки...Първоначално написано от jotitu
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
хаха правилно казаноПървоначално написано от Atula
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
ама са невероятно неудобни.. помна, че като бях на 13 ползвах такива оше децки гъз с нередовен слаб цикъл и ми беше много гадно като се разместят..Първоначално написано от rubi
Ами то зависи от жената. Има такива с по-силно течение и те не могат да носят каквото и да било бикини или прашки без превръзка. Аз затова нося бикини- първо са убийствено секси тези, които си купувам (и според мен и според момчетата), а и са по-хигиенични.Първоначално написано от jotitu
Обикновено я махам,но понякога когато сме разгорещени просто няма кога да я махна,но от бързото събличане просто не се забелязва!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
кхх жени....кой ви гледа имате ли превръзка...работата е ебанье да има![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Ми не използвам , но ако използвах може би бих се смутила малко.Не че ще се притесня , но з амиг ще го погледна по втренчено ква му е реакцията :Д:Д:Д
Едва ли ще ме "върне" като види превръзката![]()
Той знае какво предстваляват и дори е разглеждал пакетчето до най-малката подробностНе,не ме притеснява,но обикновено ги махам
![]()
Първоначално написано от indecent
![]()
Of men izob6to ne me pritesniavat takiva ne6ta.6tom se e stignalo do legloto 6te se pravi sex nezavisimo dali sum s vsekidnevna prevruzka,s normalna prevruzka ili tampon.![]()
Еми то аз във края на цикъла ми от боксерки и дамски превръзки си минавам на прашки и ежедневни... и не са ми неудобни, поне DiscreetНа приятелят ми никакво впечатление не му прави...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
nemislq 4e noseneto na ejednevni prevruski e pr vse pak pone pove4eto vidove sa malki i po4ti nezabelejimi a i nemislq 4e dokato te subli4a 6te te inspektira s ili bez prevruska si da ne govorim 4e i pove4eto mom4eta i da vidqt 4e nosi6 takava prevruska nqma da oburnat vnimanie za6toto nerazbirat i prosto 6te re6at 4e si e taka belioto puk i v kraina smedka tova si e vupros na li4na higiena i da q vidi kade e pr![]()
Poviarvai mi ako partniora ne e gnysliv daje moje da se poly4i dosta sexy mahaneto my.Dryg e vuprosa 4e tyka pove4eto sa niakvi ligliovci.Първоначално написано от Atula
![]()
Не съм лигла, но това е много гнусно. Като че ли да се изакаш и той да ти измие задника преди анален секс.Първоначално написано от slun4ice
Не използвам такива превръзки. А дори да използвах, мъжът ми сигурно нямаше да забележи. Той бельото не гледа, когато тръгнем да правим секс...
Възможно ли е да бъде по-красиво?