View Full Version : Килограми
така,на 16 години съм.Висок съм 1.75,а тежа само 54 кг.Ходя на фитнес без да вземам никакви добавки и затова искам да питам вас за някакъв съвет как да кача килограми без да се зобам с метани креатини и тн.Качвам изключително трудно кг и искам да чуя съветите на всички :)
dshiznit
01-07-2008, 15:46
Яж повечко. Задължително яж храна богата на белтъчини и мазнини, може да си вземеж и суровъчен протеин. ТФА НЕ Е ЗОБЕНЕ. това са хранителни добавки, както и да е ще натрупаш мусколи по-бързо. И вземи питай някой опитен и с акъл да ти състави тренировъчна програма, щот не става да идиш и да си блъскаш кфот ти е кеф.
developer4o
01-07-2008, 16:09
abe kajete kak da nadebeleq!!!neshty qm katy prase i se typcha i ve4er kakty kazaha 1-ni i ne staa i ne staa kak da nadebeleq pls nekyi da kae ;] ??? :( :cry: :?: :?: #-o :neutral: 8-[ ](*,)
RiseGirl
01-07-2008, 16:11
тва си е от структурата :wink:
мерси,а тоя протеин има ли някви странични ефекти(примерно пъпки и тн)сиа аз иам 1 фр дет ми е казвал,че дори метана ако е в малко количество е мн малко вреден.примерно колкото 4-5 дена на антибиотици и ма съветва да го земам с инжекции,а не с хапчета,щото било по безвредно.обаче аз четах страничните му ефекти.глеам появявали са пъпки,косопад и тн и ест не искам да зиам някви работи дето след време няма да ми става хуя заради тях.понеже не ги разбирам почти тея ралти,би ли ме просветил? :)