PDA

View Full Version : Първата целувка

жижи
01-07-2008, 12:33
просто се замислих ... с кой къде кога и как се целунахте ... какво усетихте ... абе въоще каквото сте преживяли тогава кажете го
P.S. ако има такава тема съжалявам :)

NameLess
01-07-2008, 12:48
Стана ми кеф хванах я за циците и правихме секс още на първата целувка... романтично а ?

alehole
01-07-2008, 12:54
Ми не помня много .. мисля че бях 3-ти клас с едно съседко момче той беше 6-ти или 7-ми клас , а целувката :-) ми тя беше страхотна :smt008

bibi90
01-07-2008, 13:03
Na 13 godini bqh.Mom4eto togava mi be6e gajde.No ne celuvkata ne be6e ni6to osobeno,ne mi haresa.Abe ne mi e mnogo hubav spomen :?

Danielkaaaa
01-07-2008, 13:14
мм...не ми хареса.Бях някъде 7ми клас и ми беше много странно :)

nikinkaa
01-07-2008, 13:21
Ми след 2 дена ставам на 13 :grin: ...Та първата ми целувка (истинска) беше това лято (2007) с момчето което много харесвах :) Не беше много сполучлива :lol: А наскоро разбрах че момчето е голям БАЛЪККК :evil: :evil: :evil:

cokaina_
01-07-2008, 14:00
mmm purvata celuvka - v 7 klas

[†]SweeT_SacRifIce[†]
01-07-2008, 14:15
purvata celuvka beshe v 6 kl..nishto osobeno :?

MoOnLiGhT_ShAdOw
01-07-2008, 14:53
Моята първа истинска целувка беше месец преди да стана на 16 с момчето, с което все още сме заедно. Не си спомням много този момент, 3 дни преди това имаше концерт на Щурците в нашия град и с него се сближихме повече на него, от тогава ходехме все прегърнати, но аз не можех да го целуна - страхувах се да не разваля нещо и накрая да се окже, че се събуждам от хубав сън. Въпросния ден трябваше да се прибера по-рано у нас, защото на следващия ден заминавах на лагер на море, на който той за жалост нямаше да присъства. Изпрати ме до у нас и когато се прегърнахме за довиждане, никой не пусна другия. Тогава просто изключих тотално, доближих си главата до неговата и устните ни се докоснаха. Той май отначало се ошашави, ама бързо загря и ме целуна и той (имаше малко повече опит, знаеше какво се прави, и все пак ми каза по-късно, че ме е чакал мен да направя първата крачка той да не ме шашне). Точно тогва свсем не мислех, както и час след случилото се. Когато разбрах какво е станало обаче вече не ми се тръгваше :( За жалост нямаше как да се върна и така от първите ни 2 седмици карахме само 4 дни... За щастие после нещата си тръгнаха супер и още сме си заедно... :-)
Брех, какви романи станаха... :D

Mushher
01-07-2008, 14:56
Ми не помня много .. мисля че бях 3-ти клас с едно съседко момче той беше 6-ти или 7-ми клас , а целувката :-) ми тя беше страхотна :smt008
O_____O
Педофилия...

enola
01-07-2008, 15:57
Ami moqta beshe lqtnata vakanciq 6ti za 7 klas bqh.Hodih na edin lager i tam za 1 sedmica.Momchetata bqha ot nqkakvo selo (bqha v nashiq hotel) i pytuvahme zaedno shtoto seloto im e nqkyde krai nashiq grad.Tva nqma znachenie de :) I poslednata vecher hvanah edno momche,vleznahme v edna staq legnahme na legloto,gushi mushi tnt :) i nakraq se celunahme...ama nqmam huabvi spomeni,ne beshe hubava celuvka..sledvashtite bqha dosta po-dobri :)

napalm
01-07-2008, 16:24
просто се замислих ... с кой къде кога и как се целунахте ... какво усетихте ... абе въоще каквото сте преживяли тогава кажете го

ЪЪЪЪъъъъъъъъъх... ми не съм.

FreeRunBoY
01-07-2008, 16:58

И аз ... :oops: :cry:

жижи
01-08-2008, 11:57
ъжалявам за тези който още не са я осетили (тръпката) ... :) а за другите да не е нащто кой зн какво от колкото с 4овека с когото си се целунал :)

Harum_Scarum
01-08-2008, 12:10
Ми беше в 6-ти клас и беше с наи-смотания човек на тая земя :D ,но следващите по-вече ги биваше :D

pitch
01-09-2008, 09:34
мии моята беше тва лято(2007) и беше нещо супер куул :grin:

toshkosk
01-09-2008, 12:35

И аз ... :oops: :cry:

+1

Sticky778
01-09-2008, 16:34
Ох ами мойта беше преди доста години но си спомням ..ами значи аз бях в 6-клас а хубавото беше че мацката беше 8-ми клас и беше по ушлайфана от мен и както я изпращах една вечер и бяхме се гушнали и тя ме целуна, чувствах се като в небрано лозе :D и доста време след това си задавах въпроа "абе сигурен ли си че тва беше реалност или просто сънувах"

miShle
01-09-2008, 17:19

Само,че аз бях 2ри клас,пък съседското момче беше 5ти... :D Помня само,че една вечер бяхме с нашите на гости в тях и аз някаква много се лигавих,все се натисках да го целувам/ама само по бузата нали/ и той накрай помня,че ми викаше дали съм искала да знам какво е наистина целувка и тей... Ама беше много гадно тогава усещането,може би защото бях малка или ддз... :lol: Сега обожавам целувките ... :-)

Rise_Against
01-09-2008, 17:36
ами за мен това е един от най-лошите спомени :( бях 5ти за 6ти клас и беше с един грубян,една ве4ер на един шезлонг в Несебър на плажа. той се наведе да ме целуне,аз се опитах да се дръпна,но той ме хвана здраво и беше по скоро болезнено физически и психически :D отколкото хубаво преживяване... :cry:

EmO_KiD_;(
01-09-2008, 17:39
Моята беше преди два месеца(7-ми клас съм).С момчето,скоето съм все още и беше мн готино.Ходихме си по центъра и после той реши да ме изпрати и тей стана работата.. :-D :-D Ама беше много хубаво,а и сега много харесвам целувките...

*~*PeBuLs*~*
01-10-2008, 12:44
moqta puk be6e f detskata gradina :D
edno ot nai~gadnite spomen4eta koito imam :(
vuprosnoto mom4e mn me haresva6e i edin den me podgoni po dvora..
nqma6e 6ans da me hvane poneje bqgam burzi4ko :-P
ama ima6e nekuf tup fr deto me presre6na...
togava si nabodoh okoto f edin hrast..
awe mani i celyfkata be6e otvrat...pedofilska istoriq #-o