Влез

View Full Version : Прилика и разлика с ваще

CfEtii
01-07-2008, 08:10
Е,по какво си приличате и по какво се различавате с родителите си>?

mumiikataa
01-07-2008, 08:30
еми не знам по какво точно,но всеки,който ни види с татко заедно и не знае,че съм му дъщеря го питат "това щерката ли е?" а той отговаря "не гаджето" :D и след това казват колко си приличаме,а с майка освен че обичаме да викаме и че като височина,килограми,размери сме еднакви май няма друго :-D

chefzz
01-07-2008, 12:42
с баща ми си приличаме по тва че и двамата играем футбОЛ пък с майка ми :-s май с нищо не си приличаме..

Madness
01-07-2008, 12:59
Всички казват,че имам на татето `маниерите`...и очите,определено...донякъде и характера.С мама...май нищо...

IKisseDAGirL
01-07-2008, 13:14
По повечето неща - държание, характер, външен вид, дори някои тикове и думи, които използвам - приличам на майка ми.

[†]SweeT_SacRifIce[†]
01-07-2008, 13:57
na vunshen vid napulno prilicham na maika si..na bashta si po nishto ne prilicham..sp

Slave4You
01-08-2008, 14:06
По външен вид всички викат че приличам най-много на баща ми. Иначе мама е мноого по-подредена от мен, а тати е мнооооого по-разхвърлян от мен :D И двамата са мн по-умни от мен. Мама и притеснителна като мен, а и тримата сме еднакви инатииии ... За това се сещам сега;)

st1ka
01-09-2008, 12:37
Ами чувствителна съм като баща ми,а приличам на майка ми визуално,а и по-проклетията и ината! :-D

VerryBerry
01-10-2008, 08:14
Ми..аз пориличам на баща си по вънпен вид..а иначе характера ми е смесен..(май само очите са на мама)

heely
01-10-2008, 08:34
По отношение на външния вид приличам на тати.. Ваела съм неговите очи и коса :D Той е работохолик и аз съшо май :D Иначе съм много ината-единственото общо нещо между мен и мама 8-)

tzvety_falky
01-12-2008, 18:21
Амиии по характер съм повече на майка ми ,на външен вид всички казват,че на нея приличам,макар,че нито аз нито тя забелязваме няква прилика :Д

music_pirate
01-13-2008, 17:47
По нищо не приличам на наще ... малко ненормално ... ама си е така :(

asi_basi
01-13-2008, 19:01
mi palno kopie na maika sam po van6nost, po harakter pili4am na tatko i tuk tam na maika :) 8)

lovetanya
01-14-2008, 05:39
Aми значи аз имам усмивката на майка ми, а може би по характер приличам повече на баща ми...Едно такова инато!!! :-D

Wrathchild
01-14-2008, 09:11
С майка ми на външен вид нямаме абсолютно нищо общо... само, че характерите ни са 1:1.
С бащата... всеки казва, че съм му одрала кожата, само дето май само аз не намирам никаква прилика... ама щом казват... Но по характер с него нямаме едно общо нещо.

N0_feAR
01-14-2008, 16:50
на външен вид на никой от тях не приличам, освен че съм нисичка като майчето, иначе по характер сме си лика прилика

Pedigree
01-14-2008, 17:05
На външен вид:очите на мама,ръцете на мама,нослето на тате.
Държание:инат и дразнител като мама. 8-)

Get Out Of My Cloud
01-20-2008, 16:52
определено с порастването започнах да приличам повече на тате ,който си е избухливичък и не може да търпи последната дума да не е негова....да му се отваряш-тва го изкарва от равновесие :D

[B]a[N]D[i]T[k]a
01-20-2008, 18:30
а значии .. с маика ми не намирам много много сходни черти.. може би само това че на нас ВИНАГИ някои друг ни е виновен за всичко :) (е ест опитвам се да го променя това ма маи тя мн мн не се старае) :-D а с баща ми .. бузите косата дупето сичко имам чувството че ни е еднакво.. а и характерите ни са почти еднакви ... :) може и за това да мисля че тои е идеалния татко :) а разликите.. хмм в момента се сещам само че и 2мата са с черни коси (естествен цвят) пък аз съм с кестенява [-o< [-o< :?

bobo_kaulitz
12-18-2008, 14:19
всичко е различия само с татко по пиенето :D

Jaffs
12-19-2008, 08:14
Нямам абсолютно никаква прилика с майка ми, за голямо мое щастие и късмет.
По характер приличам много на баща ми, но не изцяло. Той е по-строг и по-твърд от мен. При него няма прошка и втори шанс, ако някой го е ядосал или наранил. Реже от кръста до две. Аз не съм така, по-мекушава съм от него.
Най-много приличам на себе си. Много пъти съм го казвала, но родителите ми нямат никаква заслуга за това, което съм днес. Сама се възпитавах.

Slave4You
12-19-2008, 08:29
С майка ми си приличаме по това, че и двете сме много емоционални, сърдим се за глупости и после бързо ни минава. Различаваме се по това, че тя е доста по-амбициозна от мен, каквото си навие да направи и винаги успява (и аз преди бях така, ама напоследък нещо..), също така е мнооого по-подредена от мен :D
Аз и баща ми винаги търсим някой, който да ни е виновен за нещо, и двмата все отлагаме нещата за последния момент. Обаче той е доста по-разсъдлив от мен, по-умен :oops: